Serigala


 

Deel
 

 . Alle Garnalen op een Satéprikker! .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Alle Garnalen op een Satéprikker! . Empty
BerichtOnderwerp: . Alle Garnalen op een Satéprikker! .   . Alle Garnalen op een Satéprikker! . Emptyzo jan 29, 2017 1:46 pm

. Amatariseu .

Welkom, welkom, beste Gast! Dit is de enige echte Amacyclopedie: een topic waar je alles te weten komt over de Schotse Albino die vandaag de dag aan het hoofd staat van de roedel Ōkami! Voor je gretig begint met het lezen van alle rare Ama-relateerde tekstjes, wil ik je graag vertellen dat deze Amacyclopedie nog niet compleet is. Pas wanneer ze gestorven is (en dat is gelukkig nog lang niet) houdt het verzamelen van info over haar op. Hou dit topic, als je een rasechte stalker bent, dan ook goed in de gaten! Misschien zie je wel een sappig feitje over het hoofd! Maar goed genoeg geklets, bereid je voor op een ferme lading Amatariseu!

Uiterlijk

Amatariseu een zwarte Wolf... die niet zwart is! Ama lijdt aan een vorm van Albinisme: daarom heeft ze dus een extreem bleke pels, een pigmentloze neus, pigmentloze pootkussentjes, nagels, enzovoort! Het enige waar het Albinisme geen effect op heeft is haar oogkleur. In tegenstelling tot de Albino-rode ogen, die een beetje roze lijken, gloeien Amatariseu's ogen rood als hellevuur! (#FF0000 → Vuurrood)

Wat ook opvalt aan de vrouwelijke Albino is het feit dat ze gigantisch is. En dan niet een beetje, maar echt kolossaal! Ze tussen haar 3de en 4de jaar last gekregen van een hormonenstoring: ze kreeg een tweede groeispurt Amatariseu is nu een gespierd, bleek monster met een gewicht van 74 kilogram en een kop-romplengte van 1,3 meter!

Amatariseu heeft behoorlijk wat littekens, maar haar meest opvallende is toch haar staartloosheid. Ze heeft haar achterzwabber verloren na een gevecht met een Shadow en het toedoen van mensen.

Persoonlijkheid

Net zoals hij uiterlijk is Amatariseu's persoonlijkheid niet bepaald run-of-the-mill. Wanneer je haar voor het eerst ontmoet, merk je misschien al op dat ze een ander accent heeft, en uiteraard dat ze vaak uitbundig en/of sarcastisch overkomt. Meestal neemt Ama zichzelf of anderen niet zo serieus, en is meestal niet bang om te zeggen wat ze denkt. Maar als puntje bij paaltje komt is ze onbevreesd, serieus en niet voor de poes.


. Alle Garnalen op een Satéprikker! . Ama_aa10

. Alle Garnalen op een Satéprikker! . Ama_da10

. Alle Garnalen op een Satéprikker! . Ama_sl10


Hieruit kan je opmaken dat Amatariseu zeker geen watje is. In haar opvoeding van haar Schotse vader kreeg ze veel dappere verhalen te horen die haar inspireerden niet weg te rennen of op te geven. Ze deinst niet terug als je haar uitdaagt!
Even aardig tegen iedereen zijn gaat haar met meer moeite af. Ama is geneigd snel sarcastisch of droog te reageren op iemand, ook als deze zekere Wolf pijn heeft of niet lekker in zijn vel zit. Amatariseu wordt wel neutraal gezien als het draait om vriendelijkheid, want als je haar beter leert kennen en in de categorie 'vrienden' valt, is de Albino zeker geen verkeerd gezelschap.
Door haar houding en lompe verschijning zou je het misschien niet denken, maar Amatariseu is erg intelligent. Ze laat het niet merken, maar ze is het zeker. Ama heeft een ontwikkeld brein kan deze prima gebruiken.

Skills

Amatariseu is, zoals blijkt uit het stuk 'Persoonlijkheid' zeker geen domkop. Ze kan dan ook goed leren en heeft in de jaren dat ze leeft heel wat trucjes onder de knie gekregen. Zie hier: het Skill-boek van Amatariseu!

Gevecht: ★ ★ ★ ★ ★
Amatariseu is getraind door Krijgsmeester Kizu en is door haar enorme kracht en vernietigende gevechtsstijl een geduchte vijand. Vechten is Ama's passie, en omdat ze al menig vijanden verslagen heeft is ze ook erg trots op haar skills.

Jacht: ★ ★ ★ ☆ ☆
De Albino is zeker geen slechte jager, maar haar specialiteit ligt nou eenmaal niet bij sluipen en stil zijn. Grote prooien gaan haar prima af, maar kleine diertjes vind ze moeilijk omdat ze geen geduld heeft en ze vaak al afschrikt met een verveelde grauw.

Perceptie: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Door haar Albinisme heeft Amatariseu een slechtere ogen dan meeste Wolven. Zelf weet ze hier niet van, dus ze merkt het ook niet. Ook door haar uitbundige en soms ongeïnteresseerde karakter is ze ook geen kampioen in rekening houden met haar omgeving.

Conditie: ★ ★ ★ ★ ☆
Een tijd geleden is Ama haar conditie gaan verbeteren, en nu kan ze lange afstanden prima afleggen. Vroeger was ze zeker geen held in rennen of dingen lang volhouden, maar nu is Amatariseu bijna niet uit te putten. Dat kan ze goed gebruiken in een langdurige strijd.


Verleden

Newborn - Pup: Amatariseu was de eerste pup van de Schotse avonturier William en zijn vrouw Cole. Ze werd geboren aan de voet van de Ben Nevis, en was de sterkste pup uit een nestje van 3. Haar twee andere broertjes waren te ziek en te zwak en werden dood geboren. Ondanks het verlies van de twee reutjes waren William en Cole ontzettend blij op hun kleine Amatariseu. De eerste 12 maanden van Ama's leventje waren het mooist. William, die goed met pups overweg kon en veel wist over de natuur en overleven, leerde zijn dochter bijna alles wat hij wist. Cole, daarentegen, bleef op de achtergrond en stond bekend als een koude, zwijgzame moeder. Toen Amatariseu een jaar oud was, bracht Cole een nieuw nestje ter wereld, dat bestond uit maar 1 pup. Scarleg, zoals ze het gezonde maar kreupele reutje noemde, was een kalme maar slimme pup, die prima met zijn grote zus op kon schieten. Ze werden een vrolijk duo en leefde samen met hun ouders vrolijk en blij in de Schotse Highlands.

Pup - Youngster: Maar op een nacht... werden de zaken pittig bloederig. William had op zijn verre en wilde reizen veel vrienden, maar ook veel vijanden gemaakt. Per ongeluk had hij dus ook de Clanleider van de Clan McGregor op z'n teentjes getrapt, en dat was dus de laatste fout die hij ooit maakte. Op de avond dat Scarleg een half jaar oud werd, sloeg Clan McGregor toe. William werd aangevallen door een stuk of 3 getrainde krijgers, terwijl Amatariseu en Scarleg gevangen werden gehouden door de Clanleider. Toen William genoeg afgezwakt was, werd hij voor de poten van zijn kinderen neergegooid, en bloederig geëxecuteerd door de Clanleider. Na hun bloederige slachtpartij verdween de Clan weer in de Highlands. Van Cole was geen spoor te bekennen. Amatariseu en haar nog vrij jonge broertje stonden er alleen voor. Ze konden niets anders doen dan vluchten. Op zoek naar een nieuw land, een nieuw territorium dat niet geclaimd was door een wraakzuchtige Schotse Clan. Weken lang liepen ze, maar, na een halve maan kwamen ze dan eindelijk aan in een landje dat bekend stond als Wolf Story.

Youngster - Young Adult: Op een bittere avond arriveerde de twee jonge Albino's op de Sneeuwvlaktes van Wolf Story. Ze waren op zoek naar een plek waar ze de nacht konden doorbrengen, maar het enige wat ze vonden was een kleine, zwarte pup genaamd Bageera. Wat ze niet wisten was dat Bageera dezelfde laffe moeder had als zij. Bageera vertelde hen dat hij op zoek was naar zijn zus, een bruine Wolvin genaamd Tana. Ama en Scarleg besloten het jonge dier te helpen met zijn zoektocht... en uiteindelijk troffen ze Tana aan. Amatariseu ontdekte dat zowel Tana als Bageera familie van haar waren, en met z'n viertjes richtte ze een vriendenclubje op genaamd 'The Rising Heroes'. De club kreeg in de loop van de tijd steeds meer leden, waaronder Game en Ashia. Maar heel vredig bleef hun bestaan niet. De Rising Heroes kregen er een vijand bij: een bloeddorstige jong-Wolf genaamd Salia. In een van de conflicten tussen de TRH en Salia werd Scarleg gedood, iets wat Amatariseu ontzettend kwaad en depressief maakte. Zo depressief zelfs, dat ze van alles probeerde om de pijn te verzachten. Ze ging daar erg ver in: ze paarde zonder er bij na te denken met haar goedaardige partner Scarleg II. In de eerste instantie dacht ze niet aan de keuze die ze gemaakt had, en binnen een paar maanden baarde ze een nestje van 3: Reicho, Emaya en Ayero. Dit fleurde haar min of meer op, en Amatariseu vatte haar taken als 'Alfa' weer op. Op een gegeven moment bracht haar partner een jonge teef genaamd Kyerean het kamp in. Hij zei dat ze een lid wilde worden van de roedel, en Ama stemde toe. Kyerean en Ayero werden een roekeloos duo die kattenkwaad uithaalde in het kamp van TRH. Amatariseu hield van Kye alsof het haar eigen dochter was... tot de dag dat Ashia verdronk in de Rivier. Ashia waarschuwde dat Kyerean veel duistere trekken had in haar ziel, en zodra ze dat gezegd had begon Amatariseu haar leerling te wantrouwen. En... op een nacht ging het dan mis. Kyerean, die was gemanipuleerd door een reu genaamd Khuolema, doodde haar beste vriend Ayero en nam het op tegen Scarleg, die haar versloeg en brandend in het bos achterliet. Amatariseu was, zoals een jaar geleden, weer verslagen en werd somber. Ze verwaarloosde haar taak als Alfa, en had het amper door toen Djinn (een Alfa van Elysion) Emaya stal.

Young Adult - Adult: De Elysion hadden de pest van TRH, en wilde niets liever dan hen het land uit jagen. Ze startte een oorlog, die Amatariseu, verblind door haar verdriet en woede aanging. De twee roedels vochten in het Bos van WS, maar omdat Elysion veel oude en ervaren krijgers bevatte, werd Ama gedwongen de strijd op te geven. Tana gaf haar rol als Alfa op en vluchtte naar het Hoge Noorden, gevolgd door een verwarde Amatariseu. De twee zaten daar een tijdje, na te denken over wat ze nou eigenlijk fout hadden gedaan. Toen hun Bèta Game na het laten vallen van TRH naar hen toe kwam, besloten de drie Wolvinnen weg te gaan uit WS om ervaring op te doen zodat ze wraak konden nemen.

Game, Tana en Amatariseu beleefde veel avonturen in het buitenland. Ze zagen de wereld zoals maar weinig Wolven dat hadden gedaan en deden ervaring op in bijna alle mogelijke manieren. Ama, bijvoorbeeld, had een geweldige training gekregen van Shihan Kizu, maar bezocht ook de Tamboo Hills in het Zuiden, waar ze training kreeg in jagen door een groep Afrikaanse Wilde Honden. Na een lange tijd vonden de drie Wolvinnen hun weg terug naar Wolf Story, en via een gevaarlijke grottenroute kwamen ze aan bij de Kustgrotten.

Adult (Wolf Story): Na een jaar kwamen ze terug. Amatariseu tijdens de wereldreis 'last' gekregen van een hormonenstoring, waardoor ze twee keer zo groot en zo zwaar was geworden. Een maan lang verbleven zij en een paar ex-Heroes in de Kustgrotten, waar ze een best rustig en vredig leventje leefde. Amatariseu kon echter niet stilzitten en ging vaak op expeditie uit, om uit de vinden wat er met WS was gebeurd nu de Shadows (Elysion) aan de macht waren. Tijdens een van deze expedities kwam ze haar verloren dochter tegen, die verbannen was uit de Shadows en totaal veranderd was. Maar, ze kwamen terecht in een val. De mensen verdoofde moeder en dochter en vervoerde hen naar Serigala, waar Amatariseu's nieuwe leven zou gaan beginnen.

Adult (Serigala): Amatariseu kwam samen met Emaya aan in Serigala. Moeder en dochter gingen op onderzoek uit, maar het werd langzaam duidelijke dat de inboorlingen geen zin hadden in de buitenstaanders. Ama wist een groep te vormen met een aantal mede-buitenstaanders, maar toen de spanningen een climax bereikten, leken de inboorlingen verdwenen te zijn.
Amatariseu leefde nog een poosje als een Rogue, en ontmoette een aantal oude bekenden, maar ook veel nieuwe Wolven. Ze voelde zich relaxt als een Rogue zonder regels, maar op een gegeven moment voelde ze dat ze toch nog een keer een roedel wilde stichten. Ze had al zo veel beleefd sinds de val van The Rising Heroes, dus nu zou ze vast wel in staat zijn een sterke roedel te stichten. Amatariseu schiep Ōkami, een roedel die ze omschreef als een 'neutrale roedel voor Wolven die meer in zich hebben'. Ze nam zowel nieuwe als oude bekenden aan, en leefde ondanks de aanwezigheid van de Shadjes zonder problemen. Na een wat komaf met haar dochter wilde Amatariseu haar taak als Alpha serieuzer nemen, maar achteraf bedacht ze dat ze zich niks moest aantrekken van de dingen die de Shadows en haar dochter over de roedel zeiden. Na een tijd kwam Emaya terug bij de roedel, waar ze 4 prachtige halfbloeden baarden. Amatariseu voelde zich voor het eerst sinds tijden een stuk beter en was bereid om haar roedel als een goede leider door de winter te helpen.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Alle Garnalen op een Satéprikker! . Amatar10
Honest Age:
Terug naar boven Ga naar beneden
Arthur

Arthur


. Alle Garnalen op een Satéprikker! . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Alle Garnalen op een Satéprikker! .   . Alle Garnalen op een Satéprikker! . Emptyma jan 30, 2017 8:23 pm

. Sir Arthur of Camelot .

Welkom terug, beste Gast, bij deze prachtige Arthurpedia!. Vandaag zal ik, de Garnaal, jouw gids zijn en je alles bijbrengen over een ander karaktertje van mij: Sir Arthur van Camelot. Laat je niet afschrikken door die chique naam, sloebers zijn ook welkom en hoeven niet terug te deinzen voor deze koninklijke reu! Dus, pak je kroon, je scepter en je met goud bezette mantel, want het is Arthur-tijd!!

Uiterlijk

Arthur is over het algemeen geen extreem opvallende reu. Als je hem van veraf ziet, zou je niet meteen denken dat hij van adel is, omdat hij geen koninklijke juwelen draagt of een prachtige kroon op heeft. Als je wat dichterbij komt, zie je dat deze reu geen kroon nodig heeft: zijn juwelen zijn zijn prachtige, heldere ogen. Ze zijn zo blauw als ijs en glimmen prachtig in elk licht! (#00ffff → IJsblauw)

De reu heeft een atletische bouw, maar is niet extreem gespierd of mager. Hij zit er tussenin, maar toch wel aan de slanke, pezige kant. Omdat Arthur geweldig goed kan rennen, heeft hij sterke, lange poten en een pluizige, stevige staart die dient als roer als hij aan het rennen is. Arthur's cijfertjes zijn niet heel spectaculair: hij heeft een gewicht van 49 kilogram en een kop-romplengte van 0,7 meter.

Door zijn niet zo roekeloze persoonlijkheid is Arthur niet zo extreem vaak in de problemen gekomen: hij heeft dan ook bijna tot geen littekens.

Persoonlijkheid

Arthur leeft als een gentleman. Hij is beleefd tegen anderen - vrouwen in het speciaal -, probeert gevechten te vermijden en past op zijn woorden. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je alles bij hem kan flikken! Artje praat nog steeds zo nu en dan wat deftig, maar hij kan prima van zich af bijten en weet met zijn woorden wel een oplossing te vinden op ieder plan!


. Alle Garnalen op een Satéprikker! . Artja_10

. Alle Garnalen op een Satéprikker! . Artje_12

. Alle Garnalen op een Satéprikker! . Artje_11


Zoals je kunt zien is Arthur hartstikke vriendelijk tegen bijna iedereen! Het is zijn bedoeling om kalm, aardig en sympathiek over te komen. Maar, helemaal perfect lukt dat niet bij Art, want als hij je niet mag, zal je dat merken en kan hij zijn irritatie of zelfs haat niet verbergen met een vriendelijke act.
Voor geliefden zou Arthur zonder twijfel door het vuur gaan.. in zijn hoofd. Hij weet dat alles moeilijker is dan het lijkt, en door zijn soms wat schrikkerige gedrag zal Arthur zo nu en dan naar achter wijken met de staart tussen de poten. Hij wil het beste voor zijn naasten, en doet zijn best om er voor hen te zijn.
Door zijn beschaafde opvoeding en lezingen in Camelot is Arthur een wijze heer geworden. Hij weet veel over de natuur, legendes.. en vooral over de jacht! Artje komt slimmer over dan hij eigenlijk is. Alle feiten die hij zo nu en dan strooit zijn aangeleerd. Zijn brein is dat van een gemiddelde Wolf. Het is zijn manier van denken dat hem er slimmer doet overkomen.

Skills

Zowel in Camelot als in Ōkami trainde Arthur hard en goed. Hij wil niet per se de beste zijn, maar hij vind dat bij een goede persoonlijkheid ook een goede gezondheid hoort. Arthur traint vooral in snelheid en conditie, en uiteraard scherpt hij eens in de zoveel tijd zijn gevechtmoves aan!

Gevecht: ★ ★ ★ ☆ ☆
Hij is geen geboren krijger, en heeft ook geen extreem sterke spieren. Arthur is een gemiddelde vechter, en het hangt puur af aan zijn tegenstander of hij het gevecht wint of niet. Bij voorkeur zal Artje een gevecht natuurlijk in de eerste instantie al vermijden.

Jacht: ★ ★ ★ ★ ★
Maar, godallemachtig! Wat kan hij ondanks zijn vredelievende attitude toch geweldig goed jagen! Arthur is een natuurtalent: als hij het bos of het veld in gaat, komt hij altijd met prooi terug! Zijn mislukte jachten zijn op een hand te tellen!

Perceptie: ★ ★ ★ ☆ ☆
Hij heeft gezonde ogen, een goed ontwikkelde neus en werkende oren. Arthur's zintuigen werken zoals ze zouden moeten en hij is op de hoogte van zijn omgeving. Niks speciaals hier aan. Kijk maar weer lekker verder!

Conditie: ★ ★ ★ ★ ☆
Arthur heeft een geweldige conditie: hij traint iedere dag even door een uurtje te rennen. Dit heeft hij nodig voor langere jachtpartijen. Daarom koestert hij zijn uithoudingsvermogen en vind hij uithijgen geen optie.


Verleden

Newborn - Youngster: Arthur werd geboren als de zoon van Sir Charles of Camelot en Isabella of Camelot, een minuut na zijn broertje, Isaac of Camelot. Omdat hij het oudste prinsje was, zou hij de troon van zijn vader krijgen, dus werd Arthur altijd vol in de spotlights gezet door zijn ouders en de leden van The Court of Camelot. Hij kreeg als eerste te eten, werd geprezen door iedereen en kreeg een klein legertje leraren toegediend toen hij 5 manen oud was. Isaac, een van nature onstuimige en ambitieuze reu, kon het helemaal niet hebben, en had een hekel aan zijn oudere broer. Hij vluchtte vaak de almachtige King's Cave uit om onrust te stoken in de nederzetting van Camelot (een flink complex van holen aan de voet van de King's Throne). Op een dag, toen Arthur op jacht was met zijn leraren - hij was al extreem getalenteerd, en dat was geen opschepperij! -, kreeg hij te horen van een bode dat Isaac verdwenen was. De jonge Arthur, toen 10 manen oud, was overmoedig, maar diep van binnen erg angstig. Hij trok er twijfelend op uit om zijn broer te zoeken, en na een tocht van twee dagen ontdekte hij dat zijn broer opgesloten zat in het kamp van Camelot's grootste vijand: The Empire, met aan het hoofd Emperor Frederick, de beruchte broer van Charles en dus Arthur's oom. Arthur haalde hulp, en redde als Sergeant van Camelot zijn broer en versloeg daarbij ook menig soldaten van The Empire. Na een bloederige veldslag werd Arthur thuis met een feest ontvangen, en kreeg hij de Riddersorde van zijn vader. Vanaf nu heette de nog maar 10 maand oude Arthur dus Sir Arthur of Camelot!

Youngster - Young Adult: De komende jaren leefde het volk van Camelot in vrede. Arthur werd een held en kon in dit vredige tijdperk zijn geweldige jachttalent verder ontwikkelen. Ondertussen was de relatie tussen hem en Isaac enorm verbeterd: ze waren nu goede broeders en deden samen niets liever dan jagen en relaxen bij de watervallen in de Vallei van Camelot. Maar toen hij 3 jaar oud werd, ging het goed mis. Arthur was weer eens op een jachtpartij met Isaac en wat vrienden, wanneer ze plotseling een grote vlek zagen verschijnen aan de horizon. De wind bracht een angstaanjagende geur mee. De geur van bloed, de geur van.. The Empire! Zo snel als ze konden racete Arthur en zijn kameraden terug naar Camelot, maar toen ze daar kwamen, zagen ze dat The Empire ook vanaf de andere kant was gekomen. En in veel grotere nummers. Het ijzersterke leger van Arthur's wraakzuchtige nonkel Frederick hadden de strijd al gewonnen. Arthur en Isaac gingen snel naar de King's Cave, waar Frederick al te wachten stond. Vlak voor hun snuiten werden de machtige Charles en Isabella vermoord. Om het nog bloederiger te maken rukte Frederick de koppen van de lijken eraf en plantte ze op stalagmieten in de King's Cave. Frederick besloot de twee jonge prinsen niet te doden, maar hij liet ze vrij. Buiten Camelot splitste de broeders op, om ieder een eigen weg te gaan en op zoek te gaan naar een nieuwe start. Arthur's nieuwe start was in Serigala, een prachtig land dat hij na een paar manen reizen vond. Daar ontmoette hij een geweldige juffrouw genaamd Syren, die hem voorstelde aan haar roedel, de Ōkami. Arthur wist toen hij zijn deftige woorden verwierp en zijn talent toonde zijn eer aan Amatariseu te tonen, en werd een goede vriend van haar. Sindsdien is hij trouw aan de roedel en waardig lid.

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
. Alle Garnalen op een Satéprikker! . Arthur10
Honest Age:
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Meet grandpa (Alle pups+alle OkamiLeden)
» Verjaardagskalender alle leden

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven :: Dumptopics-
Ga naar: