IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  HandboekHandboek  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  Kaart  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  FAQFAQ  ZoekenZoeken  KalenderKalender  

Welkom op Serigala!

Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.

Wolf van de maand

Account switch

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Het team

Kai

Seizoen

Het is lente en dat betekent dat de temperaturen weer omhoog gaan en dat het overgrote gedeelte aan sneeuw verdwenen is. Toch lijkt er iets vreemds aan de hand, want waar er vorig jaar nog een overvloed aan voedsel was, lijken veel prooidieren nu in aantallen zijn afgenomen. Komt dit door de strenge winter of is er iets anders aan de hand?

credtis

Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl


Deel | 
 

 Walk through the Woods [Craig]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Koda

avatar

Berichten : 36
Pawprints (₱) : 32
Roedel : No
Leeftijd : 3 Years
Partner : No

BerichtOnderwerp: Walk through the Woods [Craig]   do sep 01, 2016 9:47 am
Koda trippelde rustig het bos door. Hoge bomen torenden boven hem uit. Zijn nieuwsgierigheid was weer is de baas geworden en zo was de wolf weer op verkenning uitgegaan. Hij was hier dan ook nog niet zolang wat dus betekende dat er nog veel in Serigala was wat de wolf niet kenden.
Hij trippelde dan ook rust op zijn gemak tussen de bomen door. Het was inmiddels 's middags en na een goeie vangst was de reu vertrokken het bos in.
Hij stond even stil, liet zijn gele ogen de omgeving afzoeken en rook nogmaals geur van het bos, maar ook duidelijk die van een andere wolf.- First post Craig

_________________


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Craig

avatar

Berichten : 229
Pawprints (₱) : 164
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 7,5
Partner : We are al searching for someone whose demons play well with ours. KAI

BerichtOnderwerp: Re: Walk through the Woods [Craig]   do sep 01, 2016 10:16 am
Craig trok een sprint door het bos. Hij voelde al zijn energie naar zijn poten stromen en nog steeds volgde de ravenzwarte reu de route van het konijntje. Hij stopte met rennen en stond even stil. Shit. De vallei. Dit was allesbehalve de plek waar hij wilde zijn. Grote kans dat hij hier de schoothonden tegen zou komen die vijand zijn van De Shads. Hij zuchtte. Craig was in een goed humeur maar dat kon binnen twee seconden veranderen op het moment hij een gevalletje ex-hero tegenkwam. Hij keek even omhoog en zag de wolken steeds dichterbij komen, met een beetje geluk ging het niet hopelijk niet regenen, dan moest Craig zijn middagje doorbrengen in de vallei. Als hij ergens wel niet doorheen liep was het wel regen. Zijn ogen speurde de omgeving af nadat een vreemde geur zijn reukzintuigen deed prikkelen. Hij spande zijn spieren aan en liet duidelijk merken niet veel dichterbij te komen. Hij gromde terwijl hij zijn kop van links naar recht liet gaan. Links van zich stond een jongeren reu. De gif gele ogen viel Craig als eerst op. Craig was een herrieschopper en deed niks liever dan poedels pesten. Toch was zijn humeur nog steeds te vrolijk om de jongeren reu af te zeiken, overduidelijk had de reu Craig als eerste gezien. Hij ontspande ze spieren en liep richting de reu. Met een kille blik bleef hij de reu aankijken terwijl hij steeds dichterbij naderde. Craig zei verder niks.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Koda

avatar

Berichten : 36
Pawprints (₱) : 32
Roedel : No
Leeftijd : 3 Years
Partner : No

BerichtOnderwerp: Re: Walk through the Woods [Craig]   do sep 01, 2016 10:27 am
Al snel zag hij de onbekende wolf. Een zwarte rue en zo te zien een paar jaar ouder dan hem. Een grom kwam uit de bek van de reu en zodra hij ook Koda zag kwam hij met een kille blik zijn kant op.
Koda begon inmiddels al een beetje te twijfelen aan zijn idee voor een rustig wandelingetje door het bos. Deze wolf leek hem niet heel vriendelijk.
"Hallo?" begroette hij de ander ietwat vragend, niet helemaal zeker van zichzelf op het moment.

_________________


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Craig

avatar

Berichten : 229
Pawprints (₱) : 164
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 7,5
Partner : We are al searching for someone whose demons play well with ours. KAI

BerichtOnderwerp: Re: Walk through the Woods [Craig]   do sep 01, 2016 11:23 am


De jongeren reu begroette Craig met een simpele hallo. De reu zei het iets wat vragend. Craig bekeek de bouw van reu goed, hij was mager. Craig zou de jongeren reu makkelijk kunnen hebben, daarentegen heeft Craig veel trainingen van jongs af aan gehad. De reu moest hem denken aan zijn vader, zelfde ogen zelfde kleur vacht. Het enige wat niet klopte was de bouw en de leeftijd. Iets maakte hem woest van binnen. Hij boorde zijn nagels de ijskoude grond in, zijn nekharen sprongen omhoog en hij ontblote zijn tanden. Hij had op het moment alleen oog voor de nek van de reu, hij wilde graag zijn hoektanden erin zetten en zolang doorbijten tot dat het lichaam levenloos werd. Hij schudde zijn kop, de enige reden dan Craig nu deze gedachtes had was omdat de jongeren reu hem aan zijn vader liet denken. Hij zuchtte en zijn gehele lichaam was binnen no-time ontspant. Craig kon met de jaren zijn woede aanvallen veel beter beheersen als eerst, als Craig niet al op leeftijd geweest was en de reu hem tegengekomen was drie jaar geleden had Craig hem allang bij de keel gegrepen. "Waarom vertelt mij iets alsof jij hier nog niet vaker geweest bent?" Zei Craig met een kille blik gericht op de reu.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Koda

avatar

Berichten : 36
Pawprints (₱) : 32
Roedel : No
Leeftijd : 3 Years
Partner : No

BerichtOnderwerp: Re: Walk through the Woods [Craig]   wo okt 12, 2016 1:15 pm
"Waarom vertelt mij iets alsof jij hier nog niet vaker geweest bent?" zei de reu met een kille blik.
"Dat klopt," ging Koda nog op een vriendelijke toon verder. "Ik loop hier nog niet zo lang rond," ging hij al iets twijfelend verder.
De kille blik van de reu stond hem niet aan en  dat dan ook wel aan hem te merken. Hij voelde zich nou niet bepaald op zijn gemak bij de donkere wolf. Zijn vorige ontmoetingen waren dan ook iets anders verlopen dan deze.
Eigenlijk niet wetend wat de jongere nog moest zeggen deed hij maar zijn best de ander wat vriendelijk aan te kijken.

- Sorry voor mijn hele late reactie! Zie maar als je nog wel verder wil met het topic of niet,


_________________


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Walk through the Woods [Craig]   

Terug naar boven Go down
 
Walk through the Woods [Craig]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: