WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 43
Roedel : I move in all directions
Leeftijd : 3 years
Partner : You showed me what love is like, to take it all away again
Profiel bekijken

May [OPEN]

op di mei 16, 2017 9:55 pm
Nu de winter had plaats gemaakt voor de lente, werden de temperaturen in het Noorden ook dragelijker. Niet dat zij er ’s winters erg veel last van had, maar toch gaf ze de voorkeur aan wat milder weer. Sneeuw was geweldig, maar het moment dat alles weer in bloei stond en het zonnetje wat meer van zich liet zijn was ook prachtig. De sneeuwwitte wolvin rekte zich uit, waarna ze uit haar hol stapte. Dit was niet de eerste keer dat ze in dit verblijf haar rust gepakt had en waarschijnlijk ook niet de laatste. Iedereen die hier voorbij liep moest haar geur hebben geroken. Ze had haar eigen mini-territorium gecreëerd. Echter was ze ervan overtuigd dat het niet veel moeite hoefde te kosten om deze te veroveren. Ze was dan ook haar hol amper uit en ze hoorde ergens voetstappen aankomen.

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum