Serigala


 

Deel
 

 Other Family ~Cordelia

Ga naar beneden 
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyzo aug 20, 2017 5:23 pm

Other Family ~Cordelia N50cwz


Salty water


Aimey draafde rustig, zonder te weten waar ze naartoe ging, en dat maakt ook niet uit. Aimey was na de ontmoeting van haar zusje en oma weer wat meer zelfvertrouwen gevonden, maar niet veel. In ieder geval was ze wat minder zenuwachtig voor wat er ging gebeuren met haar als haar vader geen alfa werd. Nogsteeds moest Aissar leider worden volgens Aimey, maar haar oma vertelde dat ze denkt dat ze niet zomaar weg gingen sturen, en als ze dat deden dat ze (misschien) terug zou kunnen komen naar Okami, maar dat was waarschijnlijk niet zo.
Wat later kwam er een geur binnen, een geur dat ze nog niet had geroken. Ze wist dat er zee was in Serigala, maar ze was er nog niet heen geweest. Was dit de geur van de zee? Aimey veranderde haar pas naar rennen. Ook werd het wat meer rotsachtig, dus gemakkelijk rennen ging niet, het was meer springen van steen naar steen. Toen Aimey ver genoeg was zag ze het water en stopte even, en staarde voor een seconde naar het oneindige water. Wauw, dat was veel water. Aimey sprong van rotsen af het zand op. Een kleine kreun ontvluchtte haar bek toen ze landde. Het was alsof de pijn in haar poot niet ophield, het was nu al een lange tijd geleden dat haar oom en tante haar duwde van de verschrikkelijk hoge toren. Ze had wel geluk gehad, ze was niet op de hoogste verdieping.. Toch was het hoog en had ze er veel van overgehouden, zoals een grote litteken op haar schouder, maar ook op andere plekjes was er een kleine te vinden. Toch vond ze het er best stoer uitzien, dus zoveel moeite had ze er niet mee. Aimey draafde richting het water. Ze stopte en bukte voor het water en nam een slok, maar al snel kuchte Aimey het water uit. Het smaakte niet zoals het water bij Nimweth Lake.. Het smaakte vreemd, het smaakte zoals iedereen het omschreef als, zoutig. Aimey keek op naar het eind van het water, wat er maar niet bleek te zijn, het leek alsof de aarde daar stopte, alsof daar een grote waterval was. Het was al aardig licht, maar toen zag ze langzaam de zon op komen. Aims ogen werden groter en ze bewonderde de horizon. Nog nooit was de horizon zo mooi geweest.
_________________
Other Family ~Cordelia Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyzo aug 20, 2017 7:44 pm

Daar zat ze dan boven op een grote steen, starend naar de nietsvermoedende pup beneden op het strand. Cordelia had haar al een tijdje in de gaten, maar deed geen moeite om haar aanwezigheid bekend te maken. Integendeel, ze bleef rustig kijken naar de zwarte wolvinnetje het was duidelijk dat dit haar eerste keer op het strand was. Cordelia greens en kon het niet helpen om terug te denken aan haar eerste keer op het strand, ze was ongeveer de zelfde leeftijd als deze wolvin nu was. Cordelia herkende de andere wolvin echter niet, ze moest er waarschijnlijk bij gekomen zijn in haar absentie. Toen de wolvin beneden op het strand voor het eerste keer zee water had geproefd besloot Cor dat het nu wel tijd werd om haar zelf te gaan voorstellen. Voorzichtig sprong ze van de rots af en belande netjes op het zachte zand, en met sierlijke passen liep ze op de andere teef af. Cordelia's ogen vielen even op het zeewater en hoe de opkomst van de zon het water zo prachtige verlichtte, zoals het altijd deed. 'Ara ara, kijk eens wat we hier hebben' sprak ze op een speelse toon toen ze teef naderde. 'Ben je moeder kwijt?" het was een grapje van haar kant, maar betwijfelde of de jongere wolvin dat ook zal inzien.

_________________
Other Family ~Cordelia Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyzo aug 20, 2017 8:06 pm

Other Family ~Cordelia N50cwz


Goodbye


'Ara ara, kijk eens wat we hier hebben' Klonk er nadat er een wat oudere teef naast haar stond. Aimey keek naar de teef, die wat maanden ouder dan haar was. Ze had haar welles gezien bij het kamp, dus ze moest wel een Shad zijn. 'Ben je moeder kwijt?" Aimey slikte even, maar liet niets merken. Aimey trok integendeel haar wenkbrauw op. ‘’Hopelijk nog voor een lange tijd.’’ Zei ze toen terug. Ze was nu een Shadow, ondanks ze haar zusje en oma had gezien, en vrij erg vrede met ze heeft genomen, was ze niet van plan dat te gaan delen. Ze moest haar laten bewijzen, dus wat haar betreft, was Okami uit haar zicht. Ze wist dat ze met Khyvan bij het moeras had afgesproken en haar mee te gaan nemen naar haar vader, maar Aims was aan het twijfelen, zij was van een toren afgeduwd, en ze wou niet dat dat ging gebeuren met Khy. Aimey wist dat als ze niet kwam opdagen, dat Khyvan nog bozer ging worden, maar misschien was het wel beter. ‘’Just so you know, Okami is mijn familie niet meer, en dat zal het nooit meer worden, of je het nou wilt of niet.’’ Zei ze duidelijk, maar niet op een gemene of arrogante manier, want ze wou wat vrienden. En aangezien de meeste die ze tegenkomt familie was, kon zij dat ook zijn. Ze rook erg naar Loki, Skylar, Kai en haar vader Aissar dus wie wist. Ze wist dat iedereen naar iedereen van de Shadows rook, maar je wist maar nooit. Aimey ging zitten en keek weer naar het water, dat nog steeds zo mooi was.

_________________
Other Family ~Cordelia Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyzo aug 20, 2017 10:34 pm

Cordelia was eigenlijk wel een beetje verbaasd op het antwoord van de wolvin, die had duidelijk geen goede relatie met haar moeder. Niet dat het in Cor's geval veel anders was, maar goed. ‘’Just so you know, Okami is mijn familie niet meer, en dat zal het nooit meer worden, of je het nou wilt of niet.’’ liet de jongere wolvin haar toen weten. Cordelia keek haar eerst met een vragende blik aan toen alles in plaats begon te vallen voor de teef. Ze had wel gehoord dat er pup van Assiar zich bij de roedel had aangesloten, haar moeder zou schijnbaar de dochter zijn van Alpha poedel herself. Cordelia dacht dit enkel roddels waren, ze har niet verwacht dat Kai zo'n halfbloedje in de clan zou toestaan. 'Was het maar zo makkelijk' met een ijs-koele blik keek ze naar haar 'nichtje' ze walgde nu al van d'r ze was de klein dochter van die ouwe rot. Maar aan de andere kant, wilde ze ook iets proberen met de jongere wolvin. Ze was blijkbaar onzeker over haar postsite binnen de roedel. Het was in ieder geval duidelijk dat ze probeerde zo veel mogelijk afstand te doen van haar Okami-achtergrond. Daar kon Cor wel wat mee.. De zwarte wolvin plaatste haar zelf naast haar nichtje en schonk haar een glimlach. 'Aan de andere kant;.Het zou niet eerlijk van me zijn om je beoordelen op basis van wie je ouders zijn' sprak ze met een vriendelijke toon. 'Aangezien we ze niet voor het kiezen hebben'

_________________
Other Family ~Cordelia Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyzo aug 20, 2017 10:52 pm

Other Family ~Cordelia N50cwz


Goodbye


’Was het maar zo makkelijk.’ Hoorde ze naast haar, en toen ze opzij keek, zag ze de ijskoele blik van haar. Aimey voelde weer pijn, waarom kon ze nooit gewaardeerd worden! Ze was de dochter van Aissar, de zoon van Kai! Waarom vond iedereen het zo moeilijk. Ze herinnerde de woorden van Kova nog, maar ze bleken het maar niet te snappen. Niet alleen verdrietig, maar ook een beetje boos was te vinden in haar gevoelens, maar het waren meestal gewoon de frustraties. Maar toen kwam er opeens een glimlach in haar gezicht. Aimey keek haar verbaasd aan. De vorige keer dat dit gebeurde was toen ze daarna van een toren werd geduwd. 'Aan de andere kant;.Het zou niet eerlijk van me zijn om je beoordelen op basis van wie je ouders zijn' Wat was dit? Was ze familie van Loki ofzo? Was ze haar nu van plan te gaan verdrinken? 'Aangezien we ze niet voor het kiezen hebben' Aimey draaide zich richting de wat oudere teef en ging zitten. Zoveel groter was ze niet.. ‘’En waarom zou ik jou vertrouwen? De vorige keer dat iemand me zo vriendelijk in de armen nam, werd ik van een toren afgedonderd.’’ Grauwde ze. Ja, ze wou vrienden, maar geen neppe die je daarna dood willen hebben. ‘’Dus zet die neppe glimlach maar af, en wees alsjeblieft even eerlijk.’’ Gromde ze zacht. Ze had geen zin om als een pup behandelt te worden.
_________________
Other Family ~Cordelia Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyma aug 21, 2017 12:22 am

Het mormel had wel lef om zo tegen haar te praten, maar als ze het zo wilde spelen kon ze het zo krijgen. Maar ze was nog niet klaar met het halfbloedje en dat zou ze weten ook. Oh nee, ze was pas net begonnen. Cordelia langzaam op en keek de wolvin recht in haar ogen aan, 'Eerlijk?" koud en emotieloos sprak ze haar nichtje aan. 'Ik denk niet dat jij de waarheid aan kan' koud siste en vernauwde haar lichte ogen en boorde in die van de andere teef. Ze stapte toen dichter na haar toe en haalde haar boven lip op om haar vlijm scherpe tanden bloot te stellen. Cordelia boog haar hoofd naar vore en blaasde in de oor van haar nicht.'De waarheid is dat de enige reden waarom jij in deze roedel bent toegelaten is om je vader, niemand wilt je hier werkelijk hebben' fluisterde ze, 'Iedereen speelt mee omdat jouw vader de nieuwe Alpha kan worden, maar in werkelijkheid walgen ze van je. Ze haatte je, maar ze spelen mee omdat ze de roedel niet uit gegooid willen worden als je papi aan de macht komt' siste ze, grijzend. Als ze de waarheid wilde kon ze de waarheid krijgen. 'Hoor je me? Zonder je vader bent je niks.'  Cordelia drukte toen met haar borstkas tegen de schouder van de pup om te zorgen dat ze out balans zou raken. 'Dus als ik jou was zou ik maar wat meer respect tonen naar je 'mede roedel' genoot'

_________________
Other Family ~Cordelia Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyma aug 21, 2017 12:21 pm

Other Family ~Cordelia N50cwz


Goodbye


De wat grotere teef stond op en keek haar recht in haar blauwe ogen aan. 'Eerlijk?" Klonk er toen emotieloos uit haar. Aimey stond stil, maar vanbinnen wist ze niet wat ze moest denken, ze was bang? 'Ik denk niet dat jij de waarheid aan kan' Aimey slikte. Kon ze de waarheid wel aan? Ze stapte dichterbij en ontblootte haar tanden, waardoor Aimey wel een stap naar achter moest zetten. 'De waarheid is dat de enige reden waarom jij in deze roedel bent toegelaten is om je vader, niemand wilt je hier werkelijk hebben. Iedereen speelt mee omdat jouw vader de nieuwe Alpha kan worden, maar in werkelijkheid walgen ze van je. Ze haatte je, maar ze spelen mee omdat ze de roedel niet uit gegooid willen worden als je papi aan de macht komt' Aimey moest haar tranen tegenhouden, want diep van binnen wist ze dat dit waar was. Toen duwde de teef haar een soort van, maar Aimey sprong op tijd weg. 'Dus als ik jou was zou ik maar wat meer respect tonen naar je 'mede roedel' genoot' Wat moest ze doen? Ze wou wegrennen, naar Okami, in haar moeders armen terecht komen. Aimey stond nu richting de zee, met haar rug naar de teef. Tranen kwamen naar boven. Ze kon dit niet aan, ze wou terug. Ze wou haar vader of Kova niet achterlaten, maar ze wou naar huilen in haar moeders vacht. Ze was niet sterk, ze was groot, maar zwak. Net zoals ze toen van dat hert was gevallen. Wat als ze gewoon weg moest? Ze kon voor haar eigen eten zorgen(soms) en water was altijd wel te vinden. In Serigala was te veel gebeurt.. Kon ze wel een tweede kans krijgen? Geen moeders, geen vader, misschien was dat voor het beste.. Ze keek naar het water, de zon was ondertussen al wel hoger. Ze moest een nieuwe start maken. Maar waar? Ze was nu ongeveer 5 maanden, vluchten was niet al te best. Misschien kon ze gewoo… Waarom was het zo lastig? Ze bleef gewoon hier, bij haar vader, en het boeide haar niet wat wolven dachten! Misschien waren er ook wel pups\wolven buiten een roedel, en waren aardig genoeg om vrienden met haar te worden.
_________________
Other Family ~Cordelia Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyma aug 21, 2017 3:42 pm

Er kwam niks van de andere teef af, geen weerwoord niks. Ze draaide haar enkel de rug toe. Niet bepaald de reactie die ze verwacht had, goed dan als zij het haar zo simpel wilde maken. Daar has zij geen problemen mee, 'Weetje, ik sprak Zayn laats, en hij vertelde me toch iets interrestants' sprak de wolvin uitendelijk naar een lange stilte, zo dat haar woorden even goed konden inzinken bij haar 'roedelgenoot' 'Iets wat we eigenlijk allemaal wel weten' mompelde ze koeltjes,Het was misselijkmakend grappig dat zo'n zielig beest bij haar familie hoorde.'Dat als hij aan de macht komt hij je er uit schopt'Iet wat koeltjes grijnsde ze terwijl ze haar kop schuin bijdraaide. Het was een leugen, ze had Zayn helemaal niet gesproken. Niet dat zij dat hoefde te weten .  'En wat ga je dan doen? Ik weet zeker dat de Okami je ook niet terug zou nemen' Rustig gaf ze zichzelf een lik over haar poot haar aanstarend. Ze wist dat ze te jong was om voor haar zelf te zorgen, ze zou de zomer nog wel door kunnen komen, maar de winter; Ze zou het niet eens een maand volhouden. Iets wat de jongere teef ook wel moest weten, zonder de bescherming van een roedel zou ze haar eerste jaar niet eens halen. Ze was helemaal afhankelijk van haar roedel genoten.

_________________
Other Family ~Cordelia Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyma aug 21, 2017 4:24 pm

Other Family ~Cordelia N50cwz


Badass


'Weetje, ik sprak Zayn laats, en hij vertelde me toch iets interrestants' Aimey keek om naar de teef met een opgetrokken wenkbrauw. 'Iets wat we eigenlijk allemaal wel weten. Dat als hij aan de macht komt hij je eruit schopt.’ Zei ze met een grijns en een schuine kop. Aimey voelde zich in paniek vanbinnen maar liet haar niet weten dat het haar pakte. 'En wat ga je dan doen? Ik weet zeker dat de Okami je ook niet terug zou nemen' Aimey keek sib en liep op de teef af, stond recht voor haar, bijna snuit bij snuit. Ze keek haar aan, en plots begon ze te grinniken. ‘’So what? Let’s be honest. Ik heb Okami niet nodig, ik kan voor mezelf zorgen, en zelf dat hoeft niet want ookal word ik ‘eruit geschopt’ zal Kova er wel voor me zijn. En alsof Zayn alfa zou worden, Aissar heeft het meeste recht, hij is de zoon van Kai.’’ Ze wist niet wat dit van Kai was, maar ze was te jong en kom op, Zayn als alfa? ‘’Als ik weg word gestuurd uit de Shadows, zal ik jou toch niet missen.’’ Greens ze. ‘’Je doet me niets met die stoere praatjes van me.’’ Gromde ze terwijl ze haar recht in haar ogen keek, aangezien niet zo hoog moest kijken om haar ogen te zien, ze was niet veel groter dan Aims.
_________________
Other Family ~Cordelia Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyma aug 21, 2017 5:25 pm

Snuivend staarde ze naar de teef terwijl ze allemaal woorden naar haar toe gegooid kreeg, woorden die langs Cordelia heen leken te gaan. Het boeide haar niet echt wat ze te zeggen had. Ze leek er erg van overtuigd da Assiar de nieuwe Alpha zou worden, iets wat die 'Kova' wel in haar hoofd had geplant. Cordelia wist dat Assiar en Kova een setje waren, alleen begreep ze niet waarom Kova 'dit' onder haar bescherming nam. Ze moest zich focussen op de pups die zij met Assiar zou krijgen niet op de pups van een ander - en al helemaal niet als ze van een Okami waren-  Cordelia richtte haar diepe licht blauwe ogen op de teef die recht voor haar stond, ze was bijna net zo groot als Cor zelf. 'We weten allebei dat je het alleen niet gaat overleven' klonk haar stem emotieloos terwijl ze haar langzaam haar hoofd wegdraaide van de wolvin en haar blik liet vallen op de zee. 'Zayn is de zoon van de twee vorige Alpha van de Shadows' sprak ze koeltjes 'En loopt zijn hele leven als met de Shadows mee' ging ze rustig veder, haar ogen nog altijd gefocust op het golvende water. In haar ogen was Zayn de betere kandidaat dan Assiar. Hij liet zich in ieder geval niet verleiden door een poedel. 'En die vader van je heb ik ook al een tijdje niet meer gezien'

_________________
Other Family ~Cordelia Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyma aug 21, 2017 6:24 pm

Other Family ~Cordelia N50cwz


Goodbye


De teef begon over dat ze het niet in haar eentje zou overleven, dat Zayn belangrijker was enz. en dat ze Aissar een tijd niet had gezien. ‘’Dan ben je wel een beetje blind.’’ Zei Aims toen. ‘’En klein voor je leeftijd.’’ Sprak ze toen grinnikend.  Het moest er een keer uit. ‘’Oh en.. Wat weet jij over dat ik het alleen niet ga overleven want.. Ten eerste ben ik niet alleen, en ten tweede waarom zou ik het niet overleven? Vast niet door het feit dat ik bijna net zo groot ben als jou.’’ Zei ze er achteraan. Ze groeide, en ze zal haar vast nog wel een keertje in halen, en wie was dan zo klein?
~Sorry deze is heel kort x

_________________
Other Family ~Cordelia Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyma aug 21, 2017 10:31 pm

Ze schoot in de lach om de woorden van de teef, dacht ze nou werkelijk dat ze haar terug kon pakken om commentaar te leveren over haar grootte? Oh de naïviteit! Cordelia greens en keek de wolvin minachtend aan, ze was nog dommer dan Cordelia had verwacht.haar licht blauwe ogen bestudeerde de wolvin nog eens goed. Ze had inderdaad een erg grote postuur voor haar leeftijd. Maar of ze dat nou als voordeel moest zien; 'Hoe groter je bent hoe moeilijker het is om je te missen' klonk haar stem laag, er hing een driegende toon in haar stem. Het was amuserend om te zien hoe de pup eerst bijna in tranen en brak en nu probeerde haar tegen te spreken,-nadruk- op 'probeerde'. Cordelia wierp even kort een blik naar de nek van haar nicht; zo kon er in met een simpele beweging een einde aanmaken. Ze kon de kleindochter van die opper poedel doden met een beweging. Haar lichaam in de zee gooien, terug naar het kamp gaan en doen alsof er niks gebeurt was. Ze kon...

_________________
Other Family ~Cordelia Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyma aug 21, 2017 11:29 pm

Other Family ~Cordelia N50cwz


Shut up


De wolvin lachte, wat Aimey deed irriteren. De wolven die om zulke dingen moesten lachen waren altijd de erg arrogante wolven. 'Hoe groter je bent hoe moeilijker het is om je te missen' Klonk er toen. Aimey dacht na, maar snapte niet wat ze ermee bedoelde, maar toen zag ze de blik naar haar nek gaan, en toen begon ze het te begrijpen. Ze had het over het happen, het bijten. Aimey voelde zich eigenlijk niet bedreigd door haar, ze voelde geen angst. ‘’Ik zou niet snel opgeven, en besides, ik kan zo om hulp roepen, want er zijn genoeg die wel om me geven.’’ Sprak ze toen. Het was waar. Een huil hier en Kova ging het horen, en ze zou haar zo helpen, ze zag haar vader laatst ook, dus die was al helemaal sterker dan deze teef hier. ‘’Dus denk na over wat je doet.’’ Keek ze de wolvin arrogant aan.
_________________
Other Family ~Cordelia Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptywo aug 23, 2017 7:57 pm

’Ik zou niet snel opgeven, en besides, ik kan zo om hulp roepen, want er zijn genoeg die wel om me geven.’’ Liet het mormel haar weten. ‘’Dus denk na over wat je doet.’’  vervolgde ze snel terwijl ze een arrogante blik van de andere teef kreeg. Cordelia vernauwde haar ogen, met moeite onderdrukte ze de drang om al haar tanden er uit te slaan; dan zou ze wel anders piepen. Maar ze nam de waarschuwing van de jongere teef ook serieus, vooral omdat ze wist dat Assiar zeker achter haar aan zou komen. Hoe graag ze het ook wilde... Maar goed, haar tijd zou wel komen. Vroeg of laat, Papa kon haar niet altijd blijven beschermen. En dan zou ze spijt hebben van haar roekeloze gedrag, want Cor zou dit niet vergeten. Ze vergat nooit iets. Ze zal leren dan niemand zo tegen haar praatte, en al helemaal geen halfbloedje. Cordelia bewoog zich langzaam veder weg van haar nicht af; tot ze een redelijk eind van elkaar verwijderd waren. Haar lichte ogen gleden met haar ogen van het zand weer terug naar haar nicht. En keek haar strak aan. 'If there is anyone who should think about what they are doing it's you my dear' sprak Cordelia op emotieloze toon. 'Because i'll be wachting you, wating for you to make a wrong move; to slip.' vervolgde ze rustig, Cordelia werd even stil, zodat haar woorden in konden zinken bij de andere teef. And then... well i dont wanna go into details but' Het zou zeker niet veel kosten om de roedel tegen de pup te keren, maar dan moest ze eerst iets goed fout doen. Maar Cordelia kon wachten, niet dat ze verwachte dat de pup lang mee zou gaan. 'I can assure you; it wont be pretty'

_________________
Other Family ~Cordelia Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Aimey

Aimey


Wolven profiel
Leeftijd: 9Moons
Geslacht: Teef
Partner:

Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptyzo aug 27, 2017 5:10 pm

Other Family ~Cordelia N50cwz


Bro


De zwarte wolvin nam een stap achteruit en nu waren ze aardig verwijderd van elkaar, gelukkig. Ze leek op haar woorden te letten. Toen keek de wolvin naar de grond en weer terug, en keek Aims strak aan. Aimey keek haar verbaasd aan toen ze begon te brabbelen over dat ze op moest passen op wat ze deed. Aimey was eerlijk, ze snapte er niets van. Ze zei meer over een paar dingen dat het fijn zou zijn, en dat soort rare dingen. Aimey keek naar het zand, wat was er met het zand, dacht ze wolvin haar pijn te laten doen met zand. Aimey keek weer omhoog, en keek haar gezelschap aan. ‘’Waar heb jij het nou weer over dan?’’ Vroeg ze dan maar gewoon. ‘’Weirdo.’’ Fluisterde ze er toen nog net achterna. Aimey ging zitten en rolde met haar ogen.
~Sorry voor de flut post xD

_________________
Other Family ~Cordelia Mj3hgj
Bedankt voor het geweldige setje Mel <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Emptydi aug 29, 2017 10:40 pm

’Waar heb jij het nou weer over dan?’’ vroeg het mormel met gebrek aan beter, Cordelia greens enkel, ach ze was ook zo navie. Toen de teef wilde reageren op de vraag was de pup haar voor. ‘’Weirdo.’’ werd ze genoemd. Cordelia's grijns verdween, haar ogen keken strak naar de jongere wolvin. Ze kreeg steeds meer de drang om alle tanden van de wolf er een voor een uit te slaan. Wat de consciënties ook waren. Maar ze hield zich zelf tegen, voor nu. Cordelia liet een lage grom horen terwijl ze nog wat meer afstand van haar nichtje nam. 'You will see' bromde ze enkel op een emotieloze toon, ze had besloten om zich terug te trekken. Voordat ze echt liet gaan. Plus voor haar was het 'gesprek' ook meer dan afgelopen, ze zou er niks mee opleveren. De pup was toch wat moeilijker te manipuleren dan ze eerst had gedacht, but it's of no matter. Want Cordelia zou haar breken, vroeg of laat. Het halfbloedje had echt geen idee waar ze zich ingewerkt had, maar daar zal ze nog wel achter komen. Cordelia zou daar voorzorgen.

-Kort
Cordelia topic out.

_________________
Other Family ~Cordelia Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Other Family ~Cordelia Empty
BerichtOnderwerp: Re: Other Family ~Cordelia   Other Family ~Cordelia Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Sea edge Beach-
Ga naar: