Serigala


 

Deel
 

 BLEGGH [OPEN]

Ga naar beneden 
Kaïn

Kaïn


BLEGGH [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: BLEGGH [OPEN]   BLEGGH [OPEN] Emptyzo maa 26, 2017 4:58 pm

Al twee dagen lang voelde hij zich alles behalve fit. De jonge pup keek dof uit zijn ogen en kwam nauwelijks tot niet in beweging, terwijl zijn broertje en zusje elke dag met volle energie de dag tegemoet gingen. Wat was er toch gaande? Zo nu en dan kuchte en proestte hij, want ademen ging ook al moeilijk. Honger had hij al helemaal niet meer sinds de afgelopen 48 uur. Hij moest er niet aan denken om nu iets naar binnen te werken. Dat zou met ongeveer dezelfde snelheid er ook weer uitkomen. Hij lag ergens opgevouwen in een hol, wat ooit van de konijnen was geweest, maar nu tot de roedel behoorde. Zover hij het wist was hij alleen, maar zo nu en dan zag hij iets voor de opening beweging. Zo ook nu. Het was vaag, maar er was overduidelijk iemand dichtbij hem. "Wie is daar?" kreunde hij vermoeid. Misschien kon diegene hem wel helpen met zijn klachten.

_________________
BLEGGH [OPEN] O70krl
klikkerdeklik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emma

Emma


BLEGGH [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: BLEGGH [OPEN]   BLEGGH [OPEN] Emptyma maa 27, 2017 12:02 pm

Ze rende en rende, nog steeds, al weken lang. Ze was uitgeput en had nog maar een paar keer gestopt om even te rusten. Nu dan viel ze ook even neer. Ze liet een zucht. Met haar oog keek ze om haar heen. Waar was ze beland? In ieder geval was ze weg bij The Dark Ones. Maar ze kon haar verdriet niet tegen houden, ze wist niet of haar ouders Snow en David op een veilige plek waren. Ze had het verprutst, alles. Ze stond op en keek naar haar rug. De grote schram was al langzaam een litteken geworden. Helaas kon een ding niet veranderd meer kunnen worden, en dat was haar oog waar ze niets meer mee kon zien. In ieder geval had ze nog een oog waar ze wel mee kon kijken, de ander was blind. Emma zuchtte en liep naar voren. Plots rook ze een soortgenoot. Wat? Een pup? Ze rende op de geur af. Waar was hij? Hij was alleen. Toen ze heel dichtbij was zag ze een vergroot soort konijnenhol. Ze liep er voorzichtig op af en keek erin. ‘’Wie is daar?’’ Kreunde het kleintje. ‘’Oh my! My name is Emma, don’t worry, i won’t hurt you.’’ Zei ze bezorgd. Het diertje zag er super ziek uit. Emma keek naar het diertje. Het leek de pup die ze kende in haar roedel, ze paste altijd op de wolf. Het leek op Henry. Even schoot ze vol. Ze miste haar roedel leven, ze kon al weken niet slapen door wat er was gebeurd. Emma bukte haar kop in het hol en tilde het diertje op. Ze legde het voor haar neer en gaf het een lik over zijn kop. ‘’Waar zijn je ouders? Je ziet er ziek uit.’’ Ze keek even om haar heen en zag niets. Oke, Emma was nu te ongeduldig te wachten tot er iemand kwam opdagen. Ze keek omhoog en liet haar luidde huil horen door de plaats waar ze haar nu bevond. Er was snel hulp nodig.

_________________
BLEGGH [OPEN] Emmase12
Made by: Lotte
Terug naar boven Ga naar beneden
Kaïn

Kaïn


BLEGGH [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: BLEGGH [OPEN]   BLEGGH [OPEN] Emptydo apr 06, 2017 11:58 am

Gelukkig kwam er al snel een antwoord. Een stem, die hoogstwaarschijnlijk van een teef afkomstig was, vertelde hem dat het Emma was en dat ze hem geen pijn zou doen. Prima, want dat was het laatste waar hij op zat te wachten, nog meer pijn. Al snel dacht hij iets te zien wat op een wolf leek in ingang en even later voelde hij hoe hij uit het hol werd getrokken. Uit reflex stribbelde hij tegen, want hij lag daar prima ondanks zijn toestand. "Laat mij los," weet hij de teef toe, maar inmiddels had ze hem al op de grond gezet. "Waar zijn je ouders? Je ziet er ziek uit," vroeg haar bezorgde stem. Hij wilde hier meteen antwoord geven, maar de teef leek al met andere zaken bezig te zijn. Ze hief haar snuit in de lucht en even later weerklonk er een luidde huil. Moest dit nou? "Ik heb geen ouders.. Alleen maar een moeder die voor mij zorgt en een bemoeizuchtige oma. Bovendien zouden die nooit goedkeuren dat jij hier bent." Na al die woorden merkte hij meteen al dat z'n ademhaling weer wat sneller en vermoeiender ging. Jezus, wat was er met hem aan de hand? Ondanks dat hij nu in de kou was, voelde het alsof er een brandende zon op hem stond.

_________________
BLEGGH [OPEN] O70krl
klikkerdeklik:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BLEGGH [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: BLEGGH [OPEN]   BLEGGH [OPEN] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: