Serigala


 

Deel
 

 My little Princess {Vamp}

Ga naar beneden 
Khuolema

Khuolema


My little Princess {Vamp} Empty
BerichtOnderwerp: My little Princess {Vamp}   My little Princess {Vamp} Emptyza maa 19, 2016 9:40 am

De zwarte reu schudde zijn dikke pels en likte zijn lippen lui in het namiddagzonnetje. Dammit, de hele dag had hij nog niks gevangen en de honger knaagde zo hard aan zijn buik dat hij haast misselijk was. De Sergaliabewoners waren ook niet bepaald zo goed met "Sharing and Caring", dat had hij ook al gemerkt, en ze gingen voor het uiterste om het laatste stukje vlees te verdedigen. Sommigen vertelden dat er al kleine gevechten zouden uitgebroken zijn, maar dat was allemaal nog heel onzeker.
Er drong een geur zijn neus binnen; zijn taaie spieren bolden instinctief, maar hij ontspande toen hij door had wie het was. Hij had gevreesd voor haar leven en dat ze de reis niet zou gehaald hebben, maar nu draaide alle onzekerheid om naar vreugde en verliefdheid. Wat verderop zag hij een witte wolvin met mooie donkere ogen, een pluizige, zachte vacht, en haar aanblik bezorgde hem een warm, kietelend gevoel in zijn buik. Khuolema krabbelde overeind en ontmoette haar betoverend mooie ogen... Zij was het... Vamp!

{Vampie only! + Sorry voor de kortheid!
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


My little Princess {Vamp} Empty
BerichtOnderwerp: Re: My little Princess {Vamp}   My little Princess {Vamp} Emptyza maa 19, 2016 7:06 pm

 
Met haar oren opgetogen naar voren gestoken, haar staart zachtjes heen en weer zwiepend bij elke beweging die ze maakte, trippelde ze tussen de bomen en bossen door. Ze had de o zo bekende geur al lang geroken, het was overduidelijk dat Khuolema in de buurt was. Een glimlach kwam op haar snuit te staan, terwijl vlinders weer voelbaar waren in haar buik. Een tevreden gevoel overheerste haar lichaam, ze was blij dat hij bij haar in de buurt was. Ook al waren de leefomstandigheden wat slechter, dat maakte helemaal niks uit, zolang ze maar bij de zwarte reu was. Hij was diegene die haar écht gelukkig maakte. Met de gedachte dat hij zo in haar blikveld zou verschijnen, versnelde ze haar pas, waarna ze uit een paar bosjes tevoorschijn kwam. Haar glimlach veranderde zo weliswaar in een vrolijke grijns zodra haar ogen contact met de zijne maakten. "Khuo'ke." Was het eerste wat ze zei. Vamp grinnikte even, zo'n schattige bijnaam was eigenlijk niet iets dat bij de grote reu hoorde. Toch kon ze het niet laten, voor haar was hij gewoon über cute. Als een veel te blije pup dribbelde ze al kwispelend naar hem toe waarna ze vervolgens ze hem eens liefdevol rond zijn bek likte. "Pas maar op, straks eet ik je nog op." Grapte ze speels, ze had heus wel gezien dat zijn spieren zich ontspanden toen hij haar in zijn zicht kreeg. Blijkbaar had hij in eerste instantie toch iets anders verwacht. Stiekem moest ze er wel om lachen, zij die de stevige stoere reu liet schrikken.

_________________
My little Princess {Vamp} J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


My little Princess {Vamp} Empty
BerichtOnderwerp: Re: My little Princess {Vamp}   My little Princess {Vamp} Emptyzo maa 20, 2016 10:12 am

Haar betoverend mooie glimlach veranderde in een vreugdevolle grijns toen ze oogcontact maakte met de ravenzwarte reu. Khuolema voelde opnieuw vlinders in zijn buik fladderen en zijn gifgroene ogen gloeiden. O, wat was ze toch mooi... Elke keer opnieuw.
'Khuo'ke,' was het eerste wat Vamp zei. Khuolema grinnikte eventjes. Khuo'ke? Was dat zijn nieuw bijnaampje? De wolvin trippelde overenthousiast als een hondje op haar af, en de reu vond het ergens wel vreselijk schattig. Toen Vamp ook nog eens rond zijn mond likte - iets wat ze wel vaker deed - voelde hij zich warm worden en likte hij haar terug over haar neus. 'Princess,' zei Khuolema zachtjes.
Princess? Kon hij niet iets beters verzinnen? Hij schudde de schaamte van zijn zwarte vacht af en likte haar nog eens over haar zwarte neusje. 'Pas maar op, straks eet ik je nog op,' grapte Vamp, en dat herinnerde Khuolema aan iets. Voordat hij was vertrokken, had hij nog wat spul gestolen bij de tweebeners. Voornamelijk voedsel, maar ook iets anders...
'Nou, dat zou ik niet doen,' greens Khuolema speels en kwispelde even. 'Ik heb eerst nog iets voor je...' De zwarte reu toonde een gekromd, sprankelend ding, gemaakt van allerlei glimmende dingen en afgewerkt met glanzende steentjes. Op het eerste gezicht leek het nergens op, maar de pekzwarte wolf had een tweebener het op zijn kop zien dragen. En het was prachtig geweest. Voorzichtig nam Khuolema het tussen zijn kaken en plaatste het uiterst voorzichtig op Vamps voorhoofd. Ja, nu was ze een echte Princess.

{OCC: Het ding is een kroon xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


My little Princess {Vamp} Empty
BerichtOnderwerp: Re: My little Princess {Vamp}   My little Princess {Vamp} Emptyzo maa 27, 2016 5:49 pm

 
Het koosnaampje wat Khuolema voor haar had bedacht bracht haar in verlegenheid. Ze voelde hoe ze wat warm van binnen werd en er blosjes op haar wangen kwamen te staan. “Princess” was de bijnaam die hij haar had gegeven. Zelf wist ze niet precies of ze zichzelf ook zo zou noemen, maar de manier waarop Khuolema het liefdevol tegen haar zei gaf haar een vleiend gevoel. Met een twinkeling in haar ogen had ze hem op haar vrolijkst aangekeken, ze moest zelfs even grinniken toen de reu zich schudde alsof hij zich schaamde voor zijn woordkeuze. Dat maakte hem nog schattiger dan dat ze hem eigenlijk al vond. Adorable!

Nieuwsgierig had ze haar oren naar voren gestoken toen haar Khuo’ke het over iets anders begon. “Ik heb eerst nog iets voor je...” Zijn vrolijkheid die hij met zich meedroeg maakte haar enkel nog meer geïnteresseerd, want waar was hij nou zo enthousiast over? De speelse grijns op zijn snuit liet haar glimlachen, het was prettig om hem zo te zien. Het duurde niet lang dat Khuolema met zijn vangst toonbaar maakte. Met grote ogen stond Vamp te kijken, het voorwerp had een glanzende, goudachtige(Of toch zilver?) kleur en er zaten allemaal glimmende, fonkelende steentjes op, wat het in het geheel erg sierlijk liet lijken. Wouw, dat zag er geweldig uit! “Wow...” kwam er wat stamelend uit haar mond. De glitters van het juweel zorgden er voor dat ze de juiste woorden helemaal kwijt was. Hoe kon ze zo iets betoverends nou noemen? Was er wel een juist woord voor?

Toen ze doorhad wat Khuolema’s plan was, zakte ze iets met haar kop zodat hij het beter kon plaatsen. Onwennig keek ze naar boven waarbij ze nog één steentje van het midden kon zien. Hoorde dat wel werkelijk op haar hoofd? “Khuo, het is schitterend!” Vamp probeerde een pas naar hem toe te stappen om hem nogmaals rond zijn neus te likken, maar het glanzende voorwerp wiebelde boven haar hoofd waardoor ze de gok niet te durfde wagen. “Hoort het echt op je hoofd?” vroeg ze grinnikend.

[Note: Heel erg sorry voor mijn late reactie..]

_________________
My little Princess {Vamp} J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
My little Princess {Vamp} Empty
BerichtOnderwerp: Re: My little Princess {Vamp}   My little Princess {Vamp} Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: