WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 751
Pawprints (₱) : 291
Roedel : Not yet..
Leeftijd : 9 Moons
Profiel bekijken

Sleeping Beauty

op zo nov 19, 2017 3:30 pm

Aimey rende hard, het was gewoon zo satisfying hoe de wind door haar vacht borstelde en de frisse lucht haar neus in vloog. Dit soort dingen maakten haar gelukkig en leegde haar kop voor even. Alle druk van Shadow worden werd haar even teveel. Vooral als ze sprong over een omgevallen boom, voelde ze zich pas geweldig. En daar was er nog een. Aimey rende met volle vaart op de boom af duwde haar zelf omhoog. En landde keurig op de boom. Ze haalde even diep adem en ging zitten. Een glimlach stond op haar gezicht te stralen. Ze zakte door door haar voorpoten en ging liggen. Haar ogen sloten en een zucht verliet haar bek. De koude wind blies door haar vacht en vloog haar neus binnen. Het was heerlijk. Kon dit seizoen niet langer duren? De blaadjes op de grond en de frisse lucht was geweldig. En al snel sliep ze half. Maar al snel werd ze weer gestoord door een geluid.. Kon ze niet gewoon voor een keer een normaal dutje doen? Aimey probeerde er nog wat van te maken en hield haar ogen dicht, in hoop dat het gewoon de wind was. Maar toen het voor de tweede keer in haar oren klonk opende ze haar ogen tot een beetje.

OPEN <3


_________________
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
avatar
Berichten : 303
Pawprints (₱) : 118
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 6 Months
Profiel bekijken

Re: Sleeping Beauty

op vr nov 24, 2017 4:08 pm

De winter stond voor de deur. Khyvan voelde het aan de natuur. 's Nachts koelde het flink af, en het duurde lang voordat de zon de aarde overdag had opgewarmd. Bovendien werden de dagen steeds korter. Heel erg vond ze het niet. Ze had flink getraind met Ama, en ze kon nu heel goed voor zichzelf zorgen. Soms trok ze er een paar dagen alleen op uit, om later weer terug te keren bij de roedel. Spieren rolden onder haar glanzende vacht, en - hoewel ze vrij kort bleef voor een wolvin van haar leeftijd - zag ze er sterk uit.
Vandaag was een van die dagen waarop ze de wereld verkende. Sanvi Forest kende ze inmiddels op haar duimpje, maar ze was op weg naar een avontuurlijker gebied. Met Ama was ze naar het noorden gereisd, maar meer dan een klein stukje ervan had ze niet gezien. En het leek haar wel een goed idee om ook dat terrein in kaart te brengen.
Zo liep de Jongwolf door het bos, zingend, zoals ze altijd deed. Haar lied leek geen einde te kennen, maar dat gaf niet. Zingen was haar manier van dingen verwerken. Ze had inmiddels haar vader ontmoet, en dat was beter gegaan dan ze had gedacht. Ook dat zong ze en vertelde ze aan de vogels. De gevederde wezens zongen soms terug, of kozen liever het luchtruim. Het lag eraan waar ze over zong, had ze ontdekt.
Een bekende geur zweefde plotseling mee op de koele geur. Was dat... Aimey? Khyvan staakte haar gezang en draafde haar neus achterna. En jawel, op een boomstam lag haar zus te slapen. Grijnzend liep de zandkleurige wolvin op haar af.
'Hey Aims! Hoe is het?' sprak ze opgewekt.

_________________
.

Khyvan // Aedion

avatar
Berichten : 751
Pawprints (₱) : 291
Roedel : Not yet..
Leeftijd : 9 Moons
Profiel bekijken

Re: Sleeping Beauty

op vr jan 05, 2018 3:08 pm

Ze hoorde wat op haar afkomen, en door de geur wist dat haar zusje het was. Daar ging haar dagje chillen en niks doen. 'Hey Aims! Hoe is het?' Aimey liet een zucht ontsnappen met wat gegrom. Ze rolde om en lag nu richting Khyvan.‘’Het was geweldig.. Totdat jij kwam.’’ Zei ze terwijl ze de jonge teef een vuile blik gaf. Wow, ze realiseerde zich even dat ze een beetje ‘te’ reageerde. Oops. Dat was niet de bedoeling. Aimey gaf een onschuldig glimlachje. ‘’Uhh.. Sorry. Het was niet de bedoeling boos over te komen.’’ Zei ze met een onschuldig lachje. Aimey zat op en keek haar zusje aan. ‘’Anyways.. Hoe is het met jou en de rest? Mam en oma enzo.’’ Ze was eigenlijk stiekem wel benieuwd hoe met haar familie ging. Mama had ze nu al zolang niet gezien. Het was soort van de bedoeling dat ze haar moeder niet meer zag maar Aimey was steeds meer aan het twijfelen. Besides, wat als Zayn alfa werd.. Ach ze moest het van haar gedachten afschudden, ze kon niet terug naar haar oma’s roedel, bij de Shadows was ze misschien wel het ‘halfbloedje’ maar bij Okami zal ze dan waarschijnlijk de verrader zijn. Uch.. Wat als ze echt niet meer bij de Shadows mocht? Wat als haar vader liever zijn roedel had dan haar? Wat als ze niet voor haar zelf kon zorgen? Oh wow. Ze had haar leven verkloot. Ze was nu zeker de ergste van siblings, beetje haar roedel verlaten voor een andere. Zijn broertje had misschien Okami ook verlaten, maar niet op de manier van haar. En Khyvan was gewoon dat engeltje dat bleef bij haar familie. Vergat ze nou iemand? Oh ja! Ze had ook nog Ayero. Ze had eigenlijk geen idee hoe het met hem ging? Nooit wat van hem gehoord.. Waarom zou die ook?


~Beetje flut maar moet ff inkomen xoxo

_________________
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Gesponsorde inhoud

Re: Sleeping Beauty

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum