WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 756
Pawprints (₱) : 293
Roedel : Not yet..
Leeftijd : 9 Moons
Profiel bekijken

Lost ||Suru||

op zo feb 12, 2017 5:46 pmDaar zat ze dan. Kijkend naar de zon die langzaam onderging, wauw. Maar toen hoorde ze een geluidje, dat haar afleidde. Huh? Aimey stond op en ging op het geluid af. Later kwam ze aan bij en konijn, lekker! Aimey ging bukken en keek het kleine konijntje aan. Een grijns stond haar gezicht, en ze sprong naar voren. Helaas knalde ze met haar snuit tegen niets aan behalve gras. Huh? Waar was die nou? Ze keek op en het konijn was weg. ‘’Ik krijg je wel!’’ Riep ze terwijl ze opstond en rende over de heuvel op zoek naar het diertje.Ze stopte en keek om. Ohh, ze was al best ver weg. Nou laat die konijn dan maar. Ze liep een heuvel op, maar ze zag zelfs met die hoogte niet haar hol. Mmh.. Het was toch die kant op? Aimey aarzelde maar koos toen een kant die haar het meest aansprak. ‘’Hallo?’’ Riep ze voorzichtig. Oeps, blijkbaar was ze iets TE afgeleid..


||Suru! ^^||


Aimey

_________________
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum