Serigala


 

Deel
 

 Ramble Tamble [Open]

Ga naar beneden 
Zayn

Zayn


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptydi nov 22, 2016 4:38 pm


De robuuste reu schoot naar voren in de richting van zijn prooi. Met zijn poten probeerde hij het dier in bedwang te houden, terwijl hij zijn kaken om het nekje klemde. Na enige tijd was er geen beweging meer te voelen in het haasje. Tevreden keek de reu naar beneden naast zijn vangst. Dit was weer eens een goeie. Hij nam zijn zojuist gekilde prooi in zijn bek en sleepte het mee naar een plek waarbij hij wat meer beschut was tegen de wint. Deze liet vandaag flink van zich horen, wat ook het jagen niet makkelijker had gemaakt. Vooral zijn reukvermogen had er onder te lijden. Eenmaal aangekomen stortte hij zich op het vlees. Dit was precies wat hij nodig had gehad.

Voor wie zich geroepen voelt.

_________________
Ramble Tamble [Open] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyzo dec 04, 2016 3:34 pm

Het was al een flinke tijd geleden dat de slanke teef iets had gegeten. Haar ribben begonnen al wat zichtbaarder te worden onder haar sneeuwwitte vacht en haar schouders begonnen al wat uit te steken toen ze stapte. Er heerste de laatste dagen een bar weer over Serigala wat het er niet gunstiger om maakte om te jagen - en desondanks Kova een best wel goede jager was, had ze nog geen enkele prooi tussen haar kaken kunnen sluiten. Een keer had de wind zich abrupt omgedraaid waardoor er een mollige haas ontsnapt, een andere keer was ze het verse geurspoor van een ree kwijtgeraakt door een hevige windvlaag. Ugh, het leek wel of iedereen vandaag tegen haar was. Haar kille, ijsblauwe ogen gleden over het gebied en bleven stilstaan bij een donker gestalte dat iets lmet zich meesleepte, en toen ze haar neusgaten opensperde merkte ze dat er een vleugje Shadow aanzat, waarschijnlijk... Aissar? Zayn? Toen ze haar ijsblauwe ogen tot spleetjes kneep bleek het uiteindelijk de laatste te zijn, waardoor ze in een stevige tred op hem af liep en op een vossenlengte van hem bleef staan. Zo te zien had hij een haas gevangen, en niet zo'n kleine ook. "Hallo," zei Kova met haar gebruikelijke kalme en vlakke stem om hem niet op te schrikken door haar aanwezigheid terwijl ze een blik op zijn prooi wierp. Hij zou er toch geen bezwaar tegen hebben om één keertje te delen. Shadows waren dan niet erg vrijgevig en behulpzaam, ook niet tegen roedelgenoten, maar Zayn leek nog redelijk snugger.

_________________
Ramble Tamble [Open] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyzo dec 04, 2016 3:44 pm


Hij had amper een aantal happen weggewerkt toen hij opeens een bekende stem hoorde. Het was mede-Shadow Kova die hem groette. Snel slikte de reu het stukje vlees wat nog in zijn bek zat door, waarna hij zich tot de teef keerde. ”Ey,” groette hij. Kova was nog niet zo lang bij de Shadows, maar had tot nu toe de roedel niet teleurgesteld. Erg goed kende de teef niet, want vele gesprekken hadden ze niet gehad. Desondanks leken de twee het altijd wel prima met elkaar te kunnen vinden. ”Wil je wat?” vroeg hij de teef terwijl hij het aangevreten karkas wat in haar richting schoof. De teef leek hongerig en dat was ook te zien aan haar huidige lichaamsbouw. Niet echt eentje die je zou linken aan een Shadow. Sowieso was de teef nooit echt breed en gespierd geweest, maar daar lagen haar krachten ook niet. De laatste paar dagen voelde hij zijn keel kriebelen en had hij steeds vaker hoestneigingen. Ook nu kon hij het niet laten om even een paar keer flink te kuchen voordat hij zijn woorden kon vervolgen. ”Sorry, ik denk dat het met het weer te maken heeft,” liet hij de teef weten. Hopelijk zou het met een paar dagen weg zijn.

_________________
Ramble Tamble [Open] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyzo dec 04, 2016 5:35 pm

Zayn had niet veel tijd nodig voordat hij doorhad dat er een wolf in de buurt was en draaide zich om zodra ze dichterbij was gekomen. "Ey," liet hij terug weten, en Kova gaf hem een nihil knikje als wederbegroeting terwijl ze haar ogen over zijn lichaam liet glijden. Aan hem was 't wel duidelijk zichtbaar dat hij een Shadow was - hij had een donkere vachtkleur en een typische Shad-bouw met brede schouders, een groot gestalte en een gespierd lijf. Ze voelde zich maar een worm naast hem, desondanks er geen vijandige sfeer tussen hen in hing. Erg veel hadden ze niet met elkaar gesproken, maar ze leken het toch vrij goed met elkaar te kunnen vinden als roedelgenoten. Meer hoefde ook niet voor Kova, want een neutrale band met iemand was meer dan genoeg voor haar. "Wil je wat?" Blijkbaar had hij de honger in haar ijsblauwe ogen gezien, want hij duwde het gehavende konijnenkarkas naar jaar toe met een poot. Even knikte ze langzaam als antwoord en scheurde een hapje van het lichaam af. Ah. Het leek wel eeuwen geleden dat ze haas had geproefd. Haar gedachten werden onderbroken door een heftig gehoest dat van de reu zijn bek kwam. Instinctief spitste Kova zijn oren naar hem toe, maar gaf geen verdere reactie op zijn gekuch. "Sorry. Ik denk dat het met het weer te maken heeft," was zijn uitleg, maar Kova schudde haar kop. Hij was niet de eerste wolf in Serigala die ze de laatste dagen zo hard had horen hoesten. "Je bent niet alleen," zei ze doodkalm voordat ze verder kauwde op haar stukje vlees. "Ik heb al meerdere wolven met zo'n hoest gehoord. 't Blijkt een epidemie te zijn."

_________________
Ramble Tamble [Open] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyma dec 19, 2016 4:41 pm


Kova vertelde hem dat hij niet de enige was. Er schenen meerdere wolven met dezelfde problemen rond te lopen hier. Achja, misschien lag het wel aan het seizoen. Tegenwoordig was het niet meer zo koud en door de sterk afwisselende temperaturen kon je snel ziektes oplopen. Maar naar zijn weten gingen al die kleine griepjes als sneeuw voor de zon weer voorbij. "Heb inderdaad ook al meer wolven horen kuchen, maar had er niet bij stilgestaan dat ze met hetzelfde probleem rondlopen." Misschien was het verstandiger om in het geval van een epidemie ook wat afstand te doen van anderen. Hij wilde niet dat hij straks alle andere Shads aanstak. "Jij hebt nergens last van zie ik," merkte hij op. Kova leek, zover hij dat kon beoordelen, gezond.

_________________
Ramble Tamble [Open] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyma dec 19, 2016 5:40 pm

Kova had zo'n voorgevoel dat ze Zayn de komende dagen weinig of niet zou zien in 't "kamp" van de Shadow's. Dat gebeurde wel vaker als een wolf zich ziek voelde en niet 't hele clubje wilde aansteken. Eigenlijk was het niet logisch dat het een kamp werd genoemd, want de helft van de tijd waren er geen wolven in aanwezig - misschien nu wat meer, want er waren pups die beschermd en gevoed moesten worden. Ze nam nog een klein hapje van de has die hij haar had gegeven en duwde hem het half aangeknaagde karkas opnieuw toe. Hij zou 't nodig hebben als hij wel zo ziek was als hij zei, want door futloosheid niet op jacht gaan en vervolgens ziek met een lege maag te gaan slapen was niet echt een goed idee als je snel wilde genezen. "Heb inderdaad ook al meer wolven horen kuchen, maar had er niet bij stilgestaan dat ze met hetzelfde probleem rondlopen," liet de donkere reu weten en de slanke wolvin knikte even op zijn vaststelling. "Jij hebt nergens last van zie ik," merkte hij vervolgens op. "Nog niet. Iets verteld me dat ik snel ga volgen met jou in de buurt," zei Kova met een klein kort grijnsje rond haar lippen. Ze maakte het zichzelf gemakkelijk op de best nog wel kille bosgrond, liet haar schouders zakken en legde zich op een respectabele afstand van Zayn neer zodat er de sfeer tussen hen in toch wel wat meer ontspannen was. De hele tijd rechtstaan was niet echt een pretje. "Heb je nog iets gehoord over de Okami gehoord? Ze zijn al een tijdje stil op hun eilandje," merkte ze plots op. Ze had er de laatste dagen wat rondgehangen om te kijken of er van die hondjes op kwamen dagen, zonder succes. "Hun geurmarkeringen zijn al dagen niet ververst."

_________________
Ramble Tamble [Open] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyzo jan 01, 2017 2:06 pm


Ondanks dat de jonge teef nog in goede gezondheid verkeerde, verwachtte ze ergens wel dat het virus ook haar zou gaan treffen. Die kans zat er dik in. Al helemaal nu ze van hetzelfde stuk vlees zat te eten als hij deed. "Achja, het waait vanzelf wel weer over." Daar had hij alle hoop op. Tot nu toe was er niets ernstigs aan de hand. Ja hij kuchte wat en ademhalen was soms lastig, maar normaal functioneren deed hij nog wel. Kova begon ondertussen over Okami en dat ze al een tijdje niet meer van de roedel had gehoord. "Hun geurmarkeringen zijn al dagen niet ververst," luidde haar conclusie. Hij greens even. Blijkbaar was het Amatariseu dan toch eindelijk doorgedrongen dat Belcrest nou niet de ideale plek was om als territorium te beschouwen. Vooral als het je enige territorium was. "Ik gok dat Ama eindelijk het licht heeft gezien. Maar maak jij je maar geen zorgen, de teef zal niet zo snel ander gebied claimen." Wat ze ook zouden gaan claimen, de Shadows zouden er altijd een stokje voor steken.

_________________
Ramble Tamble [Open] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyzo jan 01, 2017 2:43 pm

De woorden vol goede moed moesten klinken waren in Kova's toch een beetje te optimistisch. Iets vertelde haar dat dit helemaal geen gewoon griepje ging worden, niet alleen de manier waarop de besmette wolven hoesten. Vreemd genoeg hoopte een klein deeltje van haar dat Zayn snel beter zou worden - iets wat best wel uitzonderlijk was voor een wolf zoals zij die graag de regel "the survival of the fittest" in haar achterhoofd hield. Het zou wel aan het feit liggen dat hij een roedelgenoot was. Toen de witte teef het nieuws over de Okami verkondigde kwam er een brede grijns op het gezicht van de oudere Shad die ze kort even spiegelde op haar spitse snuit. Blijkbaar was hij even blij als zij dat ze het afgebold hadden. "Ik gok dat Ama eindelijk het licht heeft gezien. Maar maak jij je maar geen zorgen, de teef zal niet zo snel ander gebied claimen." Het was inderdaad niet erg snugger geweest om zich op het magertjes begroeide eiland met hoogstens een paar konijnen, ganzen en reetjes terug te trekken en dat gebied onder te dompelen als Okamibezit. Maar desondanks het zo leek konden ze niet verdwenen zijn. Ze moesten vast iets in hun schild voeren. "Waarom zou ik me zorgen moeten maken?" zei ze lichtjes verontwaardigd en kantelde haar kop met een uitdagende glans in haar ijsblauwe halftoegeknepen ogen. "Ik ben niet bang voor een groepje dwazen."

_________________
Ramble Tamble [Open] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptydi jan 03, 2017 12:39 pm


"Waarom zou ik me zorgen moeten maken?" sprak Kova lichtelijk verontwaardigd. Kova was duidelijk niet onder de indruk van Okami. "Ik ben niet bang voor een groepje dwazen."' Dwazen waren het inderdaad. Echt veel talent had hij er niet tussen gespot. Toch mochten ze het groepje wolven niet onderschatten. Je wist maar nooit wat ze beraamden. Wie weet hadden ze wel eindelijk iemand gevonden die wel wist hoe je een roedel moest onderhouden. Als hij zich het goed kon herinneren hadden ze vroeger nog een alfa die nog redelijk capabel was. "Mooi," merkte hij luchtig op. "Ben benieuwd waar ze binnenkort weer opduiken." Ze zouden vast nog wel ergens rondlopen hier in Serigala.

_________________
Ramble Tamble [Open] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptydo jan 05, 2017 4:38 pm

"Bijkbaar had de donkere reu er minder vertrouwen in dan zij. "Mooi," werd er even luchtig als antwoord gegeven. "Ben benieuwd waar ze binnenkort weer opduiken." Er kwam even een fonkeling in Kova’s ogen toen ze dacht aan Syren, een Okamilid die ooit een vriendin van haar geweest was toen ze een nog meer een eenjarige was geweest. Het was eigenlijk best vreemd wat er in slechts éen jaar kon gebeuren - ze was vijanden geworden met een jeugdvriendin, zich aangesloten bij een roedel en haar eerste kill gemaakt, waar Zayn nu ook toevallig bij was geweest. Mmm. Syren was gepasseerd. Tijd om eens vooruit te kijken. "Ik hoop dat ze gewoon niet meer opduiken," grinnikte de witte slanke teef met een klein grijnsje dat rond haar lippen speelde. Haar blik gleed in afwachting voor een antwoord naar buiten de grot, waar ze zag dat de felheid van de wind al flink was afgenomen. Jagen was echter nu geen optie, want ze hadden net een vers haasje achter de kiezen en haar buik was nog redelijk vol van het verse vlees, maar hier blijven liggen was ook maar wat saai. Misschien verzon Zayn wel iets.

_________________
Ramble Tamble [Open] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyzo jan 08, 2017 1:43 pm

Hoe dan ook, eigenlijk hoopten ze beiden dat de gehele roedel niet meer zou opduiken. Maar die kans achtte hij klein. Serigala was groot genoeg om meerdere roedels te kunnen herbergen en de roedel van Amatariseu zou met gemak de Shads grotendeels kunnen ontwijken. "Vertel mij eens Kova, waarom de Shadows?" vroeg hij om de stilte die er was ontstaan te doorbreken. Kova was nog niet zo lang bij de Shadows en eigenlijk wist hij dan ook weinig van haar. Misschien een idee om de roedelleden wat meer met elkaar in contact te brengen en zo de banden te verbeteren. Op dit moment vormden ze niet echt een geheel.

_________________
Ramble Tamble [Open] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyzo jan 08, 2017 6:15 pm

Ze waren er allebei over eens dat dat Okamiclubje voor hun part mocht verdwijnen. Het was eenderzijds een natuurlijke en instinctieve reactie van hun beiden - die andere roedel at prooi op, claimde gebied en palmde zo vruchtbare gebieden in die zij ook wel konden gebruiken. Langs de andere kant had Kova maar een vaag idee waarom ze Okami hoorden te haten - 't had iets te maken met Kai en Amatariseu, de leidster van desbetreffende groep wolven. "Vertel mij eens Kova, waarom de Shadows?" werd er random als onderwerp in het gesprek gegooid. Eigenlijk school daar een vrij simpele reden achter - omdat ze graag in groepsverband werkte. Mmm, dat ging echter ze niet aan zijn neus hangen. Ze mocht Zayn wel, maar dat was toch iets dat ze liever voor zichzelf hield zodat haar nogal asociale, kalme en kille indruk bij sommige wolven niet verbroken werd. "Het was de enige fatsoenlijke roedel hier in mijn ogen," gaf Kova eerlijk toe. "En jij? Jij hebt echt "Shadowbloed", of niet soms?" voegde ze er geïnteresseerd aan toe. De witte wolvin had al enkele geruchten gehoord die haar gedachten daarover bevestigden.

_________________
Ramble Tamble [Open] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptywo jan 18, 2017 2:30 pm


"Het was de enige fatsoenlijke roedel hier in mijn ogen," luidde het antwoord van de witte teef. Hij greens even. Daar kon hij haar alleen maar gelijk in geven. Naast de Shadows had je hier ook nog Okami, maar dat waren niet echt de meest capabele wolven. Ergens had hij wel verwacht dat er andere roedels hier te vinden waren. Tijdens hun overtocht waren hier wel andere wolven, maar deze vormden samen geen roedel. "En jij? Jij hebt echt Shadowbloed, of niet soms?" Je kon wel zeggen dat hij een geboren en getogen Shadow was. Zijn ouders waren beide Shadows en hadden zelfs een tijdje de rang alfa mogen dragen. Hij was geboren in de oude Shadowgrotten in Wolf Story en had zolang de Shadows bestonden, altijd deel uitgemaakt van de roedel. "Dat kun je wel zeggen. Mijn ouders zijn beide Shadows en zijn ook beide alfa's geweest." Soms vroeg hij zich wel eens af waar ze waren. Zijn moeder had hij enkele maanden nog gezien, maar was vlak na hun aankomst hier ook weer vertrokken. Hij had toen niet echt de indruk dat het goed met haar ging, zowel fysiek als geestelijk. Zijn vader was lang geleden al vertrokken. Wie weet leefden ze beiden niet eens meer. Dux zou nu toch wel redelijk grijs zijn geworden met de jaren.

_________________
Ramble Tamble [Open] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptywo jan 18, 2017 2:54 pm

Voor Zayn echter haar gedachten bevestigde, wist ze het antwoord al - aan zijn donkere vacht, afgetrainde spierbundels en grootte te zien was het bijna zeker dat hij honderd percent Shad was, anders zou alles toch wel heel toevallig uitkomen. Zij kon er echter niet over meespreken, met haar spierwitte vacht, lichte ogen en kleine, slanke bouw die totaal niet typerend was voor een Shadow. Dat betekende niet dat ze zich niet kon verdedigen. "Dat kun je wel zeggen. Mijn ouders zijn beide Shadows en zijn beide alfa’s geweest." Aha, dat verklaarde veel. t’ Moest wel bijzonder geweest zijn om twee ouders als leiders te hebben. Er kwam een heel erg klein grijnsje op haar gezicht, haast onzichtbaar, voordat ze verder sprak. Zij had dat geluk niet gehad, met een vader die zijn eigen keel had doorgesneden met het bloed van haar moeder nog vers aan zijn klauwen kleven. "Je kunt wel zeggen dat je geluk hebt," grinnikte ze hem toe. "Ik ben maar 'de onteerde dochter van een psychopaat en hopeloze depressieve poedel’..." Wait... Had ze dat nu echt gezegd? Snel klapte ze haar kaken op elkaar en vervloekte zichzelf dat dat haat naar buiten was geglipt. Normaal vertelde ze niks over haar verleden en familie, en het liefste wilde ze dat ook zo houden. Wat was dat toch met haar? Normaal was ze niet zo vrijgevig met informatie.

_________________
Ramble Tamble [Open] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptywo jan 18, 2017 5:12 pm

"Je kunt wel zeggen dat je geluk hebt," concludeerde Kova. Op zich had hij inderdaad niets te klagen. Ergens zou het stiekem ook wel een rol meespelen in het aanzien wat hij kreeg van andere Shadows. ”Ik ben maar de onteerde dochter van een psychopaat en hopeloze depressieve poedel,” vervolgde Kova. Als je het zo bekeek had hij het inderdaad zo slecht nog nie ondanks dat zijn ouders niet meer in zijn leven waren. Achja, wie had ze uiteindelijk nog wel? Het kwam maar zelden voor dat je als wolf je gehele leven bij je roedel bleef. Aissar en Neveah waren er twee, maar wie weet zouden die ook ooit vertrekken bij hun moeders kliekje. ”Maar daarvoor heb je nu een andere familie in de plaats gekregen.” Shadows onder elkaar waren namelijk een soort van familie. Tenminste, dat was de gedachte altijd wel. Tegenwoordig kon je dat nog in twijfel trekken, maar toch waren er nog steeds hechtte banden binnen de roedel.

_________________
Ramble Tamble [Open] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptywo jan 18, 2017 7:23 pm

Vanaf het moment dat de woorden uit haar mond kwamen, wilde ze dat ze ze al terug had genomen. Kova had een belofte met zichzelf gemaakt dat ze geen wolf ooit zou vertellen over haar familie of verleden - ze waren nu een jaar verder en ze had die belofte al verbroken. Eigenlijk was het best wel vanzelfsprekend dat ze niet met iemand deelde hoe haar verwekker d'r familie uitmoordde, vond ze zelf terwijl ze er zo even bij nadacht. Het was niemand zijn zaak. Zelfs van haar niet. "Maar daarvoor heb je nu een andere familie in de plaats." Dat was waar. Ook al zagen sommige Shad's elkaar niet in maanden of soms jaren, ontstonden er vaak goede vriendschappen en soms relaties in de roedel, zoals tussen Craig en Kai het geval was. Dat was wat de Shad's een goede roedel maakte. Afstandelijkheid en tijd maakte de roedel niet slechter of zwakker, omdat ze wisten dat ze telkens weer op elkaar konden vertrouwen. Eenderzijds was de witte slanke wolvin ook vrij opgelucht dat hij niet doorvroeg naar haar ouders. Niet dat ze dat in Zayns persoonlijkheid zag, maar toch. "Je hebt gelijk," oordeelde Kova met een rustig knikje. "We zijn one big happy family," dat laatste was dan misschien wat ironisch, maar ja. Ais was gaan flikflooien met een Okamilid waar zijn moeder zeker niet blij om was geweest, Craig en Pierce hadden Kai een tijdje in de steek gelaten waardoor er soms spanningen ontstonden en ook de pups maakten de sfeer er {soms} niet minder ontspannen op. Xena was weggelopen voor ondertussen al meer dan een week of vier, en die verdomde Loki had hen opgescheept met een stinkdier in de grot waar ze sliep, althans, had geslapen. Haar ogen ontmoetten de zijne even helder.

_________________
Ramble Tamble [Open] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyza jan 21, 2017 4:38 pm

"We zijn one big happy familie," concludeerde Kova. Hij greens even. De teef moest eens weten hoe het vroeger was bij de Shadows. Toen waren onderlinge banden veel sterker geweest. Eigenlijk is hij pas geboren na een van de hoogtepunten van de Shadows. Echt de roedel op zijn sterkst had hij niet meeg emaakt, ondanks het feit dat ze altijd een van de meest getrainde, slimme en sluwe wolven waren geweest. "Zijn jouw trainingen eigenlijk al helemaal klaar?" vroeg hij. Kova was nog niet heel lang bij de roedel en had in het begin nog trainingen van opperhoofd Kai. Nu was ze volwassen, maar het kon nog zijn dat ze nog steeds hier en daar begeleid werd door Kai. Iets wat geen schande was, want je moest altijd streven naar het uiterste. Hij zelf had de begeleiding niet altijd gehad, waardoor je zijn stijl als nogal roekeloos kon omschrijven.

_________________
Ramble Tamble [Open] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyza jan 21, 2017 7:16 pm

De grijns op Zayns gezicht vertelde haar dat de ironie van haar woorden duidelijk was. Dat dacht ze al. Haar gedachten gleden terug naar ietwat bezorgd Ais en de teef, wiens geur ze onlangs nog had geroken dicht bij Shadowterritorium. Deze keer zat er echter een speciaal bijgeurtje bij dat ze nog steeds niet geplaatst had. "Zijn jouw trainingen eigenlijk al helemaal klaar?" werd de volgende vraag naar haar hoofd geslingerd. Goeie vraag. De laatste tijd was Kais training uit gebleven, dus verwachte ze dat deze eigenlijk beëindigd was. Natuurlijk kon Kai morgen met een nieuwe training komen opdrummen, maar dat was heel onwaarschijnlijk omdat ze bijna al een kwart jaar geen oefeningen had gehad. "Ja," antwoordde ze dan maar. "Althans, dat denk ik toch. Kai heeft me de laatste tijd al een tijdje niet meer gesproken." Dat kon ook aan het feit liggen dat Xena vermist was. Een pup verliezen was niet zomaar iets. "Hoe zit de geschiedenis van de Shadow's eigenlijk een beetje in elkaar? Ik weet niks voor het moment dat jullie naar Serigala zijn gegaan." Dat was niet gelogen, want de interesse voor de achtergrond van haar roedel was er zeker. "Ik wil natuurlijk niet onproffesioneel over komen als ik tegen een poedel ga zeiken over de Shadows," voegde ze er met een brede grijns op haar witte snuit aan toe.

_________________
Ramble Tamble [Open] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Emptyvr jan 27, 2017 2:38 pm

De trainingen van de teef waren afgelopen. Althans, daar leek het sterk op. Op zich was de teef nu ook wel op een leeftijd waarbij ze volledig mee kon draaien binnen de roedel. Echt in actie had hij de teef nog niet gezien, maar hij had nog geen slecht verhaal voorbij zien komen. Kai kennende zou de teef wel haar best hebben gedaan. "Hoe zit de geschiedenis van de Shadow's eigenlijk een beetje in elkaar? Ik weet niks voor het moment dat jullie naar Serigala zijn gegaan," vroeg de teef. "Ik wil natuurlijk niet onprofessioneel overkomen als ik tegen een poedel ga zeiken over de Shadows." Het verbaasde hem ergens dat de teef, die toch al wel enkele maanden deel uitmaakte van de roedel, nog niets wist van de geschiedenis van de Shadows. "Nou we hebben altijd in een gebied geleefd met de naam Wolf Story. De Shadows hebben vele alfa's gekend en uiteindelijk kwamen Djinn, mijn moeder, en Kai aan het hoofd. Door dreiging van tweebeners zijn wij uiteindelijk naar Serigala gevlucht." Echt in detail ging hij verder niet. Er waren zoveel alfa's geweest dat hij ze zelfs niet allemaal zo een, twee, drie kon opnoemen.

_________________
Ramble Tamble [Open] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Ramble Tamble [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ramble Tamble [Open]   Ramble Tamble [Open] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Runswick Fields-
Ga naar: