WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 164
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 7,5
Partner : We are al searching for someone whose demons play well with ours. KAI
Profiel bekijken

Craig

op di okt 25, 2016 11:54 am
Name: Craig
Age: 7,5 years
Breed: Canis Lupus lycaon
Species: Wolf
Gender: Male
Eye color: Yellow
Fur color: Pure black
Height: 71 cm
Weight: 50 kg
Pack: The Shadow's
Rank: Alpha male
Personality: Harsh, selfish, aggressive, self-confident, astute, intelligent, hot-tempered, bossy, brave. 
Loves: Being dreaded, fights, strong ladies, Kai, darkness.
Hates: When someone is not afraid of him, humans, weak wolves, being defeated, Amatariseu, rain.
Notes: Has two scars on the left of his neck as memory of his first fight.

Skills
●●●●● ○○○○○
Speed:  ●●●●●
Fighting: ●●●●
Hunting: ●●○○○
Swimming: ●○○○○
Jumping: ●●●○○
Smart: ●●●●○

History
Craig zat als jonge pup met zijn ouders in een roedel ver van Wolf Story vandaan, nadat zijn vader doordraaide en de macht in de roedel niet meer had viel hij zijn moeder aan. Craig was gevlucht, naar wolstory. Hij was daar compleet nieuw en ontmoette Tékorr, Tékorr hielp hem door zijn zwarte tijden heen en trainde Craig zelfs tot een sterke vechter. Hij begon hem te zien als zijn broer, hij inspireerde hem om zich te voegen bij The Shadow's. Craig was nog te jong om door al die testen te gaan, maar hij gaf de moed nooit op. Tékorr groeide op, kreeg een partner en pups tot op een dag hij niet meer omkeek naar Craig en Wolf Story verliet. Hij had geen keus dan zelf ook weg te gaan, Craig had daar maar weinig vrienden gemaakt en hij besloot terug te gaan naar zijn oude roedel. Eenmaal aangekomen was zijn vader niet meer de oude, hij had zijn moeder vermoord en dat vertelde hij Craig zonder enige schaamte of verdriet. Tékorr had hem veel sterker gemaakt en zonder te aarzelen greep Craig de keel van zijn vader beet, duwde zijn lichaam met al zijn kracht tegen de grond tot dat hij niet meer tegenstribbelde. Dit was zijn eerste kill. Hij had zijn reis weer voortgezet terug naar Wolf Story, hij verwachtte niet meer Tékorr te zien maar hij wilde alsnog zijn uiterste best doen om zich te voegen bij The Shadow's. Dat was wanneer hij Kai ontmoette, Kai & Craig kennen elkaar al een aardig tijdje. Kai leerde hem schoothondjes uit de vallei te pesten en te jagen. Uiteindelijk werd Kai Alpha van The Shadow's ze promoveerde Craig tot The Hand van de roedel. Later werd Djinn ook alpha van de roedel, dat was wanneer Craig verdween. Hij had de roedel in de steek gelaten omop zoektocht te gaan naar zijn vader, hij had verhalen gehoord buiten Ws en Serigala dat hij nog in leven was en op zoek was naar wraak. Craig was niet bang om opnieuw een gevecht aan te gaan met zijn vader. Hij heeft een jaar gezocht maar geen spoor gevonden, wanneer hij weer terugkeerde was Kai enigszins wel blij hem te zien. Hij kreeg zijn plekje weer terug in de roedel, groeide op tot de partner van Kai en tot Alpha van The Shadow's.
// NOG NIET AF.

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum