WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 86
Pawprints (₱) : 69
Roedel : I only hunt with the moon
Leeftijd : II winters
Partner : What are feelings anyway?
Profiel bekijken

I'm thinking of ending things.

op vr maa 31, 2017 10:30 pm
Aralon

De gedachten spookten al een hele tijd door zijn kop, al van sinds het moment dat hij in Serigala aangekomen was. Het maakte hem langzaam gek en hij wist niet meer wat te doen ertegen. Het was niet eerlijk. Zíj hoorden te lijden, niet hij. Aralon vond dat de tijd aangebroken was om gerechtigheid eindelijk te laten geschieden; het had allemaal al lang genoeg geduurd. En hij voelde dat hij er bijna was. Bijna. Hij kon ze ruiken.
Alles was doodstil. De mist doemde op vanuit alle hoeken. De wolf was nog nooit eerder op deze plaats geweest. Maar hij wist dat dit een plek was waar de Tweevoeters hun doden begroeven in de grond. Een vlaag van gemis en pijn vulde zijn borstkas. Aralon bedacht even dat als hij Tweevoeter was, zijn ouders hier nu zouden liggen. Dan zou hij nog een strohalmpje hebben om zich aan vast te klampen, een sprankje troost. Maar nu bleef er behalve een vage herinnering niks meer van hen over. De reu liet een zucht ontsnappen en zijn ademhaling ging over in gehijg. Ik moet en zal ze doen boeten. Briesend kliefde hij zijn klauwen in de aarde en liet zijn kop zakken. Op een dag zou deze woede niet meer ingehouden zijn, maar zou hij ze kunnen doen vloeien. Dan zou hij ze afslachten, één voor één. Op een dag zou hij dingen ten einde maken. Deze dag was bijna aangebroken.
♦.♦

& Iana

_________________

.:
The Woods are lovely, dark and deep
But I have promises to keep,
And miles to go before I sleep
And miles to go before I sleep...
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum