Serigala


 

Deel
 

 . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptydo maa 17, 2016 8:21 am

Hoelang rende ze al? Amatariseu maakte een diep, kort geluid voordat ze over de zoveelste boomstronk heen sprong. Haar achterpoot stak al de hele run, maar daar had ze niet op gelet. Ze wilde niet meer achterom kijken... ze moest doorgaan! Eigenlijk was niet gevlucht voor gevaar. Ze was eigenlijk helemaal niet gevlucht. Ama hijgde en haar tong schoot even uit haar bek. Shait! Naar binnen die zwabber en doorrennen! De grote Albino zette zich af, en maakte een lange sprong over een beekje heen... maar haalde de overkant net iets te goed waardoor ze uitgleed en gehurkt tot stilstand kwam. Ze hijgde toch maar, en haar tong rolde automatisch weer naar buiten. Klaar. Einde. Genoeg gerend voor vandaag. Ama voelde haar keel dik worden. Wat was er gebeurd? Ze wist het even niet meer. No fuckin' clue! Waarom had ze zich niet gehouden aan haar Jachtcode? Waarom moest ze zich nou per sé even los laten gaan? Of nog beter... waarom de hell stelde ze zich nu zo aan? De Wolvin onderdrukte even een grauw. Het was goed zo. Ze moest stoppen met vragen, of ze maakte zichzelf nog gek. Genoeg. Het was maar een prooi, baby of niet... Die hele Jachtcode was shait. Langzaam en voorzichtig krabbelde ze overeind, waarbij ze probeerde haar achterpoot niet te veel te belasten. Hier was 't chill, want ze rook geen andere dieren. Aan de andere kant was dat wel jammer, want een prooidier vinden zou ook moeilijker zijn. 'Not that I'm hungry or somethin'..' mompelde Amatariseu zo zacht dat niemand het kon horen. Hm. Toch rook ze wel iets... of iemand. Wat was het? Wie was het? Meteen bracht de geur een vlaag rooklucht mee. Shait! Icandor?! Nee. Het was een reu. Damn, Icandor ging met geen enkele reu... behalve. Khuolema? Geruchten gingen dat de gigantische zwarte reu was veranderd. Tot nu had Ama daar nog bar weinig van gemerkt. Ze kwam hem dan ook niet elke dag tegen...

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptydo maa 17, 2016 11:33 am

Een geïrriteerde grom ontsnapte Khuolema's bek toen de modder zijn voorpoot vastzoog in de zachte grond en hij trok zijn massieve voorpoot terug. Bah, modder... Nog iets dat hij haatte, net als ijs. Misschien zelfs erger dan ijs. Het was dik, kleverig en het duurde uren voordat je het bruine spul van je vacht kreeg. Nog niet te spreken van het feit dat je het niet eens kon eten. Althans... Dat had hij nog niet geprobeerd. Niet dat hij het ooit ging proberen.
Misschien.
Waarom was hij zelfs naar hier gekomen? De ravenzwarte reu schudde zijn kop om de gedachte vóór zijn vraag, te verjagen. Zijn honger begon hem stilaan tot waanzin te drijven en hij begon al stevig te vermageren, hoewel zijn stevige spieren onder zijn huid nog steeds strak en breed bleven. Na zijn val in het ijs - die de teef die hij "Ijsdanseresje" noemde, best wel grappig had gevonden - waren ze nog steeds een beetje stijf, en er hingen nog steeds bevroren klontjes ijs aan zijn bek, maar goed. Hij moest zich vooral focussen op voedsel. Zoals elke wolf meestal deed op dit moment.
Er klonk een plotselinge gehijg en in zijn O-zo-belangrijke levensvragen had Khuolema de naderende geur, niet opgemerkt. Hij keek op, vouwde zijn oren plat naar achteren en krulde zijn lip half. Toen zag hij een witte wolvin tussen de struiken staan.
Was het Vamp? Meteen verzachte zijn gifgroene blik, todat hij de rode ogen van de teef zag. Zijn blik werd weer feller, maar op een of andere reden herkende hij deze teef. De Alpha van de afschuwelijke, levende brandwond, genaamd Icandor. Amatariseu. Dat was haar naam. Hij vouwde zijn lip over zijn tanden maar bleef haar met een strakke blik aankijken en probeerde zo veel mogelijk emoties te verbergen. Je wist maar nooit, achter wat hij met haar Apprentice had gedaan.

_________________
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptydo maa 17, 2016 3:47 pm


De zwarte gedaante stond achter haar, en vanuit haar ooghoeken kon Ama zijn ontblootte tanden zien glinsteren. Ze grijnsde even. De reu was dan wel groot, maar zelfs Ama stak als natuurwondertje kop en schouders boven de gemiddelde reu uit. Khuo was jonger. En dat jaartje verschil maakte haar groter. De bleke teef draaide zich om, en keek hem relaxt aan in zijn doordringende groene ogen. 'Sup,' knikte ze hem toe. Haha, nu eens kijken in hoeverre deze 'badass' was veranderd. 'Ik zie dat onkruid nooit vergaat?' Ze kende de grimmige Wolf niet goed, maar dat maakte niet uit. In WS had hij al heel wat Wolven afgesnauwd, en zelfs haar leerling omgetoverd tot een gehavende onruststoker. Een rivaal die zichzelf krankzinnig maakte met de haatgevoelens voor haar vijanden. Ama trok haar lip even omhoog in een droge grijns. Eigenlijk was het best wel zielig wat er gebeurd was met haar leerling. Haar keel voelde even dik aan bij het denken aan Icandor. Shait. Niet nu. Kyerean was een sterke maar instabiele teef geweest. Ze was dan wel (over)moedig, maar ze had veel langer vastgehouden moeten worden. Ze had dat niet leuk gevonden, maar als ze dan echt volwassen zou zijn geworden, had ze praatjes van deze reu kunnen weerstaan. Jammer. Erg jammer.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptydo maa 17, 2016 6:41 pm

Ze had hem opgemerkt, en het zwarte ijskonijn bleef haar met een koele blik zonder al te veel emoties aankijken. 'Sup,' knikte Ama hem toe, en Khuolema was diep vanbinnen verwonderd dat ze nog zo rustig kon reageren nadat hij haar leerling zowat een moordmachine had gemaakt. Eerder had de ravenzwarte reu iets verwacht van een aanval, iets waarbij ze zowat zijn oren had afgerukt. Khuolema speurde haar gezicht af, op zoek naar een hint dat ze razend was, maar hij vond maar weinig woede op haar grijnzende gezicht. 'Ik zie dat onkruid nooit vergaat?'
Haar stem klonk vrij kalm, en de ravenzwarte gespierde reu liet zijn gifgroene, koele blik nog een keer emotieloos over Ama's gezicht glijden, maar gaf haar toen een kort, klein knikje. 'Nee,' zei de zwarte reu rustig en hield haar ogen vast. 'Hetzelfde voor jou,' voegde hij er nog koeltjes aan toe, met een knikje naar enkele lukrake littekens op haar lichaam.
Het opvallendste aan deze zilverwitte Albino was dat ze... Geen staart had. Khuolema trok even zijn wenkbrauw op. Het laatste had hij haar herinnerd met een halve staart, nu was ze nog zo slim geweest om de andere heeft te verliezen? Het was bijna lachwekkend dat de ex-Alpha niks had geleerd na de beet van Djin, die haar zowat een halve staart had gekost. Zijn wenkbrauw die de hoogte in was geresen, gleed terug op zijn plek. Hmpff. De wonderen waren de wereld nog niet uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptydo maa 17, 2016 7:52 pm


Khuolema hield zich koeltjes... stijfjes bijna. Ama rolde met haar oren, en liet hem koelbloedig haar opmerking terugkaatsen. Ze voelde ze best sterk, vreemd genoeg. Ze had nu de kracht een gehate Wolf niet zomaar om de nek te springen. Applaus. 'I see ya lost yer minion? Hoe gaat het met m'n grote vriend Icandor?' grijnsde Ama sarcastisch. Haar ogen waren koud en bitter. Het was bijna schandalig dat ze spotte met dit geval. Icandor was 'ziek', en dat was deels haar schuld. Ze had moeten luisteren naar Ashia, hoe onrealistisch en zweverig dat ook was. Shait. Een gemiste kans. Kyerean had een grote krijger kunnen worden: met haar aan hun kant was de strijd tegen Elysion een stuk gemakkelijker geweest. Of ze hadden gewonnen van de Shadjes? Nee. Waarschijnlijk niet. TRH waren zo jong.. en.. Amatariseu trok even haar oren in haar nek en strekte haar gespierde poten. Frisjes. Het viel haar op dat de reu stond te koekeloeren naar haar staart. Ja, inderdaad. Die staart was er niet meer. 'Kan je 't zien?' gromde ze lichtelijk geïrriteerd. Shait, ja, het mocht dan wel een apart beeld zijn, zo'n staartloze Wolf, maar al die rare blikken waren echt irritant af en toe. Tjee.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptyvr maa 18, 2016 11:07 am

'I see ga lost herr minion? Hoe gaat het met m'n grote vriend Icandor?' greens de Albino sarcastisch. Khuolema reageerde niet; zijn gifgroene ogen bleven kalm en rustig. Hij ging zich niet zomaar laten opjutten door deze Teef van z'n voeten. Nog te bedenken dat zijn Apprentice hier voor had gebogen. En dat dit nog een Poedel was geweest. Hmpfff.
Hij trok kalmpjes met een zwart oor en opende toen rustig zijn bek. 'Goed,' antwoordde hij doodleuk alsof hij het sarcasme in haar ondertoon niet had gehoord. 'Alleen wilt ze zowat de oren van jouw en mijn lijf rukken...' voegde hij er wat kil aan toe. Een koud grijnsje krulde zijn zwarte lippen en hij keek de Wolvin terug aan met zijn paar vlammende, gifgroene ogen. Ze kenden Icandor elk op hun eigen manier, ze kenden haar zwakke en sterke plekken, dat drong Khuolema al lang door. 'Ach, je kent Kyerean wel,' voegde hij er aan toe, niet kwaad, niet snauwerig, niet kil. Het enige wat de ravenzwarte reu wilde, was de reactie van deze teef zien.
De opmerking over haar staart deed Khuolema's ogen rollen. 'Uh, nee,' blafte hij sarcastisch. 'Er lopen natuurlijk zoveel staartloze Poede-... Hum, Wolven rond in Sergalia.' Hij deed z'n best om niet te grinniken, om z'n pokerface te behouden. Oeps, net niet versproken.

_________________
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptyza maa 19, 2016 3:00 pm

De zwarte reu speelde het spelletje mee, waardoor Ama zich alleen meer vermaakte. Zolang ze de 'neutrale' reu nog niet om de nek hoefde te springen (wat ze met alle liefde zou doen), was het leuk om z'n gebral aan te horen. Khuo versprak zich bijna, maar ze hoorde het woord 'Poedel' al weer eens uit z'n bek rollen. Shaitdammit.. sommige Wolfjes... 'Poedels? Oh, zoals je vriendinnetje, Vamp?' lachte Amatariseu zuur. Dit was niet haar beste dag, dus soms lukte het niet om kalm te blijven. Maar sarcastisch... dat bleef ze wel. Het was haar enige wapen tegen chagrijnige Wolven als deze zeurpiet. Ja. Vamp. Ze kende de teef nog wel. Het was een Hero geweest... en dus een poedel, net als de rest van de gang. Best ironisch dat zo'n 'duistere' Wolf als Khuo'tje hier voor haar gevallen was. De Albino grijnsde even, en ze strekte haar gespierde poten een voor een. Die poten jeukte om deze chagrijn te smoren. Hehe.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptyzo maa 20, 2016 1:33 pm

Yep, ze had z'n bijna-verspreking gehoord. 'Poedels? Oh, zoals je vriendinnetje, Vamp?'
De zwarte reu verstijfde van top tot teen en hij moest zich bedwingen zijn haren niet overeind te laten rijzen. Zijn volle staart trilde nog wel van verwardheid, en zijn felgroene ogen vonkten kwaad, maar hij klemde zijn kaken op elkaar om zijn fustratie, verbaasdheid en woede binnen te houden en niet rond de hals van Ama te vliegen.
Hoe wist ze het? Khuolema's kop werd gevuld met vragen zonder antwoorden. Had ze het gezien? Had ze hen gevolgd? En waarom zelfs? Vamp was toch een oud-bondgenoot van haar? Hij gromde en krabbelde overeind, ongeveer als een schijnbeweging om aan te vallen.
'Eén kwaad woord over Vamp en ik breek je,' siste Khuolema tussen zijn opeengeklemde kaken door, met duivels vonkende ogen. Oh ja, en met plezier.
Nu pas realiseerde de ravenzwarte reu dat dat ongeveer de bedoeling van de teef was geweest; een reactie uitlokken. Dat wilde ze, en het was haar nog gelukt ook. De zwarte wolf dwong zichzelf terug op z'n achterwerk te gaan zitten en trok opnieuw zijn emotieloze poker-face. Hij hield haar nog steeds in het oog, alleen vlamden zijn ogen nog zwakjes.

_________________
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptyzo maa 20, 2016 2:20 pm


Khuolema leek te verstijven bij het horen van de naam van de witte teef. De woede brandde in de gifgroene ogen van de reu, maar Amatariseu voedde zich er mee en voelde zich steeds minder ongemakkelijk. Ze had wel het idee dat ze dit gevecht kon winnen, nu ze keek hoe kwaad Khuo'tje er van werd. De zwarte Wolf kon zich met moeite inhouden en krabbelde al overeind, klaar om de Albino om de nek te vliegen. Haha! Probeer dat maar, pal. Ama ontblootte haar tanden, maar er kwam geen aanval. Khuolema dreigde haar 'te breken' als ze nog iets over Vamp zei. 'Aye pal, ik was nooit van plan kwaad te spreken over die goeie oud-Hero. Ik mocht haar wel, pal,' sprak Ama zoetjes. Nee, het was niet haar bedoeling kwaad te spreken over een teef die haar niets aangedaan had. Shait, zo'n typje was ze niet. 'Maar kijk, pal, die ironie spat er vanaf; hoe kon jij, als duistere Wolf die m'n Padawan gestolen heeft nou vallen voor een onschuldig lid van The Rising Heroes? Mijn ex-Roedel en jij waren vijanden, weet je nog?' Het kwam er minder sarcastisch uit, vooral omdat ze wel min of meer geïnteresseerd was in dit gedoe. Hoe konden die twee iets voor elkaar voelen? Ama voelde meteen een koude golf door haar lichaam trekken. Ze kwam langzamerhand nu ook in zo'n situatie terecht met haar Mate. Als Scarleg zijn Poedel-persoonlijkheid niet kon veranderen, zou ze hem op een gegeven moment niet meer kunnen uitstaan (yeah, poedels konden echt irritant zijn)... en zouden ze beiden door het leven gaan met een gebroken hart. Ah... damn it! Stupid love.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptyzo maa 20, 2016 5:05 pm

'Aye pal, ik was nooit van plan kwaad te spreken over die goeie oud-Hero. Ik mocht haar wel, pal,' zei de Albino zoetjes. Khuolema's blik werd ee echter niet minder hard op. 'Het is je geraden, lass,' gromde de zwarte gespierde reu nog snel, maar de vacht op zijn schouders ging langzaam liggen. 'Maar kijk, pal, die ironie spat er vanaf; hoe kon jij, als Duistere Wolf, die m'n Padawan gestolen heeft nou vallen voor een onschuldig lid van The Rising Heroe's? Mijn ex-Roedel en jij waren vijanden, weet je nog?'
Dat was waar, bedacht Khuolema and hij keek een tijdje peinzend voor zich uit. Hij hoorde geen ironie in haar stem, maar hij moest even kort grijnzen bij haar eerste woorden. 'Duistere Wolf?' grinnikte de reu zachtjes. Nog nooit in zijn hele leven had hij er bij stilgestaan dat hij een "Duister" Ziel had. Nee, dat was nieuw voor hem. In z'n puberjaartjes was hij gewoon wat arrogant gaan doen en had hij wat fun gewild. Misschien waren zijn snode plannetjes met Icandor er een beetje over geweest, maar "Duister"? Khuolema schudde zijn vacht om de woorden te verjagen en sprak toen kalmpjes, maar niet spottend: 'Aangezien je het zo mooi al had gezegd, lass - Ex-Roedel en waren- zijn die dingen verleden tijd. Het boeit niet meer.' Zijn groene ogen vlamden fel, maar niet kwaad. 'Bovendien zat Vamp nog niet bij jullie clubje toen ik haar voor het eerst ontmoette. Ze is er pas later ingestapt.'
Nu, vond de zwarte reu, was het zijn beurt om een vraag te stellen. 'Maar nu we er over bezig zijn, lass - wat heb jij ooit in Scarleg gezien?'

_________________
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Emptyzo maa 20, 2016 8:13 pm


Ze zag zijn woede langzaam wegzakken. Wat jammer nou, het begon net leuk te worden. Shait. De reu deed z'n verhaaltje en vertelde over dat Vamp hem eerder zag dan haar clubje en jadajadajda... Ama rolde met haar ogen. 'Wat hartverscheurend, pal.' Ineens leek Khuolema het normaal te vinden een oudere Wolf aan te spreken als 'lass'. Om haar nog meer te irriteren vroeg hij wat er nou ooit gespeeld had tussen haar en Scarleg. Amatariseu grinnikte, en schudde haar kop. Wrong move boyo... Ze maakte zich wat breder, voor het geval dat hij nog iets van plan was, maar keek hem droogjes (bijna verveeld) aan. 'Listen pal, ik vind het hartstikke schattig dat je aan de haal gaat met mijn woordje 'lass', maar heb je eigen wel enig idee waar de liefde om draait?' Dit klonk al minder sarcastisch, vooral omdat ze wist dat hij deze strijd niet mocht winnen en omdat ze het wel een beetje meende. 'Het kan me eigenlijk weinig shait schelen dat ik een poedeltje als boyfriend heb. Ik bedoel maar, jij zit in een zelfde soort situatie, toch?' En nee.. hehe. Het was niet Vamp die ze een poedeltje noemde. Nu maar genieten van de show.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Evil is Wasted [KHUOLEMA] .   . Evil is Wasted [KHUOLEMA] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Mossley Marsh-
Ga naar: