Serigala


 

Deel | 
 

 Long lost but not forgotten

Ga naar beneden 

avatar


BerichtOnderwerp: Long lost but not forgotten   zo okt 02, 2016 8:50 pm

Wat ongemakkelijk wiebelde de grote reu met zijn oren, alles aan deze plaats gaf hem de kriebels. Het was duidelijk dat hier ooit mensen waren geweest, dat kon hij wel aflezen aan de gladde stenen met vreemde tekens erin gegraveerd. Bovendien hing hier een sterke geur van dood. Dan wel iets wat al heel lang dood en vergaan was, maar toch de geur van dood. Je kon het vergelijken met dat gevoel nadat je iets bitters had gegeten; het bittere dat je had gegeten was allang weg, maar de smaak bleef achter.
Daarom had Cerberus besloten deze plek zo snel mogelijk achter zich te laten, een klein bezoekjes en hij had het wel gezien. Echter net toen hij zich om wilde draaien en er vandoor wilde gaan, rook hij tussen de muffe geuren iets vreemds bekend. Zijn bruin-rode ogen schoten open en zoekend keek hij om zich heen. "Echo? Ben.. Ben jij dat?"Vroeg hij aan de wolf die nog niet in beeld was, maar hopelijk wel op gehoorsafstand.

-Echo

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Long lost but not forgotten   ma okt 03, 2016 3:14 pm

Als pup uit een nest waar alleen hij het van had overleefd had hij het nog prima voor elkaar gekregen. Zo had hij alle aandacht van zijn moeder en vader gehad, altijd was in zijn achterhoofd gebleven die goedzak van een broer die bij de roedel was gebleven. Hij had zich niet voor kunnen stellen, dat zijn moeder of vader nooit bij zich zelf heeft gedacht om hem eruit te trappen. Hij kon het nooit echt met hem vinden, altijd maar dat gewaak over hem, door zijn grote broer.

Hij tufte het overgebleven stukje konijn uit, hij had er lang op liggen kauwen op een van de grafstenen van het kerkhof. Hij viel niet echt op met zijn vacht in dit gebied. Alles was grijs/zwart, net zoals hij, dus hij zou moeilijk opvallen als hij langs te grafstenen liep. Plotseling stond hij stil en draaide zijn oren naar links. "Echo? Ben.. Ben jij dat?" hoorde hij. Die stem herkende hij uit duizenden, het was Cerberus zijn grote broer. Hij draaide zich om en sprong op een verhoogde grafsteen en keek over het gebied uit. Daar zat hij, de grootste poedel die hij ooit in zijn leven had meegemaakt. Hij sprong van de steen af, en trok een sprint richting Cerberus, waarna hij vol tegen de reu op sprong waardoor hij bovenop hem kwam te staan. ''Ga weg, je bent hier niet welkom. Dit is niet jouw gebied poedel'' zei hij met een grom in zijn stem, en sprong van zijn broer af. ''Ik waarschuw je niet meer'' zei hij waarna hij een rondje om zijn eigen broer heen liep. Hij had er geen zin in dat zijn broer weer de regels voor hem zou bepalen net zoals vroeger.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» I see the shadows long beneath the mountain top
» How long will I wait when it all burns down

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Ashen Oak Cemetery-
Ga naar: