WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 404
Pawprints (₱) : 150
Roedel : {The shadows}
Leeftijd : 10 months
Partner : Me Myself and I
Profiel bekijken

Alone ll Open

op za jan 06, 2018 4:02 pm
 ongeduldig en vol frustratie boorde de wolvin met haar nagels in de grond onder haar- ze kon het niet geloven; dat het hele alpha gedoe nog steeds niet opgelost was. Ze had de neiging om zelf de touwtjes in handen te nemen, want zo kwamen ze er ook niet. Al was dat ook niet echt een optie, niemand zou onder haar commando functioneren. Ze was te jong, en onervaren. Ugh! Kwaad sloeg de prachtige wolvin een steentje weg; waarom moest Kai dood gaan? Alles viel in elkaar, alsof zij de enige was die alles overeind hield . Cordelia had nu meer respect voor haar moeder dan ze ooit had gehad. Het waren moeilijke tijden, en op dit moment boeide het haar niet eens mee WIE het zou worden, maar iemand. Iemand moest nu naar voren stappen. Een kleine zucht ontsnapte uit terwijl ze met haar licht blauwe ogen het gebied door gleed. Het was misschien niet slim hier nu te zijn, maar dat deerde haar niet. Ze moest er gewoon even uit, en eerlijk gezegd had ze wil zin in een 'confrontatie' of beter gezegd afleiding.
Open~~~

_________________
x:

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum