WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 219
Pawprints (₱) : 74
Roedel : The Shadows betray you, because they serve me
Leeftijd : 10 months
Partner : Every fairytale needs a good old-fashioned villain.
Profiel bekijken

World on Fire

op di jul 25, 2017 8:14 pm
Dalrey Forest was nu wel een van de laatste plekken waar hij wilde zijn—laat staan Ashen Oak Cemetery. Loki was al voor een aantal dagen niet meer te vinden in het Shadow territorium. De eerste keer zou dat zeker niet zijn, maar dit maal was zijn doel niet het gebied verkennen of ergens een beetje kattenkwaad uithalen. Deze keer had hij zijn thuis verlaten omdat het simpelweg te pijnlijk was er nu te zijn. Zijn moeder was er niet meer—de alfa van de Shadows was er niet meer—een feit dat hij nog altijd niet helemaal geaccepteerd had of een plekje had kunnen geven. Diep in zijn onderbewustzijn wist hij dat alle emotie die was losgekomen bij het zien van het levenloze lichaam van zijn moeder, nog altijd als een storm onder de oppervlakte raasde. Nog altijd had hij niet het lef gevonden om aan de mentale dam te krabben die alles tegenhield, ook al had hij meerdere malen een half-gebakken poging gewaagt. De jonge wolf zou het nooit luidop zeggen, maar hij was bang voor al die sterke emoties en vreesde dat hij weer zou reageren zoals een paar dagen geleden. Zo zwak wilde hij niet nooit meer zijn. Hij was een echte Shadow for crying out loud! Geen zielig stuk vreten dat zijn acties liet bepalen door een paar nutteloze emoties zoals die honden uit Okami dat deden. Loki trok zijn lip op bij de gedachten aan die roedel. Waar hadden ze überhaupt het lef vandaag gehaald naar Kai's lichaam te komen kijken! Misschien had hij op het moment zelve niet doorgehad dat er wat Okami honden bij waren, maar later toen hij eenmaal weg was en wat gekalmeerd had hij het zich zeker gerealiseerd. Hij was er vrijwel zeker van dat zij iets te maken hadden met de dood van zijn moeder. Waarom waren ze anders zo vlug op het plaats delict? Waarom waren ze er om mee te beginnen? De jonge reu knauwde op zijn kiezen in opgekropte woede, maar bleef stug doorlopen door Savi Forest. Misschien moest hij die moddervreters maar eens opzoeken—bespioneren—en kijken of ze iets los lieten over wat ze hadden gedaan.


OOC: Voor Xena!

_________________Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum