Serigala


 

Deel
 

 s t u c k [&open]

Ga naar beneden 
Reghen

Reghen


s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Emptyma feb 01, 2016 7:18 pm


Een smerig, zuigend geluid was te horen toen Reghen haar poot uit de dikke modder trok. Het spul droeg een geur met zich mee waarvan ze wist dat het een hele tijd zou duren voordat ze het ook maar uit haar neus kreeg. Sommigen zouden de plek mijden, maar Reghen wist wel hoe ze het nuttig kon gebruiken. Al was het maar voor een kleine tijd.
Snel sprong Reghen uit de modder, en op een oude boomstronk. Een spetter modder kwam op haar neus, maar ze deed geen moeite om deze weg te halen. Ze zat al zo erg onder de drap, dat er geen enkel plekje meer was met haar originele vachtkleur. Het belemmerde haar geur, perfect.
Reghen schudde haar haren nog even uit, zodat er meer lucht tussen kon komen. Daarna sprong ze verder. Naar boomstronk, naar een droog stuk en zo verder. Af en toe bleef een van haar poten vast zitten in de modder, maar deze kon ze altijd weer lostrekken.
Althans, tot nu. Met al haar macht probeerde ze haar rechter voorpoot uit de smerige troep te trekken. Zonder succes. Toen probeerde ze nog haar poot uit te graven. Maar dit was een stomme actie geweest. Na een tijdje stond ze daar. Vast, met haar beide voorpoten volledig in de modder. Reghen zuchtte, dit moest haar weer gebeuren.
Toen, als geroepen, drong er een vage geur haar neus binnen. Wolf, dat was zeker, maar de stank van de modder nam alle verdere informatie weg. Nerveus verplaatste Reghen haar gewicht, en deed toen iets wat ze nog nooit eerder had gedaan. Ze riep om hulp.
 

_________________
s t u c k [&open] 242y5xz
Because I'm lazy:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Mayla

Mayla


s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Emptyma feb 01, 2016 9:26 pm


 Met voorzichtige stappen liep Mayla door de mossy marsh modder zuigde aan haar poten het was ook niet zo vreemd dat haar hele poten onder de modder zaten, Ugh great Mayla zuchte geirriteerd stomme modder ook stomme winter het was gewoon in een woord Ver-schik-kelijk maae goed ze moest ook niet gaan zeuren het was maar voor een paar maandjes en dan had je zomer en lente en dat was wel fijn, De bruin met zwarte wolf liep voorzichtig veder in de modder ze lette goed op het kon je zomaar gebeuren dat je in de modder vast raakte en daar stond ze natuurlijk niet op te wachten, Opeens drong een geur haar neus binnen Mayla keek verbaasd op een wolf? ja oke het was niet zo raar maar dan nog er kwamen hier niet veel wolven, Rustig volgde Mayla de geur en al snel verscheen er een wolf in haar gezicht beeld, Een zwarte wolf best jong ook ze vast in de modder dat kon je zo zien Mayla kwam rustig dichter bij ze wilde haar niet afschrikken 'Need help?' vroeg ze rustig, Natuurlijk had ze hulp nodig ze zat vast.

_________________
s t u c k [&open] 1fabk

Terug naar boven Ga naar beneden
Reghen

Reghen


s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Emptyma feb 01, 2016 9:42 pm


Net toen Reghen de hoop op wilde geven dat er iemand zou komen, kwam er een wolf in beeld. Het was een bruin met zwart teefje geweest dat op Reghen's hulpkreten had gereageerd. Twee jaar oud, zag de pup. Van binnen grijnsde ze, maar van buiten keek ze de vreemdeling afwachtend aan. De wolvin kwam rustig dichterbij, en sprak op dezelfde manier. 'Need help?' No shit sherlock. "Maybe..." zei Reghen, terwijl ze naar de grond keek uit schaamte. Hoe kon dit haar nou weer gebeuren? Ze keek voorzichtig omhoog naar de wolvin, en maakte daarbij gebruik van haar grote blauwe kijkers. Een smekende blik nam haar gedaante over. "Can you get me out of this?" vroeg ze vervolgens met een klein stemmetje. Haar staart kwispelde zachtjes en laag, een manier om haar onzekerheid te uiten. Als de vreemdeling haar maar uit de modder kon trekken.
 

_________________
s t u c k [&open] 242y5xz
Because I'm lazy:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Mayla

Mayla


s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Emptyma feb 01, 2016 9:52 pm


"Maybe..." sprak de zwarte pup ze schaamde zich duidelijk te zien ach sommige wolven vroegen niet graag om hulp en tja zij was een puppy dus haar schaamte en misshien wel angst was goed te begrijpen aangezien zij een vreemde voor de pup was, De zwarte pup maakte gebruik van haar blauwe kijkers Mayla gaf haar een warme glimlach, Want wat moest ze anders doen? no idee "Can you get me out of this?" vroeg ze vervolgens met een klein stemmetje. Haar staart kwispelde zachtjes en laag, Mayla glimlachte en deed wat stappen dichter bij voorzichtig want ze wilde zelf ook niet vast raken dat zou pas...ongemakkelijk zijn 'I'll try' haar stem klonk rustig en vriendelijk, Mayla boog haar kop over haar rechter poot heen en beet er zachtjes en om vervolgens te trekken, in de hoop dat de pup ook wat zou mee merken.

_________________
s t u c k [&open] 1fabk

Terug naar boven Ga naar beneden
Reghen

Reghen


s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Emptyma feb 01, 2016 10:10 pm


De teef glimlachte, en nam voorzichtig stappen dichterbij. Als zij maar niet ook vast kwam te zitten. Dan zat Reghen, één, vast in de modder, en twee, vast met een vreemdeling waarmee ze dan waarschijnlijk een heel gesprek moest gaan voeren. Nee bedankt, ze praatte niet graag met vreemden.
'I'll try' hoorde Reghen, een vriendelijke stem zeggen. Toen voelde ze de kaken van de bruine teef om haar poot. Even rilde ze, angstig dat de wolvin zou doorbijten. Die bleek dat niet te doen, dus ontspande Reghen weer wat.
De wolvin begon aan Reghen's poot te trekken, en zelf duwde Reghen zich af met haar achterpoten. Dit was eigenlijk wel een hele awkward houding om in vast te komen zitten... Het duurde een momentje, maar daarna kwam Reghen's poot met een zuigend geluid los. Yes. Dat was al beter. Zonder hulp lukte het Reghen om ook haar linker voorpoot uit de modder te trekken, aangezien deze er minder ver inzat.
De pup nam afstand van het onveilige stuk, en sprong weer terug op een van de boomstronken waar ze eerder nog aan het spelen was. Toen richtte ze zich op de teef. Ze gaf een half glimlachje weg, en kwispelde onderdanig. "Thank you, miss." zei ze oprecht. Het was haar weer eens gelukt.
 

_________________
s t u c k [&open] 242y5xz
Because I'm lazy:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Mayla

Mayla


s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Emptyma feb 01, 2016 11:25 pm


Hoora! whaza! Het was ook gelukt ook de zwarte pup was bevrijd van de modder en sprong op een boomstronk Ze gaf een half glimlachje weg, en kwispelde onderdanig. "Thank you, miss." zei ze, Mayla glimlachte terug en spong zelf ook op de boom stonk want heey alles wat beter dan in die modder blijven staan right? 'No problem' lachte Mayla vriendelijk, oke nu ging ze de pup eens onder vragen wacht nee dat ook niet maar wat deed ze hier zo alleen? waar waren haar ouders? 'Ik ben Mayla' oh ja haar naam natuurlijk dat was wel belangrijk 'Maar wat doe je hier eigenlijk? waar zijn je ouders?' nieuwsgierigheid glom in de amber ogen van de bruine wolf rustig en op een vriendelijke toon, Al was ze wel nieuwsgierig je liep hier niet zomaar vooral met deze modder niet.

_________________
s t u c k [&open] 1fabk

Terug naar boven Ga naar beneden
Reghen

Reghen


s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Emptydi feb 02, 2016 7:44 am


De vreemde teef volgde Reghen's voorbeeld en sprong op dezelfde boomstronk. 'No problem' lachte de bruine wolvin. 'Ik ben Mayla' Wat leuk voor der. Het geven van een naam was meestal het teken dat het vragenrondje kwam. Waarom ze hier alleen was, waar haar ouders waren, enzovoort enzovoort. 'Maar wat doe je hier eigenlijk? Waar zijn je ouders?' vroeg 'Mayla' nieuwsgierig. Precies zoals Reghen al had gedacht. Maar nu moest ze in haar rol blijven. "I'm just, traveling around, you know. Exploring this place." antwoordde Reghen, iets zekerder van haar zaak dan eerder.
"I don't know wheremy parents are, but I'm sure they're not here. If you see them, could you say 'Hi' for me? Thanks!" vervolgde ze sarcastisch. Het was bijna tijd voor haar om Mayla te verlaten. "I'm sure you will meet them soon!" Glimlachte ze vriendelijk. Ja, want haar ouders hè, die waren een klein beetje heel erg dood.

 

_________________
s t u c k [&open] 242y5xz
Because I'm lazy:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Mayla

Mayla


s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Emptydi feb 02, 2016 12:23 pm


"I'm just, traveling around, you know. Exploring this place." de zwarte pup Mayla knikte ja ze deed het zelfde alleen zij was geen pup meer  "I don't know wheremy parents are, but I'm sure they're not here. If you see them, could you say 'Hi' for me? Thanks!" vervolgde ze sarcastisch de bruine wolf haalde een wenkbrouw op waar sloeg dat nou op? Mayla's vriendelijke houding verdween en haar ogen keken de zwarte pup strak aan ze begreep de hint wel 'Nee hoor volgens mij kon je het ze zelf wel vertellen' haar stem klonk koud en emoteloos ze was aardig maar dat kon ook om slaan en zulk gedrag pikte ze echt niet vooral niet van zoon pup die ze notabenen net gered heeft! "I'm sure you will meet them soon!" Glimlachte ze vriendelijk, Mayla versmalde haar ogen 'Ach weetje de appel valt nooit ver van de boom' blafde ze koud, ergens had Mayla nu al spijt dat ze haar gered had.

_________________
s t u c k [&open] 1fabk

Terug naar boven Ga naar beneden
Reghen

Reghen


s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Emptydi feb 02, 2016 4:19 pm


Ook Reghen liet haar onderdanige houding vieren. Waar was het nog voor nodig als de wolvin haar toch al door had? Mayla had het zo te zien wel gehad met Reghen, maar de pup vond het heerlijk. Dit liet ze natuurlijk niet merken. 'Ach weetje de appel valt nooit ver van de boom' blafte de bruine teef koud.
Grappig. Hoe kon Mayla dat nou weten als zij Reghen's ouders nog nooit ontmoet had? Reghen grinnikte. "Well, thanks for the compliment, because they were pretty nice." Ze hield haar halve grijns aan. Ze vond het leuk om andere wolven te irriteren. "And, as much as I would love to stay and chat, I must get going. Bye!" Het afscheid klonk vals, maar door Reghen's puppyheid zat er een schattig toontje aan.
Toen liep Reghen rechtdoor, zonder uit te wijken voor Mayla. Ze gaf een stoot die de bruine teef wel uit balans zou moeten brengen, en hopte vervolgens verder naar een volgende boomstronk. Daarna een droog stuk grond, en zo verder. Dat alles, zonder ook maar om te kijken naar die vreemde bruine teef.

 

[Reghen is het topic uit] :3

_________________
s t u c k [&open] 242y5xz
Because I'm lazy:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Mayla

Mayla


s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Emptydi feb 02, 2016 5:20 pm


"Well, thanks for the compliment, because they were pretty nice." de zwarte pup hield haar grijns aan, Mayla versmalde haar ogen en haalde haar neus op 'Dat zal wel' haar stem klonk koud en emotieloos, Ze ha echt de drang op een opmerking te maken van' Als ze zo aardig waren waarom lieten ze je dan achter?' maat mayla besloot haar bek te houden simpel omdat de bruine pup het niet waard was"And, as much as I would love to stay and chat, I must get going. Bye!" Het afscheid klonk vals voordat Mayla terug kon antwoorden liep de zwarte wolf door en probeerde haar een stoot te geven maar de bruine wolf kon het nog net ontwijken. Mayla keek met kwade ogen naar de pup die gewoon rustig naar een andere boom stonk hopte en daarna naar hoog grond 'Wicht' mompelde de bruine wolf zachtjes, Ze had er spijt van spijt dat ze haar geholpen had ze was het duidelijk niet waard.

_________________
s t u c k [&open] 1fabk

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
s t u c k [&open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: s t u c k [&open]   s t u c k [&open] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Mossley Marsh-
Ga naar: