Serigala


 

Deel
 

 Good Old Times [Craig]

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

Kai


Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptyvr mei 13, 2016 8:57 pm

Ze miste Djinn. De teef had ze al een tijdje niet meer gezien, terwijl ze normaal toch bijna elke dag om elkaar heen hingen. Met wie moet ze nu gaan jagen? Poedels pesten? Of lekker in de zon chillen? Sowieso had ze niet heel veel anderen om haar heen. Ze had de roedel, maar ze had met niemand echt een hele goede band. Zelfs met haar eigen kinderen niet. Dat was deels aan haar zelf te wijten, want misschien liet ze Aissar en Tank wel teveel los, maar ze was anders bang dat ze van haar weg zouden lopen. Van haar dochter had ze al een hele tijd niets meer gehoord. Misschien was ze wel naar een ander gebied getrokken om zich daar te settelen. Hoe dan ook, zij moest nu in haar eentje voor voedsel zoeken. Dat was ook de reden dat ze naar het bos was gegaan, want hier was genoeg te vinden. Waar had ze trek in? Haas misschien? Of wie weet kon ze wel een klein everzwijntje vinden. Terwijl ze liep ving ze opeens een andere bekende geur op. Eentje die ze zo 1,2,3 niet verwachte. Toen ze verderop keek zag ze een donkere verschijning. "Craig?"

_________________
Good Old Times [Craig] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptyvr mei 13, 2016 9:07 pm

Met zware passen was Craig uiteindelijk aangekomen in het gebied waar de bekende geuren zijn reukzintuigen binnendrongen. Het werd eens tijd dat Craig verantwoordelijkheid nam voor zijn acties. Hij had de roedel achtergelaten, Kai het allemaal alleen laten oplossen. Maar hij moest weg. Zijn hoofd leegmaken van de vreselijke gedachten. Maar die zware tijd had hij uiteindelijk achter de rug. Hij hoopte Kai snel te zien om alles uit te leggen. Met zijn tong uit zijn bek begonnen zijn poten het bijna te begeven. Hij zakte door zijn achterpoten en plannte zijn kont op de grond. Hij kreeg honger van al dat reizen. "Craig?" Ofcourse. Kai. Zijn staart ging heen en weer en een klein grijnsje verscheen rond zijn bek. "Natuurlijk moet ik jou weer als eerste tegenkomen." Zei hij.

_________________
Good Old Times [Craig] Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptyvr mei 13, 2016 9:14 pm


Ze wist even niet of ze nou blij of boos was nu ze hem zag. Aan de ene kant was ze blij om eindelijk een bekend gezicht te zien van iemand die ze niet meteen aanvloog, maar Craig had haar verlaten zonder iets te zeggen. Dat terwijl hij toch wel degelijk bepaalde verantwoordelijkheden had wat betreft de roedel. "Natuurlijk moet ik jou weer als eerste tegenkomen," hoorde ze hem zeggen. Hij zag eruit alsof hij een hele marathon gelopen had. Wat traag en met z'n tong uit z'n bek kwam hij aanlopen. "Ik vroeg me al af waar hij uithing." Misschien had hij wel een goede reden voor z'n vertrek, maar dan alsnog had hij wel iets kunnen laten weten. "Dus, vertel mij nou eens waar je was en waarom je in vredesnaam niets van je hebt laten horen." Haar stem klonk streng, maar niet perse onvriendelijk. Ze wilde gewoon weten hoe de stok in de steel zat.

_________________
Good Old Times [Craig] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptyma mei 16, 2016 5:24 pm

Haar blik zei een miljoen dingen. Boos was ze niet, maar dat ze nou heel blij was hem te zien liet ze ook niet merken. Hij had daarin tegen niet heel anders verwacht. Wat kon hij wel en niet vertellen? De dag dat hij vertrok was het zwaar van wat hij gehoord had, de reden waarom hij wegging. Het was niet iets makkelijks om over te praten, Craig was dan nooit de beste om zijn emoties te uiten of om te praten over zijn gevoelens. Toch was Kai altijd een van zijn beste maatjes geweest, hij had van haar een belangrijke rol gekregen in de roedel. The shads was altijd zijn droom geweest en dat wist Kai ook. Hij had het verpest en om dat goed te praten was moeilijk. "Dus, vertel mij nou eens waar je was en waarom je in vredesnaam niets van je hebt laten horen." Haar stem klonk streng. Een diepe zucht verliet zijn bek. Waar zal die eens beginnen. "Allereest zeg ik alvast sorry dat ik in eerste instantie niks heb laten horen en ook geen gedag heb gezegt. De dag dat ik wegging heb ik iets vreselijks gehoord wat mij normaal koud liet. Ik ben erachter gekomen dat mijn vader nog leeft en dat hij opzoek is naar mij." Het typische verhaal. Zijn vader was een moordenaar en had zijn moeder vermoord. Recht voor zijn ogen toen hij nog een pup was. Craig was toen weggelopen en trok Ws in. Craig was al eerder vertrokken uit Ws om zijn vader op te sporen. Met succes had hij hem gevonden en hem het leven ontnomen. Althans dat dacht hij tot hij hoorde dat zijn vader nog leefde. "Het is iniedergeval een lang verhaal. Ik was als eens eerder uit Ws vertrokken om mijn vader op te zoeken. Ik dacht dat hij dood was toen ik zijn keel doorboorde met mijn tanden. Hij is nu opzoek naar mij en op dat moment wist ik me geen raad dan te vluchten." Vertelde hij rustig.

_________________
Good Old Times [Craig] Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptyma mei 16, 2016 11:10 pm


De reu was zonder enig geluid vertrokken en dat kon ze zeker niet waarderen. Hij had de verantwoordelijkheid gekregen als The Hand, maar blijkbaar vond hij die niet belangrijk genoeg. Toch kon ze merken aan de houding van de reu dat hij met iets zat. Er zou wel een goede reden voor zijn vertrek zijn geweest, maar hij had het altijd even kunnen melden. Craig bood z'n excuses aan. "De dag dat ik wegging heb ik iets vreselijks geoord wat mij normaal koud liet. Ik ben erachter gekomen dat mijn vader nog leeft en dat hij opzoek naar mij is," legde hij uit. Kai wist eigenlijk maar weinig van zijn achtergrond en de band die Craig had met z'n vader. Daarom was het maar moeilijk te beoordelen of het niet even een kleine moeite was geweest om even langs te komen. "Het is in ieder geval een lang verhaal. Ik was al eens eerder uit WS vertrokken om mijn vader op te zoeken. Ik dacht dat hij dood was toen ik zijn keel doorboorde met mijn tanden. Hij is nu opzoek naar mij en op dat moment wist ik mij geen raad dan te vluchten," vervolgde hij. Dat klonk niet echt alsof hij een goede band met z'n ouders had. "Dus in plaats van tegen hem te vechten ben je maar gevlucht? Ik dacht dat hij een echte Shad was, maar blijkbaar neem jij die rol niet zo serieus." Het viel haar tegen dat hij op de vlucht was geslagen. Als iemand haar zou opzoeken om haar te doden, dan zou ze er alles aan doen om diegene van z'n leven te ontnemen. Vluchten was in haar ogen zwak en Shadowonwaardig

_________________
Good Old Times [Craig] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptydi mei 17, 2016 9:08 am


"Dus in plaats van tegen hem te vechten ben je maar gevlucht? Ik dacht dat hij een echte Shad was, maar blijkbaar neem jij die rol niet zo serieus." Zijn nekharen sprongen overeind en een luide grom verliet zijn bek. Craig was alles behalve laf. Hij is niet gevlucht omdat hij bang was voor zijn vader. Hij was gevlucht omdat de last die hij meedroeg op het moment dat hij zijn vader had vermoord ondraagelijk was. Hij had vroeger een hele goede band met zijn vader en sterker zelfs als kleine pup was het altijd zijn grote voorbeeld. "Je oordeelt te snel voordat je het hele verhaal weet. Ik heb geen hekel aan mijn vader. Ik had hem het leven ontnomen omdat hij geen recht had om te leven in mijn ogen voor wat hij mijn moeder had aangedaan, wat maakt mij heel veel anders dan hem? Je eigen familie vermoorden is fout." Hij zuchtte. Craig had er heel lang overnagedacht en was toch tot de conclusie gekomen om terug te vechten en niet meer te vluchten, dat was ook de reden dat hij hier voor Kai's neus stond. "Hoe dan ook, ik ben niet bang voor mijn vader en heb ook besloten om terug te vechten."
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptydi mei 17, 2016 3:43 pm

KAI.
H aar kritiek viel niet echt lekker bij Craig. Al bijna voordat ze haar woorden had uitgesproken klonk er een luidde grom. De reu was het overduidelijk niet met haar eens. Toch bleef ze toch wel bij het standpunt. Zoals het nu  klonk was hij gevlucht. Waarschijnlijk bang om te grazen genomen te worden door zijn vader. Craig was zelf al redelijk op leeftijd, dus moest die pa van hem wel redelijk oud en misschien al flink afgetakeld zijn. Hoe oud zou die gast zijn? Ze gokte een jaar of 9/10. Niet echt de leeftijd waarbij de gemiddelde wolf nog op z’n sterkst is.

“Je oordeelt te snel voordat je het hele verhaal weet. Ik heb geen hekel aan mijn vader. Ik had hem het leven ontnomen omdat hij geen recht had om te leven in mijn ogen voor wat hij mijn moeder had aangedaan, wat maakt mij heel veel anders dan hem? Je eigen familie vermoorden is fout.” Ze snapte het allemaal niet meer. Zijn bloedeigen vader had z’n moeder vermoord, maar hij had geen hekel aan hem? Toch vond hij dat je eigen familie vermoorden niet door de beugel kon. ” Hoe dan ook, ik ben niet bang voor mijn vader en heb ook besloten om terug te vechten.” Ze begreep maar weinig van wat er gaande was. Ze wist niet of dat aan Craig lag of aan haarzelf. Het was in ieder geval niet de ideale gezinssituatie. Toch deed dit haar ergens denken aan Graphic. Ze had een relatie met de reu gehad, maar uiteindelijk was zij ook diegene geweest die hem vermoord had. Een relatie met iemand hebben maakt nog geen familie, maar een zoon zijn wel. ”Ik hoop dan voor je dat de tijd hem niet fitter en sterker heeft gemaakt.” Craig was een sterke reu en zeker eentje die je te vriend wilde houden. Desondanks vond ze het een teken van zwakte dat hij ‘gevlucht’ was en bovendien niets gemeld had. ”Dat is dus de enige reden dat je terug bent? Om je vader uiteindelijk z’n lesje te leren?” vroeg ze.
thank you Sarah!

_________________
Good Old Times [Craig] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptydi mei 17, 2016 4:13 pm

”Ik hoop dan voor je dat de tijd hem niet fitter en sterker heeft gemaakt.” Craig knikte, maar wist dat het niet iets was waar hij bang voor hoefde te zijn. Het was tijd om zijn vader los te laten en het eens en voor altijd af te sluiten. Misschien had Kai ergens wel gelijk, vluchten was nooit de beste optie geweest, desondanks had hij altijd bij Kai terecht kunnen komen en haar vragen om hulp in zo ver hij het nodig had. Toch was het iets wat hij niet meer kon terugdraaien. Hij was iniedergeval teruggekomen. ”Dat is dus de enige reden dat je terug bent? Om je vader uiteindelijk z’n lesje te leren?” vroeg ze. Een klein grijnsje verscheen rond zijn bek. "Nee. Ik ben ook teruggekomen om niet meer weg te gaan, ik zou jou nog steeds willen helpen met de roedel. Ik wil het liefst mijn plek terugwinnen als The Hand. Ik weet dat het vertrouwen geschaad is maar het moment dat mijn vader zijn kop heeft laten zien en ik nu zeker weet wanneer zijn hart stopt met kloppen kan ik dat verhaal eindelijk ook afsluiten." Vertelde hij. Nog steeds is de Shads zijn droom en op welke manier hij Kai ook kon helpen wou hij dat doen.

_________________
Good Old Times [Craig] Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptydi mei 17, 2016 4:22 pm

KAI.
D e reu bleek hier gelukkig niet alleen te zijn om z’n vader te grazen te nemen. Blijkbaar wilde hij ook wel graag weer terug bij de Shadows. Hij opperde zelfs dat hij z’n plek terug wilde als The Hand, maar die plek was nog even niet voor hem bestemd. Ze kon niet iemand die zomaar was vertrokken en z’n verantwoordelijkheden niet had genomen weer zo’n positie geven. Ze kon de reu niet weigeren, wetende dat de roedel momenteel niet groot en sterk was. Craig zou hoe dan ook een aanwinst zijn. ”Prima, maar je zult wel er mee moeten leren leven dat je een gewone Shadow bent. Niet meer en niet minder. The Hand is een rol die alleen weggelegd is voor wolven waarop ik 100% kan vertrouwen.” Op dit moment redde ze het prima in haar eentje, dus over die positie maakte ze zich niet zoveel zorgen. Toch zou ze het wel fijn vinden als er weer iemand was waar ze voor advies heen kon. Of als ze een keer geen zin had in iets, diegene erop af kon sturen.
thank you Sarah!

_________________
Good Old Times [Craig] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptydi mei 17, 2016 9:41 pm

"Prima, maar je zult wel er mee moeten leren leven dat je een gewone Shadow bent. Niet meer en niet minder. The Hand is een rol die alleen weggelegd is voor wolven waarop ik 100% kan vertrouwen." Vertelde ze. Craig kon daar wel mee leven, dat hij terug mocht in de roedel vond hij al fijn. The Shads was toch altijd zijn levensdroom geweest en hij ziet zich nergens anders dan in die roedel. Hij was wel benieuwd waar The Shads nu stonden. Hij heeft niet veel roddels gehoord buiten Serigala, de tijd dat hij daar rondzwerfde hoorde hij niks anders dan dat iedere wolf vertrokken was uit Ws. "Dat kan ik begrijpen. Dus vertel wat heb ik allemaal gemist? Waar staan The Shads op dit moment en is er nog een goedzakjes roedel waar wij een hekel aan hebben?" Een klein grijnsje verscheen rond zijn smoel. Hij wist de tijden met Kai nog wel dat elke poedel die ze tegen kwam toch echt het verkeerde pad hadden gekozen en genoeg te vrezen hadden wanneer Craig en Kai samen waren. Het karakter van Craig was daarin niks veranderd, nog steeds dezelfde kille attitude als altijd.

_________________
Good Old Times [Craig] Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptyza mei 21, 2016 12:09 pm

KAI.
D e vraag was of ze bereid was om Craig ooit nog weer helemaal te vertrouwen. Het was niet niets geweest wat de reu haar geflikt had. Ieder andere had hem waarschijnlijk voor het leven gebannen. ” Dat kan ik begrijpen. Dus vertel wat heb ik allemaal gemist? Waar staan The Shads op dit moment en is er nog een goedzakjes roedel waar wij een hekel aan hebben?" Dat was een goede vraag.. Het was namelijk best alweer een tijd geleden dat hij vertrokken was. Er was zeker veel gebeurd in de tussentijd. "We hebben The Rising Heroes' verslagen en daarna zijn ze uit elkaar gevallen. Die schoothondjes lopen hier ook rond, dus wie weet verenigen ze zich wel weer, maar dat is even afwachten." Ze had wel het gevoel dat er hier en daar wat onenigheden waren binnen die poedel community. Als ze echt zo hecht met elkaar waren, dan waren ze toch allang weer in opstand gekomen? Achja, misschien wisten ze wel niet beter. ”Ohja, we hebben hier een gebied geclaimed. Het heet Dalrey Forest. Het heeft wel een beetje weg van onze oude vertrouwde plek, maar dan met wat meer voedsel.” Dat voedsel was wel een groot voordeel. Zo hoefde je niet perse helemaal naar de vallei te trekken als je maag weer eens knorde. Hier kon je met wat geluk ook een prima maaltijd vinden.
thank you Sarah!

_________________
Good Old Times [Craig] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptyma mei 23, 2016 3:25 pm

"We hebben The Rising Heroes' verslagen en daarna zijn ze uit elkaar gevallen. Die schoothondjes lopen hier ook rond, dus wie weet verenigen ze zich wel weer, maar dat is even afwachten." Vertelde Kai. Dat was waar ook, The Rising Heroes poedeltjes. Hij heeft daar nog wel wat van gehoord, ach geen andere roedel waar The Shads wat mee te maken hebben dus. Craig moest tevens nog op sterkte komen, hij kon het beste maar wat te eten zoeken en een slaapplek vinden voor vanavond, maar dat kwam nog wel bijpraten met Kai was nu een stukje belangrijker. Hij had toch echt teveel gemist. ”Ohja, we hebben hier een gebied geclaimed. Het heet Dalrey Forest. Het heeft wel een beetje weg van onze oude vertrouwde plek, maar dan met wat meer voedsel.” Dat was handig. Hij wist nu tenminste op welke plek hij het beste kon rondhangen. "Dat is fijn. Vooral het voedsel is een groot voordeel, in WS hadden we altijd een gebrek aan voedsel."

_________________
Good Old Times [Craig] Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Emptywo mei 25, 2016 2:53 pm

KAI.
Nadat ze het gebied hadden geclaimd was er eigenlijk niet veel meer gebeurd. Ergens had ze stiekem wel gehoopt op een klein opstandje van andere wolven, maar die kwam er niet. Ze wist niet of dat kwam omdat ze het niets kon schelen, of dat ze de Shadows te sterk vonden om tegenin te gaan. Ze hoopte natuurlijk op het tweede. Ze had ook al een tijdje niets meer gehoord van die wolven van ‘The Rising Heroes’, dus ze nam maar aan dat er ook niet veel tegengeluid meer zou komen.

Met de terugkomst van Craig was ze eigenlijk wel blij, ondanks dat ze wel streng voor hem moest zijn. Hij moest wel weten dat hij fout zat en niet zomaar weer in z’n oude rol terug kon alsof er niets gebeurd was. Op dit moment was een Hand ook niet heel erg van belang. De roedel was klein en uitgedund. Eigenlijk wist ze niet eens uit wie ze allemaal bestonden. Djinn was weg, haar zoon had ze al in geen tijden gezien en de rest leek ook spoorloos. ”Ik hoop alleen dat de roedel ooit weer zo wordt als vroeger.” Daarmee bedoelde ze de tijd dat Mini nog aan het hoofd was. Toen de Shads nog echt gevreesd waren. Geen wolf die het Donkere Bos toen inging om geintjes uit te halen. ”Ik heb trouwens een klusje voor je,” begon ze. Opeens schoot haar iets te binnen. Kova was een nieuw lid van de roedel. Een jonge teef, die nog een heleboel te leren had, maar wel met enige potentie. Wie weet kon ze die wel bij Craig dumpen. Hij had ook al een klein beetje ervaring met het trainen van wolven.


_________________
Good Old Times [Craig] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Good Old Times [Craig] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good Old Times [Craig]   Good Old Times [Craig] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: