Serigala


 

Deel
 

 [FBTW] A new Dawn

Ga naar beneden 
Cainen

Cainen


[FBTW] A new Dawn Empty
BerichtOnderwerp: [FBTW] A new Dawn   [FBTW] A new Dawn Emptyvr apr 15, 2016 7:43 pm
FIGHT BETWEEN TWO WORLDS

De tijd van waarschuwingen was voorbij. Twee nachten, dat waren zijn woorden geweest. De laatste sterren verdwenen aan de gloed rode hemel terwijl Cainen zijn nagels in de grond boorde. Amatariseu had nog geen aanstalten gemaakt om te vertrekken met haar groep, ze waren nog steeds in het gebied. Hún gebied, het land waar hij en vele andere zoals hem waren opgegroeid. Buitenstaanders hadden al een keer zijn leven verwoest en hij zou er alles aan doen om dat te voorkomen, zowel bij hem zelf als bij andere oorspronkelijke bewoners. De laatste tijd had de zilvergrijze wolf alle gebieden streng in de gaten gehouden, het was hem niet ontgaan dat vage bloedsporen en kenmerken van gevechten overal om hem heen lag verstopt. Hoogstwaarschijnlijk zou dit aangeven dat er meerdere waren die vochten voor hun leefgebied, wolven die er niet op zaten te wachten dat er een groep problemen op hen afkwamen. Cainen snoof, wetend dat vroeg of laat de mens uiteindelijk het spoor van de wolven zou volgen.

Het werd tijd om elkaar te beschermen tegen deze vreemdelingen, tijd om ze te laten zien dat ze moesten oprotten. De wolven van Serigala waren sterk, maar de wolven uit het andere land waren met meerdere. Het geen wat hij op dit moment wel kon gebruiken was goed advies, en daar zou hij om vragen ook. Met een ruk gooide de wolf zijn kop naar achteren toe en slaakte een krachtige huil uit. Iedereen zou het horen, maar slechts enkele zouden zich aangesproken voelen.

Note::
 


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

[FBTW] A new Dawn Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Aqua

Aqua


[FBTW] A new Dawn Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FBTW] A new Dawn   [FBTW] A new Dawn Emptyvr apr 15, 2016 11:06 pm


Aqua werd vroeg wakker. Haar slaap werd geteisterd door nachtmerries en ze schudde haar witte kop om ze kwijt te raken. Het waren vreselijke nachtmerries geweest, en het was hier angstaanjagend bekend. Misschien was ze hier wel eerder geweest, maar kan ze zich niks herrinneren. Ze was inmiddels in het bos. Ze genoot van de geur van het bos en de prooi die er leefde. Al had ze geen honger. Haar eetlust was verdreven. Met zachte passen liep ze door het bos. Ze leek rustig van buiten, maar vanbinnen was ze onrustiger dan anders. Ze had gedroomd over haar moeder, en de teef die haar had verzorgd. Ze hoorde iets over Serigala. De teef had dat tegen hen gezegd. "We gaan weg uit Serigala." ofzo. Ze begreep er absoluut niks van.

Ze hoorde een huil. Een huil van iemand die strijders zocht voor het land van Serigala. Ze was druk in gedachten verzonken, maar de huil had het verbroken. Ze had inmiddels uitgepuzzeld dat het iets betekende. Maar dat was meer dan logisch. Maar ze vergat het even en volgde het geluid. Uiteindelijk minderde ze vaart. Ze zag een reu. Hij was waarschijnlijk degene die had gehuild. Ze wou strijden voor het land wat haar zo bekend voorkwam. Ze zuchtte even diep en stapte door de bosjes, op de reu af.

_________________
"I'm not a crazy old lady. I'm a crazy young girl" - Aqua
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


[FBTW] A new Dawn Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FBTW] A new Dawn   [FBTW] A new Dawn Emptyza apr 16, 2016 9:27 am

Met een krampachtig gelaat strompelde de sneeuwwitte teef door de bosjes heen, met haar voorpoot half opgetrokken en tegen haar borst aangeklemd. Er schoot bij elke stap een gruwelijke pijn door haar schouder, en ze bleef afwisselend staan om met enkele kwade grommen de steken te verbijten. Bah. De snee in haar schouder was niet alleen diep, hij moest nog ook abrupt beginnen ontsteken.
Kova wierp één keer een blik op de wond en grimaste opnieuw. De bloeding was gestopt, maar het vlees rond de snee was rood uitgeslagen. Niet bepaald het prettigste ding om naar te kijken.
Een plotseling gehuil liet Kova haar oren spitsen. De zender was dichtbij, maar de boodschap bleek niet voor haar bedoeld te zijn...
Misschien was het toch handig om een kijkje te nemen. Wat informatie van de tegenpartij afsnoepen kon nooit kwaad, dus verzamelde ze haar laatste restjes kracht en hinkte zo voorzichtig en geruisloos mogelijk naar de richting van het geluid, tot enkele beschutte, dichte bosjes. Daar zag ze een rauwe, grijze reu, ongeveer drie jaar oud en met een nogal norse uitdrukking op zijn gelaat.
Was dat Cainen? Kova fronste even. Ze had al wat van hem gehoord, met z'n plannen om de buitenlanders weg te jagen. De sneeuwwitte teef had hem groter en ouder ingeschat; dat was al één punt binnen. Er verscheen een tweede teef met oranje ogen, en zij maakte waarschijnlijk ook een deel uit van het complot. De jonge wolvin hield echter haar ijzig blauwe blik alert op de open plek gericht, wachtend op nieuwe aanwijzingen, terwijl ze ineengedoken in de struiken bleef zitten. Ze bevond zich op uiterst gevaarlijk gebied, en dat wist zij ook wel; maar dat mocht wel eens. Wat spanning in het leven kon geen kwaad, zeker als er geen kans was dat ze werd gesnapt... Dacht ze.

_________________
[FBTW] A new Dawn 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Zena

Zena


[FBTW] A new Dawn Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FBTW] A new Dawn   [FBTW] A new Dawn Emptyza apr 23, 2016 3:07 pm

Sick of all these people talking, sick of all this noise.
 Tired of all camaras flashing, sick of being poised.
Now my neck is open wide, begging for a fist around it.
Already choking on my pride, so there's no use crying about it.

Met spleet ogen stond de beige-/grijs achtige wolvin aan de rand van een klif, haar nekharen mee-waaiend met de koele maar ruwe wind. Maanden had ze haar verscholen en verstopt in de schaduwen van het woud. De nieuwkomers gestalkt en hun doen en laten geobserveerd. Nog steeds koesterde ze wraak diep in haar hart. Hopend op het moment dat ze die mormels met een troep echte wolven uit het woud kon verjagen. Bloedend uit hun vacht, jankend voor genaden. Haar bloeddorst die heel haar lichaam onder zijn klauwen nam, huiverend naar de pijn die vele wolven zouden ondergaan. Crainen. Waar zat hij? Wanneer zouden ze hun land terug op eisen en zorgen dat de inheemse weer de controle hadden over het gebied die tot hen behoorde? Ooh, wanneer zou die mooie tijd komen? De tijd waar al de frustraties naar boven zouden komen en ervoor zouden zorgen dat hun vrijheid terug de bovenhand zou nemen. Met die gedachten klauwterde ze van de klif af die hier en daar uitstekende rotsen had, zodanig dat dit een weg vormde de diepte in.

I'm headed straight for the castle.
They wanna make me their queen
And there's an old man sitting on the throne that's saying
that i probably shouldn't be so mean
I'm headed straight for the castle.
They've got the kingdom locked up
And there's an old man sitting on the throne that's saying
I should probably keep my pretty mouth shut

Bij elke sprong voelde ze haat onder haar vel sidderen, alsof ze gedrogeerd was door een gevoel dat zoveel inpact had op je hele lichaam. Een gevoel die beter aanvoelde dan welk soort drug dan ook. Een gevoel die leste als je je doel had bereikt. Dan kwam een nog beter gevoel naar boven; overwinning. Een gevoel dat elk wezen op aarde naar verlangde, en dan nog eens verslavender was dan het gevoel van haat en adrenaline. Het gevoel van dapperheid/moed treedde haar lichaam binnen bij het bereiken van de grond die eerst zo ver onder haar lag. Daar was het dan, het geluid waarop ze al die maanden lang had gehoopt te horen. Crainen. Het begin van het einde lag op de loer. Het werd weer eens tijd om haar kop te laten zien, aan die ene wolf waar ze een soort vriendschapsband mee had, nou ja, was het echt een vriendsschaps band? Laten we zeggen van wel. Haar poten onder haar besloten om te versnellen, tot een snelheid die moeilijk bij te houden was. Op dat tempo zou ze de  inheemse wolven wel snel te gemoed komen. Stiekem nieuwsgierig wie er zou komen opdagen verliet ze het domein waar ze zich bevond en baande zich een weg naar het gehuil toe.

Ze had er best lang over gedaan, wat niet aan haar snelheid lag. Eerder aan de afstand tussen de twee gebieden. Elke stap die ze zette bracht haar dichter bij Cainen en de wolven die daar zouden zijn. Nu was ze al zo dicht dat ze de wolven haast kon proeven. Nou ja, hoeveelwaren het er ... twee? Hee, wacht eens... Ze stak haar neus in de lucht... wat was dit? Ze sloeg een andere weg in en sloop zo geluidloos mogelijk, haar buik bijna rakelings bij de grond, naar hetgeen wat haar vanbinnen heet maakte, heet van woede. Stond er nou echt een buitenlandse Crainen af te luisteren? Wat een lef om je leven op spel te zetten door zo'n ondoordachtte zet. Het gedaante kwam in Zena's zicht en op een rustig tempo sloop ze naar dat Mormel voor haar. Zena was niet zo'n grote wolvin voor u tegen te zeggen, maar in ieder geval had ze haar lenigheid en technieken met zich mee, met als kers op de taart..haar schoonheid. Niet dat dat laatste veel effect had in een gevecht, maar ze wist wel dat dat sommige wolven intimideerde. Ze hield hald achter de waarschijnlijk-nog-niets-vermoedende wolvin. Ze schraapte haar keel. "Hebben je ouders je nooit geleert dat het niet beleeft is om jezelf uit te nodigen?" Sprak Zena rustig, gevolgt door een mierzoet glimlachje "Ondanks dat, denk ik dat Crainen je met open armen zal ontvangen." Sprak ze wat luider zodat de nietsvermoedende Crainen het zou horen... Wat moest hij toch doen zonder Zena?

Als mijn post ongepast is, let me know.

_________________
[FBTW] A new Dawn 2r6lfzm
Klik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


[FBTW] A new Dawn Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FBTW] A new Dawn   [FBTW] A new Dawn Emptydi apr 26, 2016 5:08 pm
FIGHT BETWEEN TWO WORLDS

Een moment stilte viel in het bos. De grijzige wolf vroeg zichzelf af welke wolven en paraat stonden voor hun land, die niet bang waren om hun tanden te laat zien en bloed te laten vloeien. Het duurde eventjes, maar uiteindelijk verscheen er een witte wolvin uit het struikgewas. Cainens okerbruine ogen gleden over haar heen. Hij kende de wolvin niet, had haar nog nooit eerder gezien in deze bossen. Even leek hij zijn bedenkingen te hebben over de komst van de teef, maar al snel liet hij een waarderende mini glimlach zien en knikte naar haar. "Welkom," Zijn stem klonk zoals gewoonlijk aangenaam met een diepe ondertoon. "Mijn naam is Cainen," Stelde hij zich vervolgens voor. Hij schatte haar de zelfde leeftijd in, misschien iets ouder of jonger. Voordat hij zijn plannen verder zou vertellen wachtte hij nog op andere volgers. Net op het moment dat hij aanstalten wilde maken voor een nieuwe huil, drong er een verdomd bekende stem door de stilte heen. "Ondanks dat, denk ik dat Crainen je met open armen zal ontvangen." Zijn kop schoot in de richting waar het geluid vandaan kwam. Zena! Een grijns speelde al vrijwel snel random zijn lippen. Natuurlijk kon hij op haar rekenen. Zena was een kleinere wolvin met het hart van een brullende leeuw. Fel met een enorme dosis doorzettingsvermogen. En dan natuurlijk nog haar uiterlijk- Zena had altijd al een aantrekkelijk uiterlijk gehad en ze wist deze goed te benutten. Ze had zelfs het lef gehad om het op hem te gebruiken, of beter gezegd: Om met hem te spelen. "Dat mocht tijd worden! Ik was al even bang dat je niet kwam opdagen," Riep hij plagend in haar richting. Nu verfijnde hij zijn ogen en keek wat ze precies bij die struiken aan het doen was. Hij wenkte in de richting van de witte wolvin als teken dat ze hem moest volgens terwijl hij Zena benaderde. Al snel dook de geur van opgedroogd bloed zijn neusgaten binnen. Een buitenlander. Met een korte grom snoof hij, de verscholen wolf was nog niet tevoorschijn gekomen. " Zozo, heb je een verrassing gevonden Zena?" Zijn ogen bleven scherp op de struiken gericht, als het wezen er zelf niet uit kwam dan zou Cainen hem of haar er wel uit sleuren.


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

[FBTW] A new Dawn Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


[FBTW] A new Dawn Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FBTW] A new Dawn   [FBTW] A new Dawn Emptydi apr 26, 2016 6:43 pm

De grijze wolf schoot in actie toen de witte wolvin zijn aandacht had getrokken. Hij liet zo'n mierzoet glimlachje zien dat Kova bijna moest kotsen. "Welkom. Mijn naam is Cainen," bevestigde hij, percies zoals de sneeuwwitte, gewonde wolvin had gedacht.
Ja, dacht Kova, dit was goed. Ze wist waar hun tegenstanders zich bevonden, wie er allemaal in hun spelletje meespeelde en bijna hoe ze gewerkt zouden gaan. Maar nog meer tijd op deze uiterst vijandige plek kon ze zich niet riskeren. Ze was gewond, en de geur van opgedroogd bloed was zeer gemakkelijk om op te vangen, zeker nu er een licht briesje opstak. Haar taak nu was zich zo snel mogelijk naar de "groep" terugtrekken, alle informatie onthouden en vlug te vertellen, zodat ze gezamenlijk een verassingsaanval konden plannen voor deze rotzakken. Kova draaide zich langzaam om, met nog een blik over haar schouder heen, en dan...
De sneeuwwitte teef werd uit haar gedachten gehaald door iemand die zijn keel schraapte. Voor haar stond een veel grotere, bruinige teef. Maar niet Syren. Een Serigalees. Shit.
'Hebben je ouders je niet geleerd dat het niet beleefd is om jezelf uit te nodigen?' zei de teef zoet met een dommig grijnsje. Bah. Kova walgde van haar glimlach. 'Haal die glimlach van je smoel. Je ziet er zo nog dommer uit dan je bent,' spuwde de sneeuwwitte wolvin meteen. 'Ondanks dat denk ik dat Cainen je met open armen zal ontvangen.' De jonge, kleine en slanke teef wilde haar opnieuw een nieuwe opmerking toesnauwen, maar ze werd ruw onderbroken door een andere stem. De grijze wolf. Cainen. 'Zo zo, heb je een verrassing gevonden Zena?' Zijn blik bewees dat hij haar uit de struiken wilde, maar Kova weigerde. Ze klemde haar kaken kwaad op elkaar en keek hem uitdagend aan uit de struiken, maar vertrok geen spier. Ze zouden haar mogen martelen, bijten, slaan, krabben, maar geen woord zouden ze uit haar krijgen. Nooit.


_________________
[FBTW] A new Dawn 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
[FBTW] A new Dawn Empty
BerichtOnderwerp: Re: [FBTW] A new Dawn   [FBTW] A new Dawn Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: