Serigala


 

Deel | 
 

 Fight First or Family First? {Emaya}

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

avatar


BerichtOnderwerp: Fight First or Family First? {Emaya}   vr aug 19, 2016 4:55 pm

Het was mistig en koel buiten bij de grafstenen waar Celegon rustig aan het wandelen was zoekend naar een hapje. Er was niets te horen naast de wind die wuifde door zijn oren. Plotseling rook hij een prooi en hoorde het geritsel van bladeren. Hij ging op de geur af en zag een klein haasje steen stil zitten. Hij zakte door zijn poten en sloop dichterbij. Hij probeerde zo stil mogelijk te zijn maar dat was moeilijk door alle bladeren die op de grond lagen. Toen je het geritsel plots onder zijn poten hoorde ging de reu er van door, achter het haas aan. Na een eind kei hard rennen had hij hem te pakken. Celegon beet hem in een keer dood en ging meteen liggen en scheurde de haas in stukken. De reu zat onder het bloed. Toen de haas op was en hij die had verlaten ging hij liggen op een plekje met weinig blaadjes om hem heen. Hij likte een beetje van het bloed om zijn bek weg maar nog niet alles was weg. Nadat hij zijn broertje had ontmoet moest hij rekening houden met wie hij tegenkwam. Natuurlijk kende hij nu al Ama maar Scarleg had pups. Celegon zuchtte even bij de gedachten van pups, verschrikkelijke beesten die je leven konden verwoesten met irriteren. Toch had Celegon niet veel ervaring met pups omdat hij er zelf geen had maar de gedachten waren voor hem al genoeg. Celegon schrok even, wat waren die namen ook al weer? Celegon zuchtte geïrriteerd, hij had geen zin in denken maar actie. De volgende wolf die hij tegenkwam had vanaf nu gewoon problemen. Hij ging misschien als de wolf onder hem lag vragen naar de naam of hij bekend voor kwam maar veel herinnerde de reu zich niet van de namen


{Emaya}

_________________
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   vr aug 19, 2016 6:21 pm

Yay foonpost

Haar pootstappen waren doodstil toen ze met een haas in haar bek tussen de grafstenen door liep. Het was behoorlijk mistig, Emaya viel dan ook absoluut niet op. Het enige zichtbare aan haar waren haar ogen, die ijsblauw schitterden en deze sombere plek aandachtig opnamen. Ze kreeg altijd een duister en kil gevoel op plekken zoals deze. Omgeving had wel degelijk invloed op je gedrag. Ze zocht een mooi plekje en ging uitgebreid liggen, om vervolgens de haas op te eten.

Ze bleef rustig languit liggen, ook nadat ze haar prooi had opgegeten. Echter kon ze niet lang blijven liggen. Een geluid, een geur. Een zucht. Geïrriteerd. Emaya proefde de lucht terwijl ze langzaam overeind kwam. De geur was bekend, maar toch ook weer niet. Verre familie? Hm. Ze betwijfelde het. Toch volgde ze de geur, en het bracht haar bij een grijze reu met dezelfde blauwe ogen als zij en.. Haar vader? Verward schudde ze haar kop. Haar eigen ogen waren iets feller, wist ze. De witte wolvin gromde zachtjes, niet kwaad, niet vriendelijk. Neutraal was haar keuze. "Wie is daar?!" Ze spande de spieren onder haar nog steeds vrij dikke vacht en wachtte het antwoord af.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   vr aug 19, 2016 7:18 pm

Na een tijdje wachten rook Celegon een geur. De geur was niet bekend maar toch ook niet echt onbekend. Celegon boeide het toch niet want had zin in actie. Er kwam een witte teef aangewandeld. Celegon zette zich schrap om op haar af te rennen. Hij hoorde zacht een grom en een vraag. Ze vroeg wie hier was. Niet kijkend naar de wolf ging Celegon erop af. Zijn tanden bloot en een hard, kwade grom kwam uit zijn bek. Maar toen stopte hij met rennen, grommen en zijn tanden laten zien. Geïrriteerd klonk zijn harde grom door de grafstenen. Hij keek de wolvin aan, blauwe ogen, witte vacht. Hij zuchtte even teleurstellend. ‘’Dus.. Wie is je vader?’’ Vroeg hij duidelijk snauwerig. Bijna rakend staan ze tegenover elkaar maar de reu stapte terug met een zucht. Ongeduldig stond hij te wachten op een antwoord. Celegon kon niet wachten om bloed te zien druipen van de witte teef. Dit kon maar beter niet zijn broertjes dochter zijn, of hij kreeg twee klachten over hem bij Scarleg en dan was hun band direct afgelopen, wat hij niet wou. Hij ging nog niet zijn excuses aanbieden, dat ging hij pas doen als hij zeker weet dat de witte teef niet zijn vader was. Toch was die bang dat hij haar toch zou moeten vermoorden. Het was niet goed als ze er van wist. ‘’It will help you with you’r death dearie. So if it is Scarleg i will kill you fast instead of slowly.’’ Zijn kwaderige blik wierp hij naar de witte wolvin. Hij glimlachde even lief naar de witte teef. Hij dacht even na. Hij wou goed worden voor Scarleg aar hij had het toch al erger gemaakt. ‘’Okay. You get five second to run away.’’ Misschien maakte hij wel een fout en rende ze weg naar Scarleg maar dat was misschien maar beter. Even keek hij naar de wolvin die er best sterk uitzag. Was vechten wel een goed plan?

_________________
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   vr aug 19, 2016 7:46 pm

Oef, heethoofdje. De reu had zijn tanden ontbloot en liet een kwade grom horen. Emaya moest bijna lachen. Hij vroeg wie haar vader was. Waaaat?! Waarom zou hij dat willen weten. Met een lichte grijns staarde ze hem aan. "En waarom zou je dat willen weten?" vroeg ze rustig en ze keek naar haar witte voorpoot. De reu negeerde haar vraag. "It will help you with your death, dearie. So if it's Scarleg, I will kill you fast instead of slowly." Hij glimlachte lieflijk. "Okay. You'll get five seconds to run away." Emaya grinnikte humorloos. "Well. Who said you are gonna kill me? And if you really wanna know? Yeah. I'm Scarlegs one and only daughter, Emaya. What do you want. And why would you even care?" Ze ontspande geen seconde. Zou hij familie zijn van haar vader? Dat zou raar zijn. De een was naïef. Deze was een enorm domme heethoofd.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   vr aug 19, 2016 8:41 pm

‘’Well. Who said you are gonna kill me? And if you really wanna know? Yeah. Im Scarlegs one and only daughter, Emaya. What do you want? And why would you even care?’’ Celegon begon met een zucht. ‘’First at all, too many questions. Best im not gonna kill yah, but only because where family and you’r nothing gonna tell my little brother, Scarleg.’’ Hij glimlachde niet aangenaamd. ‘’But i should run if i where you..’’ Zei hij nog even waarschuwend. ‘’And don’t even think of telling Scarleg this happend between us, because he is not gonna believe it.’’ Vriendlijk gaf hij een likje over haar kop en als volgt een geïrriteerde beet wat een kleine beschadiging gaf aan haar kop. ‘’Now… Friends? Uhum.. Family, excuse me.’’ Zei hij glimlachend. Actie! Heerlijk! Celegon voelde vrolijkheid door zijn lichaam gaan. Maar hij moest focussen. Vechten kon niet het was wel zijn nichtje. Hij nam weer een stapje terug en ging zitten. ‘’Owh ja. Laten we toch maar niet vechten bedacht ik me net. We willen Scarleg toch niet verdrietig maken? Ik bedoel ook als je gaat zeggen dat ik je beet, en gemeen deed, zei hij kapot gaan, dus… Sssst..’’ Hij glimlachde gemeen naar Emaya. Er kwamen gedachten in de reu zijn kop. Celegon is back and with a big comeback. Look out bitches. En zijn glimlach straalde op zijn gezicht

_________________
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   vr aug 19, 2016 9:03 pm

Okè. Shit. Hij was dus haar oom. Geweldig. Hij herhaalde dat ze zou moeten rennen, maar ze bleef kalm staan. Hij zei dat Emaya het niet mocht vertellen aan haar vader. Ze rolde met haar ijsblauwe ogen. De reu gaf een likje over haar kop, en ze stapte nijdig achteruit. "Don't touch me," gromde ze. "Now.. Friends? Uhmm.. Family, excuse me." "I would never want to be your family," zei de witte wolvin vol afkeer. De meeste wolvinnen in haar plaats zouden ter plekke zijn ingestort bij die glimlach, maar Emaya kon maar bij een wolf haar verstand verliezen en dit was gewoon de zoveelste domme idioot die ze tegenkwam. Ze waren arrogant, irrritant en bovenal: ze dachten dat ze eng waren. Ze herkende ze meteen, want ze was er immers zelf een geweest! Hij zei iets over Scarleg, maar Emaya luisterde maar met een half oor. "Je wilt niet met me vechten. Heeft je lieve broertje dan niks over mij verteld?" Ze lachte verbitterd terwijl ze haar spieren nog verder spanden.
Over het algemeen zag ze eruit als een zwak teefje. Haar vrij dikke vacht verborg haar spieren. Dus ze was behoorlijk in het voordeel.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   vr aug 19, 2016 9:37 pm

Celegon die zat dus maar een beetje te luisteren naar het gemopper van Emaya haar ‘lieve’ nichtje. ‘’Heeft je lieve broertje dan niks over mij verteld?’’ Celegon moest lachen. ‘’Nee, ik denk omdat hij zich schaamd voor die lelijke uiterlijk van je.'' Ik begrijp hem wel. Je hebt een vies, lelijk bitchy gezicht.’’ Hij stopte met lachen want de witte teef begon zich steeds meer aan te spannen. Haar vacht werd groter en haar uitstraling steeds bozer. Even dacht Celegon, fuck Scarleg toch even. Hij ontblootte zijn tanden met met een grote sprong viel hij gespand op de teef waardoor ze met een plof viel. Hij glimlachte snel nam hij haar in de houd greep zodat ze niet kon ontsnappen. Zijn kop ging met een snelle reflectie naar haar nek en beet en slikte wat bloed op. Wolven bloed, heerlijk, dat hij gemist.Toen hij van haar af ging nam hij snel een niepig, waarschijnlijk pijnlijk, nipje, maar snel genoeg was hij van haar af. Hard beet hij haar niet aar moeite om het te doen was het wel. Ze was een sterke wolf, ze was een uitdaging. Hij glimlachte weer gemeen met bloed van haar bloed om zijn bek. Hij likte even om zijn bek om het verleidelijk te laten lijken om hem te pakken.

_________________
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 12:14 am

Hij lachte. Hij làchte. Emaya had het zo gehad met die kleuter. En hij moest haar oom voorstellen. "Nee, ik denk omdat hij zich schaamt voor die lelijke kop van je." Emaya gromde, nu geïrriteerd. "Ik heb ook nog nooit van jou gehoord. Komt vast omdat Scarleg zich schaamt voor je." De reu ontblootte zijn tanden en zij maakte zich klaar om weg te springen. En ja hoor, twee tellen later deed hij een poging om op haar te komen. Ze sprong opzij, waardoor hij in het zand zou bijten. "Ik kan zien dat je de broer van mijn vader bent. Je bent voorspelbaar en je vechtkunsten zijn bijna nog slechter!" grinnikte ze voor ze met haar tanden uithaalde naar zijn nek.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 4:06 pm

Nadat hij mis sprong zei de witte teef Emaya wat over zijn vecht skills. Oke, dacht Celegon. Goed begin maar dat was precies zijn bedoeling. De teef dacht dus dat hij slecht in vechten was, mooi. Hij ging even zitten. ‘’Zo, nu je een voorsprong hebt, voel je je zeker heel stoer.’’ Zei die. Hij ontspande. Hij ging gapen, net echt. De teef was dichtbij en Celegon beet snel in haar staart. Raak! ‘’Got Yahh!’’ Hij voelde dat ze haar lichaam spande. Hij liet niet los. ‘’Laat ik duidelijk zijn. Ik ga je niet vermoorden, zo ben ik dan weer niet, maar ik moet zeggen, verwonden is ook leuk.’’ Bleef hij serieus. Een klein evil lachje kwam wel tevoorschijn. Alleen zijn bek spande om haar bek verder was alles rustig. Met een snelle reflectie, niet bijtehouden, sprong hij op haar. Emaya lag er nu bij op haar rug. Hij glimlachde. ‘’Awh, schattige poedel onder me. Was dat ook zo ‘voorspelbaar’, dearie!’’ Heerlijk vond hij dit. Die overwinning had hij dus echt gemist.

_________________
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 4:22 pm


Haar oom was echt arrogant. Hij ontspande en gaapte. Emaya zwaaide met haar staart en ging zitten. Hij haalde opnieuw uit, dit keer naar haar staart. Hij had haar vast en zei dat hij haar niet zou vermoorden. Emaya bleef nog steeds enorm kalm. Die arrogantie van hem zou nog eens zijn dood worden als hij een Shadow tegen zou komen. De witte wolvin grinnikte. "Wie zegt dat ik jou niet vermoord?" Haar Shadowverleden kwam naar boven. Haar arrogantie van die tijd, hoe vervelend ze wel niet was. Maar ook het feit dat ze daar alles had geleerd. De reu hapte naar haar bek maar miste, en even later zat hij bovenop haar. Goed zo. Beste. Vechter. Ever. "Hoe heet jij dan?" vroeg ze, dodelijk kalm. Ze was niet zo opvliegerig. Emaya trapte in zijn maag, rolde onder hem weg en greep zijn hals. "Hoe voelt het om verslagen te worden door een poedel?"

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 4:53 pm

‘’Nahh ja. Als je ij wilt vermoorden, prima. Maar Scarleg was super blij om een broer te hebben en hij zal oneindig naar me zoeken en als je dan zegt dat ik dood ben zou die stuk zijn wilt dan weten hoe jij dat weet. Tja. Je maakt het je vader wel moeilijk.’’ Zei hij dan maar. Ze vroeg naar zijn naam. ‘’Celegon, nu blij poedeltje.’’ De poedel onder hem trapte hem in zijn maag en lag nu op hem. ‘’Sexy hoor. Poedel komt ook eens in actie.’’ Ze greep hem bij zijn hals. ‘’Wauw.. Nu ben ik bang..’’ Zei hij sarcastisch nadat de poedel zei dat hij verloren had. Celegon ging met naar haar oor en beet tot er bloed uit stroomde en likte het dan op. ‘’Jeez. Wat is poedel bloed lekker.’’ En trapte haar de lucht waardoor ze hard neer kwam op een paar blaadjes. Celegon stond kalm op en gaapte. ‘’Wauw, niet te vroeg juichen he, dearie!’’ Celegon rende naar haar toe en sprong over haar heen in plaats van op haar. Hij draaide om. Celegon zag er nooit sterk uit en werd altijd onderschat. Maar de reu had altijd gewonnen, naast zijn vader dan.

_________________
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 5:12 pm


De reu stelde zich voor als Celegon. Een arrogante naam voor een arrogante klootzak. Top. Ze beet harder in zijn hals en proefde bloed. Het gleed tussen haar witte, scherpe tanden door. Hij greep haar witte oor en ze voelde dat het scheurde. Maar ze voelde bijna geen bloed vloeien. Wat? Zat hij haar bloed te drinken?! Ieuw! Ze verstevigde haar greep op zijn hals en gromde. Toen trapte hij haar, waardoor ze wegvloog en landde in een enorme berg blaadjes. Ze voelde hoe haar witte oor scheurde want de reu liet niet los. Ook de wond in haar schouder, die nog maar net geheeld was, ging open en begon hard te bloeden. Lichtelijk verzwakt kwam de witte teef overeind. Stom rotbeest! "Waarom is mijn vader zo verdomd naïef?! Je bent een arrogante klootzak! Jij kunt onmogelijk zijn broer zijn!" Ze werd steeds zwakker vanwege het bloedverlies en kon nog maar net op haar poten blijven staan toen hij over haar heen sprong. Emaya draaide zich om en zette een aantal stappen achteruit, bedenkend wat ze nu zou moeten doen.
Eigenlijk zouden we nu een van Emaya's vertrouwelingen hierin laten (Amatariseu, Aissar, of Scarleg XD

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 5:54 pm

De zwakke teef stond vermoeid op en verloor ook al bloed bij haar schouder. Voordat hij over haar heen sprong zei ze ook nog wat over hem maar hij had geen zin o te reageren. Scarleg was inderdaad naïef en een ongelofelijke poesie. Emaya werd alleen nog maar zwakker, in zijn voordeel natuurlijk. Het gevoel van overwinning ging door zijn lijf. ‘’Je had dus toch beter kunnen vluchten. Net zo'n dom wolfje als je vader.’’ Ja hij zei het echt, zijn broetje was toch ook wel een beetje dom, maar tenminste wel aardig. En hij liep dichter naar haar toe. Evil ging hij rondjes wandelen om de zwakke teef die al verloren had. ‘’Eerlijk gezegd wou ik goed worden voor je vader maar ik denk dat ik gewoon te veel van moorden hou. Helaas ga ik jou niet vermoorden, in jou voordeel dus wees maar blij dat ik je spaar. Maar niet te blij want ik ben nog niet klaar!’’ En sprong van achteren op haar rug waardoor ze snel neerviel omdat ze te zwak was geworden. Hij gromde in haar hoor die half stuk was en vol bloed. Hij beet in haar nek. Zijn tanden gingen langzaam door haar nekvel waardoor bloed ontstond in haar haar. Hij liet los en zei:’’Voelt het wel een beetje fijn.’’ konk hij gemeen. Met een sprong ging hij van haar af. ‘’Owh arme Emaya toch.. ik ga je een tweede kans geven om weg te rennen, je hebt een minuut. handicapped bitch’’ Wat genoot Celegon van deze overwinning.

_________________
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 6:39 pm


Celegon was nog niet tevreden, terwijl ze al duidelijk had verloren. Toen ze haar kop omdraaide om haar schouderwond te onderzoeken begon hij rondjes om haar heen te lopen. Hij sprong op haar, en Emaya zakte door haar poten. Ze wou niet meer vechten. Kon haar moeder niet komen? Of op z'n minst iemand waarmee ze bevriend was?! Kon Aissar niet komen? Iemand die haar zou helpen! Ze voelde tanden in haar nek maar reageerde niet. De jonge teef was verdoofd vanwege bloedverlies en lag zwak onder de broer van haar vader. Hij sprong van haar af en zei dat ze een minuut had. "Nee. Een ex-Shadow vlucht niet. Maar je moet weten.. Misschien wilt mijn vader je niks doen, maar mijn moeder gaat je opsporen en je doden voor wat je haar overgebleven jong hebt aangedaan!" grauwde ze. En ze viel flauw.

"Ayero.. Ik wil niet terug. Iedereen haat me. Ik raak bijna dagelijks gewond en doe alles verkeerd." Wanhopig keek ze haar broer aan. "Lieve Emaya.. Ik zou willen dat ik je bij me kon houden. Maar onze ouders hebben je nodig. Jij bent de enige van ons drieën die nog bij ze is. En alles wat je meemaakt heeft een reden. Het maakt je sterker, heb je dat niet door?" Hij duwde zijn snuit in haar witte vacht. Ze had geen littekens hier. Ze was niet gewond. "Nee Ayero.. Ik heb dat niet door. Ik kan het niet! Waarom ik?" fluisterde ze verstikt. "Omdat, Emaya, zusje, jij speciaal bent."

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 6:59 pm

Celegon kreeg nog even een speech van dat ze niet ging vluchten omdat ze ex-shadow was en dat haar moeder Amatariseu hem ging vermoorden omdat Scarleg dat toch niet deed. ‘’Haha, wauw poedel kan ook nog speechen. Hij kreeg opeens geen antwoord meer van Emaya die flauw viel. ‘’Emaya?’’ Vroeg hij stiekem wel een beetje bezorgd. Hij slikte even. Nee dit was een grap van Emaya. ‘’Blijf dan maar liggen.’’ Zei hij lachend. Of was dit geen grap, dachtte hij na. Dit was niet zijn bedoeling. Celegon moest haar helpen maar dat zou hem als een hero laten lijken en dat wou hij niet. Hij dacht na, was er niet ergens water in de buurt? Hij tikte Emaya even aan met zijn poot. ‘’Em.. Emaya..’’ Hij gromde zacht. Hij huilde even hard want misschien was er iemand in de buurt die haar wel kon helpen want Celegon wou geen moeite doen voor de teef die voor hem lag. Hij draaide zich om en ging ervandoor, opzoek naar weer een tijdje rust zonder actie, misschien wat vrienden, misschien naar Scarleg en zeggen dat hij en Emaya het goed konden vinden met elkaar, hij heeft toch allang tegen Scarleg gelogen. Hij likte nog even het bloed van zijn tanden en om zijn bek en liet toen de witte teef Emaya achter.


{Einde Topic voor Celegon miss dit een open topic word voor Em zodat er iemand kan helpen :’D Wat heeft ze toch ook een lieve oom..}

_________________
 
Made By...:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 7:35 pm


Celegon was weg toen ze wakker werd. Ze had gedacht haar broertje nooit meer terug te zien na haar laatste droom. Maar blijkbaar als ze bewusteloos raakte, sprak ze hem. Het werd langzaam donker en Emaya bleef liggen, jankend. Ze was nog nooit zo bang geweest. Ze durfde niet te huilen, bang dat een echt slechte wolf haar zou vinden en haar zoou doden. Hmm. Misschien wou ze dat ook wel. Dan zou ze klaar zijn met de problemen die haar leven met zich meebracht. Dood zijn is makkelijk. Leven niet. Leven als zij was nog moeilijker. Maar haar ouders hielden haar op aarde, weerhielden haar ervan om zichzelf gewoon van een berg te gooien. Ze was de enige die nog bij hun ouders was. Dat wist ze. En misschien kon ze ooit normaal leven. Met een partner, pups en vrienden. Ze beet op haar lip en huilde naar Okami en haar vrienden die niet in de roedel zaten.
OPEN VOOR EEN VRIEND, EEN FAMILIELID, OF ROEDELLID VAN EMAYA

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 8:35 pm


 

Half slapend met zijn kop op zijn voorpoten neer gelegd, was de Shadow te vinden in het donkere bos – om precies te zijn, de thuisbasis van zijn roedel. Starend was zijn blik gericht naar boven, kijkend naar de enkele sterren die door het bladerdak heen schenen. Het was donker om hem heen, dit ook mede dankzij het duistere gebied, op lichtere plaatsen zou het vast en zeker schemerig zijn, bedacht hij zich. Aissar had zichzelf een momentje van rust gegund, maar kon tot zijn ergernis niet in slaap komen. Zuchtend, probeerde hij het nogmaals en sloot daarna zijn ogen.

Bijna was de zwarte reu in slaap gevallen, tot op het ogenblik dat er ineens een huil hoorbaar werd. Zijn oren draaiden nieuwsgierig heen en weer, waarna ook zijn kop wat omhoog kwam. Het duurde het even dat het tot hem door drong; het geluid was afkomstig van Emaya! Het had duidelijk als een noodkreet geklonken, waardoor de Shadow overeind getrokken werd. Aissar werd onbewust onrustiger dan verwacht, de laatste keer dat hij de wolvin had ontmoet was ze ook al gewond geraakt. Ergens knaagde er nog steeds een schuldgevoel, al helemaal omdat hij niet bij haar had kunnen blijven om d’r te kunnen helpen. Hij had graag bij haar gebleven, maar het in een roedel zitten had ook zo zijn verplichtingen. Daarbij had hij nog steeds niet uitgesproken, dat hij toch lichtelijk gevoelens voor haar had. Iets waar de reu het nogal moeilijk mee had; het uitspreken van gevoelens. Het had nooit zo in zijn aard gezeten om te laten zien wat hij dacht, Aissar was wat dat betreft dan ook meer van de daden. Ergens hoopte hij dan ook dat Emaya dan ook misschien iets had gezien in zijn gedrag tegenover haar, dat bespaarde tenminste het moment om de moeilijke woorden uit zijn mond te persen.

Aissar was, nadat hij haar roep om hulp had gehoord, opgestaan. Hij had nog een blik om hem heen gekeken, maar aangezien er niemand om hem heen was, had hij al gouw de draad opgepakt en het Shadow bos verlaten. De huil had hem naar een plek dichtbij gebracht – Ashen Oak Cemetery, één van de plekken waar de resten van de tweebeners te zien waren. Tussen de stenend dravend, op zoek naar een teken van Emaya, bleef hij voor een aantal seconden stil staan. Zijn neus was in de lucht geheven en al snel was er dan ook een huil hoorbaar, dit was dan ook het moment waar hij vroeg voor een teken van Emaya.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   za aug 20, 2016 8:50 pm


Haar ogen vielen dicht en ze haalde langzaam adem. Ze jankte en deed haar best om de pijn te negeren. Haar oom. Familie. Ze was neergehaald door de broer van haar vader. Celegon was het tegenovergestelde van Scarleg. Celegon was een stuk slimmer, irritanter, gemener, en hij zou een prima Shadow zijn. Zoals de Shadows bedoeld waren. Ze rook bijna niks door de geur van haar eigen bloed die haar omringde. Ze vertrouwde op haar oor. Ieuw. Toen ze haar ogen kort opendeed, zag ze een stukje van haar witte oor. Ieuw. Ze sloot haar blauwe ogen en jankte opnieuw, proberend het walgelijke beeld van het halve oor te vergeten.

Wacht wat?! Aissar?! Haar ogen vlogen weer open. Ze hoorde een huil, die van Aissar. Emaya beet op haar lip. Ze wou hem nu echt zien. Ze was onderuit gehaald door iemand die er niet eens zo heel erg veel groter uitzag dan zij! Ze kwam wankelend overeind en zette een paar stappen. Emaya beet op haar lip en huilde terug, waarna ze zich weer liet vallen. Lang overeind blijven lukte niet. Het deed te veel pijn.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   zo aug 21, 2016 12:17 pm

 

Terwijl de zwarte reu onrustig zijn weg vervolgde op zoek naar Emaya, lette hij ontzettend veel op de omgeving in zijn buurt. Zijn neus rook duidelijke sporen dat ze hier was, enkel kon hij haar niet direct vinden door de spanning die in zijn lijf te vinden was. De zwarte oren op zijn kop, draaiden constant heen en weer, dit omdat hij een antwoord terug verwachtte. Of zou hij inmiddels al te laat zijn? Zijn hartslag steeg duidelijk, waarin hij enkel zenuwachtiger werd dan dat hij al was. Want hoe zou hij haar aantreffen?

Godzijdank, was er een welbekend geluid hoorbaar – een goed teken als je het hem vroeg, ze leefde nog. Aissar versnelde zijn pas toen hij door kreeg welk pad hij moest volgen en kwam dan ook al snel  aan bij witte wolvin. Tot zijn schrik zag hij haar op de grond liggen. Haar vacht was minder wit dan normaal, een geur van bloed drong dan ook zijn neus binnen. Afschuwelijk dat het die van Emaya moest zijn, stopte hij net op tijd bij haar. “Emaya?” Onbewust was zijn stem bezorgder dan verwacht. Even twijfelde hij zelfs of het  hem zelf was die zo paniekerig haar naam had uitgesproken. “Wat is er gebeurt?” Met zijn neus dwarrelde hij voorzichtig in haar vacht, waar hij al gouw een wond zag in haar nek, de schouderwond die ze had opgelopen bij het jagen – die duidelijk weer erger was geworden en een bebloed oor wat waarschijnlijk gescheurd was.  Zijn kop was vol met vragen hoe dit gebeurt was, maar aan Emaya te zien, had ze eerst iemand nodig om haar op te lappen. “Het is goed.. Ik ben bij je,” Waren een paar geruststellende woorden. Behoedzaam ging zijn neus richting de wond bij haar nek, akelig was haar vacht donkerrood geworden van het bloed en zoals hij kon zien bloedde het nog steeds wat. Zo zorgzaam als hij nu was, likte hij voorzichtig de wonde schoon.

Ondanks dat hij Emaya wou helpen, was er toch iets van borrelend woede bij hem iets omhoog gekomen. Dit was niet de plek waar je je ernstig kon verwonden; er was immers weinig wild te vinden en daarbij realiseerde hij zich dat Emaya dit onmogelijk zelf kon hebben gedaan. Het Shadow bloed in hem, kroop al geïrriteerd door zijn aderen. “Wie heeft dit gedaan Em?”


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   zo aug 21, 2016 12:43 pm


Het duurde niet lang voordat Aissar haar had gevonden. Ze schaamde zich dood, maar je moet toegeven: ze was al een stuk zwakker geweest van haar verwondingen. Ze dwong haar kop om om te kijken, en ja hoor, daar stond de zwarte reu. "Emaya?" hoorde ze. Was hij bezorgd? Wááát? Een Shadow? Bezorgd? Ach ja. Misschien.. Nee. Dat kon niet. "Ik ben er nog," zei ze zwakjes. Haar moment van bewusteloosheid was al geweest. En in die tijd was oom Celegon vertrokken. Hij had haar voor dood achtergelaten! Wou ze hem eigenlijk nog wel oom noemen? Dat ze een bloedband hadden hoefde niet meteen te betekenen dat Emaya hem als familie zag. Maar Celegon had wel gelijk: haar vader zou haar niet geloven. Haar moeder wel, maar haar vader geloofde vast dat Cel een goede wolf was, net zoals hij. Die niet hield van moorden. Die niet verdomd arrogant was. Hij gedroeg zich als sommige Shadows. "Het is goed.. Ik ben bij je," hoorde ze. Was dat Aissar wel? Of was ze aan het hallucineren dat een Shadow haar hielp? Zorgzaam en voorzichtig begon hij haar wonden schoon te likken.
Toen haar vacht weer enigszins wit was, hield hij op. Ze zag de woede in zijn ogen. Ze wist wat hij moest denken. En zij dacht hetzelfde. "Wie heeft dit gedaan, Em?" vroeg hij. Emaya's blauwe ogen verduisterden. "Celegon. De broer van mijn vader," gromde ze. Ze hield echt van haar vader, maar ze moesten binnenkort echt praten over zijn broer. Ze zei niet "mijn oom", omdat ze hem niet erkende als oom.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   zo aug 21, 2016 5:09 pm

 
De Shadow realiseerde niet dat hij met de woorden die hij uitspraak een puinhoop van zijn leven maakte. Als het goed was, had nu ook Emaya door dat hij toch redelijk bezorgd om haar was, daarmee liet hij meteen zijn ‘schild’ zakken en waren er zelfs emoties te zien. Het zicht van een gewonde Emaya op de grond maakte hem bewust van het gene waar hij al een hele tijd mee zat; in zijn hart –ja, die heeft hij ook – was er een plekje gereserveerd voor Emaya. Ergens voelde het bij hem behoorlijk geïrriteerd, betekende het dat hij door de liefde eens stuk zachter werd? Een softie? Hij begreep het nog niet helemaal en wist ook nog niet hoe hij er mee om zou moeten gaan, maar vroeg zicht toch ook af of er dezelfde bezorgdheid zou heersen bij Emaya als hij zo toegetakeld door een andere wolf zou zijn. Eén ding was hem zeker, hij zou er voor willen zorgen dat Emaya hem niks overkwam. Dat was dus al direct een ding waar hij in gefaald had, de vorige keer bij hun ontmoeting was ze ook al gewond geraakt tijdens een jacht en nu trof hij haar weer gewond aan. Enkel wist hij dit keer dat het anders was, de witte wolvin was duidelijk aangevallen door een andere wolf. Het Shadow bloed in hem, borrelde daarbij al direct naar boven, het liefste zou hij direct het spoor willen volgen en diegene laten boeten die dit op zijn geweten had. Trouwens, als hij de wolf tegenkwam.. Hij zou zich zeker weten niet inhouden.

Emaya dacht precies het zelfde aan de blik in haar ogen te zien. Toch twijfelde Aissar of ze zelf geen wraak wou nemen, niet dat hij dat zou toelaten trouwens – ze mocht van hem het gevaar niet voor de tweede keer opzoeken, naar zijn mening. Het antwoord van de wolvin was dat de naam Celegon was, een naam die Aissar nog niet eerder had gehoord. Daarbij kwam er ook bij dat het de broer van Emaya’s vader was, toevallig kende hij daar wel de naam van; Scarleg. Dat betekende dus dat Emaya was aangevallen door haar oom, een familielid. De familie was blijkbaar nog verder verknipt dan dat Aissar zelf dacht. “Wait for revange, justice will prevail..” zei hij wijs, om haar toch nog te willen tegen te houden. Het was eerst van belang dat ze weer geneest, voor de rest zou hij zelf wel zorgen. “Hoe ziet hij er uit?” Hij kon het dan toch niet laten om naar iets meer details te vragen.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   zo aug 21, 2016 5:35 pm

Yay foonpost

Mijn oom. Mijn oom. Mijn oom. Mijn oom. Mijn oom. Die zeven letters spookten door haar kop. De broer van mijn vader. Als Aissar niet was gekomen, zou ik nu liggen te sterven. Ze was Aissar enorm dankbaar. En aan de woede in zijn ogen te zien wou hij Celegon iets aandoen. Dus, Celegon, oom. Je hebt een kwade Shadow achter je aan. Vlucht maar. En kom nooit meer terug, dacht Emaya dreigend.
Het was duidelijk dat Aissar niet wou dat ze zelf achter Cel aan zou jagen. Ach ja. Aissar kon dit prima. Hij had nog betere training gehad. "Hoe ziet hij eruit?" vroeg Aissar. Ze groef in haar gedachten. "Hij lijkt niet echt op mijn vader. Hij is goed getraind, vele littekens, grijze vacht en blauwe ogen. Je kunt hem ook herkennen aan zijn enorme moordlustigheid. En als je hem dan nog niet herkent.. Hij drinkt het bloed van zijn slachtoffers." Emaya rilde bij de gedachte. "Wat is poedelbloed lekker," had hij gezegd. Hij was een demon, een psychopaat. Hij moest vernietigd worden. Al zou ze haar vader daar enorm verdrietig van maken. Een moordenaar zoals hij kon niet blijven. Niet zolang zij nog leefde. Hij moest dood, zelfs als haar vader haar dan permanent zou haten.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   zo aug 21, 2016 5:58 pm

 
De wraakgedachtes waren bijna in Emaya donker glanzende ogen te zien. Het was duidelijk zichtbaar én voelbaar dat ze gerechtigheid wou en het liefste nog meer dan dat.. Omdat hij wist dat Emaya zich te veel kon laten meeslepen – zoals in het jagen -, wou hij haar het liefste beschermen, zodat ze zichzelf niet erger zou verwonden. Het mocht duidelijk zijn dat dit het moment was dat hij in actie kon komen, ergens met ook nog de gedachte dat hij kon laten zien hoeveel ze voor hem betekende.. Toch was dit nu niet de tijd voor romances, hij zou die bewuste Celegon moeten vinden voordat de wolf hem te snel af was. Daarbij had hij wel een aantal herkenningspunten nodig. Emaya leek er niet veel moeite mee te hebben om ze te geven, misschien realiseerde ze zich dan ook wel dat ze te erg verwond was. Het uiterlijk waar hij wat mee kon was; getraind – al baarde hem dit niet veel zorgen, hij zou ter plekke wel zien wat de wolf in petto had- , veel littekens, dat kon verder nog wel eens van pas kunnen komen met het zoeken naar de juiste wolf. Een grijze vacht en blauwe ogen waren de rest van zijn uiterlijk. Als karakters kenmerken zei Emaya dat de wolf vol met moordlustigheid zat en dat het gek genoeg bloed dronk? Wat vreemd had hij haar aangekeken, ze had toch geen rare verhalen gehoord over vampiers? Een tegen woord gaf hij verder niet, Emaya zou wel weten wat ze zou hebben gezien nam hij aan.

Hoe graag hij ook direct in actie wou, hij kon Emaya niet achterlaten. Tenminste niet in de nacht.. Aissar knikte nog even dat hij haar aanwijzingen had gehoord, maar zei er verder niets over. “Kun je opstaan?” Vroeg hij wat zachter, iets drukkend met zijn neus tegen haar schouder om haar al wat omhoog te krijgen.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   zo aug 21, 2016 6:11 pm

Hij vond het duidelijk raar dat Celegon bloed dronk. Ja. Nieuw. Ze wist het. Maar het was waar. Er zat praktisch een vampierwolf in haar familie. En dan te bedenken dat ze dacht dat haar familie niet gekker kon worden. Misschien dacht Scarleg dat zijn broer goed kon worden, maar iemand die familie voor dood achterlaat kan niet goed worden. Ze stelde ze haar moeders gezicht voor wanneer die zou horen dat de broer van haar mate haar dochter bijna had gedood. Haar laatste jong. Ze zou zo kwaad worden. Zij zou Celegon minder snel doden, maar iemand die haar dochter wat aan zou doen zou hetzelfde toegediend krijgen. Celegon was praktisch dood. Aissar knikte. Hij had haar vage uitleg begrepen. "Kun je opstaan?" vroeg de zwarte reu vervolgens. Emaya beet op haar lip en knikte. De witte wolvin vouwde haar poten onder zich en kwam met Aissars hulp overeind. Ze kon weer een beetje staan.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   ma aug 22, 2016 10:36 pm

 
De zwarte reu spoorde de gewonde liggende wolvin aan om op te staan, dit werkte gelukkig ook nog want gouw daarna kwam er nog beweging in ook nog. Niet dat het erg soepeltjes verliep – de teef was duidelijk verzwakt en wiebelde een beetje op haar plek toen ze eenmaal stond. Aissar was in zijn hoofd al weer aan het plannen hoe hij de genadige wolf zou pakken, maar hij had nu de plicht om eerst voor Emaya te zorgen. Tenminste, hij voelde zich verantwoordelijk om voor haar te zorgen. Enkel vroeg hij zich af, hoelang hij dat kon volhouden deze keer. Een zucht ontsnapte zijn bek, eerst maar eens een slaapplek vinden. Morgen zou hij al vroeg vertrekken om de wolf op te sporen, neer te halen zo als hij bij Emaya had gedaan. Aissar realiseerde zich dat het eindelijk wat spanning was wat hij zocht, het was al te lang geleden dat hij eens een keer had gevochten waar hij achter stond. Zijn ogen scanden de omgeving om hem heen, de gewonde Emaya zou niet al te ver konden lopen, waardoor het aanbod op een slaapplaats niet erg groot was. Het kwam ook dan de idee naar hem naar boven om maar gewoon beschutting te zoeken bij één van de grafstenen. De stenen waren immers groot genoeg om de wind te omzeilen.  Met zijn ogen, wees hij richting een steen vlak bij hun in de buurt. “Bij gebrek aan iets beters..” mompelde hij zachtjes, iets meer in zichzelf.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Fight First or Family First? {Emaya}   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Ashen Oak Cemetery-
Ga naar: