WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 22
Pawprints (₱) : 21
Roedel : I'm on my own!
Leeftijd : 5 years
Partner : H-hey!
Profiel bekijken

Home is where the heart is

op zo okt 02, 2016 8:31 pm
Met een wat pijnlijke kreun rekte de enorme reu zich uit. Hij was veel verder door gegroeid dan dat de bedoeling was voor een wolf, waardoor hij immens groot was geworden. Allemaal leuk en aardig, maar naarmate dat hij ouder werd begonnen zijn gewrichten steeds meer pijn te doen. En op een vochtige morgen als deze, merkte de bruine wolf dat maar al te goed. Het was dan ook daarom dat hij hiernaar toe was gekomen, dit gebied dat men 'Serigala' noemde. Hier zou hij misschien eindelijk eens een thuis vinden, zoals hij als jonge wolf had gehad. Hij had wel genoeg gerezen en genoeg verhalen gehoord, vond de reu. Nu kon hij genieten van de omgeving, en dat was wat Cerberus deed. Vrolijk neuriënd liep hij door het bos terwijl hij een dagelijkse ochtend wandeling deed.


-Sean

_________________
avatar
Berichten : 82
Pawprints (₱) : 121
Roedel : x
Leeftijd : 10 Moons
Partner : How do you know if she's the one?
Profiel bekijken

Re: Home is where the heart is

op ma okt 03, 2016 7:09 pm

Opgewekt wandelde de kleine wolf door het bos dat zijn nieuwe thuis was geworden. Het verschilde wel van Dalrey, waar hij was geboren. Er scheen meer licht tussen de bladeren door. Dat maakte de sfeer een heel stuk vriendelijker. Ook leken er meer leven te zijn hier. Sean had verschillende vogels gespot, die veilig op een tak zijn liedje floot. Het beest zat te hoog voor hem om erbij te kunnen. Verdrietig was hij doorgelopen. Er was niemand om met hem te spelen! Zijn zusje had weer eens een van haar paniekaanvallen gehad, waarbij ze schreeuwde dat hij op moest houden. Hij deed helemaal niets verkeerds, in zijn ogen! Terwijl zijn ouders zich met Cinder bemoeiden, was de welp er maar weer eens op uitgetrokken, het bos in.
Hij trok met zijn oor bij het horen van een gezang dat anders klonk dan van de vogels. Nieuwsgierig als hij was besloot hij onmiddellijk om het te onderzoeken. Stil als de nachtwind sloop hij door het struikgewas, althans dat was wat hij probeerde. Met zijn nog niet heel oude puppy-poten stond hij per ongeluk op een hoopje bladeren dat ritselde. Een takje, dat brak. Desondanks zijn onhandigheid deed hij zijn uiterste best om zijn vader na te doen, die als de beste kon jagen. Ooit zou hij net zo stoer zijn als Khuo!

'Wow. Jij bent groot!' De woorden verlieten zomaar zijn bek bij het zien van de reusachtige wolf voor hem. Sean gaf het jachtspelletje op en kwam tevoorschijn. Zonder angst liep hij op zijn soortgenoot af - al kwam hij nauwelijks tot halverwege diens poten - en bleef voor hem staan. Zijn blik gleed omhoog, en hoger... en hoger... Het viel hem op dat hij zijn kopje helemaal in zijn nek moest leggen om de reu aan te kijken. De vreemdeling had bijzondere rode ogen, die vrolijk de wereld in keken. 'Wie ben jij?'

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

avatar
Berichten : 22
Pawprints (₱) : 21
Roedel : I'm on my own!
Leeftijd : 5 years
Partner : H-hey!
Profiel bekijken

Re: Home is where the heart is

op do okt 06, 2016 9:16 pm
Ietwat op zijn hoede stopte Cerberus even met lopen toen hij beweging in de bosjes hoorde. Toen hij echter de geur van een jonge wolf rook verdween die achterdocht als zon voor de wind. Met een grote glimlach keek hij naar de jonge, zwarte wolf die tevoorschijn kwam uit het struik gewas. Cerberus had een grote liefde voor welpen en hij hoopte ook ooit zelf de titel van een vader te dragen, maar door zijn grote en doordringende bruine, haast rode ogen leek hij veel jongere wolven af te schrikken, deze daarin tegen gelukkig niet. 'Wow. Jij bent groot!' Hij lachte warm en ging zitten toen de jonge reu op hem afkwam. Het welpje moest helemaal zijn kop in zijn nek leggen om hem aan te kijken. Het deed Cerberus grinniken en hij ging liggen, waardoor hij wat lager bij de grond was. Nog steeds stak hij wat boven de pup uit met zijn massieve kop, maar hey, het was iets beter? "Zo beter?"Grapte hij vriendelijk. 'Wie ben jij?' Het reutje had zeker wel lef, hij leek absoluut niet bang te zijn. Iets wat Cerberus enkel leuk vond. "Ik ben Cerberus, maar das zo'n stomme lange naam, je mag ook gewoon Cer of Cerry zeggen." Hij keek het welpje glimlachend aan. "En jij, 'lil bud? Wat doe jij alleen in het bos?"Er kwam iets van bezorgdheid in zijn ogen. "Ben je verdwaald?"

_________________
avatar
Berichten : 82
Pawprints (₱) : 121
Roedel : x
Leeftijd : 10 Moons
Partner : How do you know if she's the one?
Profiel bekijken

Re: Home is where the heart is

op vr okt 07, 2016 6:17 pm

De enorme reu met de rode ogen grinnikte even, wat hem een stuk minder dreigend maakte. Sean grijnsde zijn scherpe tandjes bloot toen de wolf ging liggen, maar nog steeds boven hem uittorende. Ach, hij moest zijn groeispurt nog krijgen. Het kwam wel goed.
'Zo beter?' grapte de vreemdeling. De jonge wolf verbreedde zijn grijns en knikte. Ja, beter. Hij kon tenminste fatsoenlijk oogcontact maken. 'Ik ben Cerberus, maar das zo'n stomme lange naam, je mag ook gewoon Cer of Cerry zeggen.' Sean ging erbij zitten. Cer klonk als een coole naam. 'En jij, 'lil bud? Wat doe jij alleen in het bos?' vroeg Cerry. 'Ben je verdwaald?' Sean lachte.
'Ik verdwaal niet hoor!' zei hij opgewekt. 'Papa heeft me geleerd hoe ik de weg terug kan vinden!' Khuo was alwetend, had Sean besloten. Bijna op iedere vraag die hij stelde wist zijn vader een antwoord. Hij had al besloten dat hij later net als de zwarte reu wilde zijn. 'Ik was aan het spelen,' vertelde hij aan Cer. 'Maar het was niet zo leuk, want ik was alleen.' Even keek hij nadenkend, een kleine frons in zijn voorhoofd. Nu niet meer. Cer was vriendelijk en wilde vast wel zijn maatje zijn! Ook was hij oud. Oude wolven hadden mooie verhalen te vertellen.
Gesponsorde inhoud

Re: Home is where the heart is

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum