Serigala


 

Deel
 

 Hot {Syren}

Ga naar beneden 
Utlissia

Utlissia


Hot {Syren} Empty
BerichtOnderwerp: Hot {Syren}   Hot {Syren} Emptyma jul 04, 2016 1:14 pm

Hot

Het was een hete dag toen de blinde teef zich met haar poten en buik naar de stralen van de zon richtte en genietend haar ogen sloot. Voor haar lag het levenloze lichaampje van een eekhoorn waar Utlissia al een hap uit had genomen en wat verderop hoorde de witte wolvin het geluid van stromend water, wat betekende dat er wel ergens een stroompje water moest vloeien als ze dorst ging krijgen. Het was de warmste dag in Serigala sinds Utlissia zich in Serigala had gevestigd en ze genoot er enorm van. De laatste nachten waren nog koel en hard geweest dus de zon was meer dan welkom.
Het geluid van ritselende bladeren, takjes die kraakten en het geluid van de ademhaling van een wolf deed de witte wolvin opkijken en ze knipperde met haar blinde ogen, niet verontwaardigd, eerder verbaasd. Meteen rolde ze zich op haar buik en krabbelde half overeind. "En wie mag jij dan zijn?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Hot {Syren} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hot {Syren}   Hot {Syren} Emptyma jul 04, 2016 4:45 pm


Het was warm. De jonge teef dwaalde opnieuw door Serigala, dag na dag. Vandaag was Sanvi Forest weer aan de beurt. Ze glimlachte bij de gedachte aan haar eerste dagen hier. Ze had eindelijk rust gevonden, na een lange reis vanuit haar geboortevallei. En niet alleen rust was nieuw in haar leven, ze had zelfs het lef gehad zich bij een roedel aan te sluiten. Nou ja, de roedel bestond nog niet, maar Amatariseu had alvast een plaatsje voor haar gereserveerd. Syren was erg nieuwsgierig naar hoe haar leven zou zijn als ze niet meer vrij rond kon zwerven.
Met haar tong uit haar bek hangend slenterde de wolvin onder de bomen door. Hun aura was verkoelend, het was hier beter uit te houden dan in het open veld. Ze stak haar snuit in de lucht en snoof een keer. Met een beetje geluk was er een bosbeekje in de buurt, niet al te ver. Een aantal flinke slokken water kon ze wel gebruiken.
Ze had mazzel. De geur van water vertelde haar precies waar ze naartoe moest. Het duurde dan ook niet lang voordat ze bij een klein stroompje kwam. Gretig leste ze haar dorst. Daarna waadde ze naar de overkant en vervolgde haar zwerftocht. Alleen deed een stem haar halt houden.
'En wie mag jij dan zijn?' Syren keek rond en ontdekte een witte wolvin, die op haar buik lag te genieten van de zonnestralen die door het bladerdak heen straalden. Zijzelf schudde zich even krachtig uit, voordat ze op haar afliep en op een gepaste afstand voor haar ging zitten.
'Ze noemen me Syren,' stelde ze zichzelf voor. Ze nam niet aan dat de wolvin geïnteresseerd was in haar hele levensverhaal, dus liet ze het daar maar bij. 'En wie ben jij, witje?' Ze zei het zonder gemene bedoelingen, maar nieuwsgierig was ze wel. Deze wolvin was haar onbekend, dus wilde ze meer weten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Utlissia

Utlissia


Hot {Syren} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hot {Syren}   Hot {Syren} Emptydi jul 05, 2016 2:08 pm

Hot.

De hitte brandde niet alleen in Utlissia's pels, maar ook haar nieuwsgierigheid beet in haar vachtharen. De wolf was jong, minstens de helft van haar leeftijd oud, en haar energie voelde fris en springerig aan, zoals de meeste Jongwolven wel hadden. Ze was geen Jongwolf meer, misschien net volwassen. De teef ging op een respectabele afstand zitten en dat vond Utlissia wel netjes van haar, dus krabbelde ze moeizaam overeind van de hitte om rechtop te gaan zitten en haar met haar blinde ogen aan te kijken. De houding van de teef was nonchalant, misschien wat geamuseerd. Haar geur was onbekend... Nee, niet helemaal. Amatariseu? Ze kon de geblokte wolvin haar geur in de pels van de nieuwkomer ruiken, en nog wel vers ook. Het was duidelijk dat de jonge teef nog maar net met Ama gesproken had. 
Ze noemen me Syren,” kondigde Syren aan. Zozo, Syren. “Sirene” betekende dat in Westerwolventaal. Ze zou snel genoeg zien of dat ook waar was. “En wat is jouw naam, witje?” wilde de wolvin vervolgens weten, en het klonk alsof ze het niet echt scherp bedoelde. “Dit witje noemt zichzelf Utlissia,” zei de blinde wolvin geamuseerd en tilde een van haar ranke achterpoten op om achter haar oor te krabben. De spanning was niet erg hoog dus nam ze daar de gelegenheid van om haar een rustige wasbeurt te geven na een zulke hete dag. Haar vacht was klittig geworden van het liggen in het stof en ze knipperde met haar blauwe, doffe, nietziende ogen, waarna ze haar vacht schudde om het meeste fijne stof te verdrijven. “Wat brengt jou hier, Syren?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Hot {Syren} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hot {Syren}   Hot {Syren} Emptywo jul 06, 2016 12:55 pm


Syren geeuwde even en rekte zichzelf uit. Vervolgens richtte ze haar aandacht op de witte wolvin, die zichzelf voorstelde als Utlissia.
'Die naam hoor je niet vaak,' zei ze nadenkend. Het klonk bijna tropisch. 'Mooi is ie wel, Utlissia,' voegde ze er aan toe. Waar zou de wolvin vandaan komen? Niet uit Serigala zelf, nam ze aan. Ze had namelijk totaal geen dreigende houding én ze had nog geen doodsbedreiging naar Syrens kop geslingerd. Nee, ze mocht deze hier wel.
'Wat brengt jou hier, Syren?' vroeg Utlissia. Ze schoot rechtop en keek haar aan. Uit haar vraag klonk enkel nieuwsgierigheid, gelukkig. Maar ze wist uit ervaring dat je nooit voorzichtig genoeg kon zijn wat betrof haar verleden. De jonge wolvin was nog niet klaar om het erover te hebben.
'Het weer,' antwoordde ze dus kort. 'In de velden is het bloedverziekend heet, weet je? Hier onder de bomen is er schaduw, en het is veel beter uit te houden.' Ze grijnsde. 'Mijn vacht is niet zo wit als die van jou!'
Ja, Syren was een bonte teef, en geen enkele kleur was sterker aanwezig dan een andere. Zwart, grijs, bruin en wit, ze had het allemaal. En dan haar vreemde zeegroene ogen erbij, maakten het een veelkleurige combinatie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Hot {Syren} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hot {Syren}   Hot {Syren} Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: