Serigala


 

Deel
 

 Hunting ~Kaïn

Ga naar beneden 
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Hunting ~Kaïn Empty
BerichtOnderwerp: Hunting ~Kaïn   Hunting ~Kaïn Emptyzo aug 20, 2017 10:37 pm

Hunting ~Kaïn N50cwz


Hunting


Aimey rende, zo snel mogelijk het territorium van Okami uit. Ze was bang ook maar iemand er van tegen te komen, daar had ze dus geen zin in! Maar uiteindelijk kwam ze terecht in Sanvi Forest. Ze had honger. Ze nu al een tijdje haar maag niet gevuld. Ze het territorium nu wel uit, maar toch voelde het ongemakkelijk dichtbij het kamp van Okami. Ze was laatst nog bij Nimweth Lake en daar kwam ze oma tegen, het was alsof het niet uitmaakte waar ze was, ze kwam wel iemand tegen van Okami. Aimey liep rustig door Sanvi, maar ze lette goed op bewegingen, want ze wou al te graag een vers hapje vangen, en in Dalrey was er vrij weinig te vinden, en daarom was ze hier.
Aimey stopte na een tijdje met lopen en keek omhoog, tussen de bomen door. Ze was nu al lang rondjes aan het lopen in Sanvi, het was net alsof elk dier zich beschermde voor de zon. Het was heet.. Aimey liet een zucht, maar ging verder met wandelen door de bomen, hopend op een snack die voorbij ging. Toch was ze moe en vond dat ze wel een pauze verdiende dus stopte toch maar. Ze ging liggen onder een boom zodat ze genoeg schaduw had, en viel langzaam in slaap.
Rustig opende de jonge teef haar ogen. Het felle licht was niet te ontwijken. Aimey stond op en rekte zich uit, niet door dat er een paar meters verderop drie herten naast haar stonden. Aimey keek opzij, en toen werd ze wakker. Ze kon zich nog goed herinneren de eerste keer dat ze een hert zag. Het was met Khyvan, toen begon Aimey over haar avontuur om haar vader te vinden. Aimey hield zich laag en keek naar de herten. Ze had nog nooit een hert gevangen, en ooit moest de eerste keer zijn toch. Aimey kroop zo voorzichtig mogelijk op de dieren af. Er was een kleine en twee grote. Ze heeft vaker gehoord dat je altijd op het zwakste dier moest afgaan, maar Aimey moest beter doen. Ze was groot en sterk en kon de oudere wel aan, dacht ze. Aimey sloop nog iets dichterbij en kroop toen in een zodat ze straks een hoge sprong kon maken. Aimey liet haar helderblauwe ogen nog even over het dier gaan die ze wou aanvallen, maar had toen door dat ze te lang wachtte en het dier haar zag. Snel schoot ze naar voren richting de herten. Een grote sprong ontstond en ze belandde op de grootste hert. Aimey beet in het dier ookal was het gedoe, ze voelde zich stoer. Maar het dier gaf niet snel op en Aimey verloor haar grip en werd al snel van het beest afgegooid. Ze belandde op haar schouder, waar het litteken zat. Een kreun verliet haar bek maar ze stond nog snel op en probeerde de dieren nog bij te houden, maar die waren te ver weg. Een harde grom verliet haar bek. Aimey plofte neer op haar kont en voelde zich toen al snel bekeken, en later rook ze de geur van een bekende wolf, was dit nou haar broer?! Oh nee toch, niet hem.

_________________
Hunting ~Kaïn Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kaïn

Kaïn


Hunting ~Kaïn Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting ~Kaïn   Hunting ~Kaïn Emptyma aug 21, 2017 10:22 pm


De dagen kropen langzaam voorbij. Hij had de afgelopen maanden geen tot nauwelijks contact gehad met zijn familie en roedel. Voornamelijk omdat hij het idee had dat ze allemaal toch geen interesse in hem hadden. Trainingen vonden maar sporadisch plaats, waardoor hij nogal op zichzelf aangewezen was. Gelukkig was Kaïn best wel vindingrijk, maar hij miste toch iemand met ervaring aan zijn zijde. Hij versleet zijn dagen met jagen en schijngevechten. Vrij eentonig, maar daardoor liep hij niet achter op zijn leeftijdsgenootjes. Overgroot deel van zijn tijd spendeerde hij in Sanvi Forest. Hij had hier een soort van hol geëigend. Waarschijnlijk behoorde het ooit aan een kleine vossenfamilie, maar het voldeed aan zijn wensen. Ook nu was hij weer uit zijn hol gekropen en op pas gegaan. Zijn doel was om elke keer met een grotere buit naar huis te komen. Het begon ooit met kleine muisjes die ergens tussen het hoge gras zich verstopten. Tegenwoordig lukte het hem om regelmatig thuis te komen met een konijn in zijn bek. Nu was zijn hoop gevestigd op iets groters; een bever. Enkele dagen had hij de dieren geobserveerd en vandaag zou dan eindelijk de dag aanbreken dat hij een poging ging doen. Veel erger dan nat worden kon haast niet. Hij was op weg naar de beverdam die hij had gespot. Om de dam te bereiken moest hij een heel stuk van Sanvi doorkruisen, maar dat had hij er wel voor over. Ondertussen bleef hij alsnog waakzaam. Je weet maar nooit wat je onderweg nog tegen het lijf kon lopen. Elke ritsel of beweging werd nauwlettend in de gaten gehouden. Het bleef lang rustig op zijn weg naar de beverdam, maar plotseling hoorde hij iets in de verte aankomen. Al snel werd het hem duidelijk dat een groep reeën op hem af stoof. Toen ze hem in het vizier hadden kozen ze, zo slim als ze waren, voor een andere route. De reden van de voortvluchtige reeën werd hem ook al gauw duidelijk, want opeens verscheen Aimey, zijn zusje. Blijkbaar had die haar pijlen op een stel reeën gericht, maar zonder succes. Hij greens en stapte op haar af. ”Je zult waarschijnlijk nog heel wat pogingen moeten wagen om er uiteindelijk eentje te vangen,” merkte hij op. ”Op reeën jagen gaat veel effectiever in een groep.” In je eentje was het nogal een klus om zo’n dier te pakken te krijgen. In een groep werd het al veel makkelijker en kon je door middel van samenwerking een dier makkelijk van de groep scheiden en uiteindelijk vangen. ”Ik hoorde dat jij de roedel ook uit gevlucht bent. Vertel me, wat heb jij allemaal beleefd? Wie weet is het wel spannender dan mijn verhaal.” Grote kans dat in deze zijn zusje ging winnen.

_________________
Hunting ~Kaïn O70krl
klikkerdeklik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Hunting ~Kaïn Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting ~Kaïn   Hunting ~Kaïn Emptyma aug 21, 2017 11:11 pm

Hunting ~Kaïn N50cwz


Bro


Al snel kwam zijn broer Kaïn op haar stappen en moest hij natuurlijk beginnen met zijn kritiek, alsof hij de expert was, waardoor Aimey het niet kon laten om even te giechelen, hij was niet verandert. ”Ik hoorde dat jij de roedel ook uit gevlucht bent. Vertel me, wat heb jij allemaal beleefd? Wie weet is het wel spannender dan mijn verhaal.” Wat? Aimey keek verbaasd naar haar broer. Was hij weg uit Okami? Was dit serieus? Geweldig! Een sibling die haar kon begrijpen. ‘’Mmh.. Licht eraan.’’ Begon ze haar verhaal. Ze stapte even dichterbij zodat ze in de zon stond, en toen draaide ze haar zij naar hem toe, om goed zijn litteken op haar schouder te laten zien. ‘’Spannender dan lid worden van de Shadows? Spannender dan vader ontmoeten?’’ Toen stopte ze even en keek zijn broer angstaanjagend aan. Ze nam een grote sprong en stopte precies voor zijn snuit. Ze greens even. ‘’Spannender dan van een toren worden afgeduwd door je oom?’’ Sprak ze toen. Ze ging zitten. ‘’Het is heftiger dan je denkt. Ik had zelfs een gebroken poot en super veel bloed.’’ Zei ze. Aimey grinnikte. Tegen Kaïn kon ze er tenminste over praten, hij wou haar niet meenemen terug naar Okami. ‘’What about your story?’’ Vroeg ze toen. In de Shadows spraken ze vaak Engels. Aimey nam het vrij snel over.
_________________
Hunting ~Kaïn Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kaïn

Kaïn


Hunting ~Kaïn Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting ~Kaïn   Hunting ~Kaïn Emptyza aug 26, 2017 4:36 pm

Aimey had hem even verbaasd aangekeken toen hij haar verteld had dat hij semi-rogue was gegaan. De titel Okami zou hij vast nog wel dragen en ze zouden hem vast nog wel opnemen in de roedel als hij terug zou komen, maar hij leefde al enkele weken afstandelijk. Dat ging hem tot nu toe goed af, maar hij merkte wel dat het energie vrat. Gelukkig leek het jagen steeds makkelijker te gaan. Honger had hij tegenwoordig zelden. Aimey deed een stap naar voren toen hij haar gevraagd had wat zij had meegemaakt. ” Spannender dan lid worden van de Shadows? Spannender dan vader ontmoeten?” vroeg ze aan hem. Huh? Ze was nu lid van de Shadows? Dat zou Ama vast niet op prijs kunnen stellen. Die had een schurfthekel aan de roedel en alles wat erbij hoorde. De reden was hem nooit duidelijk geworden, want uit de verhalen die hij had gehoord leken ze wel cool, maar er zou vast wel wat geschiedenis aan vooraf gegaan zijn. Misschien was hem die ook wel verteld, maar hij was nou eenmaal niet echt een goed luisterend oor. Aimey had ook gezegd dat ze hun vader had ontmoet. Dat wekte pas echt zijn interesse. Vooral omdat hij zich altijd al afgevraagd had wie zijn vader was. Als hij zijn moeder moest geloven was het een zak en waren ze beter af zonder hem. Aimey was ondertussen wat spastisch om hem heen gaan springen en kwam uiteindelijk vlak voor zijn neus terecht. ”Spannender dan van een toren worden afgeduwd door je oom? Het is heftiger dan je denkt. Ik had zelfs een gebroken poot en super veel bloed,” vervolgde ze. Kaïn lachte, want voor een wolf  met een gebroken poot was ze nog aardig vitaal. Gelukkig kende hij Aimey al wat langer en had hij gemerkt dat de teef soms leed aan grootheidswaanzin. Dat nam niet weg dat hij niet geloofde dat ze hun vader had ontmoet. Uiteindelijk vroeg zijn zusje naar zijn verhaal. ”Geen gebroken poten, geen bloederige valpartijen en ook geen lidmaatschap bij de elite voor mij. Ik ben gewoon lekker op mezelf gaan wonen,” sprak hij trots. Hij vond het toch wel een hele prestatie van hem dat hij zich tot nu toe wel redelijk gered had. Nu moest hij wel toegeven dat hij een tijdje geleden voedsel gejat had van de roedel toen hij het zelf niet bij elkaar kon sprokkelen, maar dat vermelde hij er eventjes niet bij. ”Waar is je gebroken poot? Ik neem aan dat je daar vast nog last van zult hebben.” Even testen of zijn zusje wel echt de waarheid sprak.

_________________
Hunting ~Kaïn O70krl
klikkerdeklik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Hunting ~Kaïn Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting ~Kaïn   Hunting ~Kaïn Emptyzo aug 27, 2017 5:21 pm

Hunting ~Kaïn N50cwz


Bro


Haar broertje lachte. Geloofde hij haar niet? Pff… ”Geen gebroken poten, geen bloederige valpartijen en ook geen lidmaatschap bij de elite voor mij. Ik ben gewoon lekker op mezelf gaan wonen,” Aimey knikte. Moest wel erg eenzaam zijn voor zijn broertje, nu kon hij tegen niemand opscheppen over hoe oud hij al is. ”Waar is je gebroken poot? Ik neem aan dat je daar vast nog last van zult hebben.” Aimey rolde met haar ogen. Maar ja, ze had er wel last van. ‘’Toevallig wel ja. Alleen je kunt het niet meer zien want het is al een tijd geleden.’’ Zei ze toen overtuigend. Aimey draaide haar lichaam. ‘’Maar ik heb hier een litteken op mijn schouder van me wond.’’ Zei ze toen bewijzend. Toen draaide ze zich weer bij en ging weer zitten. ‘’Het is echt gebeurd hoor!’’ Zei ze toen. Haar broertje moest haar geloven.
-Sorry beetje flutjess en kort._________________
Hunting ~Kaïn Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kaïn

Kaïn


Hunting ~Kaïn Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting ~Kaïn   Hunting ~Kaïn Emptydi aug 29, 2017 4:44 pm

Het was wel duidelijk dat zijn zusje niet echt zat te wachten op zijn opmerkingen. Ze rolde met haar ogen toen hij was begonnen over haar gebroken poot. "Toevallig wel ja. Alleen je kunt het niet meer zien want het is al een tijd geleden. Maar ik heb hier een litteken op mijn schouder van me wond," verdedigde ze zichzelf en ze draaide wat bij zodat hij een de wond die op haar schouders had kon zien. "Mooi hoor," zei hij op een sarcastisch toontje. "Wel knap dat je lichaam zo snel herstelt. Misschien zou het zo erg nog niet zijn geweest." Ja, er was een wond te zien op haar schouders, maar die was niet heel erg diep en groot. Hij had ze wel eens indrukwekkender gezien bij een van zijn roedelleden die in een gevecht was beland met een Shadow. Zijn zusje herhaalde nogmaals dat het allemaal echt gebeurt was, maar Kaïn dacht daar het zijne van. "Het zal wel. Wat zijn je plannen nu dan? Shadow worden?" Hij zag het al voor zich, Aimey als Shadow. Als hij het goed had begrepen waren het niet de meest zachtaardige wolven. Aimey daarintegen was in zijn ogen een van de meest zachtaardige wolven die hij kende.

_________________
Hunting ~Kaïn O70krl
klikkerdeklik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Hunting ~Kaïn Empty
BerichtOnderwerp: Re: Hunting ~Kaïn   Hunting ~Kaïn Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: