Serigala


 

Deel
 

 Hunting in the night.

Ga naar beneden 
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Hunting in the night. Empty
BerichtOnderwerp: Hunting in the night.   Hunting in the night. Emptyzo jul 09, 2017 6:18 pm

Hunting in the night. Download_3


Hunting in the night

Een gaap verliet haar bek toen ze ontwaakte uit haar slaap. Rustig opende ze haar ogen en keek naar boven. Het was nog nacht dus, maar ach, het is niet alsof ze vroeger niet ging ontdekken rond deze tijd. Ze rolde op haar rug een keek naar de hemel. Het was een prachtig uitzicht, ze hield van de nacht. Ze kon er wel uren naar kijken, alleen daar had ze nu eenmaal geen zin in. Enthousiast stond ze op en keek om haar heen. O jeetje, ze was nog niet echt in de nacht in dit bos geweest, het was zo net zo donker als haar vacht, donkerder zelfs. Ze slikte even, Raska Hills was toch wat lichter. Zelfs dit bos was donker in daglicht.. Ze keek om haar heen. Pff.. Ze had best honger. Maar haar jacht skills waren nog niet bepaald geweldig. Ze was wel groot en.. Ze was groot, dat was een voordeel toch? Aimey ging rustig wandelen door het bos, er was niets mis met het verkennen van haar nieuwe plek toch? Als de alpha dat goed ging vinden, haar oma.. Haar oma leek haar niet echt te mogen, tenminste ze hoopte van wel. Het was nogal onduidelijk. Aimey ging weer zitten. Waar was iedereen? Ze had wel zin om vrienden te worden met iemand! Maar iedereen sliep, zoals altijd om deze tijd. Kova was ook wel heel aardig, waar was zij? Aimey zuchtte en keek nog eens om haar heen. Ze leek zo alleen.

Later lag ze alweer een tijd lang naar de lucht te staren. Ze had zelfs al een paar vallende sterren gespot. Zouden wolven aan de andere kant van de wereld die ook hebben gezien? Opeens hoorde ze wat ritselen wat verder op. Was het een prooi? Voorzichtig stond ze op, maar ze hield haar zelf laag. Het was zo donker, ze kon nauwlijks zien, maar ze ging op het geluid af. Rustig kroop ze richting de bladeren die heen en weer gingen. Een grijns stond om haar snuit. Het was een prooi! Die had ze echt zo lang niet gezien, tenminste niet levend. Ze werd hier wel verwend door haar vader. Toen ze dichtbij genoeg was om op het dier te springen stopte en zette zich klaar. 1.. 2.. 3.. En ze sprong naar voren, richting het dier.


''Kai''


_________________
Hunting in the night. Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Hunting in the night. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting in the night.   Hunting in the night. Emptyzo jul 09, 2017 6:44 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Je kon je afvragen hoeveel nut het had om nu nog door te gaan met jagen. Ze zat al een tijdje achter een haas aan, maar deze maakte slim gebruik van zijn  omgeving en zat nu ergens in een boomholte verscholen waar zij niet één, twee, drie bij kon komen. Het was niet alsof ze de voedingstoffen echt nodig had op dit moment, dus besloot ze maar de handdoek in de ring te gooien. Ze kon haar krachten beter sparen voor als ze echt een goede kans op eten maakte. In een rustig tempo wandelde ze naar de grotten. Het was in de holst van de nacht, dus het bos leefde weer. Er waren hier veel uilen, die met alle liefde lieten weten dat ze er ook waren. Daarnaast hoorde je in de zomer ook weer de krekels op de achtergrond. Deze maakten een verschrikkelijk kabaal. Net toen ze een van de grotten die zij zich eigen had gemaakt wilde binnenstappen, besmeurde ze iemand anders die op pad was. Het was Aimey, de dochter van haar zoon Aissar. ”En wat was jij van plan?” De vraag was duidelijk gericht aan de pup, die eigenlijk al bijna niet te onderscheiden was van een volwassen wolf.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Hunting in the night. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Hunting in the night. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting in the night.   Hunting in the night. Emptywo jul 12, 2017 5:38 pm

Hunting in the night. Download_3”En wat was jij van plan?” Klonk er opeens toen ze wou springen. Ze schrok zich kapot en draaide met een ruk om. Het was Kai. Aimey had geen idee hoe ze moest reageren, ze wou hier heel graag blijven namelijk. Aimey ging zitten. Hier waren ze dus niet gewend dat pups door de nacht gingen ontdekken. Was ze boos? Aimey vond het een beetje ongemakkelijk. Aimey ging dan ook maar rustig zitten. ‘’Niets.’’ Zei ze dan maar. Misschien leek haar sluipen wel alsof ze ging liggen. Aimey vond het hier heel leuk met haar vader en wou niet nu al weg! Misschien maakt ze wel een grapje, maar ze wist het niet.

/Srry dat ie zo kort is\

_________________
Hunting in the night. Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Hunting in the night. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting in the night.   Hunting in the night. Emptyza jul 15, 2017 6:32 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Echt een veelzeggend antwoord kreeg ze niet van de pup. “Niets,” luidde het antwoord op haar vraag. ”Niets kan je alleen doen als je slaapt.” En dan deed je eigenlijk alsnog heel veel. Sommigen snurkten. Vooral de grotere reuen leken hier heer en meester in te zijn. Daarnaast had je er ook nog wolven bij die in hun slaap hele verhalen uitkraamden waar niemand ooit iets van snapte. ”Dus nogmaals, wat was je van plan om te doen?” Wie weet zou de Okami pup nu wel eerlijk antwoord op die vraag kunnen geven.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Hunting in the night. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Hunting in the night. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting in the night.   Hunting in the night. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: