IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  HandboekHandboek  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  Kaart  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  FAQFAQ  ZoekenZoeken  KalenderKalender  

Welkom op Serigala!

Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.

Wolf van de maand

Account switch

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Het team

Kai

Seizoen

Het is lente en dat betekent dat de temperaturen weer omhoog gaan en dat het overgrote gedeelte aan sneeuw verdwenen is. Toch lijkt er iets vreemds aan de hand, want waar er vorig jaar nog een overvloed aan voedsel was, lijken veel prooidieren nu in aantallen zijn afgenomen. Komt dit door de strenge winter of is er iets anders aan de hand?

credtis

Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl


Deel | 
 

 13. [Shadows]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Kai
Administrator
avatar

Berichten : 717
Pawprints (₱) : 634
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig

BerichtOnderwerp: 13. [Shadows]   vr jun 02, 2017 4:35 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Vrijwel iedereen het had de laatste tijd wel opgemerkt; er was amper voedsel. Dit gold voornamelijk voor de gebieden die sowieso niet erg veel opleverden, maar nu ook voor alle voedselrijke gebieden. Waar je eerst na elke meter in het Sanvi wel tegen een prooi stuitte, moest je nu op een urenlange zoektocht voordat je iets vond om op te kauwen. Het was geen ideale situatie en daarom moest zij als alfa ook maatregelen nemen. Dalrey was al nooit zo voorzienend geweest in voedsel, maar nu al helemaal niet. Waar bleven al die wezens? Misschien had de strenge winter ervoor gezorgd dat de populatie reeen achteruit. Bovendien had de Okami stank in de Raska Hills de konijnen en hazen doen vluchten. Daarom had ze het plan gehad om de Hallow Tower en het gebied daaromheen eigen te maken. Het was niet groot, maar daardoor wel houdbaar. Het was in ieder geval slimmer om in te nemen dan meteen de Raska Hills. Ze ging ergens op een grote steen staan, zodat iedereen die er aan zou komen lopen haar meteen zou zien. Enkele tellen later liet ze een luidde huil horen. Eentje die zelfs de wolven in het Noorden zouden kunnen horen. Tijd voor een klein onderonsje met alle roedelleden.  
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kova

avatar

Berichten : 743
Pawprints (₱) : 352
Roedel : The Shadows.
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : Your love is handmade for somebody like me. [Aissar]

BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   vr jun 02, 2017 5:17 pm

Toen de witte wolvin Kai's roep had gehoord, had ze half te liggen slapen onder een boom wiens takken naar beneden hingen en zo een beschermd deken om haar heen vormden. Een onbekende voorbijganger had gezegd dat ze gewoon aan het soezen zou geweest zijn, maar als iemand haar al een tijdje zou kennen zou hij misschien zeggen dat ze zich een beetje depressief gedroeg. Ze moest het toegeven - soms had ze minder honger, had ze meer behoefte aan slapen, kon zich minder bewegen. Ze had het Aissar vergeven, maar ze had wat tijd nodig om het te verwerken... Was het misschien jaloezie omdat zijn pups niet de hare waren? Ach, ze had altijd wel eens van gedroomd, partner, nestje, boompje. Niet dat ze ervan had gedacht had dat het echt zou van komen, maar ze had al minstens een ding van de drie en dat was de grootste softie, desondanks z'n grote massieve bouw en koppige opmerkingen het tegendeel bewezen, die ze ooit had ontmoet.

Kai had zich op een steen geïnstalleerd bij Hallow Tower. Toen Kova in een rustige tred binnenkwam, merkte dat ze de eerste was, dus gaf ze Kai een rustig knikje toen ze oogcontact maakte. Haar Alfa mocht dan wel al op leeftijd zijn, de vurige glans in haar bloedrode ogen vervaagde nooit. Haar ijsblauwe kijkers schoten over de open plek, zoekend of Ais zich al had gemeld.

_________________

Theme || Voice
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Skylar

avatar

Berichten : 206
Pawprints (₱) : 72
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 8 months

BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   vr jun 02, 2017 5:42 pm

Haar gele ogen waren gesloten. Haar snuit lag op haar poten terwijl ze zachtjes snurkte in een lichte slaap. Dat was, tot ze de roep van haar moeder hoorde. Onder bescherming tegen de zon van de bomen in Sanvi, draafde ze op hoog tempo naar de Lowlands. Ze vroeg zich af wat er was. Niks slechts, hoopte ze. Behalve dan het feit dat de prooidieren verdwenen waren. Dat wist zowat iedereen al wel. Het viel op.
Ze zag haar moeder zitten bij de toren vlakbij Dalrey Forest, hun thuis. Ze grijnsde lichtjes terwijl ze tempo verminderde. Ze was tweede, als ze Kai niet meetelde. De eerste was Kova. Skylar had de witte wolvin nooit echt persoonlijk gesproken, ze kende de teef dan ook slecht. Meer dan roedelgenoten waren ze dan ook niet. "Ey," groette ze rustig terwijl ze ging zitten. Ze vroeg zich af wanneer haar siblings zouden komen. Diep van binnen hoopte ze dat Cordelia wegbleef, maar haar hopen kwamen nooit uit.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aissar

avatar

Berichten : 286
Pawprints (₱) : 285
Roedel : The Shadows
Leeftijd : IV
Partner : I'm in love with the shape of you, we push and pull like a magnet do [Kova]

BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   ma jun 05, 2017 12:56 pm

 
Plotseling klonk er een luide huil over het gebied heen. Automatisch gingen Aissar’s oren nieuwsgierig omhoog staan, waarbij hij al gouw doorhad dat het geluid afkomstig was van Kai. Blijkbaar riep ze de roedel bijeen en zoals horend niet op het roedelgebied. Dit liet een klein grijnsje op zijn snuit tevoorschijn komen, hij wist dat er al een tijdje plannen waren geweest over uitbreidingen van het gebied, zal het eindelijk zo ver zijn? Hopelijk wel, want het was al weer een tijdje geleden dat de Shadows echt van zich hadden laten horen. Het was tijd om het gevreesde imago weer een beetje op te krikken. Natuurlijk was Aissar ook van plan er heen te gaan, alleen zat hij met één probleempje. Op dit moment was hij niet alleen, maar was zijn dochter bij hem. Dit maakte het allemaal net even iets moeilijker.

Wat zou hij doen? Haar hier achterlaten, in de hoop dat ze zich stil hield en ondertussen onzichtbaar bleef? Zijn blik ging nogmaals op de pup gericht, wetend dat deze vraag onmogelijk voor haar zou zijn. Daarbij viel haar geur ook te veel op, nog steeds droeg ze een snufje van de Ökami roedel bij zich. Een zucht verliet zijn bek, er zat maar één ding op en dat was om de Aimey mee te nemen naar de Shadows bijeenkomst. “Oke Aimey, tijd om te gaan. Gedraag je.” Sprak hij streng, om haar te waarschuwen. Dit was de eerste keer dat ze zich zou laten zien en een (goede) eerste indruk kreeg je maar één keer. Als hij haar wou laten blijven in de roedel, moest ze zich van haar goede kant laten zien. “Kom je?” vroeg hij nog een keer, voordat ze beiden vertrokken naar Hallow Tower.

__

Wanneer hij het gebied betrad, zag hij al gouw de aanwezigen van de roedel. Kai stond hoger op een steen, terwijl Kova en Skylar vlakbij zaten. De reu was blij Kova al aanwezig te zien, dan had hij in ieder geval iets wat steun wanneer hij met Aimey arriveerde. Terwijl hij dichterbij kwam, maakte hij oogcontact met Kova wat haar liet blijken dat hij zich toch iets ongemakkelijk voelde. Eenmaal bij het kleine groepje aangekomen, bleef hij staan bij zijn partner waar hij zich even wendde tot zijn dochter. “Blijf maar even bij Kova.” Knikte hij haar toe, waarna hij vervolgens doorliep naar Kai. “Ze zal niet voor problemen zorgen. Kan ik hierna even met je praten?”


_________________

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aimey

avatar

Berichten : 463
Pawprints (₱) : 185
Roedel : Ōkami
Leeftijd : This little one just came to the earth 3 months ago
Partner : What... Not gonna happen.

BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   ma jun 05, 2017 1:25 pm
Meeting The Pack


Ze zat nu al een tijdje met haar vader en ze moest zeggen, het was geweldig. Maar toen kwam er iets tussendoor, een harde huil was te horen. Aimey keek naar de richting waar het vandaan kwam. Was het de alfa? Die had ze al een keer ontmoet, en blij was ze er niet mee. Ze zei nog duidelijk dat ze of toen met haar mee moest of niet meer mocht komen. Aimey keek naar haar vader die een zucht liet. Aimey slikte even, schaamde hij voor haar? Vast niet.. “Oke Aimey, tijd om te gaan. Gedraag je.” Zei hij streng, wat Aimey op zich wel kon begrijpen, je wou geen slechte indruk maken op je roedel. ‘’Kom je?’’ Vroeg hi voordat ze samen richting de huil liepen.
Toen ze aangekomen zag ze de alfa al, jupp, dat was haar, die had ze al een keer gezien in het bos bij Okami. Ook stond er nog een jongere wolf, leek erop alsof hij een paar maandjes ouder was dan haar. De witte teef stond er ook, die had ze al gezien, zij was wel aardig. Daar ging haar vader ook op af, en natuurlijk volgde Aimey haar vader. “Blijf maar even bij Kova.” Zei hij met een knikje wanneer ze waren aangekomen bij Kova. Aimey knikte naar haar vader en keek toen omhoog naar Kova met een glimlachje. Haar vader liep af op de alfa, en zei toen wat tegen haar. Aimey keek naar haar en slikte even, hopelijk was ze niet boos op Aissar of misschien wel Aimey. Aimey ging zitten en wachtte geduldig op wat er ging gebeuren.
_________________
Aimey Stuff:
 

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Loki

avatar

Berichten : 201
Pawprints (₱) : 58
Roedel : The Shadows betray you, because they serve me
Leeftijd : 9 months
Partner : Every fairytale needs a good old-fashioned villain.

BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   ma jun 05, 2017 2:58 pm

Voorzichtig kroop hij dichter bij zijn doelwit, bijna binnen aanvalsbereik, tot een bekende stem plots over het landschap galmde en hij van schrik opspring. De haas die hij had beslopen ging er meteen vandoor zodra het doorhad dat de wolf veel te dicht bij was. De jonge reu vloekte binnensmonds. Was hij eindelijk van zijn luie reet gekomen om op eigen houtje te gaan jagen, moest zijn moeder het verpesten. En ze was niet eens in zijn directe omgeving! Nou ja, ze zou hopelijk wel een goede reden hebben om hem - en wellicht de rest van de roedel - bij elkaar te trommelen. Op zijn dooie gemak stapte hij in de richting waar hij de huil vandaan had horen komen: Hallow Tower. Het was niet verschrikkelijk ver van waar hij zich nu bevond in Dalrey Forest. Gisteren was dat wel anders, toen had hij nog rondgehangen aan de rand van Raska Hills en het Okami territorium. Daar wilde hij dolgraag nog eens herrie gaan schoppen, misschien wel met Cor en Sky. Dat zou vast interessant worden. Een grijns verscheen kort op zijn gelaat toen de gedachten door zijn hoofd spookte.

Het duurde niet lang of de donkere bomen maakte plaats voor een open veld met op de top van een heuvel de Hallow Tower. De schim van het kleine groepje Shadows dat zich al had verzameld kon hij van een afstandje al zien, en hij besloot zijn pas wat te versnellen tot een drafje zodat hij zich sneller bij hen kon voegen. Zijn moeder was er al - natuurlijk, want zij had hen tenslotte geroepen. Zijn oudere zus Skylar was er ook, evenals zijn oudere halfbroer Aissar, maar Cordelia was nog nergens te bekennen. Hij kon Sky haast horen denken dat ze hoopte hun oudere zus niet te zien. Toen zijn ogen richting de witte wolvin gingen, had hij bijna niet gezien dat het Kova was, want een klein zwart ding aan haar poten had zijn aandacht vrijwel meteen getrokken. Hij fronste. Er was vrij weinig denkwerk nodig om erachter te komen dat dit geen Shadow pup was, maar een Okami mormel. Oh, hij had zeker gehoord dat zijn halfbroer voor nageslacht had gezorgd samen met een Okami hond, dus hij kon geen andere conclusie trekken dan dat dit zijn dochter was.
Bijna had hij zijn lippen opgetrokken in een felle grijns, maar wist zichzelf nog op tijd in te houden. Nu uitvallen tegen zijn broer en het kleine gedrocht zou geen tactische zet zijn, zeker omdat hij niet wist hoe de andere wolven zouden reageren. Het was beter om de situatie voorlopig te observeren en later te handelen, dus hield hij zijn gezicht zoals gebruikelijk: mondhoeken ietwat opgetrokken en met een ondeugende glinstering in zijn tweekleurige ogen, en met de staart hoog in zelfvertrouwen wandelde hij op Sky af om naast haar plaats te nemen. Hun moeder gaf hij een begroetend knikje. Nu was het afwachten wat er ging gebeuren.

_________________Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: 13. [Shadows]   

Terug naar boven Go down
 
13. [Shadows]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» When the evening shadows and the stars appear, And there is no one there to dry your tears, I could hold you for a million years, To make you feel my love.
» I see the shadows long beneath the mountain top
» The soft call of nature in a room filled with shadows
» The shadows are fading (Shadefeather)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: