WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 36
Pawprints (₱) : 32
Roedel : No
Leeftijd : 3 Years
Partner : No
Profiel bekijken

Hunting Together[Syren]

op zo okt 16, 2016 5:17 pm
Vanaf het strand van Ironmill Rocks waren de twee wolven aan gekomen in het heuvel landschap van Raska Hills, een duidelijk verschil dus. De nacht was al aangebroken wat betekende dat de donkere hemel boven hen, vol zat met lichte sterren. Nadat Koda had gevraagd samen te jagen, had Syren voorgesteld hier heen te gaan en zo te zien was dat een prima idee.
Koda stond abrupt stil zodra hij voet zette op Raska Hills. Hij snoof de lucht op, konijn. Ja, de geur van konijn hing hier duidelijk in de lucht. De gekleurde reu had inmiddels wel zin in een konijn of iets en was dan ook klaar om te starten met zijn jacht. Zijn gele ogen gingen even met een grijns naar Syren. Zij had de duidelijke geur van konijn toch niet kunnen missen?
Klaar voor de jacht?
- First post Syren

_________________


avatar
Berichten : 1338
Pawprints (₱) : 322
Roedel : Ignis Squad ~ Ōkami
Leeftijd : 3 Years
Partner : We can blame it on the stars ♥ Arthur
Profiel bekijken

Re: Hunting Together[Syren]

op wo okt 19, 2016 6:41 pm

De reis vanaf Seaside naar Raska verliep snel en zonder problemen. Syren en Koda arriveerden na middernacht in het heuvellandschap. De lucht was zwaar van alle konijnengeuren. Ze grijnsde, tevreden met haar keuze om hem deze kant op te sturen. De reu hield zijn pas in en keek haar aan, zijn tanden blikkerden in het maanlicht. In zijn blik was de vraag duidelijk te lezen: klaar voor de jacht? Ze knikte, en speurde de heuvels af. Haar blik bleef hangen bij een groepje konijnen, die in het midden van de vlakte vredig van het gras aan het knabbelen waren. Met haar snuit wees ze Koda de juiste richting aan, benieuwd wat hij van haar prooikeuze vond. Voor een slank gebouwde wolvin als zij was konijnen jagen vrij gemakkelijk, ze was snel en wendbaar. Ze gebaarde naar de iets oudere wolf dat hij met het jachtplan op de proppen mocht komen. Ofwel ze zouden ieder voor zich zo veel mogelijk konijnen te grazen nemen, ofwel ze zouden in teamverband werken. Hoe dan ook, Syren had wel zin in een avondsnack.

_________________

Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum