Serigala


 

Deel
 

 [FbtW] . Troublemakers .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptywo feb 10, 2016 8:21 pm


Nadat ze met Emaya had afgesproken het gebied te gaan verkennen, was de grote Albino regelrecht naar het Noorden gewandeld om daar eens te gaan koekeloeren. Het zou eigenlijk erg onwaarschijnlijk zijn dat ze in dit heerlijke koude seizoen levende wezens tegen zou komen hier, maar ze kwam hier dan ook wel deels uit nieuwsgierigheid. En... hier was ze dan! Met een verwonderde grijns keek Amatariseu naar de hoge bergen, die machtig boven haar uittorenden. Wauw. Wolf Story had ook bergen gehad... maar deze waren zo... tja, anders. Ze hadden iets kouds, iets sterks. Maar ook iets... bekends. Ze had deze bergen al eerder gezien in haar leven. Ze moest nog jong zijn geweest zijn... Even nam de gespierde teef de tijd om haar bevroren ledematen uit te strekken en even warm te lopen. Goed dan... al het bewonderen was even voorbij. Ze had geen zin om in Nomansland te veranderen in een ijspegel. Met een laatste blik op de met sneeuw bekroonde pieken draaide de grote teef zich om en liep heuvelafwaarts.

Was dat nou... nee. Wacht! Toch wel! Oh... ja! Verbaasd en opgewonden tegelijk merkte Amatariseu een Wolvenfiguurtje op aan de horizon. Of was het toch een steen? De gespierde Albino gooide haar kop in de lucht en snoof de ijskoude geuren op. Hmm... de geur was maar zwakjes, maar bekend. Het was een Wolf. Of tenminste, er was een Wolf in de buurt. 'Aye, this better be worth it..' mompelde Amatariseu binnensmonds. Met een machtige sprong sprong ze van de heuvel af... en gleed bijna uit in een ijskoude modderpoel. SHAIT! Amatariseu wist met moeite haar evenwicht te bewaren. Nee, dat gaat ook niet zo makkelijk zonder staart... De Wolvengeur werd steeds sterker. De Albino keek naar het figuurtje in de verte; maar daar was geen spoor van te bekennen. Geweldig. Had ze een levend wezen gevonden, moest z hem nog gaan zoeken ook... of toch. De geur werd steeds sterker...

[Cainen, en Biscuit mag later binnenvallen]

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
[FbtW] . Troublemakers . Amatar10
Honest Age:
 


Laatst aangepast door Amatariseu op ma feb 15, 2016 8:20 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptywo feb 10, 2016 8:49 pm
De zilvergrijze reu stond doodstil op de open vlakte. Zijn okerbruine ogen stonden gefocust op de machtige bergen die voor hem lagen en in zijn hoofd raasde het van de flashbacks. Twee en een half jaar, zo lang geleden was het al dat hij voor het laatst zijn familie had gezien. Zo veel maanden hij had van de bergen zijn toevluchtsoord gemaakt, de plek waar hij zijn frustratie kwijt kon en zijn beheersing onder controle kon houden. Of beter gezegd, kon leren te behouden. Cainen sloeg zijn ogen neer, op zijn gelaat lag een pijnlijke uitdrukking waarna hij een zucht verliet. Het leek alsof alles zich weer zou herhalen, maar dit keer was het op grotere schaal. Een groep vreemdelingen waren massaal hier naar toe getrokken. Hun geuren waren overal en zelf had hij al een zwarte teef ontmoet die haar roedel had mee genomen. Verdomme.Hun aankomst zou zorgen voor een herhaling van het verleden. Hij wist het. En dit keer werd niet zijn familie uit gemoord - dat was immers al gebeurd. Deze keer zou het van een onschuldig iemand zijn. Een demonen grom borrelde op uit zijn keel. Met een ruk opende de reu zijn ogen en hief zijn hoofd omhoog. Nee, dat zou hij niet toe laten. Nooit.

Zijn poten dompte weg in de diepe mos gemengeld met het ijzige sneeuw. Zijn dikke vacht beschermde hem tegen de kou, maar iets gaf hem toch een rilling over zijn rug. Was het een voorgevoel? Cainen vernauwde zijn ogen en richtte deze in de verte. Ja- het was een wolf. Misschien was het Akina, of enkele andere bekende.

Zijn lichaam was al vrij snel in beweging gekomen. Hij wilde wel eens zien wie daar zo aan het stuntelen was. Op een dravend tempo zigzagde hij om enkele mossige struiken heen die net iets te hoog waren om over heen te kunnen springen zonder uit te glijden. Uiteindelijk bereikte hij de wolf, en aan de geur te ruiken kwam ze niet uit dit gebied. Alweer. Blijkbaar had de wolvin hem opgemerkt en was ze hem uit het oog verloren aan haar zoekende blik. Cainen doemde op en naderde haar van de zijkant. "Zoek je iets, wolf," Zijn woorden benadrukt met een grom.


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

[FbtW] . Troublemakers . Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptydo feb 11, 2016 7:57 am


Uiterst smooth kwam er een reu aangewandeld vanaf de zijkant. Amatariseu had hem al deels aan zien komen, en draaide haar kop naar hem toe. Het was een 3-jarige, die niet al te vriendelijk keek. Damn had zo'n typje weer. 'Zoek je iets, wolf,' gromde de reu. Hij leek niet gediend te zijn van haar aanwezigheid. Niet van buitenstaanders überhaupt. Geweldig. Haar gevoel zei dat ze een patriot te pakken had gekregen. 'Aye, I've been seekin' for me mates,' sprak ze half liegend met een klein Schots accentje. Ze was eigenlijk wel op zoek naar Tana en de rest van tha squad, maar nu was ze vooral op een verkenningstocht geweest. Eigenlijk deed ze dit allemaal voor haar eigen pleziertjes. Ze grijnsde even, en stapte uit de modder. Met een klein rondje om de reu heen stond ze weer met haar neus naar boven; waar ze even kort kon genieten van het uitzicht op de bergen. 'Maar 't ziet er naar uit dat ze dit land niet ontdekt hebben. Hoe heet deze plek eigenlijk?' gromde ze met een droge grijns rondom haar liepen. De reu mocht de boel dan wel serieus nemen, maar voordat het gesprek uit de poot zou lopen (wat het voor haar gevoel zeker zou gaan doen gezien de blik van de Wolf), wilde zij het liefst relaxt overkomen.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
[FbtW] . Troublemakers . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptydo feb 11, 2016 7:24 pm
Het viel hem al onmiddellijk op dat de wolvin een rode oogkleur had. Alweer. Hij snoof een maal bedachtzaam, hadden al die buitenstaanders soms die bloed kleur? 'Aye, I've been seekin' for me mates,'De wolvin had een typisch Schots accent en een spottende lach rolde over Cainen's zijn lippen. "Oh werkelijk? Misschien moet je dan maar in je eigen gebied beginnen met zoeken," Eigenlijk was hij bloed serieus met zijn woorden, hoe sarcastisch het ook klonk. De wolvin grijnsde vervolgens en hees haarzelf uit de modder bende. Vervolgens leek het erop alsof ze hem grondig bestudeerde met haar rondje dat ze om hem heen liep. Cainen's zijn blik bleef haar in het zicht houden, zelf toen ze weer voor hem stond weken zijn ogen niet af van haar lichaam. 'Maar 't ziet er naar uit dat ze dit land niet ontdekt hebben. Hoe heet deze plek eigenlijk?' Haar stemmende grom en droge grijns klonken niet bepaald dreigent: Eerder relaxed. Een zucht verliep zijn lippen, gevolgd door een schapenwolk die uit zijn mond kringelde dankzij de kou. Ze was blijkbaar nog niet geïntroduceerd in dit gebied. "Serigala. En wat is jouw naam?"Een grijns lag op zijn lippen gespeeld terwijl hij even haar blik volgde die zojuist richting de bergen gekeerd stonden.


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

[FbtW] . Troublemakers . Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptydo feb 11, 2016 8:09 pm


De reu zuchtte, en een wolkje walmde uit zijn bek. Yeah, it's cold indeed. Hij stelde het land snel voor als 'Serigala', en vroeg toen nog iets over... Wacht... Serigala? Serigala!? Ze.. ze... Amatariseu lachte schamper. Het... het kon niet anders! Dit was het geboorteland van haar ouders! De vuurrode ogen van de Albino keken even snel terug naar de reu. 'Serigala? Mate yer gotta be kiddin' me! Woaw...' De vraag van de grijzige reu spookte ondertussen nog door haar kop. Haar naam... Was het het wel waard om het te vertellen? Ze vertrouwde de patriot voor geen meter. Maar.. ach ja, wat kon hij doen met alleen haar naam? Niemand kende haar hier, ondanks dat ze hier op de grens geboren was. 'Name's Amatariseu by the way,' knikte ze even vluchtig met een klein grijnsje. Damp wervelde door door haar bek naar buiten. De wind voelde al wat kouder aan. Damn, het begon al laat te worden. 'Enne, hoe kan ik jou noemen?' Eigenlijk verwachtte ze niet dat de naam van de reu haar iets zou zeggen... maar wie weet bleek hij wel een of andere verre achterneef te zijn ofzo. Nah. De wereld was groot... en haar familie... was helaas klein.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
[FbtW] . Troublemakers . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptyvr feb 12, 2016 7:31 pm
Bij de schampere lach van de wolvin kwam er een waakzame frons op zijn gezicht. Hun blikken kruiste elkaar en het beviel hem voor geen meter. Leek ze nou serieus zo blij te zijn met deze naam? 'Serigala? Mate yer gotta be kiddin' me! Woaw...'   Misschien had de wolvin er wel eens over gehoord. Hij snoof een maal en voelde niet veel later de wantrouwen die wederzijds was. Het verbaasde hem maar de witachtige teef vertelde haar naam, en dat was een heel woord. Amatariseu; waarschijnlijk zou hij het nooit in één keer goed uit kunnen spreken. "Cainen." Antwoordde hij vervolgens nors waarna er een geurvlaag zijn neus liet tintelen. Cainen verfijnde zijn ogen. Een andere keer was op te merken. Het was vaag- maar hij was er bijna zeker van. Verdomme, zal deze teef dan ook haar eigen clubje mee genomen hebben?! "Wat kom je hier eigenlijk doen, " Hij richtte zijn blik weer op Amatariseu, zijn oren plakte ondertussen lichtjes tegen zijn schedel aan.

[Biscuitje erbij gooien?^^]


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

[FbtW] . Troublemakers . Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptyza feb 13, 2016 10:26 am

[Yup, Biscuit mag erbij! Razz ]


Nors en snel stelde de reu zich voor als Cainen. Even liet de Albino de naam door haar kop galmen. Yeah, gave naam... voor een minder gave mopperpot. De norse toon en houding stond haar niet aan. Hij moest eigenlijk heel wat meegemaakt hebben dat hij als 3-jarige al zo chagrijnig overkwam. Meteen trok Ama haar oren in haar nek. Oh ja, bijna vergeten. Zelf was ze als jong-volwassene ook niet altijd de vrolijkste geweest. Dankzij Scarlegs dood, Ayero's dood... Kyereans ondergang en zo verder. Maar wat was zijn probleem? Nah. Heartbroken of niet, ze zou deze reu waarschijnlijk niets kunnen ontfutselen. Ineens begon Cainen wat vijandiger te kijken, en zijn oren trokken al een beetje naar achteren. Wat had ie nu weer geroken? Amatariseu had al meteen de neiging hem toe de snauwen wat er nu weer aan de poot was, maar de reu was haar voor en vroeg wat ze hier kwam doen. De gespierde Albino grijnsde droogjes. 'Zo te zien wil je me hier zo snel mogelijk weer weg hebben hé?' Het straalde er gewoon vanaf. 'Nou, pal. Ik zal je vertellen dat ik hier niet vrijwillig binnen ben komen wandelen. M'n dochter en ik zijn meegenomen door een groepje mensen.' Ze grinnikte. Damned pal. 'But tell me, pal. Why so serious?' Misschien was er nog een kleine kans wat te weten te komen.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
[FbtW] . Troublemakers . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Biscuit

Biscuit


[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptyza feb 13, 2016 12:58 pm


Kleine sneeuwvlokjes dwarrelde naar beneden. Biscuit keek om zich heen, alles was bedekt met een dikke laag sneeuw. Er was niemand te bekennen. Waarschijnlijk was dit het koudste deel van het gebied maar ondanks dat hij van de kou hield was hij hier eigenlijk nooit geweest. Een ijskoude wind gleed door zijn vacht, heel kort bibberde hij even. Doordat hij de laatste tijd slecht kon jagen was zijn vacht dunner geworden, maar inmiddels ging het een stuk beter met zijn poot. Sterker nog, het leek wel over te gaan. De pijn werd steeds minder en was op sommige momenten zelfs verdwenen. Kort gleed de blik van de wolf naar de hoge bergen die het sneewgebied omsingelde. De hoogste bergen van alle gebieden die hij tot nu toe had bezocht. Hoewel hij ook vervelende dingen had meegemaakt in Serigala, voelde het toch als een soort thuis. De plek waar hij hoorde. Het deed hem dan ook goed dat hij weer terug was. Hopelijk kon hij hier ook blijven. Biscuit zuchtte even, er verscheen een klein damp wolkje. Hij kwam weer in beweging.

Nadat hij een lange tijd door de sneeuwvlakte had gedraafd stopte hij weer. Hij had een geur opgevangen, een geur van een wolf. Vreemd genoeg had hij het gevoel dat hij deze wolf kende, maar hij wist niet precies wie het was. Het kon een oude vriend zijn, maar ook een oude vijand. Dat maakte Biscuit wat wantrouwend. Toch besloot hij er naar toe te gaan. Hij wilde gewoon weten wie het was.

De geur werd steeds duidelijker, inmiddels was het hem zelfs gelukt de geur te herkennen. Zijn passen waren nu sneller dan eerst. Aan zijn hele houding was zichtbaar hoe boos de witte reu was. Het was Cainen, hij had het dierbaarste bezit van Biscuit afgenomen. En nu wilde Biscuit iets doen wat hij die dag ook al wilde doen, wraak nemen. Bij die gedachtte begon hij nog sneller te draven. Hij kon niet wachten tot hij deze wolf weer zag. De pijn in zijn poot leek volledig verdwenen te zijn, net als de honger. Plotseling voelde hij zich weer sterk. De spanning die hij voelde werd steeds groter. De hele van vroeger gebeurtenis leek zich steeds in zijn hoofd te herhalen. Iets wat zijn woede erger maakte.

Na een tijdje zag hij de licht gekleurde gedaante. Het draven was inmiddels veranderd naar rennen. Hij kwam steeds dichterbij. De zilverkleurige wolf stond met zijn rug richting hem en kon hem dus niet zien. De wind stond ook goed dus de kans dat hij hem al had gezien was klein.”Jij…” Gromde Biscuit hijgend toen hij nog maar enkele meters van Cainen was verwijderd. Een woedende blik was in Biscuit ogen zichtbaar. De zilverkleurige wolf was groter, maar dat kon hem niets schelen.”Moordenaar…” Gromde de witte reu vervolgens. Hij spande al zijn spieren aan, klaar voor een gevecht. Hoewel het maar een kauwtje was die hij had vermoord, voelde het alsof hij een goede vriend van hem had afgenomen. Plotseling zag Biscuit dat er ook een witte gedaante bij stond. Een teef, waarschijnlijk ouder dan 4 jaar. Heel even was er een verwarde blik in Biscuits ogen zichtbaar, hij wist niet zeker wat hij moest doen. Zijn blik ging weer naar Cainen, nog steeds nadenkend. Toen besloot hij het gevecht nog even te laten wachten. De teef had er niets mee te maken en hoefde er ook niet bij betrokken te raken. Zij kreeg nu een kans om weg te gaan, voordat het te laat was. Biscuits ogen gingen weer naar de teef.


(Ik wist niet helemaal zeker hoe groot Cainen is maar Biscuit is best klein, vandaar heb ik geschreven dat Cainen groter is. En sorry als deze post nogal slecht is, ik voel me niet lekker)


B I S C U I T ❄


(c) ELRIC


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptyza feb 13, 2016 4:17 pm

Ineens stapte er een kleine witte reu achter Cainen vandaan. Ama trok in een reflex haar kop terug, en zag de woede in zijn blauwe ogen. Maar, de pal keek niet naar haar. De zilverkleurige reu had het blijkbaar nog niet door gehad. Grauwend kwam het witte reutje dichterbij, over zijn toeren van woede. Amatariseu hoorde hem Cainen uitschelden voor moordenaar. Moordenaar? Well damn. Het verbaasde haar amper. 'Moordenaar? Well damn, mate!' grijnsde ze sarcastisch. Ze knikte de witte Wolf even vluchtig toe als begroeting. Yeah, of het hem nou aanstond of niet. Ondertussen zag ze zijn blauwe ogen naar haar staren. De blik zei genoeg; hij kon elk moment ontploffen, en hoopte voor haar dat ze zich uit de voeten kon maken. Op zich best aardig, maar ze had weinig te vrezen voor dit kwade reutje. Of tenminste, dat was wat ze verwachtte. Maar, Amatariseu zette toch een stap achteruit, en maakt een kleine buiging. Niet dat ze bang was voor een explosie, maar ze wist dat het prettig kon zijn om wat personal space te hebben als je uit je dak wilde gaan.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
[FbtW] . Troublemakers . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptyzo feb 14, 2016 6:15 pm
De klik tussen hem en de oudere teef viel al niet goed. Dat was immers ook nooit zijn bedoeling geweest en al snel merkte ze dit zelf ook op. Mooi, dan was zijn houding dus duidelijk. Bij haar woorden werd zijn aandacht even afgeleid van de vreemde geur. De geur die hem ergens vaag bekend voor kwam, maar die hij nog niet volledig kon plaatsen. Het was niets voor hem dat zijn zintuigen hem in de steek lieten. Waarschijnlijk lag het grotendeels ook aan de kou die het lastiger maakte om het reukvermogen optimaal te laten werken. 'Nou, pal. Ik zal je vertellen dat ik hier niet vrijwillig binnen ben komen wandelen. M'n dochter en ik zijn meegenomen door een groepje mensen.' Cainen trok één wenkbrauw op, het leek hem niet erg te deren wat haar was overkomen. 'But tell me, pal. Why so serious?' Cainen trok zijn mond open, en net op dat moment hoorde hij klauwen over de aarde heen razen. Verbaasd keek hij even naar Amatariseu. "Jij…”Een woedende grom onderbrak de stilte. Met een ruk draaide de zilver grijze reu zich om, zijn lippen waren direct opgetrokken en de vijandigheid was er vanaf te druipen. Woede, haat, alsof ze elkaar de strot zouden open snijden.”Moordenaar…” Cainen oogde groot en had een net laagje spieren onder zijn winterse vacht zitten. Toch wist hij dat hij deze kleinere reu niet kon onderschatten. "Biscuit.." Gromde hij tussen zijn tanden door, ondertussen hoorde hij de wolvin sarcastisch enkele woorden uit brengen en en nam ze wat af stand. Ze stonden in een perfecte 3 hoek, van alle kanten kon er wel een aanval verwacht worden. Biscuit was een reu met helblauwe ogen. Cainen had zijn woede op zich gehaald en zo te merken was de wolf nog altijd uit op wraak. "Kijk eens aan, na al die jaren toch weer terug thuis? Nog steeds aan het na janken om je wandelde maaltijd?" Met sarcasme schudde hij lachend zijn hoofd. Dit werd mooi: Een vreemdeling en een vijand! Serigala werd nog eens vergiftigd door dit vuil, en Cainen zou voor het tegengif zorgen. Persoonlijk en al.

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

[FbtW] . Troublemakers . Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Biscuit

Biscuit


[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptyma feb 15, 2016 6:09 pmKort was Biscuit afgeleid door de aanwezigheid van de witte teef, maar hij richtte zijn kop weer terug naar Cainen toen hij zijn naam hoorde. Het gevoel van woede, wat eerder zwakker was geworden, werd weer wat sterker. De witte reu spande al zijn spieren aan, klaar om een aanval te doen. Klaar om te doen wat hij heel lang geleden ook al wilde doen. Maar de aanwezigheid van de vreemde teef leek hem nog steeds tegen te houden, al zou dat niet lang meer duren. Hij kreeg steeds meer moeite met zijn woede onder controle houden. Toen de teef begon te praten werd hij weer even afgeleid. Snel ging zijn blik terug naar haar. Haar houding leek bijzonder rustig, kennelijk was zij niet bang en maakte zij zich geen zorgen om een uitbarsting. Waarschijnlijk realiseerde ze niet dat zij het enige was wat Biscuit tegen hield. Plotseling zette ze een stap achteruit, ze had zijn boodschap begrepen. Toen maakte ze kort een soort… buiging? Bij die beweging keek hij haar verward aan. Hij had meerdere verschillende reacties verwacht, maar zo’n soort buiging was daar niet één van. Wat vragend keek hij haar aan terwijl zijn houding weer iets rustiger werd. Waarom ging ze niet gewoon weg? Ze had hier toch niets mee te maken. Toen Cainen weer begon te praten richtte Biscuit zijn kop weer naar hem. "Kijk eens aan, na al die jaren toch weer terug thuis? Nog steeds aan het na janken om je wandelde maaltijd?" Meteen kwam alle woede terug. Nu was hij te ver gegaan, veel te ver. Van die opmerking zou hij spijt krijgen. De zilver kleurige reu begon te lachen. Biscuit spande zijn spieren weer aan en kwam dichterbij.”Daar ga je spijt van krijgen,” gromde hij vol woede en haat. Een duistere blik verscheen in zijn ogen terwijl hij enkele stappen zetten. Het was tijd om hier een eind aan te maken.

(Sorry, hij is nogal flut en kort. Ik begrijp het niet echt maar het lukte gewoon niet :C )


B I S C U I T ❄


(c) ELRIC

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptyma feb 15, 2016 8:07 pm


De reu zat vol met bittere woede. Ze kon de spanning tussen hem en Cainen voelen. Maar.. waarom viel hij niet aan? Het was bijna iets waar ze medelijden van kreeg. En medelijden had ze nooit. Amatariseu keek de twee reuen. Cainen was gewoon een Wolf waar ze zich aan irriteerde. Nú al. Shait waarom kon de witte gozer hem nou niet te grazen nemen? Ergens diep van binnen had ze altijd al een duister trekje gehad. Een trekje dat altijd hongerig was naar nieuwe vijanden. Het was een bloeddorstig trekje. Even wist de gespierde Albino niet precies wat ze moest gaan doen. Ze had de kleine witte Wolf de kans te geven Cainen te verscheuren, maar damned geduldig als ie was was dat nog niet gebeurd. 'Wat is hier aan vooraf gegaan?' grijnsde Ama meer tegen zichzelf dan tegen de reuen. Ze kwakte om haar verveling te uiten neer op haar reet. De modder sopte al meteen onbehagelijk in haar pels. Waarom. Viel. Hij. Niet. Aan? Ondertussen merkte de staartloze Wolvin op dat de wind harder begon te waaien. De lucht werd kouder en donkerder. De nacht begon al te vallen. Nu begon deze hele vijandelijke babbel wel interessant te worden...

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
[FbtW] . Troublemakers . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Emptyma feb 22, 2016 1:01 pm
De reu genaamd Biscuit bleek nog altijd even razend te zijn. Hij had eigenlijk nooit gedacht dat iemand zoals de witte wolf zoveel woede in zich kon hebben, maar Cainen kende het gevoel van wraak maar al te goed. Het jaagde hem zelf namelijk ook na, en met de aanwezigheid van de indringers werd het alleen maar groter. Biscuit spande nu duidelijk zijn spieren aan, en Cainen volgde zijn voorbeeld waarbij zijn nekharen recht overeind veerde. Zijn ogen vlogen even over Amatariseu heen, die haar staart half was verloren. De gedachte dat ze dus blijkbaar een sterke teef was ging dan ook kort door hem heen. Ze had vecht ervaring. ”Daar ga je spijt van krijgen,” Gromde de reu vol woede uit. Mooi, langzaam maar langzaam leek de reu steeds meer op een gevecht uit te gaan.  'Wat is hier aan vooraf gegaan?' Cainen snoof, en zette net als Biscuit een pas vooruit. "Biscuit, nooit geleerd om niet te grommen voor een dame?" Grijnsde hij uit met een vals ondertoontje. Alsof hij de reu op zijn fouten tikte. "Zoals je ziet is hij een beetje geïrriteerd door 'groot verlies' van zijn vriendje," Bij de woorden 'groot verlies' rolde hij even sarcastisch met zijn ogen. Daarna keek hij Biscuit weer aan."En jij zal er spijt van krijgen dat je ooit bent terug gekomen wolf, jij en al je soort genoten" Zijn toon klonk nu dreigend en ook keek hij even naar de teef waar hij op doelde. Vervolgens zette hij zijn poten stevig in de sneeuwachtige modder en vloog als een donderklap vooruit. Biscuit zou vast op een aanval voorbereid zijn, maar Cainen was een snelle die met zijn schouderblad een beuk gaf tegen de reu zijn borst door iets door zijn voorpoten heen te zakken. Vervolgens gooide hij zijn hals omhoog, en net op het moment dat het leek alsof Cainen de reu recht in het gezicht te grazen wilde nemen, maar klapte zijn kaken krachtig op elkaar als een waarschuwende beet. Zijn gezicht recht tegenover die van de witte wolf. "Opgepast met je dreigementen, ik hou niet van bluf," Gromde hij dit maal uit. Amatariseu zou hem nu makkelijk vanaf de zijkant kunnen aanvallen, maar Cainen had niet het idee dat ze zomaar haarzelf in de strijd zou gooien. Of juist wel, aangezien ze in zijn ogen allemaal één pot nat waren.

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

[FbtW] . Troublemakers . Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
[FbtW] . Troublemakers . Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FbtW] . Troublemakers .   [FbtW] . Troublemakers . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: High North :: Novana Tundra-
Ga naar: