Serigala


 

Deel
 

 Anyway [open]

Ga naar beneden 
Amaterasu

Amaterasu


Anyway [open] Empty
BerichtOnderwerp: Anyway [open]   Anyway [open] Emptyzo nov 27, 2016 4:04 pm

Ze haalde diep adem en voelde de kilte in haar longen branden. Haar ogen waren gesloten terwijl ze de stilte in zich opnam. Een grijns baande zich een weg rond haar bek. "Anyway... I'm back".
Amy stond op en liep verder door de sneeuw. Haar goudgele ogen scanden het gebied en zag dat er weinig veranderd was sinds haar laatste bezoek. Het was er nog steeds wit, stil en koud. Net hetgeen zij zocht. Ze vermoedde dat er net zoveel als niets was veranderd in Serigala.

De wolvin baande zich door de sneeuw, richtingloos. Haar poten voerden haar wel vaker terug naar dit gebied. Ze had het jaren geleden verlaten en terug bezocht. De meeste wolven die zij kende waren al lang vertrokken of gestorven. De meeste verhalen die zij hier had gemaakt waren allang vergeten. Amy was er niet rouwig om, verhalen waren er om herschreven te worden.

Dikke vlokken sneeuw bleven in haar bruingrijze vacht plakken. Ze voerde het tempo op tot aan een bosrand. Onder de dekking van de bomen schudde ze haar vacht uit. Ze herkende het gebied, zoals ze heel Serigala zou herkennen. Amy voelde hoe haar nekharen onvrijwillig overeind kwamen. Haar oor trok naar achteren toen ze zich bewust werd van iets achter haar. De wolvin draaide haar kop richting de bezoeker.

_________________
Anyway [open] SXVug9m
Terug naar boven Ga naar beneden
Ragnar

Ragnar


Anyway [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anyway [open]   Anyway [open] Emptyza dec 03, 2016 8:57 pm


Temperaturen in Serigala waren de afgelopen weken flink gedaald en de  High North was weer volledig bedekt met een flinke pak sneeuw. Iets wat hem niet tegenhield om er toch op zoek te gaan naar voedsel. Vooral Sirima Taiga had nog veel te bieden. Bovendien was het niet zo dat alle dieren plotseling verdwenen als het winter werd. De enige die door het bos heen slenterde was hij niet. Vanaf een afstandje zag hij hoe een wildkleurige wolvin haar weg zocht door het bos. Het duurde niet lang voordat ook de teef zijn aanwezigheid had opgemerkt en zich tot hem gekeerd had. ”Ey,” groette hij haar kort. De wolvin was hem volledig onbekend, maar ergens had hij het vermoeden dat Serigala voor haar wel bekend was.

_________________
Anyway [open] Vxkuop
Terug naar boven Ga naar beneden
Amaterasu

Amaterasu


Anyway [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anyway [open]   Anyway [open] Emptydi dec 13, 2016 7:59 pm

Amy genoot van de kille lucht. De geuren die het met zich meebracht waren zowel bekend als onbekend. Een rilling ging door haar lijf waarbij het puntje van haar staart trok. Ze glimlachte naar de bomen voor haar. Misschien was het tijd om te blijven. Haar poten hadden haar al jaren rond gevoerd naar onbekende gebieden rond Serigala. Elk gebied die niet bezet werd door de twee potige wezens had ze gezien. Niets voelde als thuis als dit verdomd plekje op deze aardkloot.

Een onbekende kwam op bezoek. Amy trok even haar lip op naar de reu. Hij groette haar en zij liet haar vijandelijke houding varen. Het was een oude gewoonte. "Hey", antwoordde ze kort en draaide zich naar hem toe. Ze bekeek hem kort waarna ze verder sprak, "Zijn er roedels in de buurt gevestigd?", waarna ze nog toevoegde, "Amy is de naam trouwens". Ze had eerlijk gezegd weinig interesse in andere wolven. Amy had enkel korte vriendschappen gekend de laatste jaren. Maar als ze van plan was om hier terug te komen wonen dan had ze informatie nodig. Aangezien deze reu nog niet naar haar keel had gegrepen vermoedde ze dat hij geen kwaad in zich had.

_________________
Anyway [open] SXVug9m
Terug naar boven Ga naar beneden
Ragnar

Ragnar


Anyway [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anyway [open]   Anyway [open] Emptydo jan 05, 2017 3:21 pm


Op het eerste ogenblik leek de teef niet echt blij te zijn met zijn bezoekje, maar al snel veranderde haar houding en groette hij haar. Sommige wolven waren nou eenmaal wat voorzichtiger als het ging om vreemden. Er liepen nou eenmaal types rond op deze wereldbol die niet zo vriendelijk waren. "Zijn er roedels in de buurt gevestigd?" vroeg de teef, waarna ze nog snel liet weten dat haar naam Amy was. Ragnar knikte even. "Ja, sinds kort leven hier twee roedels. Beide komen uit een ander gebied, waarvan er eentje The Shadows heet," beantwoordde hij haar vraag. De andere roedel was voor hem nog naamloos. Misschien had hij de naam wel eens tussen neus en lippen gehoord, maar het was hem niet bijgebleven. "Mijn naam is Ragnar," voegde hij er ook nog aan toe.

_________________
Anyway [open] Vxkuop
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Anyway [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Anyway [open]   Anyway [open] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: High North :: Sirima Taiga-
Ga naar: