WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 254
Pawprints (₱) : 98
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 6 Months
Profiel bekijken

Fire in my Soul

Gisteren om 7:05 pm

Ze was weer terug van haar uitstapje naar het zuiden van Serigala. De roedel had het vast niet gemerkt, omdat ze er wel vaker in haar eentje op uittrok. De Jongwolf slenterde door de heuvels, niet echt met een doel. Ze wist niet zo goed wat ze wilde. Aims had haar mening wel duidelijk gemaakt, die beschouwde haar niet als familie als ze lid van Õkami bleef, en wilde dat ze zich aansloot bij de Shadows. Alsof die haar zo graag over de vloer hadden. Daar ging ze niet vanuit. Wel had ze inmiddels haar vader ontmoet. Ze stuurde haar gedachten meteen in een andere richting.
De zon was alweer aan zijn baan naar beneden begonnen toen Khyvan eindelijk een teken van leven rook - een teken dat de roedel niet was verdwenen. Haar oma was hier ook in de buurt, bemerkte ze. Dat kwam goed uit, want ze wilde haar wel even spreken. En dat niet alleen, want ze had haar zus zien groeien en wilde ook training krijgen. Als ze die niet zomaar kreeg, dan zou ze er om moeten vragen. Dat was dus ook precies wat ze zou gaan doen als ze de enorme Albino zou tegenkomen. Dit was een geschikt moment, vond ze. Dus drukte ze haar neus tegen het gras aan en volgde de geur van haar oma. Ze draafde een heuvel op, en bleef bovenaan even staan. En daar, in de verte, zag ze een wit figuurtje. Ze kwispelde even met haar staart en brak uit in een sprint. Tijd om te trainen!
[Amatariseu]

_________________
.

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

avatar
Berichten : 2003
Pawprints (₱) : 787
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: Fire in my Soul

Gisteren om 7:34 pm
Misschien moest ze eens een bezoekje aan Nimweth brengen. Een waterratje snacken en dan aan de slag met het maken van de nieuwe Squadindelingen. Okami had te lang stil gelegen. Waarom? Ze had geen foking idee. Veel Wolven verdwenen gewoon, om dan later weer terug te komen. Sure, ze was voor gave kruistochten naar nergens, maar ze konden toch op z'n minst eventjes zeggen dat ze eruit wilde piepen? De massieve bleekscheet opende haar angstaanjagende muil in een gaap, en rekte toen haar gespierde schouderwerk uit. Hmpf. Zelfs de pups waren vaker afwezig. Dat kon ze hen natuurlijk niet kwalijk nemen. Het 'verliezen' van een zusje viel niet mee. Maar goed, als Aimey háár zusje was geweest, was ze eigenlijk wel blij geweest dat ze opgebokt was. Dramaqueen die ze was.
Terwijl de Albino een beetje in de verte stond te turen, hoorde ze ineens pootjes ritselen in het gras, gevolgd door een golf bekende geur. Als we daar Khyvan niet hadden! 'Oi lass! Wat brengt jou hier?' zei ze met haar gebruikelijke roversgrijns.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 254
Pawprints (₱) : 98
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 6 Months
Profiel bekijken

Re: Fire in my Soul

Vandaag om 8:28 am

Ietwat hijgend kwam ze bij haar oma aan, die haar met een brede grijns begroette. 'Oi lass! Wat brengt jou hier?'
'Hoi,' ademde ze, ook met een grijns op haar snuit. Dit was het moment, nu ging ze het vragen! 'Ik was op onderzoek uit,' vertelde ze trots, 'en ik heb nagedacht! Ik wil getraind worden.' Ze zei het met een brede lach, maar met vraagtekens in haar ogen. Oma was de alpha, de baas van de roedel, en was heel groot. En sterk. En slim. Dus ze was het beste om training van te krijgen. Maar alleen als ze dat wilde natuurlijk, en als ze geen andere dingen te doen had.

_________________
.

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

avatar
Berichten : 2003
Pawprints (₱) : 787
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: Fire in my Soul

Vandaag om 9:36 am
'Hoi,' hijgde haar kleindochter. 'Ik was op onderzoek uit, en ik heb nagedacht! Ik wil getraind worden.' Oh shaaaait. De pups hadden nog aan hun training moeten beginnen. Een beetje schuldig staarde Amatariseu in de verte, voordat ze zich met een ongemakkelijk lachje op Khyvan richtte. 'Dat had ik eigenlijk eerder moeten doen, maar door al het gezeik in Serigala is 't een paar maandjes uitgesteld.' Hoppa, Aimey weg. Hoppa, Kai dood. Zelfs dat soort dingen leidde de natuurlijk altijd geconcentreerde - kuch - Amatariseu wel eens af.
Maar goed, nu was niet bepaald in de mood om te trainen. Al kon ze het arme diertje niet teleurstellen. 'Maar eh, aye, laat het maar beginnen. Waar wil je vandaag in getraind worden?' Jagen zou een makkie zijn. Een beetje instructies geven, en dan kijken hoe ze een konijntje velde. Best simpel. Pups van die leeftijd konden dat meestal wel. Toch?

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum