WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 91
Pawprints (₱) : 62
Roedel : Okami
Leeftijd : 7 maand
Profiel bekijken

Less Is More [OPEN]

op za jul 15, 2017 6:52 pm

Hij had zijn ouderlijk hol verlaten en bivakkeerde nu ergens in het Sanvi Forest. In een van zijn nachtelijke tochten had hij een hol gevonden wat groot genoeg was om hem onderkomen te geven voor wanneer nodig. Hier sliep hij al een aantal dagen en het beviel hem prima. Hij had afstand gedaan van zijn familie en roedel, want die leken toch niet echt met hem bezig te zijn. Het laatste wat hij had meegekregen was dat Aimey al een tijdje zoek was, maar veel tijd en aandacht werd daar ook niet aan besteed. Ergens had hij het idee dat als het Ayero was geweest dat er een hele zoekactie was gekomen. Maar oké, en was nu dus semi-solitair. Geen idee of hij zichzelf zou kunnen redden, maar daar kwam hij wel achter. Gelukkig was hij wel gewend aan het op zichzelf zijn. Hij was nu bijna een half jaar op deze aardbol en kon zijn kostje redelijk goed bij elkaar sprokkelen. Zo ook nu kon hij weer even aan een sappig haasje kluiven. Het was geen vetpot, maar in deze tijden meer dan welkom. Hij sleepte het dier mee naar zijn hol, waar hij van plan was om het op te peuzelen…

- voel je vrij om te posten (:

_________________

klikkerdeklik:
avatar
Berichten : 13
Pawprints (₱) : 5
Roedel : -
Leeftijd : 2.5 years
Partner : I'd die before that happens
Profiel bekijken

Re: Less Is More [OPEN]

op do jul 20, 2017 6:32 pm
Met lange stappen wandelde de jonge wolf door het bos. Ze had het weer lekker voor zichzelf moeilijk gemaakt. Je familie verlaten was een ding maar dan doelloos rond gaan dwalen was wat anders. Het voelde gewoon zo vreselijk nutteloos. Op het moment wist de wolvin alles behalve wat ze met de rest van haar leven wilde doen. Al ruim twee jaar bewandelde haar witte poten dit land. Iedere normale wolf had tegen die tijd besloten dat ze solitair wilde zijn, een roedel gevonden of op z'n minst een doel voor hun leven. Maar nee, Aurell natuurlijk niet. De witte wolvin liep nog even nutteloos rond als toen ze net geboren was. Daarbij kwam dan ook nog dat ze al zo lang rond liep dat ze aardig vermoeid was. Van verhalen had ze gehoord dat er grotere roedels woonde hier in de buurt. Een ontmoeting met zo'n wolf en ze was er geweest. Zonder er bij na te denken was ze neer geploft in het eerste beste hol dat ze vond. Aardig klein voor een volwassen wolf. De geur in het hol was vrij vers maar van één enkele wolf, kon dus nooit deel van die roedel zijn. Tenzij er een lui was geweest en hier gaan slapen. In dat geval zou die er waarschijnlijk binnenkort toch niet terug komen. Langzaam sloot de wolvin haar blauwe ogen om langzaam wat weg te doezelen. De jonge wolf die haar benaderde merkte ze dan ook totaal niet op.

_________________
Hearts clad in a passionate wind, rise to the sky
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum