WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 50
Pawprints (₱) : 19
Roedel : Lose canon (Ft. Thom & Co)
Leeftijd : 2,5
Partner : Hey lil mama lemme whisper in ya ear
Profiel bekijken

Get your show on

op do maa 02, 2017 3:04 pm


Na zijn ontmoeting met het zwarte Shadow teefje was hij in noordelijke richting gelopen. Wat lastiger was dan gedacht, doordat er twee roedelgebieden in de weg lagen. Eenmaal aangekomen in Sanvi ruste de reu even uit. Hier en daar waren er al wat plasjes aan het ontdooien, en het duurde dan ook niet lang voordat Mitch een plek vond om wat te drinken. Hier en daar hoorde hij wat vogels fluiten. Ook de zon scheen net wat feller als de dag ervoor. Liep de winter dan eindelijk tegen zijn eind aan? Mitch hoopte het. Voor een lone wolf was de winter overleven nog best een uitdaging. Ach ja, so far so good. Terwijl hij zijn kop hief rook hij een soortgenoot. Tot zijn verbazing was ze al redelijk dichtbij zonder dat hij haar had opgemerkt. Mitch draaide zich om en wachtte tot de mysterieuze gast zich zou laten zien. Het ging om een wit teefje, stukkie jonger dan hijzelf. “Waar heb ik dit bezoekje aan te danken?” vroeg hij terwijl hij ging zitten. Zijn reet plantte hij half in de plas water waarin hij net in zat te drinken. Ah, lekker charmant weer.   

&Valintia


_________________
avatar
Berichten : 132
Pawprints (₱) : 40
Roedel : ||
Leeftijd : || Almost 2 years
Partner : || Distance isn't an issue, because in the end, I have you. ~
Profiel bekijken

Re: Get your show on

op do maa 02, 2017 3:35 pm
Toch wel met lichtjes gespannen gevoel in haar lichaam wandelde Valintia behoedzaam door het bos. Hier leek elk stukje land wel bezet. Raska Hills, zoals die wolf het had genoemd, was blijkbaar in beslag genomen door Okami, en die tweede roedel moest ook nog een gebied als eigendom geclaimd hebben, dus kon je niet voorzichtig genoeg zijn. De enorme reus bij Raska Hills was nog vrij vriendelijk geweest, maar wie weet hoe die andere groep wolven zou reageren - The Shadows, of zoiets. De naam klonk allesinds niet erg veelbelovend. Het zonnetje priemde hier en daar tussen het bladerdek heen en verwarmde haar witte vacht - een aangenaam gevoel dat ze al een tijdje niet meer had ervaren. De laatste maanden waren koud en hard geweest. Nu leek Moeder Natuur eindelijk een beetje medeleven te tonen. "Waar heb ik dit bezoek aan te danken?" Huh? Geschrokken draaide de witte wolvin haar kop om naar de richting van het plotselinge geluid en beseft dat ze recht in de blauwachtige ogen van een onbekende wolf keek. Het was een wildkleurige reu met verschillende tinten bruin, zwart en grijs in zijn dikke pels. Hij leek ook een stukje compacter en sterker dan haar, maar leek geen kwade bedoelingen te hebben - al was Valintia nog niet volledig gerust in de situatie. Waarschijnlijk had ze hem niet opgemerkt door de wind die in haar rug zat. "Ehm, sorry. I-ik had je niet geroken," stamelde ze terwijl ze als bevroren bleef staan op een veilige afstand van de vreemdeling. Zoals ze al had gezegd, je kon niet voorzichtig genoeg zijn.
avatar
Berichten : 50
Pawprints (₱) : 19
Roedel : Lose canon (Ft. Thom & Co)
Leeftijd : 2,5
Partner : Hey lil mama lemme whisper in ya ear
Profiel bekijken

Re: Get your show on

op do maa 02, 2017 8:06 pm


De wolvin voor hem zag er wat gespannen uit.  Zeker toen hij tegen haar begon te praten. Blijkbaar hadden beide wolven elkaar niet gezien. “Ehm, sorry. I-ik had je niet geroken.” Stamelde ze. “That’s okay.” Zei hij, zijn stem wat zachter als daarvoor. “Op zo’n mooie dag als vandaag raak je snel afgeleid.” Zei hij terwijl hij omhoog keek. De bomen drupte door de smeltende sneeuw. De zon verlichte de plasjes smeltwater weer, waardoor er een lichte en warme omgeving ontstond. Mitch stond even snel op en plantte zijn reet ergens anders. De plas water van eerder was behoorlijk koud namelijk. Hij merkte dat het wolvinnetje nog steeds aardig gespannen was. Hij greens even. “De naam is Mitch” zei hij met een lichte buiging. Hopend dat zijn open houding haar wat gerust kon stellen.
   


_________________
avatar
Berichten : 132
Pawprints (₱) : 40
Roedel : ||
Leeftijd : || Almost 2 years
Partner : || Distance isn't an issue, because in the end, I have you. ~
Profiel bekijken

Re: Get your show on

op vr maa 03, 2017 8:54 am
Tot de conclusie dat ze beiden elkaar niet gezien hadden, was ze ondertussen wel gekomen. Dat maakte de situatie er enkel nog maar ongemakkelijker op. "That's okay," stelde de onbekende reu haar gerust met een zachtere stem, waardoor Valintia zich iets meer ontspande. "Op zo'n mooie dag als vandaag raak je snel afgeleid." Wel, erg mooi was het aangeblik van modder, plassen smeltenwater en verzopen bomen niet, maar dat het zonnetje scheen was altijd een positief punt in deze periode van het jaar. De prooi zou snel uit hun holletjes gelukt worden door het gebrek aan warmte in hun ondergrondse schuilplaatsen dus zouden ze snel weer meer dan voldoende eten hebben, al was dat niet echt een probleem op het moment. Per dag vond Valintia hier in Serigala minstens een stuk prooi, dus het zou vast een eetfestijn worden wanneer het lente en zomer werd. De veelkleurige wolf kwam plotseling opnieuw en beweging en verzette zich uit de koude plas smeltwater waar hij zijn achterwerk in had geplant. "De is naam is Mitch," presenteerde de reu zichzelf met een lichte buiging waardoor er even een kleine, verlegen glimlach op haar snuit kwam. Wat charmant. Was dat een gewoonte, hier in Serigala? Uit beleefdheid neeg ze dan maar haar kop terug met dezelfde glimlach om haar lippen. "Valintia," zei ze met haar zoals gewoonlijk zachte stem en besloot het gesprek dan maar verder te zetten. "Wat brengt je hier, als ik vragen mag?"
Gesponsorde inhoud

Re: Get your show on

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum