WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma sep 05, 2016 6:16 pm
Ja, je leest het goed. Kai en Craig zullen binnenkort een nestje krijgen. Deze bejaarde tortelduifjes zoeken daar alleen nog pups voor. Dus heb jij misschien interesse, lees vooral door!

Het zal waarschijnlijk nog wel een tijdje duren voordat ze er komen, maar wij zijn op zoek naar 3/4 pups. Je zult opgroeien in de roedel, maar dat is nog geen garantie om uiteindelijk lid te worden. Wat het voor pup wordt laten we voornamelijk aan jou over. Het liefst moet de pup wel neutraal/slecht zijn, dus geen poeslieve poedeltjes. Kai en Craig zijn allebei donker, maar je bent vrij om bijvoorbeeld ook voor een wildkleurig bontje te gaan! Wolf mag ook geboren worden met een  handicap of iets dergelijks.

De enige eis die wij wel stellen is dat je actief moet zijn hier en dat zeker nog een hele tijd blijft!

Mocht je interesse hebben mag je hieronder je idee neerzetten.

Toedels!

_________________
avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma sep 05, 2016 6:53 pm
AhhAAHh yass <3 hier komt zeker een aanmelding~!


Cordelia ❥
''Dont say i did'nt warn you~''
General ❥
Name: Cordelia
Uitspraak naam: Cordielia
Gender: Female
Mother: Kai
Father: Craig
Siblings: Unknown
Pack: Schadows
Rank: Pup
Half siblings: Assiar, Nevaeh,Tank

Persoonlijkheid❥
Hoe kan ik Cordelia nou het beste omschrijven? nou om te beginnen is deze wolvin verschrikkelijk egoistisch bij deze wolvin is het alleen maar ik,ik.ik, ze zal alleen voor haar zelf denken. De rest? die maakt haar geen reet uit zolang ze haar niet lastig vallen vindt ze het prima, ze zal alleen maar andere helpen als ze er zelf beter van word. Medelijnen kun je van deze wolf niet verwachten, nee Cordelia is alleen maar met haar zelf bezig, ze vindt zichzelf helemaal geweldig en daarom is ze ook erg ijdel. Haar uiterlijk is alles voor haar zij niemand is zo mooi of geweldig als zij. De wereld is voor haar gemaakt en de gene die niet in haar plaatje past mogen van haar niet bestaan, ze zal eerst proberen gelijk van je af te komen of gewoon doen of je niet bestaat. Hoedan ook heeft Cordelia haar zelf wel altijd in de hand ze is overal wel een rustige ze heeft verrasent veel geduld . Dat ze een rustige wolvin is iets wat al erg snel duidelijk word in haar pup jaren, spelen? waarom zou ze dat doen? dan word haar mooie vacht vies, maar dat betekend niet dat ze er niet bij wil horen, ze houdt niet van geheimen en ze wil altijd alles weten ook al gaat het haar helemaal niks aan, informatie is belangrijk voor haar. Zodat ze een ander eventueel kan blackmailen Ondanks al haar ondoordachte acties is Cordelia niet dom. Naarmate ze ouder word zal ze dit zelf ook doorkrijgen. Ze zal wat tactischer na gaan denken, en leren dat ze in sommige situaties beter haar mond kan houden.

Uiterlijk❥
Vacht kleur: Zwart, al zal ze in het begin wat bruin in haar vacht hebben maar dat verkleurt naarmate als ze ouder wordt.
Bouw: Cordelia heeft een slanke en dunne bouw,ze is niet te lang en heeft mooie lange slanke poten waardoor ze snel en lang kan rennen, ze is behendig maar weet ook hoe ze haar kracht tegen iemand moet gebruiken om hem bijvoorbeeld op te grond te krijgen, ondanks haar dunne bouw beschikt deze teef over best veel spieren, en is zeker sterker dan ze op het eerste oog lijkt.
Oogkleur: Zacht blauw
Vacht lengte: Kort

Pup

Jongvolwassen

Volwassen

Hoogste 6
Hunting:❥❥❥❥
Fighting:❥❥❥
Swimming:❥❥
Speed:❥❥❥❥
Strength:❥❥❥
Climbing:❥❥

Name:San(ne)
Experience: Ik RPG nu alll.... anderhalf jaar Wink
Beloof je actief te zijn : Zeker <3
Motivatie: Oke eerst wil ik even zeggen dat ik Kai en Craig gewoon gewledige karkaters vind, goed bespeeld leuk en interessant. Ik zal me ook vereerd voelen als ik een pup van hun zou mogen bespelen, waarom ik voor dit karkater heb gekozen is simpel. Ik wil mezelf verbeteren in de RPG en daar is verschillende soorten karkaters bespelen ook erg belangrijk in. Hoedan ook vindt ik het ook leuk om eens voor iets anders te gaan wat ik normaal bespeel daarom heb ik ook zoon zin om met Cordelia aan de slag te gaan! Veder wil ik gewoon heel graag een pup bespelen, ik doe dat ook liever met actieve ouders zodat het ook makkelijker voor mij is om actief te blijven, ook al word ik niet gekozen blijf ik dit gewoon lekker stalken <3
~❥


Laatst aangepast door Victoria op zo sep 11, 2016 9:54 pm; in totaal 4 keer bewerkt

_________________

avatar
Berichten : 58
Pawprints (₱) : 36
Roedel : ~ Goodbye, Rising Heroes...
Leeftijd : ~ You don't ask that to a lady!
Partner : ~ Kyan, I'm sorry that I left you.
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma sep 05, 2016 6:56 pm
Awh, als ik tijd had zou ik mee gedaan hebben :c

_________________
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 164
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 7,5
Partner : We are al searching for someone whose demons play well with ours. KAI
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op di sep 06, 2016 11:47 am
Utlissia schreef:Awh, als ik tijd had zou ik mee gedaan hebben :c

Het duurt nog wel eventjes voordat ze komen hé c: Je kan je altijd nog aanmelden tho.

_________________
avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op di sep 06, 2016 2:40 pm

SкуƖαя
I can smell your fear

______________________________________________________


Name: Skylar
Nicknames: Sky, Skye.
Gender: Female

Family
Mother: Kai
Father: Craig
Siblings: Loki, Cordelia
half siblings: Aissar, Tank, Neveah

Inner
Puppy: Skylar, well. Ze groeit op tussen de slechte wolven, dus ze raakt al snel slecht. Ze is behoorlijk perfectionistisch en af en toe een enorme b*tch. Toch is ze weldegelijk intelligent.
Young Wolf: Skylar is een leergierige leerling die graag vecht. Ze wordt wat minder b*tchy en wordt ook een stuk kalmer. Ze is bij vijanden nonchalant en rustig, bijna dodelijk kalm. Ze is genadeloos, verwondt zonder spijt te hebben en groeit op met een brandende haat voor wolven die geloven dat ze goed kan zijn, of gewoon goede wolven. Haar perfectionisme zakt ook weg, het interesseert haar niet of ze een zwijn of een konijn valt. Toch is ze zelfs dan niet iemand die zo gemeen of gestoord is dat ze puppies dood. Ze heeft dan ook een klein zwak voor ze.
Skye is ook niet bepaald arrogant. Ze is niet ijdel en geeft amper om haar uiterlijk.
Adult: Secret....

Outer
Eye color: donkergrijs, blauwachtig, bijna zwart
Fur color: black
Fur length: middle
build: on the big side
Skylar is een zwarte teef die iets groter is dan gemiddeld. Haar vacht is niet lang of kort, en haar ogen zijn een soort mix van donkerblauw, grijs en zwart, wat haar een duistere look geeft. Qua bouw lijkt ze op haar moeder, ze is van nature dan ook al wel groot.
Als volwassen wolf is ze groot. Als in, echt groot. Net zo groot als haar moeder. Een van de weinige dingen die ze van haar vader heeft, is haar oogkleur. Het gele steekt fel af bij haar zwarte vacht. Ze zijn wel een stuk donkerder dan die van Craig.


Motivation (me!) Oké, dus ik heb hier tijd in gestoken omdat het al best lang geleden is dat ik een slechte wolf echt actief heb bespeeld terwijl ik dat heel leuk vond. Ik vond een shadow spelen echt geweldig voor zolang het duurde. Emaya is weer goed en volwassen, dus ik speel ook geen pups meer, ook al vind ik dat ook geweldig. Mijn twee favoriete dingen om te bespelen zijn bij deze kans samengevoegd, als een slechte pup. Dus yeah, ik zou dit heel leuk vinden :3
Experience: Sinds begin augustus al twee jaar!
Other Characters: Emaya, Game, Amnelia, Dameon
Active? Well, als je dagelijks online zijn niet actief vind weet ik het ook niet meer :3
Setje :


_______________________________________________________
The only reason that I'm here
I  s    t  o    W  R  E  A  K     H  A  V  O  C


Laatst aangepast door Emaya op ma okt 03, 2016 4:05 pm; in totaal 9 keer bewerkt

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op di sep 06, 2016 2:50 pm
Mijn aanmelding is voorlopig af <3 al kunnen er nog wat dingen aangepast worden~!

_________________

avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op di sep 06, 2016 3:22 pm
Klinkt al allemaal erg interessant! ;D

_________________
avatar
Moderator
Berichten : 1501
Pawprints (₱) : 189
Roedel : The question is not 'who is going to let me?' The question is 'who is going to stop me?' [coming soon]
Leeftijd : 3 years old
Partner : I'll tell you about my demons while you tell me about yours. Maybe they'll get along well enough to fall in love and leave us alone.
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op zo sep 11, 2016 4:29 pm

"Go to Hell, for Heaven's sake."


Name: Loki
Nickname: Loo
Gender: Male

Personality
Loki doet zijn naam eer aan. Hij liegt en bedriegt graag om te krijgen wat hij wil of gewoon voor de lol, zelfs als dit ten koste gaat van een ander. Hij is ook een echte grappenmaker en houdt ervan om anderen in de maling te nemen. Dit lijkt heel onschuldig, maar dat is het niet. Hij kent geen grenzen en zijn grappen kunnen vaak gemeen zijn of verkeerd aflopen. Hier ziet hij het kwaad niet van in. Hij zet andere wolven graag tegen elkaar op of speelt met hun leven om vervolgens van een afstandje toe te kijken hoe de drama zich verder afspeelt. Dat is zijn manier van plezier hebben. Loki is in de eerste instantie ook geen vechter en zal eerder proberen zich ergens uit te babbelen dan de beuk erin te gooien. Toch is hij geen slappeling die zich meteen over zal geven zodra iemand hem fysiek aanvalt. Ook hij kan flinke klappen uitdelen.
Tegenover familie behoud hij deze ondeugende houding, hoewel hij naar volwassenen en wolven waar hij respect voor heeft wat meer gedeisd is, maar zijn siblings zijn voor hem proefkonijnen voor een volgende list of grap. Dat betekend echter niet dat een ander vrijstelling heeft hen iets aan te doen of met hun leven te spelen. Hij is ontzettend beschermend naar familie en je blijft met je poten van hen af of riskeer de consequenties.
Hoe hij zich verder ontwikkeld is iets wat ik in de rpg laat gebeuren.


Appearance
Loki lijkt qua uiterlijk vrij veel op zijn ouders. Als volwassen wolf is zijn vacht grotendeels zwart, hier en daar onderbroken door lichtere, bruine of wit/grijze plukken. Op zijn borst heeft hij een witte vlek zitten die al vanaf zijn geboorte aanwezig is. Als pup is hij echter donkerder van kleur en missen de bruine en grijze plukken. Net als alle wolven pups word hij geboren met blauwige ogen. Later word pas duidelijk dat zijn ogen niet zoals die van de meeste wolven kleuren; zijn linkeroog kleurt uiteindelijk geel zoals de ogen van zijn vader, maar zijn rechteroog neemt dezelfde kleur rood aan als die van zijn moeder. Hij is dus een wolf met twee verschillende oogkleuren.
Loki heeft een vrij gemiddelde lichaamsbouw. Hij is niet erg groot, maar ook niet echt klein. Zijn bouw is ietwat aan de slanke kant, wat zijn manier van dealen met conflicten ook een beetje ondersteund. Hij is lenig en snel, en daar maakt hij ook graag gebruik van.


Motivatie: Well, Dar is (om het nog zacht uit te drukken) een emotieloze klootzak en ben daarom best beperkt in wat ik precies qua interacties met hem en anderen kan doen. Het leek me dus wel wat om een wolf te hebben die wat 'socialer' is voor een beetje afwisseling. Sucic is tot zover de enige wolf geweest waarmee ik als pup ben begonnen en ik zou dat graag nog een keer willen doen, dit maal wel volledig op één site :')
Ervaring: Ummm.. genoeg..? xD
Actief: Ben op het moment wel weer drukker met personal shit waardoor ik soms weinig puf heb om te schrijven, maar ik ben voorlopig nog niet van plan te stoppen. I just can't :') In de weekenden post ik sowieso.

_________________

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op di sep 13, 2016 9:48 pm
Hallo!
Naomi en ik hebben besloten dat alle aanmeldingen sowieso aangenomen worden. Het zal nog wel een tijdje duren voordat de pups komen, maar je kan alvast een setje maken ed. Verder kun je je nog steeds aanmelden, want er kan een eventuele vierde pup komen. Dus mocht je nog interesse hebben, meld je vooral aan!

Groetjes!

_________________
avatar
Berichten : 404
Pawprints (₱) : 150
Roedel : {The shadows}
Leeftijd : 10 months
Partner : Me Myself and I
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op wo sep 14, 2016 7:43 pm
Cordelia bestaat~!

_________________
x:

avatar
Berichten : 221
Pawprints (₱) : 76
Roedel : The Shadows betray you, because they serve me
Leeftijd : 11 months
Partner : Every fairytale needs a good old-fashioned villain.
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op wo sep 14, 2016 9:47 pm
Loki meldt zich ook Razz

_________________Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
avatar
Berichten : 248
Pawprints (₱) : 84
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 10 months
Partner : A lot of loss in one's life can lead to a frozen heart.
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op wo sep 14, 2016 9:55 pm
En tsja, dan moet Skye zich ook maar melden Razz

_________________
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 164
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 7,5
Partner : We are al searching for someone whose demons play well with ours. KAI
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op do sep 15, 2016 9:45 am
Bedankt voor jullie aanmeldingen, ze zien er nu allemaal al super mooi uit!

_________________
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma okt 03, 2016 11:51 am
http://serigala.actieforum.com/t354-newborns-in-town-geboortetopic#8449

Tadaaaaa! Eerst moet Craig eventjes reageren en daarna mogen de pupsels komen (:

_________________
avatar
Berichten : 63
Pawprints (₱) : 18
Roedel : Only the silence will lead me.
Leeftijd : 2 years now
Partner : Whataya want from me?
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma okt 03, 2016 12:18 pm
Shit, waarom zie ik dit nu pas. Well too bad. Andere keer :p

_________________
avatar
Berichten : 101
Pawprints (₱) : 99
Leeftijd : 4
Partner : Travis Fimmel
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma okt 03, 2016 12:27 pm
Als je nog heel graag wil kunnen we misschien wel wat regelen? Smile

_________________
avatar
Berichten : 63
Pawprints (₱) : 18
Roedel : Only the silence will lead me.
Leeftijd : 2 years now
Partner : Whataya want from me?
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma okt 03, 2016 12:46 pm
Ragnar schreef:Als je nog heel graag wil kunnen we misschien wel wat regelen? Smile

Yeah, ik wilde eigenlijk weer een pup helemaal vanaf het begin spelen, dus dit zou een mooie uitkomst zijn haha.

_________________
avatar
Berichten : 101
Pawprints (₱) : 99
Leeftijd : 4
Partner : Travis Fimmel
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma okt 03, 2016 12:48 pm
Echo schreef:
Ragnar schreef:Als je nog heel graag wil kunnen we misschien wel wat regelen? Smile

Yeah, ik wilde eigenlijk weer een pup helemaal vanaf het begin spelen, dus dit zou een mooie uitkomst zijn haha.

Lukt het je om voor het einde van de dag een inzending in te sturen? Dan kunnen we hem bekijken en dan kan je misschien nog meedoen

_________________
avatar
Berichten : 63
Pawprints (₱) : 18
Roedel : Only the silence will lead me.
Leeftijd : 2 years now
Partner : Whataya want from me?
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma okt 03, 2016 12:50 pm
Ragnar schreef:
Echo schreef:
Ragnar schreef:Als je nog heel graag wil kunnen we misschien wel wat regelen? Smile

Yeah, ik wilde eigenlijk weer een pup helemaal vanaf het begin spelen, dus dit zou een mooie uitkomst zijn haha.

Lukt het je om voor het einde van de dag een inzending in te sturen? Dan kunnen we hem bekijken en dan kan je misschien nog meedoen

On it right now.

_________________
avatar
Berichten : 63
Pawprints (₱) : 18
Roedel : Only the silence will lead me.
Leeftijd : 2 years now
Partner : Whataya want from me?
Profiel bekijken

Sorry voor dubbelpost

op ma okt 03, 2016 1:59 pm

General
Name: Xena (Uitspraak: kseena)
Nicknames: Xe (Uitspraak: ksee)
Gender: Female

Family
Kai - Mother
Craig - Father
Skylar, Loki and Codelia - Siblings


Character
As a pup:
Xena is als pup een stille wolf, maar dit verdwijnt als je haar beter leert kennen. Ze kan bitchie en raak geplaatste opmerkingen maken die je totaal niet verwacht op dat moment. Ze doet inprinciepe alles wat de wolvengoden verboden hebben, alleen doet het op een sneaky manier. Toch kan ze ook heel anders zijn, als ze dat wil. Ze heeft namelijk ook een lieve zachte kant, deze laat ze natuurlijk niet zien. Dat is slecht voor haar imago.

Appearance as a Pup:
Xena pup setje:
Avatar:
Avatar:
Onderschrift:
Onderschrift:


As an adult:
Als volwassen wolf neemt ze geen blad voor de mond en zegt ze alles wat ze vind, ze is altijd eerlijk en zal niet bang zijn haar mening uit te spreken. Daar in tegen kan ze snel geirriteerd zijn als dingen niet gaan zoals zij wil. Ze is daarin tegen niet echt een sociaal type, en het liefst is ze altijd op zichzelf. Ze vind haar broertjes en zusjes hardstikke leuk lief en aardig, maar doet er verder nooit iets mee. Want wil Xena iets niet? Dan doet ze dat niet. Ze wil graag zelf haar eigen beslissingen nemen; ze doet niet snel iets wat een ander van haar wil.

Appearance as Adult:
Xena adult setje:
Avatar:
Avatar:
Onderschrift:
Onderschrift:Motivation:

Ik wil al heel lang weer eens een pup vanaf het begin spelen, en zich helemaal laten ontwikkelen door te rpg'en. Tot nu toe heb ik alleen nog maar wolven gehad die al volwassen waren en waar ik al van te voren een karakter voor heb bedacht. Daarnaast lijkt het me tof om heel die ontwikkeling weer eens mee te maken van pup tot volwassen wolf.

_________________
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma okt 03, 2016 8:54 pm
Als je wilt mag je hem aanmaken en pas ik zsm m'n post aan. Wink

_________________
avatar
Berichten : 36
Pawprints (₱) : 6
Roedel : Im surrounded by Shadows
Leeftijd : 11 months
Partner : There are no bargains between wolf and men. I will kill you and eat you raw.
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op ma okt 03, 2016 9:14 pm
Its alive!

_________________

Fear me.
avatar
Berichten : 404
Pawprints (₱) : 150
Roedel : {The shadows}
Leeftijd : 10 months
Partner : Me Myself and I
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op vr okt 07, 2016 6:34 pm
Ik wil niet lastig zijn ofzo, maar ik vroeg me af ( nu het geboorten topic afgerond is (?) of we al mochten posten met de pups?

En zo ja skippen we dan the part dat ze hun ogen openen doen enzo of krijgen we daar een aparte topic voor?

_________________
x:

avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op vr okt 07, 2016 10:22 pm
Jahoor je mag ze gewoon naar 2/3 weken zetten, maar ze kunnen niet verder dan Dalrey

_________________
avatar
Moderator
Berichten : 1501
Pawprints (₱) : 189
Roedel : The question is not 'who is going to let me?' The question is 'who is going to stop me?' [coming soon]
Leeftijd : 3 years old
Partner : I'll tell you about my demons while you tell me about yours. Maybe they'll get along well enough to fall in love and leave us alone.
Profiel bekijken

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

op za okt 08, 2016 11:58 am
Umm even nog een vraagje ^^'7 Ik heb heel even een beetje onderzoek gedaan want ik ben een beetje door de war op het moment.. Pups van 2 weken hebben echt net de ogen open, maar zijn eigenlijk nog gewoon blind. Ze beginnen ook pas net te staan en te lopen en kunnen nog vrij weinig. Houden we ze dus op 2 weken of verplaatsen we hun leeftijd naar 5 weken zodat ze een beetje rond kunnen lopen al en de wereld kunnen verkennen? Zeker omdat je zei dat ze niet verder dan Dalrey kunnen. Met 2 weken komen ze nog niet eens het hol uit Cx

_________________

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Gesponsorde inhoud

Re: PUPPYSEARCH [Kai x Craig]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum