Serigala


 

Deel
 

 . Raw Riot [FbtW] .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Raw Riot [FbtW] . Empty
BerichtOnderwerp: . Raw Riot [FbtW] .   . Raw Riot [FbtW] . Emptyzo apr 03, 2016 11:43 am


Een lange schaduw viel op het gras toen Ama aankwam op de open plek. De zon stond laag aan de hemel, en aan de donkere lucht in het oosten te zien zou het niet lang meer duren totdat de nacht viel. Maar, Ama had een goeie dag gehad. De laatste tijd had ze er meer plezier in gehad om overdag te reizen, zeker omdat ze merkte dat het lente was geworden. Het sneeuwde niet meer, de lucht was helderder en zo nu en dan herkende ze verschillende planten in het gras. Er kwamen weer eens chille tijden aan; prooi in overvloed, genoeg Wolven met de lente in hun bol (waardoor er heel wat te plagen viel) en een warme zon die de hele dag je vacht verwarmde. Met een grijns op haar brede kaken plofte de grote Albino neer in het gras. De sprieten prikte in haar neusgaten, waardoor ze even wat woelde voordat ze lekker lag. Ah. Gras was geweldig! Gras was fris, gras was zacht, gras vocht niet, gras stonk niet en het belangrijkste: gras zeurde niet, in tegenstelling tot de meeste Wolven...

Waarom was ze hier ook al weer? Tja. Ze had weer eens de geuren van de Patriotten geroken. Sterker nog, in haar tocht hierheen had ze nog veel meer geroken... Shadjes, bijvoorbeeld. Bijna een week lang was ze chagrijnig geweest, maar nu had ze geaccepteerd dat ze de rest van haar leven niet van die assholes af zou komen. Helaas. Maar, nadat ze geur geroken had, merkte ze dat Kai maar weinig van haar vriendjes had meegenomen. Wat jammer nou. Ze had de legendarische kracht van de 'elite' prima kunnen gebruiken hoor. Hm. Ama rolde op haar buik en ging zitten. Hoe bitchy ze soms konden zijn, ze twijfelde niet aan de kracht van de roedel. Het was hun innerlijk die ze haatte, niet hun kracht. Pff. Waarom zouden ze? Waarschijnlijk waren die allang bezig met zich huisvesten in duistere gebieden als... hier. Ama keek om zich heen, en snoof de muffe moslucht op. Ze zat midden in een duister bos. Een gebied die leek op het Shadow-bos in WS. Alleen was dit... groter. Ineens klonk er geritsel in de struiken. Amatariseu ontblootte haar tanden direct en sprong op haar poten, haar kolossale schouders ingespannen. Ze wist dat hij er was. Een reu. Maar wie o wie? Kende ze een mannelijke Shad? Nah. Niet echt. Scarleg was het sowieso niet, want dan had ze hem allang gezien. Celly dan? Hmf.

[Je weet zelf wel of je in dit topic thuishoort, heh? Razz ]

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Raw Riot [FbtW] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


. Raw Riot [FbtW] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Raw Riot [FbtW] .   . Raw Riot [FbtW] . Emptydi apr 05, 2016 5:51 pm
Het was een beroerd saaie dag voor de reu. Hij had alles al weer gezien voor deze dag. Wolven die aan het jagen waren, een enkeling die net zoals hem ronddwaalde en zo af en toe zag hij gewoon wat wolven bij kletsen. Cainen was nooit een sociaal typ geweest- tenminste niet uit zichzelf. Hij kon ouwehoeren als de beste en kon genieten van een hevige discussie. Helaas was zijn hoofd de laatste tijd nogal afwezig. Rust kon hij niet in zijn lichaam vinden, al helemaal niet met die roedel én al het andere uitschot.

Een geur drong zijn neus binnen. Het was sterk en wazig bekend. Hij mompelde kort iets tussen zijn lippen door en hief zijn hoofd omhoog terwijl in de richting liep. Die verdomde teef had hem blijkbaar niet serieus genomen. Cainen's oren drukte zich tegen zijn schedel aan terwijl hij zichzelf uit de schaduwen zichtbaar maakte. Daar stond ze: Tanden ontbloot en elke spier in haar lichaam gespannen. "Nog niet weg hier? Ik kan me niet herinneren dat ik heb gezegd dat je mag blijven. Jíj en je zooi," Zijn diepe stem die normaal gesproken heel aangenaam was om aan te horen had een felle rand gekregen.


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

. Raw Riot [FbtW] . Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Raw Riot [FbtW] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Raw Riot [FbtW] .   . Raw Riot [FbtW] . Emptydi apr 05, 2016 7:42 pm


Cainen. Shait... dan had ze nog liever Kai zien verschijnen. De blik op het gezicht van de reu zei al genoeg, maar ondanks dat ze wist dat hij geen goede bedoelingen had ontspande ze zich. Haar tanden verdwenen weer onder haar lippen, en de agressieve vonk uit haar ogen vervaagde. De reu begon meteen over het feit dat ze haar reet nog niet uit Serigala had gesleept. Ja. Wat had ie dan verwacht? Ze liet ze niet commanderen door een groepje inboorlingen die het iets te hoog in hun bol hadden. 'Nee boyo, ik was net onderweg naar de grens,' grijnsde Ama zuur. Tuig noemde hij ze. Nou nou, dan had hij de Shadjes vast al een keertje ontmoet. 'Maar vertel me, mijn vriendelijke racist; waarom zou je ons 'tuig' noemen? Als je de Shadjes niet meetelt, zijn de meeste buitenlanders hartstikke aardig hoor.' Ze had hun sporen al geroken, maar het zou erg 'prettig' zijn om een bevestiging te krijgen dat de Shadjes er echt rondwandelden. Ama kon het niet laten om haar oren te laten trekken. Ze wilde weten of Cainen z'n vriendjes had meegenomen... of dat het kwade witte reutje weer aan kwam lopen en deze hele conversatie weer eindigde in een gevecht.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Raw Riot [FbtW] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


. Raw Riot [FbtW] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Raw Riot [FbtW] .   . Raw Riot [FbtW] . Emptyza apr 09, 2016 9:14 pm
Amatariseu liet haar vijandige kant ietwat zakken. Voor een moment durfde hij te zweren dat ze zelf zou ontspannen. Cainen daar in tegen bleef met een hard hoofd haar aankijken. Hoewel hij geen haar moest hebben van deze teef, moest hij het haar mee geven: Ze had een scherpe tong en redelijk wat lef. Een pittig wijfie dus, maar dat kon hij wel handelen. Bij haar opmerking die duidelijk sarcastisch overkwam liet hij even een waarschuwende grom horen. Ze dacht dat het allemaal maar een spelletje was, één grote grap. En dan nog die zure grijns die hem mateloos irriteerde. Hij draaide zijn oren een tikje naar achteren toe zodra hij hoorde over de Shads. Daar moest hij ook nog vanaf zien te raken. Alles op z'n tijd. Anyway, de reden van zijn grote haat tegenover de nieuwkomers was privé, hij was niet zomaar van plan te vertellen dat zijn familie was uitgeroeid en zijn gruwelijke haat elke dag meer en meer aan hem knaagde. Het verteerde hem, hij was slechts een kwestie van tijd voordat hij helemaal zichzelf zou verliezen. "Zoals de reu van de vorige keer? Ja, het was een schatje,"Doelend op Biscuit, dat joch wat al veelste lang adem haalde en tevens de reu die hém dood wilde hebben. Of tenminste, Biscuit had genoeg haat tegenover Cainen om hem te grazen te nemen. Gelukkig wist hij dat en was zijn doel op dit moment om de reu te vermijden. "Weet je wat Amatariseu, ik geef je een laatste waarschuwing. Neem je troep mee en vertrek," Zijn woorden waren serieus en hij zou er niet langer omheen draaien. Hij zette een stap vooruit om zijn punt te benadrukken. Ama zou zijn waarschuwing misschien niet serieus nemen, en hij zou er voor zorgen dat ze dat wel deed. "Gelukkig voor jou ben ik ben de slechtste niet, ik geef je 2 nachten om op te donderen." Waarschijnlijk zou ze te koppig zijn om te luisteren, maar ergens had hij enige hoop dat ze zou omkeren.

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

. Raw Riot [FbtW] . Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Raw Riot [FbtW] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Raw Riot [FbtW] .   . Raw Riot [FbtW] . Emptyzo apr 10, 2016 8:59 am

. Raw Riot .
Cainen wist nog wel een andere buitenlander op te noemen die ook de liefste niet was. Ama kneep haar ogen half dicht en wist vrijwel meteen wie hij bedoelde. Ze herinnerde het furieuze reutje nog, die haar met z'n ogen had gesmeekt om te vluchten voordat hij z'n zelfcontrole verloor. Erg nobel van 'em, maar ze had weinig te vrezen. Zij had hem tenminste nog nooit wat aangedaan. Cainen gaf zoiets als 'een laatste waarschuwing', en voegde er 'genadig' aan toe dat ze er 2 nachten voor kreeg.. yada yada yada. Damn, als de reu nou nog een reden had? 'De slechtste niet? Hm, laten we zeggen, de domste niet.' Ze schudde haar kop en grijnsde even honend. 'Y'know, die vriendinnetjes van je waarschuwde me niet eens; ze dachten dat we wel zouden luisteren naar hun tanden,' gromde ze droog maar met een kleine vonk irritatie in haar stem. Ze keek even naar de grote kras op haar schouder. Haar vijand mocht dan wel kleiner zijn geweest, maar vechten kon ze wel. Amatariseu woelde wat grond om met haar brede voorpoot, en ze keek over Cainen's schouder heen. Zou ze het spelletje meespelen? Serigala was erg groot, en als ze zich een dag of 2 verstopte, kwam ze hem misschien nooit meer tegen. Shait, en dan trommelde ze een leger van buitenlanders op en vielen ze hen van achteren aan! Aye! Dat was een geweldig idee! Ama liet haar enthousiasme niet merken en liep toen langs de reu heen. Achter aan de open plek was een rotspartij te vinden, met hier en daar was platte stenen waar een Wolf op paste. 'Maar goed, ik ga mijn zogenaamde 'troep' maar eens verzamelen en de komende 2 nachten genieten van de vriendelijke, intelligente volk van Serigala,' lachte Amatariseu droogjes. Pff. Serigaalers waren allemaal hetzelfde... well, behalve Vicky dan. Ah. Vicky was een goeie meid. Wantrouwend in het begin, maar niet slecht. Shait, daar konden de inboorlingen eens een voorbeeld aan nemen!

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Raw Riot [FbtW] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


. Raw Riot [FbtW] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Raw Riot [FbtW] .   . Raw Riot [FbtW] . Emptyzo apr 10, 2016 10:40 am
De oudere teef kaatste een opmerking terug waarbij ze haar hoofd schudde en daarna weer die irriteerde grijns toonde. Oh, hij smachtte er nu al naar om haar tegen de grond te werken. Daar over gesproken was het hem al opgevallen dat iemand anders hem voor was geweest. De wond op haar schouder was nog niet volledig genezen, en de eerste keer dat hij haar zag was die wond er zeker niet geweest. 'Y'know, die vriendinnetjes van je waarschuwde me niet eens; ze dachten dat we wel zouden luisteren naar hun tanden,' Hij grijnsde even bij die woorden. Hij gokte op een Akina of Zena, twee felle dames. Eén ding was nu in ieder geval zeker: hij was niet de enige die deze wolven weg wilde hebben. Dit was haast perfect, hij zou groep later wel bij elkaar roepen om de meningen aan te horen. "De slimste zouden er van leren, maar ik schat in dat jij niet één van hen bent Ama," Cainen grijnsde dit maal, alsof al zijn plannen zouden uitkomen. Voor een moment hield hij zich weer neutraal en bestudeerde haar. Wat was haar plan? Haar gedachtes? De wolvin besloot hem nonchalant voorbij te lopen waarbij hij zijn lichaam met haar mee keerde. Ze bewoog haarzelf voort in de richting van een rotspartij waarna ze vertelde over haar laatste twee nachten. Geïrriteerd borrelde er een grom op uit zijn keel. "Geen zorgen, we zullen een aangenaam afscheidscomité zijn. Jullie geur ruik je nog van werelden ver." Hij liet zijn schouders iets zakken en draaide zijn lichaam een kwart slag en maakte aanstalten om te vertrekken. "Als je leven je lief is ben je weg bij zonsopgang,"Wierp hij over zijn schouders heen. Hij wilde nog een reactie afwachten, eens kijken of ze klaar was voor een gevecht.

 

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

. Raw Riot [FbtW] . Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Raw Riot [FbtW] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Raw Riot [FbtW] .   . Raw Riot [FbtW] . Emptyzo apr 10, 2016 7:18 pm


. Raw Riot .
De gespierde Albino plantte haar achterwerk op een platte rots en wendde zich tot de inboorling toen ze hem weer hoorde praten. Oh ja. Natuurlijk, hij had ook nog een nawoord. Cainy vertelde haar dat ze bij zonsopgang opgedonderd moest zijn. Z'n stem klonk dreigend, maar zijn schouders waren al ontspannen, en Ama zag dat de reu al aanstalten maakte te vertrekken. Ondanks dat ze misschien eindelijk van z'n gezeur verlost kon zijn als ze hem gehoorzaamde, had ze toch het trekje hem verder te irriteren. Je weet wel, just teenager stuff. 'Heb je m'n dikke reet gezien? Die heb ik nog niet weggesleept bij zonsopgang weggesleept hoor!' lachte ze sarcastisch. Pff, als ze zou willen zou ze Serigala in 20 seconden kunnen verlaten, maar waarom zou ze dat doen? Hier was prooi, hier was natuur! Alsof het nog niet beter kon, waren er zelfs geen mensen! 'Doe jezelf een lol en geef je wanhopige ideetjes op,' grinnikte Ama en ze strekte haar brede lichaam uit. Met een grote witte kop rustend op haar poten keek ze naar de struiken, wachtend op het antwoord van de bittere, maar waarschijnlijk kwade Cainen.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Raw Riot [FbtW] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Raw Riot [FbtW] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Raw Riot [FbtW] .   . Raw Riot [FbtW] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest :: Blackwich Cave-
Ga naar: