Serigala


 

Deel
 

 Until dawn.

Ga naar beneden 
Aiyana

Aiyana


Until dawn. Empty
BerichtOnderwerp: Until dawn.   Until dawn. Emptyvr sep 30, 2016 10:46 am

Aiyana hees zichzelf in de benen en was van af de bergen weer naar beneden gelopen. Het duurde een aantal dagen voordat ze bij een grote open plek kwam met een enorm meer, als dat ze de vallei weer bereikt had liepen de temperaturen alweer op. Haar dikke vacht liet daarentegen nooit haren los, verhaarde ze maar dat scheelde haar een hele hoop. Ze zuchtte even, haar kop hing laag en ze versnelde haar pas naar het meer. Langzaam trok ze haar bek open en liet ze haar tong het water in glijden om te kunnen genieten van het koude water. Nadat ze klaar was met drinken duwde ze haar kop even het water in. "Wat een verkoeling." Zei ze tegen haarzelf terwijl ze vervolgens stap voor stap het water in liep, tot aan haar middel stond ze nu in het water. Meestal ging ze niet uit vrije wil het water in, ze hield haar sneeuwwitte vacht het liefst mooi en schoon. Het water van het meer leek haar daarentegen niet bepaald schoon ook al was dit wel de enige manier om het oude opgedroogde bloed van haar vacht af te krijgen van de vele prooien die ze de afgelopen dagen gevangen had. Ze werd steeds beter in het jagen van dieren, geuren achterna te gaan en voor haar gevoel kon ze steeds sneller rennen. Ze was nog niet zo lang in Serigala, maar naar haar zin had ze het wel. Emaya de vriendelijke sneeuwwitte teef had haar beloofd haar te herenigen met haar broer Arthur die in een roedel zat genaamd Okami. Ze was benieuwd hoe het met hem ging en of die misschien wel al een partner had, misschien zelfs wel pups. Ze liep het water weer uit en schudde haar vacht uit. Ze zag een grote oranje bol zijn weg omhoog hijsen achter het meer, wanneer die hoog aan de hemel stond kon Aiyana tenminste haar vacht drogen.

- Sin&Echo

_________________
|| Aiyana || Craig || Neveah ||
Until dawn. SCyBJcH

Until dawn. Tumblr_inline_nrmx61OywZ1rmc4sl_500
Terug naar boven Ga naar beneden
Echo

Echo


Until dawn. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Until dawn.   Until dawn. Emptyvr sep 30, 2016 11:03 am

Eigenlijk wist hij niet wat hij hier deed, normaliter zou hij hier ook niet komen. Maar iets trok vandaag zijn aandacht naar het meer. Misschien waren het wel de duizende vogels die je rond dit gebied zag. Daarin tegen haatte hij het ook, die vogels. Met hun rare gekwetter. En het feit van zijn grijs/zwartachtige vacht viel hier ook niet mee, hij viel veels te veel op voor zijn doen. Maargoed hij was hier nu dus kon hij er net zo goed even gebruik van maken en wat gaan drinken uit het meer. Hij sprong van de rots af waar hij een tijdje met zijn ogen gesloten had gelegen, luisterend naar zijn omgeving. Kort rekte zij zich even uit, en schudde eens goed met zijn lichaam. Hij liep een meter of tien richting het meer en stapte het meer in, waarna zijn tong uit zijn bek kwam en een paar flinke slokken nam van het ijskoude water. Heerlijk vond hij het, een echte verfrissing. Zijn oog viel toen op een witte schim, niet ver van hem vandaan. Hij besloot deze schim goed in de gaten te houden, waarschijnlijk had het hem ook al gezien, hij viel hier natuurlijk erg op in dit open gebied.


- kort, ik moet er weer ff inkomen hoor -

_________________
Until dawn. 219dzig
Terug naar boven Ga naar beneden
Sin

Sin


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Until dawn. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Until dawn.   Until dawn. Emptyzo okt 02, 2016 6:04 pm

De laatste paar dagen waren zo heet geweest dat ze eigenlijk alle energie van de wolvin hadden opgeëist. Ze begon steeds beter te worden in het jagen, maar gezien ze het zichzelf moest leren ging alles niet altijd even snel. Daarom had ze besloten voorlopig hier te bivakkeren, aan de rand van het meer. Er was hier genoeg verkoeling en vele oververhitte prooidieren kwamen hier om verkoeling te zoeken. Niet alleen prooidieren, eigenlijk. Vele wolven voelden zich op dagen zoals deze aangetrokken tot het koele meer. Ze snapte niet hoe sommigen de hitte van de zomer aangenaam konden vinden, zijzelf zou liever een eeuwige herfst kunnen hebben. De verkoeling en regen deden haar goed, maar voorlopig zat dat er nog niet in voor de grijze wolvin. Daarom bewoog ze zich nogmaals richting het meer, waar ze meerdere geuren kon onderscheiden. Toen ze dan ook aankwam bleek dat een witte en grijze wolf haar al voor waren. Sin liep tot haar enkel het water in en dronk ervan, waarna ze haar kop ophief en de beide wolven een voor een aankeek. "Wat een gezelligheid."Sprak ze zoetjes en met lichte sarcasme.

_________________
Death inspires me
Until dawn. 2ebu70h
Like a dog inspires a rabbit
Terug naar boven Ga naar beneden
Aiyana

Aiyana


Until dawn. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Until dawn.   Until dawn. Emptydo okt 06, 2016 9:51 am

Terwijl ze haar vacht liet drogen in de warme zon, legde ze haar kop op haar voorpoten en genoot van de zonnenstralen op haar rug. De verkoeling van het water had haar goed gedaan en op het moment kon ze nu beter tegen de hitte. Ze voelde wel dat het binnenkort alweer herfst begon te worden, net zoals de bomen om het meer heen begonnen de blaadjes van kleur te veranderen naar oranje, roodachtig bruin. Ze begonnen ook langzaam los te laten van de takken, één boom niet veel stappen van haar vandaan had al meer blaadjes verloren als de rest. Ze hees haar kop eventjes omhoog om het meer rond te kijken, als snel zag ze een reu in het water staan. Ze moest wel over hem heen gekeken hebben, dit was een groot open gebied meestal viel je gelijk op. Ze hield haar kop iets wat schuin en toonde een vriendelijke grijns. Dit was alweer haar tweede ontmoeting nu ze nieuw was in Serigala, al leek de reu haar ook op gevallen te zijn maar nietszeggend bleef de reu in het water staan. Al snel kwam daar een tweede mede-wolf aangewandeld, de teef was nog vrij jong dat zag Aiyana al gelijk. Net als de reu liep de teef tot haar enkels het water in. Ze hadden hetzelfde idee gehad als Aiyana om naar het grote open meer te komen voor een beetje verkoeling, althans was het ook nog eens een mooi groot gebied. "Wat een gezelligheid." Sprak de teef met een lichte sarcasme in haar stem. Nee hé, het was er zo één. Aiyana was daarentegen niet van plan er heel veel van aan te trekken. Ze zuchtte. "Hoe meer zielen hoe meer vreugd." Zei Aiyana droogjes.

_________________
|| Aiyana || Craig || Neveah ||
Until dawn. SCyBJcH

Until dawn. Tumblr_inline_nrmx61OywZ1rmc4sl_500
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Until dawn. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Until dawn.   Until dawn. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: