Serigala


 

Deel
 

 Sun Set (OPEN)

Ga naar beneden 
Merlin

Merlin


Sun Set (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Sun Set (OPEN)   Sun Set (OPEN) Emptyza feb 13, 2016 7:25 pm

De zon zakte langzaam weg achter de horizon. Warme, oranje tinten, die langzaam overgingen in rood, verschenen aan de lucht. Overal in het bos zongen vogels hun laatste liederen voordat ze hun warme, bedekte schuilplaats opzochten. In de verte onder een boom verorberde een eekhoorn op zijn gemak wat eikeltjes terwijl een groepje konijnen zich aan de bosrand verzamelde. Het bos straalde rust en gemoedelijkheid uit. Net als Merlin. De reu liep in een kalm drafje door het bos en genoot van de zachte wind door zijn vacht. Hij had een uur geleden gegeten en was op zijn gemak op zoek naar een slaapplaats voor de nacht. De laatste restjes zon drongen zich door de takken heen en vielen zo nu en dan op de reu zijn kop. Het begin van de avond was altijd zijn favoriete moment van de dag geweest. Ondanks dat de nacht bijna om de hoek kwam kijken, was dit het moment dat de meeste bosbewoners actief waren. Het perfecte moment om te jagen, en het perfecte moment voor een avondwandeling. Merlin was altijd een rustige wolf geweest die zich niet veel van andere aantrok. Hij genoot van het leven alleen en bemoeide zich vrij weinig met andermans zaken. Zo was hij zijn hele leven geweest. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, was ook een van zijn favoriete uitspraken. In de verte viel Merlin zijn oog op wat struiken onder een grote holle boom. Perfect, was zijn gedachte en hij versnelde zijn pas. Onder zijn zware poten kraakte af en toe wat losse takken. Eenmaal bij de boom aangekomen liet hij zijn zware, logge lijf zakken. Een zucht ontsnapte uit zijn bek. Zo, eindelijk even een tijdje rust. Merlin keek om zich heen, geen wolf te bekennen. Hij knikte geruststellend en begon zijn poten schoon te likken. Hij was niet meer van plan om zich deze avond nog in te spannen.

_________________
Sun Set (OPEN) J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


Sun Set (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sun Set (OPEN)   Sun Set (OPEN) Emptywo maa 02, 2016 9:30 pm

Scarleg liep door de bossen, de zon zakte langzaam achter de horizon. Zodat de lichtstralen van de zon soms door de bomen op zijn kop schenen. De lucht werd langzaam rood, het was een mooi gezicht. De vogels floten hun laatste liederen, de konijntjes zochten elkaar op om in hun hollen te gaan slapen. En zo werd het avond. Er was geen wolf in de buurt van de witte reu, wat lekker rustig was. Nu kon je goed nadenken.

Het leven van Scarleg was een puinhoop. Hij was dus hier geboren, maar zijn ouders hebben hem verlaten. Na ruim 1 jaar, verhuisde hij naar Wolfstory. Waar hij opgroeide in een roedel. Toen werd zijn broer vermoord, en zijn zoon. Daarna, verloor hij eigenlijk zijn zoon ook. Door hem achter te laten. Hier kreeg hij ruzie door en op het moment dat ze het goed hadden gemaakt. Gingen de wolven weg, en dus Scarleg ook. Waardoor hij totaal niet meer wist wat hij moest doen. Leeft zijn zoon nog wel? Hoe is het met Emaya, zijn dochter? Hoe zou het met de andere zijn? Dit soort vragen spookte elke dag door zijn hoofd.

De vogels maakte hem wakker uit zijn gedachte. Hij schudde zijn kop, Een onbekende geur kwam zijn neus binnen. Vlug draafde hij op de geur af, en zag in de verte een wolf liggen. Hij was over zijn poten aan het likken. Kijkend naar zijn ogen witte poten, wat je eigenlijk niet meer wit kon noemen. Ze moesten ook wel eens een schoonmaakbeurt hebben. Langzaam maar zeker, liep hij naar de wolf toe. En keek wat er gebeurde

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: