WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

The princess is in another castle ll Craig

op do jul 07, 2016 4:58 pm

Haar kleurloze ogen scande rustig alles om haar heen, haar nagels tikte op de harde stenen vloer.  Iets wat behoorlijk echode, niks was bekend voor haar. Het had een vage geur van mens maar die leken hier een helelang tijd niet meer aanwezig te zijn geweest. Gelukkig, de zwarte teef liep rustig en voorzichtig veder, de enige reden waarom ze hier was omdat het buiten aardig regende en ze onderdak zocht. En ook al was dit geen plek waar ze vaak kwam ze wist wel dat het hier droog was. Bij het horen van een vreemd geluid stond de teef gelijk stil, een geur drong vervolgens haar neus binnen. Zij was niet de enige wolf hier, Victoria draaide zich rustig in de richting van de geur en haar ogen waren druk opzoek. Opzoek naar een schim dat haar verwachtingen bevestigende, opzoek naar de andere wold die steeds dichter bij leek te komen. Victoria schraapte haar keel en keek strak uit haar ogen. 'Wie is daar?" echode haar stem.

_________________

avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 164
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 7,5
Partner : We are al searching for someone whose demons play well with ours. KAI
Profiel bekijken

Re: The princess is in another castle ll Craig

op zo jul 10, 2016 9:20 pm
Vanaf een afstandje, zo in het holst van de nacht zou je bijna denken dan Craig niet te zien zou zijn. Toch verraade zijn fel oranje ogen hem. Een kleine zucht verliet zijn bek waarnaar hij zijn achterwerk op de grond plannte. De activiteit van niet zo lang geleden had hem de kans gegeven zijn roedelleden te leren kennen. Ook was Kai's nest aanwezig. Aissar kon hij zich vaag herinneren toen ze nog samen leefde in Ws, maar Neveah de dochter van Kai was hem totaal onbekend. Gek genoeg vond hij haar ook niet lijken op Kai, maar misschien had ze wel wat weg van de ex partner van Kai. Craig had zelf geen pups en zijn gedachtes hadden hem nog nooit op het idee gebracht. Craig was dan ook al erg op leeftijd. Craig en Kai werkte nu in duo's ze zouden wat gaan sparren en hij vond het nu wel een mooi tijdstip. Hij hief zijn kop de lucht in en opende zijn bek om Kai te laten weten waar hij was. Ze zal vast niet ver weg zijn, dit was inmiddels het Shadow gebied. Nog steeds had hij niks meer gehoord van zijn vader. Craig werd te vroeg geboren, omdat het lichaam van zijn moeder de dode pups eruit wilde hebben. Zijn vader had meteen een wrok tegen hem omdat hij de enige was die het overleefd had. Jarenlang had zijn vader hem gepusht dingen te doen die hij niet wilde. Zijn wraak kwam nog wel hij nam de tijd zoals het was en was veel geduldiger als vroeger. De geur van Kai drong zijn neus binnen en met een klein grijnsje rond zijn snoet draaide hij zich om.
Sorry als het een beetje vaag ik was een beetje inspiratieloos >.<


Laatst aangepast door Craig op di aug 30, 2016 2:55 pm; in totaal 1 keer bewerkt

_________________
avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

Re: The princess is in another castle ll Craig

op wo jul 13, 2016 2:54 pm
En voordat de zwarte teef het wist stond er een oudere zwart met oranje ogen wolf voor haar. De jongere teef deed snel een paar stappen naar achter maar bleef de andere wolf strak aankijken met haar kleurloze ogen,"Dat kan ik ook aan jou vragen." zei de reu droogjes. Victoria snoof en draaide even met haar oren. 'Toe dan' klonk haar stem emotieloos, terwijl ze haar ogen versmalde. Buiten kwam het nog steeds met bakken uit de hemel, de zwarte teef haalde even diep adem.

kort >.<

_________________

Gesponsorde inhoud

Re: The princess is in another castle ll Craig

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum