Serigala


 

Deel
 

 And this is the forest.. (OPEN)

Ga naar beneden 
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptydi feb 09, 2016 7:13 pm


Langzaam stapte ze door het bos. Het was hier donkerder dan op de velden, waar ze haar moeder even alleen had gelaten om te rouwen om haar verdwenen staart. Emaya grinnikte even. Haar moeder was echt helemaal van streek geweest toen ze haar staart volledig was kwijtgeraakt. Het was nog steeds grappig.
Dit bos leek heel erg op het bos thuis. Thuis.. Ze had nog altijd heimwee. Heimwee naar haar broertje, haar vader, en zelfs heimwee naar het oude Rising Heroes kamp, waar Ayero lag begraven. Ze had niet echt een simpele jeugd achter de rug, that's for sure. Ontvoerd, een dood broertje. Niet echt het ideale begin van je leven. Maar ze was er hard van geworden. Ze had geleerd, en was op jonge leeftijd al wijzer geworden. En nu dus naar een nieuw gebied. Ze had nog geen mensen gezien, of zelfs maar eentje geroken. Dat was nog wel het vreemde. Natuurlijk had ze nog maar een klein deel van deit gebied gezien, maar thuis kon je op plekken zoals dit mensen ruiken, meestal met hun tamme hondjes. Dit gebied leek op haar geboorteplaats, maar tegelijkertijd ook weer niet. Het was erg verwarrend en het lopen door de sneeuw vermoeide haar. Ze zocht dus een iets beschutte plek waar ze ging zitten. Ze schudde haar kop en leunde iets tegen de boom aan. Ze sloot haar ogen iets, maar luisterde alert. Ze kende de gevaren van dit gebied niet, ze moest voorzichtig zijn.

De witte jongwolf zou vast in slaap gevallen zijn, want ze schrok wakker van een zacht geluidje. Zacht, maar overduidelijk. Prooi! Ze was verbaasd prooi te horen terwijl er zoveel sneeuw lag. Ze spitste haar oren en kwam stilletjes overeind. Haar neus volgend zocht ze. En ja hoor, daar zat een konijntje. Prooi was schaars in de winter, had ze geleerd. Ze ging geen prooi laten vluchten. Langzaam besloot ze het beestje en ze dook naar voren, boven op het konijn. Hij was dood. Emaya nam hem mee naar haar plek en at hem daar op. Ze had weer honger gekregen. Uitgerust en met een volle maag ging ze zitten, tevreden over dit nieuwe gebied.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Agron

Agron


And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptydi feb 09, 2016 10:57 pm

De reu dwaalde de bossen in, de honger dreef hem aan om te gaan jagen. Ergens vond hij het behoorlijk ergerlijk hoe het Sanvi Forest ineens stikte van nieuwe, onbekende geuren. Buitenstaanders die zich in het gebied hadden gevestigd. Nou was dat normaal niet zo heel gek, en dacht hij er ook niet al teveel over na, maar deze keer leken het er wel heel veel in één keer te zijn. En een hele storm vreemdelingen duidde meestal niet op iets goeds. Voedselvoorraden waren geen onuitputtelijke bronnen en een hele horde onbekende wolven zorgden vaker wel dan niet voor enkele problemen in het gebied. Hij was dan ook vrij nieuwsgierig hoe de overige wolven in het gebied op de plotselinge migratie zouden gaan reageren. Zolang hij er zelf niet de dupe van werd, had Agron er wel vrede mee. Nu leek het er echter op dat één van die nieuwe geuren zich hier ook had gevestigd, en daarbij ook nog behoorlijk dichtbij was. De geur ging gepaard met die van konijn en bloed. Het was al begonnen: die verdomde nieuwelingen begonnen hun voedsel op te eten alsof het van hun was. Bij dat ene konijn zou het vast niet blijven. Agron volgde zijn neus, waarop zijn blik op een witte jongwolf viel. Deze zat tevreden op haar prooi te kauwen. In stilte liepen zijn groene ogen over de wolvin heen. "Op vakantie in Serigala?" vroeg hij, zijn lage stem duidelijk hoorbaar. Hij wilde haar niet meteen onwelkom laten voelen, dat kwam later wel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptywo feb 10, 2016 1:18 pm


Een reu kwam op haar aflopen. Waarschijnlijk eentje die al langer in het gebied woonde. "Op vakantie in Serigala?" vroeg hij. Hij klonk niet erg gemeen, maar Emaya bleef op haar hoede. "Ik.. Ik ben meegenomen door mensen. Dus ik denk een nogal langdurige vakantie, ja," zei ze. Niet gemeen, maar ze had vriendelijkere kanten. Ze wou geen slechte naam krijgen bij de wolven in gebied. Ze knipperde met haar blauwe ogen en stond op, waarbij ze het halve konijn achteruit schoof. "Jij woont hier al langer, nietwaar?" vervolgde ze. Zij en haar moeder waren hier nog maar 2 dagen, ze kenden niemand. Het was vreemd om hier te zijn terwijl de rest van je vrienden en familie thuis waren. Het was vreselijk, haar vader wist niet eens dat ze terug was! Emaya liet niet merken dat haar gedachten even ergens anders naartoe gingen. Haar broertje, Reicho... Hij was wijs. Rustig en wijs. Je zou niet zeggen dat hij de zoon was van een roekeloze teef en een naïeve reu. Zijzelf was vooral makkelijk achterdochtig, maar kon wijs spreken als ze dat zou willen. Ze gaf om haar broertje, al wist ze niet of Reicho haar nog wel aardig vond. Ayero was vermoord toen ze net weg was, waarschijnlijk wist hij niet eens dat ze ex-Shadow was.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Agron

Agron


And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptywo feb 10, 2016 11:30 pm

Agron wist zijn ogen te werpen op een sneeuwwitte wolvin met een paar heel blauwe ogen. Toch spotte hij iets van argwaan, en de prooi die ze naar achteren duwde, bevestigde dit. Natuurlijk had ze er geen zin in om bestolen te worden, maar aan zo'n konijn had een grote wolf als Agron eigenlijk nooit genoeg: ze mocht het hebben. Het antwoord op zijn vraag boeide hem eigenlijk meer. Hij luisterde aandachtig, met een neutrale expressie op zijn gezicht, toen de jongere wolvin zei dat ze mee was genomen door mensen. Agron trok verbaasd met zijn oren. Mensen... als in tweebeners? Hij had ze zelf eigenlijk nooit gezien, en daar was hij blij om ook. Hopelijk brachten die nieuwelingen dat gespuis niet met zich mee. Hij knikte vervolgens op haar vraag. "Geboren en getogen," antwoordde hij op kalme toon. Een koude wind streek door de bossen en ergens wilde hij wel weer terug naar zijn schuilplaats. Toch was hij wel nieuwsgierig naar deze nieuwe wolvin, en de horde migranten waarin ze zich had begeven. "Het valt me op dat je niet de enige wolf bent die hier sinds kort is komen wonen," vervolgde de reu toen. Het was meer een observatie, al was hij toch wel op zoek naar de reden erachter.
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptydo feb 11, 2016 11:56 am


De reu was hier geboren. Precies wat ze nodig had. Een wolf die al zijn hele leven in Serigala woonde. Hij kon haar vast veel informatie geven. Al wist ze niet of de reu dat wel wilde. "Oh ja?" vroeg ze. Meer wolven? Meer uit Wolf Story? Reicho? Vast niet. Alleen de Shadows. Jammer. Emaya was vrij rustig, maar dat had ze niet van haar moeder geërfd. Amatariseu was in het Noorden. Misschien had zij al wel iemand ontmoet? Ze hoopte maar (voor haar moeder) dat Ama een vriendelijke, of in ieder geval, neutrale wolf tegenkwam. En het was niet alleen beter voor haar moeder, ook voor haar. Haar moeder zou iedere wolf die ook maar een beetje brutaal deed aanvallen, en iedereen zou dan ook kwaad tegen haar doen als ze wisten dat zijzelf dochter was van de roekeloze teef. "Dit bos doet me denken aan de bossen thuis," zei ze zacht. Zou dit bos een naam hebben? Thuis stond het gewoon bekend als De Bossen. Net zoals De Velden, en Het Meer. Haar ogen glommen iets, vol met heimwee. Maar ze knipperde ermee en staarde weer kalm voor zich uit, of beter gezegd, ze keek de reu aan. Een windvlaag blies door haar dikke vacht. "Alleen zijn hier geen mensengeuren..," zei ze. Het was heel vreemd. Heel erg vreemd.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Agron

Agron


And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptydo feb 11, 2016 12:47 pm

Hij trok zijn 'wenkbrauw' omhoog toen de witte teef verbaasd leek. Ze zou toch zeker wel door gehad hebben dat haar halve gebied met haar mee vertrokken was? Of al deze wolven kwamen heel toevallig uit allerlei verschillende gebieden, maar dat leek hem heel onlogisch. Dat ergens een aardbeving was en elders hadden ze een probleem met tweebeners, dat was nogal vergezocht. Agron knikte vervolgens. "Er is een hele horde van jullie soort hierheen gekomen," sprak hij rustig, met uitdruk op de woorden 'jullie soort', alsof ze fundamenteel anders waren. Alsof ze niet allebei gewoon wolven waren, en dat gaf een indruk van vijandigheid. Vervolgens liet de teef op zachte toon weten dat dit bos haar aan haar thuis herinnerde. Tja, het was niet uitzonderlijk om een bos in je gebied te hebben. Heel raar vond de witte reu het dus niet. Vervolgens begon de wolvin weer over die mensen. Agron schraapte zijn keel. "Het Sanvi Forest, heet het. Heel Serigala kent gelukkig geen tweebeners. Dat zouden we graag zo houden," bromde de reu. Hij had geen zin in een belaging door mensen, puur omdat dit stelletje ze hier direct heen had geleid.

_________________
I CAN'T DESCRIBE WHAT I WANT
And this is the forest.. (OPEN) 2qu29ow
TO CONSUME ME
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptydo feb 11, 2016 7:05 pm


De reu zei dat er een hele horde was aangekomen, en hij legde de nadruk op "jullie soort". Shadows, for sure. Dat was niet moeilijk te raden, nadat ze de Shadowgeur had geroken. "Een roedel? Dat zijn waarschijnlijk de Shadows. Die komen uit mijn vorige gebied, maar ik heb niet zo'n goede reputatie bij hen," zei ze. Alleen Aissar haatte haar niet. Vreemd, eigenlijk. Kai was zijn moeder, en Kai hield niet echt van haar.. "Het Sanvi Forest, heet het. Heel Serigala kent gelukkig geen tweebeners. Dat zouden we graag zo houden," bromde de reu. Aha! De gebieden hier hadden namen! Ze dacht dat de reu haar verkeerd begreep. Immers hadden zij de mensen hier niet naartoe geleid. De mensen hadden hèn juist hierheen gebracht. Een verschil, als je het haar vroeg. Maar als de reu weigerde nieuwelingen te accepteren, kon zij daarmee akkoord. Maar ze konden gewoon niet weg, en hoe erg het haar ook speet, ze zou nooit meer naar huis kunnen. Dat was niet haar fout!

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Agron

Agron


And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptydo feb 11, 2016 11:05 pm

Zijn gezichtsexpressie verduisterde ietwat, deze wolvin voor hem leek te weten waar hij het over had.  Het liefst had hij dat ze nu meteen weer hun spullen pakten en zich rechtstreeks omdraaiden om terug te gaan naar waar ze ook vandaan kwamen. De teef sprak over een roedel, de Shadows. Een naam die al weinig goeds aankondigde, want een groep die zich de Shadows noemde, waren waarschijnlijk ook niet de meest vriendelijke wolven. En daar had hij al helemaal geen zin in. Serigala had hier en daar wel wat hobbels gehad, maar over het algemeen was het een gebied geweest dat de vrede wist te bewaren. Hij wilde niet dat die vrede doorbroken werd door een stel machtsgeile wolven. De reu liet zichzelf dus maar door zijn poten zakken, nieuwsgierig naar wie deze nieuwkomers waren. "Vertel me eens wat meer over die roedel," stelde hij toen voor. De teef had zojuist gezegd dat ze geen goede reputatie had bij de roedel, dus kon ze hem er vast wel het één en ander over te vertellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptyvr feb 12, 2016 7:35 pm


Hij vroeg verder naar de Shadows. "De Shadows bestaan al generaties lang. Iedere keer kwamen ze terug. De Shadows van nu worden geleid door Djinn en Kai, een zwarte en een witte, beide teven. De Shadows waren de gevaarlijkste wolven van ons gebied, Wolf Story. Ze waren ook de enige, dit keer. The Rising Heroes, waar ik ben geboren, hebben verloren van hen in de roedeloorlog. Ik heb een korte tijd bij de Shadows gezeten, maar ben eruit gestuurd, ze vertrouwden me niet. Maar ja, de Shadows zijn dus niet ongevaarlijk," legde ze uit. Alles wat ze wist van de roedel. Behalve het feit dat ze verliefd was op een van hen, Aissar. Maar Aissar was niet zoals zijn moeder. Hij was intelligenter. Zelfs iets aardiger.. Nieuwsgierig wachtte ze op het antwoord van de reu. "Maareh, kort vraagje. Hoe heet je?" vroeg ze toen maar. Ze hadden al een heel gesprek, maar kenden elkaars namen nog niet eens.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Agron

Agron


And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptyzo feb 14, 2016 9:26 pm

Gelukkig voor hem gaf de jongere wolvin hem een duidelijke beschrijving van de nieuwe roedel in Serigala. Nu wist hij in ieder geval een beetje wat hij kon verwachten. Na het horen van haar verhaal vond hij echter wel dat ze nu een behoorlijk probleem hadden. Een slechte roedel was nou niet iets waar hij zin in had. Vooral niet één die roedeloorlogen voerde. Hij trok even nieuwsgierig met zijn oren toen hij hoorde dat deze wolvin zelf in die beruchte roedel had gezeten. "Jij behoorde tot de gevaarlijkste wolven van je gebied?" vroeg hij, er was enige vorm van ongeloof in zijn zin te horen. Als hij haar zo aankeek, leek ze niet de meest koelbloedige wolvin. Maar Agron wist ook wel dat uiterlijk kon verraden. Eigenlijk had hij nog tientallen vragen voor haar over deze vijandige roedel die zich nu in hun gebied had gewaagd. Agron zuchtte, hier had hij totaal geen zin in. Het laatste wat hij wilde, was nog een bloedbad. "Agron. Jij?" was zijn korte antwoord op de vraag van de witte teef. Hij wilde ook wel weten hoe zijn kleine informatiebronnetje heette.
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptydi feb 16, 2016 6:17 pm


"Emaya, en ja, ik heb ooit bij ze gehoord. In een duistere grot. Het was heel gezellig," Dat laatste bedoelde ze sarcastisch. In de grotten was het vochtig en koud. "Maar vaak kwamen ze niet weg uit hun duistere landje, wat de Schaduwlanden heette. Alleen in de winter, voor prooi. Maar verder had je geen last van ze," legde ze verder uit. Er waren niet veel leuke herinneringen aan de Shadows in haar kop. Iedereen wantrouwde haar, zelfs degene die ervoor had gekozen om haar te verzorgen. Ze was de enige jongeling, dus gezellig was het niet. Het enige goede wat ze ervan over had gehouden, was de training. Een trainer die niet dacht aan haar welzijn, maar eentje die daadwerkelijk spieren wou kweken. Al had ze (achteraf) liever gehad dat ze haar leven aan de kant van de Heroes had verspild. Dat had toch een soort gevoel, daar voelde ze zich thuis. Want haar familie leefde daar.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 


Laatst aangepast door Emaya op wo feb 17, 2016 5:01 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Agron

Agron


And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptydi feb 16, 2016 7:17 pm

De wolvin stelde zich voor als Emaya. Het was een raar idee dat ze zich ooit bij een stel moordlustige wolven aangesloten had, ze kwam namelijk best vriendelijk over voor een buitenstaander. Kennelijk was het een groep die zich in nare, donkere, drassige grotten verschool. Misschien zouden ze minder overlast geven dan hij dacht, maar hij wilde het eigenlijk ook niet echt uitzoeken. Laat staan dat die rothonden een gebied voor zichzelf namen. Hij wilde graag zijn voeten zeggen in Serigala waar hij maar wilde. "Wat ze ook voor moeten stellen, ik wil ze hier niet hebben," bromde de reu met een frons op zijn gelaat. Hij wist echter dat hij dit niet alleen kon, hij had grotere aantallen nodig om het tegen een roedel op te nemen. Het probleem was dat hij absoluut geen zin had in conflict.
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptywo feb 17, 2016 5:13 pm


H[color=#00FFFF]ij had duidelijk geen zin in de Shadows. Maar zij kon er niks aan doen. De Shadows deden wat ze maar wouden, en niemand hield hen tegen. Zo was het al jaren. Zij wist dat zeker, zij was er namelijk een geweest. Niet dat ze er trots op was. "Ik ook niet. Ik had gehoopt de roedel eindelijk achter me te laten. Blijkbaar niet. Maar ja, tegen de Shadows staan mijn moeder en ik aan jullie kant. En waarschijnlijk, als er nog anderen uit ons gebied zijn, ook de anderen," zei ze. Ze hoopte hier meer wolven op te trommelen tegen de Shadows. In Wolf Story waren ze misschien gevreesd door vrijwel iedereen, maar hier waren zij zelfs onbekend en dus ongevreesd. Hier had de goede kant dus een grotere kans van slagen. Nu maar hopen dat ze die kans ook goed gebruikten, en ook echt de Shadows versloegen. Niemand moest bang zijn voor een roedel waar zelfs een jongeling zoals zij bijna niet bang voor was. Er was wel een probleem. Haar verliefdheid. Ze was verliefd op Aissar, en als er een oorlog zou komen, zou ze flippen en iedereen zou haar geheim kennen.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Agron

Agron


And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Emptywo feb 17, 2016 9:30 pm

De wolvin gaf aan dat zij en haar moeder bereid waren om de Shadows te bevechten, mocht dat nodig zijn. Ergens was dat wel een geruststellende gedachte, maar aan de andere kant wilde hij geen van die nieuwelingen in het gebied hebben. "Wat heeft je van gedachten veranderd? Het gebeurt zelden dat een wolf zomaar van goed naar slecht gaat," vroeg de reu haar toen. Iemand die in staat was om bij een slechte roedel te zitten, om iemand in koele bloede te vermoorden zou waarschijnlijk niet van de ene op de andere dag ineens een goedaardig iemand worden. Agron geloofde eigenlijk ook niet dat wolven konden veranderen, niet wat het fundamentele betrof. Je had een setpoint van wie je was, en op een gegeven moment zou je daar wel weer naar terugkeren. Natuurlijk was dit maar een filosofie, en het irritante aan filosofie was dat het vaak theorieën betrof die met geen mogelijkheid te bewijzen waren.

_________________
I CAN'T DESCRIBE WHAT I WANT
And this is the forest.. (OPEN) 2qu29ow
TO CONSUME ME
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
And this is the forest.. (OPEN) Empty
BerichtOnderwerp: Re: And this is the forest.. (OPEN)   And this is the forest.. (OPEN) Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: