Serigala


 

Deel
 

 Night -Iana-

Ga naar beneden 
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Night -Iana- Empty
BerichtOnderwerp: Night -Iana-   Night -Iana- Emptyvr maa 03, 2017 8:27 pm
Vermoeid gingen haar ogen open terwijl ze nog in haar holletje lag met haar siblings en lieftallige mama. Mmh.. Het was super laat. Nou ja, nu was ze toch wakker. Ze klom voorzichtig overeind en weg van haar plekje. Toen ze bij de uitgang was kwam er een koude windvlaag vanuit de buiten wereld. Brrr.. Wel oud zeg. Ze draafde uit haar en sprong enthousiast de heuvel op waar ze vervolgens op ging zitten. Ze keek omhoog, naar de sterren die prachtig stonden te stralen, wat ze elke nacht weer opnieuw deden. Ooit. Ooit ging ze opzoek naar haar vader, na de trainingen had ze gepland, nadat ze kon jagen. Haar oma had haar een paar tips gegeven over hoe hij eruit zag en daar moest ze het maar meedoen. Groot en zwart. Haar pootjes strekte weer en haar kop ging over de heuvels. Wauw, wat was de nacht eigenlijk mooi. Maar terwijl ze over de heuvels keek viel haar wat op. Een witte vlaag in de verte. Een wolf? Nu nog op? Mmh.. Aimey rende er zonder twijfel op af. ‘’Hallo!’’ Riep ze enthousiast, maar nog zacht genoeg zodat ze niemand wakker maakt.
|| Iana ^^ ||

Aimey

_________________
Night -Iana- Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Iana

Iana


Night -Iana- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Night -Iana-   Night -Iana- Emptyza maa 04, 2017 4:46 pm


Met minimalistische aanspanning van haar spieren sjokte de crèmewitte wolvin door de vallei. Haar krachtige poten gleden door het verse gras - dat in opbloei was - elke keer dat ze een pas nam. De ietwat ranke wolvin voelde zich de laatste tijd wat eenzaam. Misschien was het de geur van haar expartner die tussen de bomen hing elke keer dat ze de bossen indook om te gaan jagen. Wellicht was dat de reden dat haar laatste jaagpogingen telkens flut waren. Het leidde haar af, waardoor ze her en der steekjes liet vallen die van cruciaal belang waren.
Om die reden was Iana de bossen ontvlucht de heuvels van de vallei in. Dit was geen plek voor Tékorr om te komen, hopelijk kreeg de teef hier even rust. Vermoeid plofte ze in het vochtige gras neer  en rolde ze op haar zij. Met een schuin oog keek ze omhoog richting de sprankelende sterrenhemel. De teef snoof diep in en woelde met de zijkant van haar kop door het klamme gras heen.

Een zachte wind streelde haar flanken, gepaard met de geur van een andere wolf. Iana rolde over en hief haar kop fier, waarna haar ijsblauwe ogen de omgeving afspeurden opzoek naar een bewegend object. Haar pluizige oren waren gespitst en haar spieren waren lichtelijk aangespannen, zodat ze op ieder moment op kon springen als dat nodig was.
De geur werd alsmaar sterker, maar nog steeds had de wolvin geen teken van leven gezien.. tot dat er in de verte enkele grassprieten heen en weer bewogen. Iana fronste haar kop en haar nekharen gingen langzaam omhoog. ‘Hallo!’ klonk het enthousiast van laag bij de grond. De witte wolvin grijnsde lichtjes, het was maar een pup.. 'Hoi daar, kleintje.' Haar alerte houding nam af en ze begroef haar lichaam weer in het gras, terwijl ze met een schuin oog de pup in de gaten hield. 'Wat doe jij hier helemaal alleen?' Het diertje was vast niet alleen, daarvoor was het te goed gevoed. Waarschijnlijk was het een kwestie van tijd voordat haar moeder haar zou missen en dit onderonsje zou verstoren.


It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves
   
       AIMEY | X          

_________________
Night -Iana- 1pc5qg
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Night -Iana- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Night -Iana-   Night -Iana- Emptyza maa 04, 2017 6:04 pm
'Hoi daar, kleintje.' Antwoordde de witte teef terwijl ze weer rustig ging liggen. Mmh.. Werd ze nou serieus kleintje genoemd? Ayero was klein. Zij niet, zij was groot. Volgens oma werd zij veel groter dan dat ze nu was, nog groter, net zoals haar vader, waar ze later naar opzoek ging. Aimey voelde gewoon dat ze haar karakter van hem had gekregen, en van de vacht wist ze dat al. 'Wat doe jij hier helemaal alleen?' Nou ja, alleen, ja, opzich wel. ‘’Nou ja, iedereen in het roedel slaapt nu dus ja. Maar maak je geen zorgen, ik hou geheim dat je hier bent hoor, niemand zal het weten. Iedereen slaapt.’’ Sprak ze met een knipoog naar de teef. Kom op, het was niet alsof deze teef echt bedreigend was tegen de roedel ofzo. ‘’Ik ben Aimey, en jij?’’ Vroeg ze. Aimey verveelde zich en had wel zin in een gesprekje. Aimey

_________________
Night -Iana- Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Iana

Iana


Night -Iana- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Night -Iana-   Night -Iana- Emptywo maa 22, 2017 8:39 pm‘Nou ja, iedereen in het roedel slaapt nu dus ja. Maar maak je geen zorgen, ik hou geheim dat je hier bent hoor, niemand zal het weten. Iedereen slaapt.’ Roedel? Iana snoof eventjes toen de pup het woord ‘roedel’ liet vallen. Dat verklaarde de vreemde geur die rondom het welpje hing, de geur van een roedel. De geur rook daarin tegen niet bekend, waardoor de teef gokte dat het een nieuwe roedel was. Althans, voor haar doen nieuw. Zouden de bekende roedels überhaupt nog wel bestaan, of waren ze allemaal weggeveegd? En de Shadows, haar thuishaven.. Het was lang geleden dat ze überhaupt iets dan de Shadows had gehoord of gezien. Hierdoor waren haar verwachtingen aanzienlijk gedaald, eigenlijk had ze geen verwachtingen meer. Waarschijnlijk was iedereen net zoals zijzelf vertrokken vanuit het oude gebied in WS, waardoor de roedel uiteen gevallen was. Dit zou geen wonder zijn, aangezien de roedel al eerder opgebroken was en nooit succesvol gerestaureerd was. Helaas.
‘Ik maak me niet druk,’ ze lachte even en er vormde en grijns rondom haar snoet. Bang? Iana was niet bang. Ze had wel voor hetere vuren gestaan dan deze pup en haar roedel. Ook al mocht de teef momenteel aan de ranke kant zijn, ze droeg nog steeds het bloed van haar ouders in zich en voelde zich nog altijd een kinda schadow.
‘Maar mag jij dan wel van huis nu?’ Iana hief haar kop en kwam ietwat overeind zodat ze de pup beter kon zien toen deze haar mond weer open deed. ‘Ik ben Aimey, en jij?’ ‘Well, aangenaam Aimey. Iana is de naam,’ ze knipoogte naar het kleine diertje.
Nu Aimey had genoemd dat ze bij een roedel hoorde was Iana eigenlijk wel nieuwsgierig geworden. Misschien kon de pup haar wat meer vertellen over de roedel en alle andere roedels hier. Deze informatie kon ze wel uit dit onschuldige teefje ontfutselen, toch? Het diertje was in ieder geval erg spraakzaam, iets wat de crèmekleurige teef op dit moment wel kon gebruiken.. wat gezelschap.
‘Zeg, vertel mij eens. Bij welke roedel hoor je dan?’ Was het een goede, slechte, neutrale?


It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves
   
       AIMEY | X          

_________________
Night -Iana- 1pc5qg
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Night -Iana- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Night -Iana-   Night -Iana- Emptywo maa 22, 2017 9:01 pm

‘Well, aangenaam Aimey. Iana is de naam,’ Antwoordde de teef op haar vraag. Iana was wel een hele mooie naam zeg. Hopelijk kwam ze niet terug op de vraag die ze net stelde, over dat ze nu buiten was, vast niet. ‘Zeg, vertel mij eens. Bij welke roedel hoor je dan?’ Pff.. Vertel mij eens? Dat besloot ze zelf wel. Nou ja.. Wat kon het ook kwaad. ‘’Okami, een..’’ Mmh.. Wat voor roedel was Okami eigenlijk, goed natuurlijk, maar als het in details moest kon ze moeilijk super leuk zeggen. Aimey was de laatste verveeld in het kamp, ze wou verder naar buiten, naar haar vader, naar die ene ‘shadows’ waar zijn vader bijzat. Tenminste, haar moeder vertelde nooit naar die plek te gaan, naar die andere roedel, de ‘shadows’ en Amatarisoe, haar oma, die zei dat haar vader in een slechtere roedel zat. Dus het moest wel zijn dat haar vader daar hoorde toch? Maar oke, ze was nu hier en ze was.. Oeps, oh ja, ze had haar zin nog niet af gemaakt. ‘’Een goede roedel, alleen soms wel een beetje saai moet ik zeggen.’’ Zei ze eerlijk. Hopelijk was haar oma hier nu niet.. Als ze dat hoorde was ze er.. Nou ja.. Niet geweest want oma roeg al of ze het wel leuk vond in de roedel en was erg begrijpelijk. Nou ja. Het was waarschijnlijk niet leuk te horen dat je roedel niet leuk is, maar ze was er toch niet, anders had ze het wel gemerkt.


Sorry beetjj flutjesAimey[color=#000000]

_________________
Night -Iana- Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Iana

Iana


Night -Iana- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Night -Iana-   Night -Iana- Emptywo maa 29, 2017 6:28 pmIana spitste haar oren, 'Okami, een..' .. duidelijk de roedel waartoe de pup behoorde. Echter zei het Iana niets, deze naam was totaal nieuw voor haar. In ieder geval betekende dat er hier in dit gebied wel leven in de brouwerij was en het niet zo'n saaie vallei was als ze tot nu toe dacht. Mooi.
'Een goede roedel, alleen soms wel een beetje saai moet ik zeggen.' De teef grijnsde en haar ijsblauwe ogen richtte zich tot Aimey. Logisch dat het saai was, het was een goede roedel.. What the hell gebeurde daar nou weer voor spannends? Iana kon zich niets bedenken. In haar tijd bij de Shadows had ze heel wat dingen meegemaakt, genoeg activiteiten en gevechten om te zeggen dat het leven als lid van de Shadows absoluut niet saai was.. Ze kon zich niet voorstellen dat er roedels konden zijn die de hele dag niks anders deden dan gezellig met elkaar babbelen en jagen. Gat-ver-damme wat saai.
'Okami dus.. zegt me niks,' ze haalde haar neus op en tuurde in de verte. Niemand te zien, gelukkig. Het kon vast niet lang duren voordat ze een pup zouden missen. 'Ik neem aan dat je ouders in de roedel zitten?' Ze richtte haar blik weer tot de zwarte welp. Het kon niet anders dan dat haar familie lid was van de roedel. 'Dus later als je groot bent, dan vertrek je uit de roedel?' Niet dat ze de pup wilde aanzetten tot iets of wilde stoken, maar toch.. Ze was best nieuwsgierig naar de toekomstplannen van Aimey. Ze wist hoe het was om in een roedel op te groeien en te verblijven, echter was dat haast niet vol te houden als je er niet op je plek was. Het kon haast niet anders dan dat er dan heibel ontstond en het dus beter was als je vertrok.
'Ik zat vroeger ook in een roedel..' Ze wendde haar blik af van de pup en sloot voor kort haar blauwe kijkers. Voor even nam ze de tijd om de frisse lucht in te ademen en daarna weer uit te blazen. Ze miste het soms wel, een roedel.. familie.. een thuis. De crèmewitte teef voelde zich soms wel alleen. Geen familie hier - althans, niet voor zover ze wist. En de geur van Tékorr deed haar walgen.

-- whaaa hier ook sorry :')

It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves
   
       AIMEY | X          

_________________
Night -Iana- 1pc5qg
Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Night -Iana- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Night -Iana-   Night -Iana- Emptywo apr 05, 2017 8:19 pm(Okeeeee, i know dit een stuk eerder is dan topic met Kai x Aim, maar dat verander ik dus ff xD If you don’t mind.. ;p)

De wolf richtte haar op haar af en zei dat ze Okami niet kende. Geen goede reputatie dus? 'Dus later als je groot bent, dan vertrek je uit de roedel?' Nou.. Aangezien de shadow alfa vrij duidelijk was dat ze niet op theekransje mocht als ze niet direct mee ging.. Dus vertekken was een groot woord. Maar alsnog ging ze ooit haar vader ontmoeten, en niemand ging haar in de weg zitten. ‘Ik zat vroeger ook in een roedel.’ Zei de teef toen. Ze zag er niet echt slecht uit maar voor zover ze wist waren er maar twee roedels in Serigala. Misschien kende ze de shadows. Aimey greens even. ‘’Ken jij misschien de shadows?’’ Grinnikte ze terwijl ze om haar heen keek. Yes! Nu was er geen Arthur, geen moeder. Haar moeder wist wel hoe ongelooflijk veel ze van haar hield dus ze kon toch wel even weggaan, alleen. Van haar moeder mocht, maar niet alleen. Met Iana was niet alleen. Het kon toch niet zoveel kwaad? Misschien kon ze haar wel brengen. Aimey wist helaas nog niet hoe groot de kans wel niet was dat ze de shadows niet kende. Besides, ze zei dat ze in een roedel zat. Misschien kende ze hem wel en wist waar ze waren kon haar brengen en weer weg. De teef zag er wel zo vriendelijk uit dat ze een pup naar haar vader bracht. ‘’Mijn vader zit daar, en ik wil hem graag ontmoeten.’’ Zei ze met een knipoog. Hopelijk had de teef door wat ze wou zeggen. Dat zij haar bracht.
Aimey

_________________
Night -Iana- Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Night -Iana- Empty
BerichtOnderwerp: Re: Night -Iana-   Night -Iana- Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: