WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 221
Pawprints (₱) : 76
Roedel : The Shadows betray you, because they serve me
Leeftijd : 11 months
Partner : Every fairytale needs a good old-fashioned villain.
Profiel bekijken

Nightly Escapade | Shadows

op zo okt 09, 2016 1:18 pm
Loki was het helemaal beu. Dit was nu al de zoveelste nacht dat het gekibbel van zijn oudere zussen hem uit zijn slaap sleurde. Voor een lange tijd had hij proberen te zoeken naar de perfecte houding waarbij zijn oortjes verborgen lagen in de dikke, wollige vacht van zijn moeder, maar zelfs al dat haar was niet genoeg om de herrie van zijn siblings te dempen. Geïrriteerd rolde hij op zijn rug en staarde door de duisternis naar het plafond dat hij al een paar miljoen keer had gezien. Een diepe zucht stroomde door zijn neus. Hoe kon hij ooit een goede nachtrust krijgen met die twee krijsende haarballen? Loki keerde zijn zacht blauwe ogen richting de grot opening waar hij de ondersteboven vormen van zijn zussen aantrof. Zaten ze nu... Yip, ze zaten weer te zeiken over wie beter was. Alsof hij dat al niet vaak genoeg aan had moeten horen. Hij had er schoon genoeg van.
Halfhartig gaf hij een trap tegen de buik van zijn moeder om te zien of hij een reactie kreeg en ze wakker was. Een paar woordplaatsingen van zijn zussen later en er was nog geen reactie. Die sliep dus nog. Mooi. Loki rolde overeind en rekte zijn slapende benen eventjes uit om ze wakker te schudden. Zo stil en voorzichtig als voor hem mogelijk was sloop hij voorbij het bolletje vacht wat zijn zusje Xena was, en kroop dieper de grot in, weg van zijn familie. De lucht in de grot voelde koud aan en liet een rilling door zijn kleine lijfje schieten, maar toch bleef hij dapper doorgaan, ondanks dat zijn gedachten alweer terug dreven naar de warme vacht van zijn moeder. Snel schudde hij zijn hoofd om de gedachten weg te krijgen. Teruggaan naar zijn moeder zou betekenen dat hij al dat gekibbel weer moest aanhoren. Nou, mooi niet dat dat ging gebeuren. De jonge pup liep verder, de hoeken en gaten die hij nog niet had gezien van de grot verkennend.


OOC: Open voor Shadows

_________________Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum