WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 14
Pawprints (₱) : 21
Profiel bekijken

Hunting or not hunting that is up to you?

op za jun 10, 2017 8:58 pm
Met trage passen slenterde de grote witte wolf tussen de bomen van de Sanvi forest door. Direct in het heuvel landschap had de reu geen voedsel kunnen vangen. Misschien te open hoe goed Sy zijn prooi ook bestudeerde en het besloop in alle tactieken die Syrax maar kon bedenken. Steeds greep hij mis ook al wist de reu nog niet precies waar hij in gedeeld zou worden. Maar jagen in open terrein was niet zijn ding. Dus besloot hij maar wat te gaan vangen in het beboste gebied van Sanvi. Zijn oren waren gespitst en Sy was alert op elke beweging. Die van hemzelf als die van zijn omgeving.

(Open)
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum