Serigala


 

Deel | 
 

 Fight Song. {Huiltopic Shads}

Ga naar beneden 

avatar


BerichtOnderwerp: Fight Song. {Huiltopic Shads}   vr maa 18, 2016 6:48 pm

And all those things i didn't say
Wrecking balls inside my brain
I will scream them out tonight
Can you hear my voice this time.


De sneeuwwitte teef voelde zich anders vandaag. Onbeschermd, maar toch zelfzeker. Een paar dagen geleden was ze tot het besluit gekomen dat er geen veiligheid in dit land was, geen 'thuisgevoel'. Constant bedreiging van de Sergaliabewoners, gevechten tussen nieuwelingen en oude Sergalia-ers, en dan nog de weinige prooi waarvoor zelfs vreemdelingen tegenover elkaar moesten vechten. Het was zowat een hel, totaal niet wat Kova had verwacht van Sergalia.
Maar ze had ook ontdekt dat er een Roedel naar Sergalia was getrokken; ook gingen er geruchten rond dat het niet bepaald zoete schoothondjes waren. En dat was percies wat Kova nodig had.
De witte wolvin voelde zich een tikje onrustig en misschien wat nerveus, maar ze bleef vastberaden bij haar besluit. Ze ging op haar achterwerk zitten en tilde haar witte, slanke kop op in een lang, sierlijk gehuil, dat een zilveren ondertoon droeg met een boodschap; zich bij de Shadows voegen. Vastbesloten keek ze rond en spitste haar witte oren bij het minste geluid dat ze hoorde. Kova slikte - haar keel voelde ontzettend droog aan- maar ze voelde zich niet angstig. Nee, dit was juist een geheel nieuw begin.

My powers turned on
Starting right I'll be strong
I'll play my fight song.


- Alleen Kai C:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight Song. {Huiltopic Shads}   vr maa 18, 2016 11:11 pm

Haar middagdutje werd ruw verstoord door een huil die voor haar bedoeld was. Ze was langzaam aan het wegdutten, maar het werd haar blijkbaar niet gegund. De plicht riep nou eenmaal. Blijkbaar hadden ze er een geïnteresseerde bij. Tenminste, zo klonk het. Ver weg kon het niet zijn, want het geluid was overduidelijk geweest. Nadat ze zich uitgebreid had uitgerekt verdween ze in de richting van de bron. De laatste tijd had ze het idee dat ze de touwtjes iets te los had gelaten. De bedoeling was dat de roedel zich zou settelen hier, maar daar was nog weinig van terecht gekomen. Ze moesten dat verdomde gebied nog steeds claimen. Nu zwierven ze nog steeds overal rond.

Ergens in de verte was iets wittigs te zien. Het had de vorm van een wolf en alles wees er ook naar dat ze in de buurt kwam. Het ging hier om een sneeuwwit teefje die nog in haar jonge jaren zat. Eenmaal aangekomen bleef ze vlak voor haar stilstaan. ”Zeg het maar.” Ze wilde snel ter zake komen. Wie weet kon ze zo meteen nog haar middagdutje volledig afronden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight Song. {Huiltopic Shads}   za maa 19, 2016 8:58 am


Er verscheen een zwarte, best wel grote teef met rode ogen. Ze was een groot stuk ouder dan Kova - misschien was ze wel een jaar of vijf, zes. De sneeuwwitte teef ademde haar geur in, en besloot dat dit wel de Alpha van de Shadow's moest zijn; de onmiskenbare dominante geur van Alfaschap zat in haar lijfaroma verborgen. Ook rook ze minstens zes andere wolven, wat toch betekende dat dit geen miezerig beginsel van een Pack was. Fijn, dat was goed zo.
'Zeg het maar.' Het kwam er best wel zakelijk uit, dus knikte de witte wolvin even snel terug. Het was dus geen toeval dat de zwarte teef hier was; ze had wel degelijk haar huil gehoord.
'Ik ben Kova, "outsider" van Sergalia en ik zou me graag bij jullie Pack voegen,' zei ze kalmpjes en trok met een wit oor. Outsider? Tja, hoe kon je het anders noemen? Het was niet bepaald een indrukwekkende speech, maar dat hoefde ook niet. Zolang ze maar niet te veel haar bek moest opentrekken, was het goed.

_________________

Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight Song. {Huiltopic Shads}   za maa 19, 2016 1:13 pm


De teef in kwestie bleek Kova te heten, een outsider van Serigala zoals ze dat zelf zo mooi zei. Meteen kwam bij haar de vraag naar boven of ze dan uit Wolf Story kwam, maar dat liet ze nog even achterwege. De teef gaf namelijk aan graag bij de Shads te willen komen. Kai hield zich even stil en bekeek de teef nogmaals van top tot teen. Tja, wat moest ze hier nou mee. Eigenlijk konden ze wel nieuwe krachten gebruiken. Djinn was vrijwel volledig weggevallen en de rest werkte eigenlijk ook niet actief mee. "Dus Kova," begon ze. "Wat voor toevoeging zal jij dan aan onze roedel zijn?" Uiteindelijk was het doel om gebied te veroveren en op die manier weer een eigen plek te creëren voor de roedel. Daarvoor had ze sterke wolven nodig. Deze teef was behoorlijk jong en bovendien zag ze er niet echt uit als een vechter. Haar kleine en slanke bouw maakten haar nou niet echt iets om voor te vrezen. Ze was dan waarschijnlijk wel snel en wendbaar, maar ze had wel meer nodig dan dat.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight Song. {Huiltopic Shads}   za maa 19, 2016 6:35 pm

'Dus Kova,' startte de zwarte wolvin met rode ogen. 'Wat voor toevoeging zal jij aan onze roedel zijn?' De sneeuwwitte teef bedwong niet te fronsen. Oh, ja, moest ze ook over zichzelf gaan pronken met haar speciale skills? 'Misschien zie ik er niet zo uit, maar ik ken wel iets van vechten,' gaf ze toe en keek de Alpha met haar helderblauwe ogen aan. 'Ik ben best wel behendig en snel, en m'n evenwicht is ook wel oké.' Ze schudde haar vacht even waardoor de vacht bij haar poot wegviel en de scherpste, langste klauw van haar voorpoten getoond werd. Zelf liet Kova haar blik er niet naar toe glijden, ze keek de pekzwarte teef recht aan.
Zou de Alpha wel iets in haar zien? vroeg de sneeuwwitte teef zich stilletjes af. Ze zou niet een van de eerste wolvin zijn die haar onderschatte door haar kleine omvang en weinige spieren, maar Kova wilde met heel haar hart bewijzen dat ze best wel nog iets kon betekenen in de Roedel.

_________________

Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight Song. {Huiltopic Shads}   do maa 31, 2016 4:36 pm


Ze had duidelijk nogal wat twijfels wat betrof de teef die voor haar stond. Op het eerste gezicht was ze alles behalve een echte 'Shad', maar aangezien Kai niet meteen conclusies wilde trekken liet ze het maar gaan. Wie weet had de teef wel echt waarde voor het team, wat momenteel al niet zo groot was. De teef claimde dat ze best wel kon vechten en dat vooral haar behendigheid en snelheid haar belangrijkste krachten waren. De teef was nog jong en daarom ook nog kneedbaar. Misschien kon ze nog wel redelijk bijgestuurd worden. "Mag ik vragen waar je vandaan komt? Wie zijn je familie enzovoorts?" Informatie die eigenlijk ook niet mocht ontbreken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight Song. {Huiltopic Shads}   do maa 31, 2016 5:34 pm

Op de volgende vraag had Kova meteen een kort en krachtig antwoord klaar. 'Ach, er schiet niet veel meer van m'n familie over,' zei de witte kleinere wolvin koeltjes. Ze had de twijfel in de rode ogen van de zwarte Alpha wel gezien, best wel jammer; haar toekomstige leider onderschatte haar nu al. 'Ik kom van een vrij onbekend land... Hm, misschien in de buurt van Wolf Story, ja.' Kova betwijfelde of de grote teef Wolf Story kende; Serigala was een flink stuk van Wolf Story gelegen en als deze wolvin Serigala-geboren was, was de kans klein dat ze dat gebied kende. Of ze had wel iets gehoord van andere wolven, want de sneeuwwitte teef had al opgevangen dat de "aliens" - die ze echter nog nooit gezien had - het land zowat vernietigd hadden. Echter ging Kova niet om bevestiging vragen, dat kwam vast nogal zwak over.

_________________

Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight Song. {Huiltopic Shads}   do maa 31, 2016 5:45 pm


De teef gaf aan dat er niet meer veel van haar familie over was. Daar schoot zij natuurlijk niet erg mee op. Wie weet van wie ze wel niet afstamde. Qua uiterlijk en postuur zou het zo een Rising Hero gevalletje kunnen zijn. Ze vertelde dat ze uit 'ergens in de buurt van' Wolf Story vandaan kwam. "Wolf Story ken ik wel ja," mompelde ze. Ze had haar twijfels bij de teef. Normaal gesproken zou ze haar zonder problemen weer teruggestuurd van waar ze vandaan kwam, maar Shadows hadden op dit moment alle krachten wel nodig. Vooral als ze binnenkort het bos wilden claimen. Toch wilde ze niet de naam ten schande maken door allerlei misbaksels tot de roedel laten betreden. Shadows stonden toch wel bekend als een soort elite? "Oke, laten we het zo doen. Normaal gesproken zou ik je nu laten testen, maar ik heb misschien een beter idee. Binnenkort gaan wij wat onrust zaaien in het Dalrey Forest. Als jij aan onze kant staat en bewijst wat je waard bent laat ik je misschien toe." Op die manier liet ze de teef nog niet toetreden tot de roedel, maar had ze wel haar extra kracht. Twee vliegen in een klap.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Fight Song. {Huiltopic Shads}   do maa 31, 2016 9:35 pm

De Alpha bevestigde dat ze Wolf Story inderdaad kende. Hm, opnieuw die twijfel in haar ogen. Kova keek haar met haar indringende, ijsblauwe blik en verbrak geen seconde oogcontact, om zoveel mogelijk emoties uit het gezicht van de zwarte wolvin uit te zoeken. 'Laten we het zo doen. Normaal gesproken zou ik je nu laten testen, maar ik heb misschien een beter idee. Binnenkort gaan wij wat onrust zaaien in het Darley Forest. Als jij aan onze kant staat en bewijst wat je waard bent laat ik je misschien toe.' Ach zo. Deze teef onderschatte haar niet alleen, ze profiteerde ook van haar! Maar nja, veel keus had ze niet, dus moest ze het maat op deze manier aanpakken. Kova knikte koeltjes, kneep haar ogen nog even halfdicht en draaide zich toen om.
'Dan zien we elkaar daar,' zei de sneeuwwitte wolvin kalmpjes over haar schouder en wandelde toen rustig weg. De twijfelende ogen van de Alpha waren nog steeds in haar netvlies gebrand, maar ze liet zich er niet zomaar door opjutten door wat onderschattingen van een of andere wolvin. Nee, ze zou het snel genoeg bewijzen, in Darley Forest.

{Kova topic uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Fight Song. {Huiltopic Shads}   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: