WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 143
Pawprints (₱) : 65
Roedel : Solitair
Leeftijd : 3
Partner : Hearts will never be practical until they are made unbreakable.
Profiel bekijken

♢ Fight between two worlds.

op ma feb 08, 2016 4:52 pm

R I O T
- They come with all, so do we.
Hey allemaal! C:
Zoals jullie allemaal weten is Serigala een nieuw begin voor vele en is het hier goed actief! Het leek me een goed ideetje om daarom de nieuwe start in het voordeel te gebruiken en om een verhaallijn te beginnen. Lijkt jouw dit iets? Lees dan vooral verder! We hebben verschillende rollen nodig die van belang zijn, dus voor dat je jezelf aan meld moet je er zeker van zijn dat je actief kan blijven.

10/02/2016
Het topic voor rol 1 is van start gegaan!

12/02/2016
De 2 VS 2 topics mogen geopend worden!


Verhaallijn:

Elke wolf heeft zijn eigen gebeurtenissen mee gemaakt. Momenten die ze nooit zullen vergeten, zowel goede als slechte. Cainen heeft dit ook ervaren en dan vooral op de nadruk bij de slechte gebeurtenissen en herinneringen die nog altijd in zijn hoofd rond spoken. Hij is als pup geboren in een grote familie hier in Serigala. Een half jaar na zijn geboorte gebeurde het meest onverwachte: Buitenstaanders stroomde het gebied binnen. Het waren er niet veel en toen der tijd werden ze met liefde verwelkomt en kregen ze een nieuw thuis. Echter liep het na verloop van tijd mis, een machtsstrijd ontstond er en de vreemdelingen waren uit op moord. Ze slaagde hierin waarbij Cainen's zijn gehele familie werd uitgeroeid en de pup met enorme wraak en schuld gevoelens. De moordenaars vertrokken en Cainen zijn afschuw vergrootte: Vreemdelingen zouden nooit meer welkom zijn.

Andere buitenstaanders hebben zich in het land van Serigala gevestigd. Het word drukker, er zijn meer vreemde geuren en bovendien zal het jagen nu een grotere strijd worden. Er zal een gevecht ontstaan tussen de 'originele' bewoners die veiligheid willen voor hun land en de 'nieuwelingen' die juist zijn gevlucht voor het gevaar.

Plan van aanpak

- Cainen zal iemand van de buitenstaanders aanspreken en waarschuwen dat niemand welkom is
- Er worden 2 vs 2 groepen gemaakt. Hierin krijg je dus een topic met 2 buitenstaanders en 2 bewoners die het tegen elkaar op nemen. In deze topics beseffen de groepen dat de buitenstaanders sterk zijn en willen vechten voor hun verblijf, en dat ze ook wel dergelijk een bedreiging vormen.
- De waarschuwing zal serieus genomen worden en na de aanvaring tegen elkaar beseffen de groepen dat de grens is overschreden. Van allebei de kanten zullen de wolven een groep verzamelen waarin er een discussie vormt. Het eindoordeel ;  ze nemen het tegen elkaar op.
- Gevangen worden genomen. De 'riot' groep neemt een gevangenen van de nieuwelingen en dreigt dat ze één voor één aan de beurt komen
-  Een gevecht start. De nieuwelingen laten hunzelf niet zomaar weg jagen, laat staan dat ze een bedreiging pikken.


Rollen

Rol 1: Cainen komt in aanraking met een wolf uit een ander gebied en waarschuwt deze. Deze wolf zal ook het topic openen om de groep aan hun kant te verzamelen en zal de aanzetter zijn om terug te vechten.
Gespeeld door: Amatariseu

Rol 2: Deze rol zijn voor alle wolven die zich willen aanmelden en die geboren zijn in Serigala. Ze willen het gebied voor hun zelf en zijn bereid hier voor te vechten.
Gespeeld door: Aedan- Akina- Cainen- Kana- Aqua

Rol 3: Deze rol zijn voor alle wolven die van buitenaf Serigala komen. Ze willen een veilig thuis en voelen de ongemak tussen de oudere bewoners. Nadat ze weten dat ze niet geaccepteerd worden besluiten ze om zich aan te sluiten bij het personage in rol 1 en terug te vechten.
Gespeeld door:Syren - Amatariseu-Scarleg - Victoria - Seneca- scarleg

Rol 4: Een gevangen. Dit hoeft er niet perse 1 te zijn, maar houd er wel rekening mee dat deze wolven niet zacht behandelt zullen worden tijdens de gevangenname.  
Gespeeld door: Kova-Bij gevangenname een scheur in haar oor.-[/i] Jormungand-

Rol 5: Degene die de gevangene tijdens de strijd en bewaakt.
Gespeeld door:

Rol 6: Degene die de gevangene bevrijd.
Gespeeld door: Victoria


Er moeten aan beide partijen genoeg wolven zijn zodat de gevechten eerlijk worden. Rol 4,5 en 6 zullen na de bevrijding gewoon mee vechten.

Groepen

Hier worden de groepen gevormd voor de 2 versus 2 topics. We willen voorkomen dat er té veel overpower word gebruikt dus zullen jullie van te voren moeten bespreken wat er wél mag gebeuren bij je eigen karakter! Degene die de topics opent kan dit er ook bij zetten om het overzichtelijker te maken.

Groepen:

Groep 1:
Aedan x Akina |VS| Syren x Kova

-Verwondingen
Kova; Een diepe snee over haar schouder (mag litteken worden)
verder geen ernstige verwondingen.
Aedan;Mag gewoon gewond raken, mag gewond raken in het gezicht (bij voorkeur voor/zijkant van het hoofd), maar niets in de buurt van de ogen en ook geen gescheurde oren.
Akina; Er mag een stuk van een van haar oren afgescheurd/ gebeten worden. Een litteken op haar gezicht mag gerust ook. Een grote (maar lichte) wonde op haar schouder mag ook.
Syren;Diverse bijtwonden in hals en flanken.Littekens vind ik prima, dus een aantal diepe wonden. Verder geen levensbedreigende wonden.

Groep 2:
Tristan x Agron |VS| Emaya x Biscuit

-Verwondingen
Tristan; Mag wel een diepe/ernstige verwonding krijgen, eventueel littekens, verwonding aan een poot.
Emaya; Niet te ernstig, maar wel littekens, dus een paar diepe sneeën, staart verwond, en haar oor mag gescheurd.
Biscuit; Mag gewoon gewond raken. Sowieso geen verwondingen aan zijn poot want daar heeft hij al last van.

Groep 3:
Poppy x Zena |VS| Amatariseu x Scarleg

Zena; Mag bijt verwondingen hebben aan borst, schouder, nekvel, poten,  rug,  Mag een beetwonde hebben over haar oog (Wel zodanig dat ze achteraf nog kan zien) .Oren en staart blijven heel mensen.
Poppy; -Geen levensbedreigende wonden. Mag wel een litteken(s) over haar rug krijgen. Eventueel ook door een blessure een tijd manken.
Ama; Schouders mogen diepe wonden krijgen. Als de vijand echt heel sterk blijkt te zijn, mag een kleine gezichtswond ook!- In een poot mag er wat gebroken worden!


P.S ;  de verwondingen zijn om aan te geven wat is toegestaan bij de tegenstander. Of dit uiteindelijk ook gebeurd / de aanval slaagt bepaald het persoon zelf.
___________________________________________________________

In het eind gevecht komen alle wolven bij elkaar. Hier mag je tegen elkaar iedereen vechten en word de gevangene uiteraard bevrijd. Maak wel duidelijk tegen wie je het op neemt. C:

Vragen? Zet maar neer of stuur een bericht (:

Even voor de duidelijkheid: Er is geen vaste winnaar.In het eind gevecht bepaal je zelf of de wolf verliest of wint of gelijkspel krijgt. Uiteindelijk worden de nieuwelingen geaccepteerd maar dit bepaald jij natuurlijk zelf in de RPG over hoe je dit aanpakt- of misschien krijg je een grotere haat x)
Laatst aangepast door Cainen op vr apr 15, 2016 8:04 pm; in totaal 33 keer bewerkt

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

avatar
Berichten : 107
Pawprints (₱) : 84
Roedel : I don't think about this sh*t.
Leeftijd : 4 years on Fire.
Partner : When I meet you, the world is nice and warm. When i leave you, the world is hard and cold. {Vamp}
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op ma feb 08, 2016 7:51 pm
Ik kan Kova opgeven als gevangene, als het kan! Razz


Laatst aangepast door Khuolema op ma feb 08, 2016 8:35 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Berichten : 299
Pawprints (₱) : 94
Roedel : Shadows concierge
Leeftijd : 3,5
Partner : Kiss me properly and pull me apart
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op ma feb 08, 2016 8:08 pm
Gaaf, ik wil ook mee doen! Ga nog even nadenken welke rol Nemy krijgt maar I'm in!

_________________
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
avatar
Berichten : 1338
Pawprints (₱) : 322
Roedel : Ignis Squad ~ Ōkami
Leeftijd : 3 Years
Partner : We can blame it on the stars ♥ Arthur
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op ma feb 08, 2016 8:11 pm
Ik join ook in, als dat mag Very Happy
Rol 3 lijkt me dan het handigst


Laatst aangepast door Syren op di feb 09, 2016 11:28 am; in totaal 1 keer bewerkt

_________________

Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

avatar
Berichten : 426
Pawprints (₱) : 16
Roedel : Freedom is a length of rope. God wants you to hang yourself with it
Leeftijd : 6 yrs
Partner : All good things come to an end, but I just want to know when they begin
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op ma feb 08, 2016 8:25 pm
Ik denk dat ik Aedan's verhaallijn wel een kleine aanpassing kan geven zodat hij bij rol 2 past. (Ondanks dat zal hij niet in Serigala zijn geboren, maar er zeker al een jaar of langer wonen, als dat oke is)

_________________
"Salvation and Damnation.. are the same thing."

Sucic - Aedan - Fenris
avatar
Berichten : 24
Pawprints (₱) : 16
Roedel : X
Leeftijd : 2,7 Years
Partner : She took the leap of faith and grew her wings on the way down.
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op ma feb 08, 2016 8:37 pm
*Ik wil ook mee doen* ^^
Super plot c: Ik weet alleen niet welk van mijn accounts,.. Poppy dat hier al leeft, of Rowan dat ook een nieuweling is maar niet vanuit Wolf Story

_________________
avatar
Berichten : 23
Pawprints (₱) : 30
Roedel : Maybe...someday...who knows~
Leeftijd : 4
Partner : I love me, myself and I.
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op ma feb 08, 2016 8:53 pm
Tris wilt ook wel meedoen, al zal het vooral zijn voor zijn eigen plezier xD
Maar hij zou dan wel bij rol 2 kunnen dan

_________________


avatar
Berichten : 81
Pawprints (₱) : 44
Roedel : yeah... no thanks
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Why would i want someone that can hold me down?
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op ma feb 08, 2016 8:56 pm
en natuurlijk doet Akina ook mee en is de rol al besproken (A)
avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 19
Roedel : None
Leeftijd : 4,4 years
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op ma feb 08, 2016 9:44 pm
Ik wil ook meedoen, maar ik weet nog niet welke rol. Biscuit is hier niet echt nieuw, hij is hier al eerder een tijd geweest. Maar misschien dat hij in die tijd vijanden met Cainen is geworden? Of dat hij de vreemdeling is die Cainen waarschuwt? Ik kijk denk ik nog even. Misschien heb jij eventueel een idee?

_________________
avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 11:02 am
Rol 1? Cool zo'n verhaallijntje hehe Razz

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 11:22 am
Rol 3 :3

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
avatar
Berichten : 143
Pawprints (₱) : 65
Roedel : Solitair
Leeftijd : 3
Partner : Hearts will never be practical until they are made unbreakable.
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 12:35 pm
Top dat jullie allemaal zo enthousiast zijn! What a Face

Ik zet de rollen er bij als je het er niet mee eens bent tegen welk team jullie vechten dan moet je even een bericht sturen ^^

@Sucic, dat is oké. Cainen zal hem minder vertrouwen maar de hulp accepteren!
@ Poppy, lastige keus! Anders kun je misschien kijken bij welke rollen we nog wolven nodig hebben zodat we gelijk lopen aan beide kanten :3
@Biscuit, ik vind het allebei een leuk idee! Het kan zijn dat je samen met Amatariseu de waarschuwing krijgt en dat Cainen zich de ruzie met Biscuit herinnert en dit ook een reden is voor de bedreiging. Anders moet je even met Ama overleggen of dat oké is C: Dan hebben jullie allebei rol 1 maar zelf even kijken wie de 'aanzetter' word om terug te vechten.

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

avatar
Berichten : 24
Pawprints (₱) : 16
Roedel : X
Leeftijd : 2,7 Years
Partner : She took the leap of faith and grew her wings on the way down.
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 1:03 pm
Oké, dan zie ik wel c:
Eventueel kan ik bij beiden partijen, Rowan bij de nieuwelingen en Poppy bij de bewoners van Serigala. Ik denk dat ik beiden wel actief zal kunnen houden.

En zijn er bij beiden groepen gevangenen? ik zie het nergens staan, misschien heb ik erover gelezen..

_________________
avatar
Berichten : 143
Pawprints (₱) : 65
Roedel : Solitair
Leeftijd : 3
Partner : Hearts will never be practical until they are made unbreakable.
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 1:34 pm
Ik heb expres een gevangen rol verzonnen aan 1 kant als chantage materiaal zeg maar, de nieuwelingen willen juist geaccepteerd worden of iets dus het leek me verstandig om die geen gevangen te laten nemen. Tenzij iedereen dit beter vind maar dan hoor ik het wel (:

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

avatar
Berichten : 927
Pawprints (₱) : 397
Roedel : The Shadows.
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : " He makes me feel like nobody else, nobody else." [Aissar]
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 1:37 pm
Ik heb ook een klein vraagje, wie wint er? Het lijkt me niet eerlijk dat de vreemdelingen worden weggedreven, maar eveneens als de 'inboorlingen' worden verdreven. Wat gebeurt er als een partij wint?

_________________
avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 1:53 pm
Cainen schreef:Top dat jullie allemaal zo enthousiast zijn! What a Face

Ik zet de rollen er bij als je het er niet mee eens bent tegen welk team jullie vechten dan moet je even een bericht sturen ^^

@Sucic, dat is oké. Cainen zal hem minder vertrouwen maar de hulp accepteren!
@ Poppy, lastige keus! Anders kun je misschien kijken bij welke rollen we nog wolven nodig hebben zodat we gelijk lopen aan beide kanten :3
@Biscuit, ik vind het allebei een leuk idee! Het kan zijn dat je samen met Amatariseu de waarschuwing krijgt en dat Cainen zich de ruzie met Biscuit herinnert en dit ook een reden is voor de bedreiging. Anders moet je even met Ama overleggen of dat oké is C: Dan hebben jullie allebei rol 1 maar zelf even kijken wie de 'aanzetter' word om terug te vechten.

Aye! Wanneer ben je van plan dat topic te maken? Kheb momenteel
Ama's eerste Serigala-topic open staan? Wil je die gebruiken? Razz

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 143
Pawprints (₱) : 65
Roedel : Solitair
Leeftijd : 3
Partner : Hearts will never be practical until they are made unbreakable.
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 1:58 pm
@ Kova , er zal eigenlijk geen winnaar uit komen. Zal ik er even bij zetten, beide partijen zijn namelijk sterk daarom wil ik dat er een gelijk aantal wolven zijn aan beide kanten. Ik doe bijvoorbeeld zelf dat als Cainen te erg verwond raakt hij zich wel terug moet trekken. Een andere optie is dat hij het bijvoorbeeld - met moeite, heeeul veel moeite- een beetje accepteert :3

@ Ama, ik wil nog even wachten tot er meerdere mensen zich aanmelden om er zeker van te zijn dat alle rollen zijn vervuld. Ik zal wel reageren maar het kan dus langer duren voordat ik antwoord xD

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 2:11 pm
Cainen schreef:
@ Ama, ik wil nog even wachten tot er meerdere mensen zich aanmelden om er zeker van te zijn dat alle rollen zijn vervuld. Ik zal wel reageren maar het kan dus langer duren voordat ik antwoord xD

Dan kan ik het topic beter voor andere dingen gebruiken en wachten
tot er genoeg peepz zijn voor het verhaallijn-topicje. Razz
Mocht er iemand geïnterseerd zijn, het is in de Runswick Fields uwu

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 19
Roedel : None
Leeftijd : 4,4 years
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 4:55 pm
Ik vind het echt een heel goed idee! Very Happy Dit idee past heel goed bij hem. Ik bedenk ook nog even waar de ruzie over zou kunnen gaan al heb ik al een klein idee. Als jij een idee over het onderwerp van de ruzie hebt moet je het zeggen C:

_________________
avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 5:00 pm
Biscuit schreef:Ik vind het echt een heel goed idee! Very Happy Dit idee past heel goed bij hem. Ik bedenk ook nog even waar de ruzie over zou kunnen gaan al heb ik al een klein idee. Als jij een idee over het onderwerp van de ruzie hebt moet je het zeggen C:

Wil jij de aanzetter van de gevecht worden, of zou
ik het doen? Razz Me, me, me! Choose me!

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 19
Roedel : None
Leeftijd : 4,4 years
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 5:07 pm
Amatariseu schreef:
Biscuit schreef:Ik vind het echt een heel goed idee! Very Happy Dit idee past heel goed bij hem. Ik bedenk ook nog even waar de ruzie over zou kunnen gaan al heb ik al een klein idee. Als jij een idee over het onderwerp van de ruzie hebt moet je het zeggen C:

Wil jij de aanzetter van de gevecht worden, of zou
ik het doen?  Razz Me, me, me! Choose me!

Mij maakt het niet zo heel erg uit. Biscuit is wel iemand die het leuk vind andere uit te dagen en die ook zonder echt een goede rede een ruzie/gevecht zou beginnen. Het past ook wel erg goed bij hem. Maar als het beginnen van een gevecht ook heel erg goed bij Amatariseu past kan zij het ook wel doen. Al zou ik het ook wel heel graag willen xD

_________________
avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 5:08 pm
Biscuit schreef:
Amatariseu schreef:
Biscuit schreef:Ik vind het echt een heel goed idee! Very Happy Dit idee past heel goed bij hem. Ik bedenk ook nog even waar de ruzie over zou kunnen gaan al heb ik al een klein idee. Als jij een idee over het onderwerp van de ruzie hebt moet je het zeggen C:

Wil jij de aanzetter van de gevecht worden, of zou
ik het doen?  Razz Me, me, me! Choose me!

Mij maakt het niet zo heel erg uit. Biscuit is wel iemand die het leuk vind andere uit te dagen en die ook zonder echt een goede rede een ruzie/gevecht zou beginnen. Het past ook wel erg goed bij hem. Maar als het beginnen van een gevecht ook heel erg goed bij Amatariseu past kan zij het ook wel doen. Al zou ik het ook wel heel graag willen xD

Allebei tegelijk.... xD

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 19
Roedel : None
Leeftijd : 4,4 years
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 5:11 pm
Misschien kan dat inderdaad wel, dat ze allebei boos zijn en gewoon allebei beginnen xD Biscuit zal door een ruzie wel al een hekel aan Cainen hebben dus die zou het niet erg vinden samen met iemand anders die hij verder niet kent wat tegen hem te doen. Ik denk dat het wel mogelijk is

_________________
avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 5:40 pm
Deal! Razz

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Re: ♢ Fight between two worlds.

op di feb 09, 2016 5:46 pm
Misschien wel interessant voor de Shads inderdaad, want die willen land gaan claimen ghehe

_________________
Gesponsorde inhoud

Re: ♢ Fight between two worlds.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum