Serigala


 

Deel
 

 Hunting Together[Syren]

Ga naar beneden 
Koda

Koda


Hunting Together[Syren] Empty
BerichtOnderwerp: Hunting Together[Syren]   Hunting Together[Syren] Emptyzo okt 16, 2016 5:17 pm

Vanaf het strand van Ironmill Rocks waren de twee wolven aan gekomen in het heuvel landschap van Raska Hills, een duidelijk verschil dus. De nacht was al aangebroken wat betekende dat de donkere hemel boven hen, vol zat met lichte sterren. Nadat Koda had gevraagd samen te jagen, had Syren voorgesteld hier heen te gaan en zo te zien was dat een prima idee.
Koda stond abrupt stil zodra hij voet zette op Raska Hills. Hij snoof de lucht op, konijn. Ja, de geur van konijn hing hier duidelijk in de lucht. De gekleurde reu had inmiddels wel zin in een konijn of iets en was dan ook klaar om te starten met zijn jacht. Zijn gele ogen gingen even met een grijns naar Syren. Zij had de duidelijke geur van konijn toch niet kunnen missen?
Klaar voor de jacht?
- First post Syren

_________________

Hunting Together[Syren] 2j42bvc
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Hunting Together[Syren] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting Together[Syren]   Hunting Together[Syren] Emptywo okt 19, 2016 6:41 pm


De reis vanaf Seaside naar Raska verliep snel en zonder problemen. Syren en Koda arriveerden na middernacht in het heuvellandschap. De lucht was zwaar van alle konijnengeuren. Ze grijnsde, tevreden met haar keuze om hem deze kant op te sturen. De reu hield zijn pas in en keek haar aan, zijn tanden blikkerden in het maanlicht. In zijn blik was de vraag duidelijk te lezen: klaar voor de jacht? Ze knikte, en speurde de heuvels af. Haar blik bleef hangen bij een groepje konijnen, die in het midden van de vlakte vredig van het gras aan het knabbelen waren. Met haar snuit wees ze Koda de juiste richting aan, benieuwd wat hij van haar prooikeuze vond. Voor een slank gebouwde wolvin als zij was konijnen jagen vrij gemakkelijk, ze was snel en wendbaar. Ze gebaarde naar de iets oudere wolf dat hij met het jachtplan op de proppen mocht komen. Ofwel ze zouden ieder voor zich zo veel mogelijk konijnen te grazen nemen, ofwel ze zouden in teamverband werken. Hoe dan ook, Syren had wel zin in een avondsnack.

_________________
Hunting Together[Syren] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: