Serigala


 

Deel
 

 My past, my memories (Vamp)

Ga naar beneden 
Aqua

Aqua


My past, my memories (Vamp) Empty
BerichtOnderwerp: My past, my memories (Vamp)   My past, my memories (Vamp) Emptyzo apr 17, 2016 6:43 pm


Aqua's ogen glommen terwijl ze langs het meer wandelde. Het was rond middernacht, schatte ze. Maar ze kon niet slapen. Opnieuw had ze een droom gehad over haar geboorte. En waar ze nu was leek zo erg op de achtergrond van haar droom dat ze zich bijna weer een ster voelde die neerkeek op haar geboorte. Het voelde zo bekend om hier te zijn. De geur rook naar thuis. Ze wist dat het onmogelijk was. Maar deze plaats was gewoon.. Ze had geen woorden meer. Ze draaide zich om en zag een klein konijntje wat rustig op zoek was naar een mooi plekje. De witte wolvin bedacht dat dit haar moment was voor een middernachtsnack. Langzaam besloop Aqua het konijntje en met en snelle sprong doodde ze het dier. Ze hief haar kop naar de hemel en prevelde een bedankje. Meestal was ze niet iemand die ging bidden, maar in dit jaargetij was eten schaars. Met een paar snelle happen at ze het konijntje op en ze draafde verder langs de oever.

Wacht.. Aqua bleef even onnozel naar het graf staren. De geur was inmiddels weggevaagd, maar toen ze iets verderliep zag ze een tweede graf. Het was onmogelijk. Ze liep terug naar het eerste graf en schudde haar kop. Dit was niet waar. Welke waanzin projecteerde haar bovenkamertje nu weer?! Misschien.. Misschien was haar vader hier! Hmm.. Vast niet. Zou hij gestorven zijn? En hoe? Zo veel vragen, zo weinig antwoorden. Ze bleef even zitten bij het eerste graf en hoopte dacht het echt het graf was van haar moeder.

Aqua spitste haar oren en stond langzaam op. Een geur. Niet de geur van het meer, en ook niet van prooi. Het was de geur van een andere wolf. Een onbekende, eentje die hier waarschijnlijk langer was dan de magere witte wolf, maar hij of zij kwam hier zeker niet vandaan. Ze volgde de geur en ging weg bij het graf. Het duurde niet lang voor ze een ander ontdekte, een teef, die zo goed als wit was. "Hoi."

_________________
"I'm not a crazy old lady. I'm a crazy young girl" - Aqua
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


My past, my memories (Vamp) Empty
BerichtOnderwerp: Re: My past, my memories (Vamp)   My past, my memories (Vamp) Emptyzo apr 17, 2016 11:48 pm

 
Genietend van de rustige wereld sloot ze haar ogen. Enkele dierengeluiden waren nog hoorbaar, zoals uilen, andere vogelsoorten en natuurlijk de vissen die ook nachts nog actief waren. Op dit moment stoorde ze zich er niet aan, ze had wel andere dingen aan haar hoofd dan zich druk te maken over het leven van andere kleine wezentjes. Ze maakte zich eerder druk om zichzelf, Khuolema en het gene wat komen zal. Moederschap was iets wat ze nog geen ervaring mee had. Tevens had ze niemand waar ze het van kon leren, tenminste als het te leren viel. Ze had geen idee hoe het zou gebeuren, wat ze zou moeten doen en wat er nou goed of verkeerd was. De onrust in haar lichaam maakte haar dat ze echt niet in slaap kon vallen. Om die reden was ze van haar warme slaapplaats bij Khuolema opgestaan en wat gaan wandelen, zonder echt een doel te hebben om naar toe te gaan. Op een of andere manier had het water haar aangetrokken waarna ze had plaats had genomen bij de waterkant.

Geritsel achter haar liet haar gedachtes wegvaren. Nieuwsgierig gingen haar oren overeind, was het misschien Khuo die haar afwezigheid had opgemerkt? De onbekende geur liet haar merken dat haar dat dat alles behalve waar was. Wat geschrokken had ze haar ogen opgedaan en haar kop in de richting van het geritsel gedraaid. “Hoi.” Voor haar stond een witte wolvin, alsof ze tegen haar spiegelbeeld keek. Even zoekend naar woorden had ze nauwkeurig de onbekende wolf bekeken. Ze had niet echt verwacht dat ze op dit tijdstip bezoek kon krijgen. “Goede…nacht,” Waren haar eerste begroetende woorden. Om wat opener en vriendelijker over te komen, stond ze rustig op waarna ze zich wat omdraaide naar de wolvin toe. “Sorry, ik had eigenlijk geen bezoek verwacht.” Verontschuldigde ze met een klein glimlachje op haar snuit._________________
My past, my memories (Vamp) J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Aqua

Aqua


My past, my memories (Vamp) Empty
BerichtOnderwerp: Re: My past, my memories (Vamp)   My past, my memories (Vamp) Emptyma apr 18, 2016 7:26 pm


De teef leek niet echt blij te zijn met haar bezoekje. Was logisch, het was nacht. En de teef leek nogal diep in gedachten. "Het spijt me..," sprak ze verontschuldigend. Het was gemeen, anderen storen omdat zij niet kon slapen. "Ik ben Aqua, wie ben jij?" vroeg ze na een korte ongemakkelijke stilte. Ze glimlachte vaag. Het was erg donker, maar door het maanlicht leek haar vacht op te lichten. Deze teef was aardig. Dat was gewoon iets. Aqua was nog geen Serigalers tegengekomen. Behalve de reu die hulp zocht tijdens een soort oorlog. Ze was nog niet gewond, maar haar kennis over genezende planten was ze erg handig in de strijd. Ze schudde haar witte kop en keek weer naar de teef.

_________________
"I'm not a crazy old lady. I'm a crazy young girl" - Aqua
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


My past, my memories (Vamp) Empty
BerichtOnderwerp: Re: My past, my memories (Vamp)   My past, my memories (Vamp) Emptywo apr 20, 2016 1:40 pm

 

Het was al een tijdje geleden dat ze een nieuw, onbekend iemand had ontmoet. Nieuwsgierig met wie ze te maken had bleef ze geïnteresseerd kijken, het kon maar zo zijn dat ze een nieuwe vriend(in) na dit late gesprekje had. Vamp was niet de enige die haar excuses aanbood. Het was ook de witte teef die haar verontschuldiging aanbood door het verstoren van haar rust. Zelf wist ze nog niet of ze dat nou zo erg vond of niet, maar daar kwam ze later vast wel achter. “Geeft niet, ik kan toch niet echt slapen.” Zei ze vriendelijk naar het excuus van de onbekende wolf. Ze wou niet dat de wolvin zich schuldig zou voelen voor haar komst.

Na een kleine stilte stelde haar mede kleurgenoot zichzelf voor. De wolvin noemde Aqua, een erg mooie naam als je het Vamp vroeg. Namen.. tja daar zouden zij en Khuo het ook nog over eens moeten komen... Was direct de gedachte dat er bij binnenschoot. Terug naar de vreemdeling, die vroeg naar haar naam. “Vamp.” Glimlachte ze terug. De onbekende wolvin kwam eigenlijk wel op een geschikt moment bedacht Vamp zich. Zo had ze tenminste even wat afleiding en wie weet dat ze straks wel weer in slaap kon dommelen. “Je ruikt nog vrij anders dan dit gebied, waar kom je vandaan als ik vragen mag?” De meeste geuren die ze had geroken waren geuren van wolven die hier al woonden, of vage geuren die uit WS kwamen. Dit rook op geen een van beide. Nieuwsgierig naar haar antwoord stonden haar oortjes naar voren gericht.

“Sorry, als je dit een ongepaste vraag vind.” Mompelde ze direct erna. Wie weet was de wolvin helemaal gesteld op zulke nieuwsgierige wolven. Naja, daar was maar één manier om erachter te komen._________________
My past, my memories (Vamp) J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
My past, my memories (Vamp) Empty
BerichtOnderwerp: Re: My past, my memories (Vamp)   My past, my memories (Vamp) Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: