IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  HandboekHandboek  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  Kaart  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  FAQFAQ  ZoekenZoeken  KalenderKalender  

Welkom op Serigala!

Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.

Wolf van de maand

Account switch

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Het team

Kai

Seizoen

Het is lente en dat betekent dat de temperaturen weer omhoog gaan en dat het overgrote gedeelte aan sneeuw verdwenen is. Toch lijkt er iets vreemds aan de hand, want waar er vorig jaar nog een overvloed aan voedsel was, lijken veel prooidieren nu in aantallen zijn afgenomen. Komt dit door de strenge winter of is er iets anders aan de hand?

credtis

Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl


 

Valley

 
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Runswick Fields

Runswick Fields

Een grote open vlakte, waar in de lente en zomermaanden prachtige bloemen groeien. Dan zijn de velden op hun mooist en ruiken ze heerlijk naar allerlei soorten bloemen. Een prachtig gezicht om te zien.


Maria Reynolds...
vr mei 26, 2017 10:05 am
Kova Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Nimweth Lake

Nimweth Lake

Aan het einde van de vallei, vlakbij de voet van de berg ligt een groot meer. Het is een grote verzamelplaats voor alle levende wezens om te komen drinken. Soms vind je hier ook beren die een poging doen om te vissen, aangezien een groot stuk van het meer te waden is.


Something Just L...
vr jun 09, 2017 6:01 pm
Kai Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Sanvi Forest

Sanvi Forest

Sanvi Forest is een prachtig bos wat midden in het land van Serigala staat. Het is bekend om zijn vele prooidieren en zijn prachtige bomen die hoog boven je uit torenen. Ergens in het bos is een open plek, waar je wat rust kan vinden.


Hunting or not h...
za jun 10, 2017 8:58 pm
Syrax Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Raska Hills

Raska Hills

Grenzend aan de velden ligt een heuvel landschap met vele holen er in. Hier kun je ontzettend veel konijnen vinden die hier een nest hebben gemaakt onder de grond. Wees er wel snel bij! Voordat je het weet zitten ze alweer onder de grond.


If You Wonder I'...
vr jun 09, 2017 4:50 pm
Meilani Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Mossley Marsh

Mossley Marsh

Een grote zachte bende. Dat is de Mossley Marsh. Het is hier oppassen geblazen, want voordat je het weet zit je vastgezogen in de grond. Het is ook niet een plek waar veel wolven komen, aangezien het soms een dodelijke afloop kan hebben.


Momma, momma, do...
ma jun 05, 2017 11:14 am
Kova Laatste bericht bekijken