WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 22
Pawprints (₱) : 21
Roedel : I'm on my own!
Leeftijd : 5 years
Partner : H-hey!
Profiel bekijken

Long lost but not forgotten

op zo okt 02, 2016 8:50 pm
Wat ongemakkelijk wiebelde de grote reu met zijn oren, alles aan deze plaats gaf hem de kriebels. Het was duidelijk dat hier ooit mensen waren geweest, dat kon hij wel aflezen aan de gladde stenen met vreemde tekens erin gegraveerd. Bovendien hing hier een sterke geur van dood. Dan wel iets wat al heel lang dood en vergaan was, maar toch de geur van dood. Je kon het vergelijken met dat gevoel nadat je iets bitters had gegeten; het bittere dat je had gegeten was allang weg, maar de smaak bleef achter.
Daarom had Cerberus besloten deze plek zo snel mogelijk achter zich te laten, een klein bezoekjes en hij had het wel gezien. Echter net toen hij zich om wilde draaien en er vandoor wilde gaan, rook hij tussen de muffe geuren iets vreemds bekend. Zijn bruin-rode ogen schoten open en zoekend keek hij om zich heen. "Echo? Ben.. Ben jij dat?"Vroeg hij aan de wolf die nog niet in beeld was, maar hopelijk wel op gehoorsafstand.

-Echo

_________________
avatar
Berichten : 63
Pawprints (₱) : 18
Roedel : Only the silence will lead me.
Leeftijd : 2 years now
Partner : Whataya want from me?
Profiel bekijken

Re: Long lost but not forgotten

op ma okt 03, 2016 3:14 pm
Als pup uit een nest waar alleen hij het van had overleefd had hij het nog prima voor elkaar gekregen. Zo had hij alle aandacht van zijn moeder en vader gehad, altijd was in zijn achterhoofd gebleven die goedzak van een broer die bij de roedel was gebleven. Hij had zich niet voor kunnen stellen, dat zijn moeder of vader nooit bij zich zelf heeft gedacht om hem eruit te trappen. Hij kon het nooit echt met hem vinden, altijd maar dat gewaak over hem, door zijn grote broer.

Hij tufte het overgebleven stukje konijn uit, hij had er lang op liggen kauwen op een van de grafstenen van het kerkhof. Hij viel niet echt op met zijn vacht in dit gebied. Alles was grijs/zwart, net zoals hij, dus hij zou moeilijk opvallen als hij langs te grafstenen liep. Plotseling stond hij stil en draaide zijn oren naar links. "Echo? Ben.. Ben jij dat?" hoorde hij. Die stem herkende hij uit duizenden, het was Cerberus zijn grote broer. Hij draaide zich om en sprong op een verhoogde grafsteen en keek over het gebied uit. Daar zat hij, de grootste poedel die hij ooit in zijn leven had meegemaakt. Hij sprong van de steen af, en trok een sprint richting Cerberus, waarna hij vol tegen de reu op sprong waardoor hij bovenop hem kwam te staan. ''Ga weg, je bent hier niet welkom. Dit is niet jouw gebied poedel'' zei hij met een grom in zijn stem, en sprong van zijn broer af. ''Ik waarschuw je niet meer'' zei hij waarna hij een rondje om zijn eigen broer heen liep. Hij had er geen zin in dat zijn broer weer de regels voor hem zou bepalen net zoals vroeger.

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum