WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

Sisterhood ll Madelyn

op zo feb 14, 2016 4:24 pm
Met rustige stappen en een rustige blik liep de zwarte wolf over de velden heen. Zij en Madelyn waren weer samen ze hadden elkaar weer gevonden eindelijk. Victoria was blij ook al was ze een loner die graag alles alleen deed was het toch fijn om haar zusje er bij te hebben. Dat bracht haar ook hier Raska hills of te wel de plek waar de konijnen zich in holletjes verstopte. Als ze geluk had kon ze er een paar vangen en samen met haar zus opeten. Victoria was een goede jager ze had een dun en slank lichaam perfect om konijnen achter na te gaan. Maar goed je moest ook geluk hebben. De zwarte wolf stopte met lopen en draaide met haar oren in de hoop een geluid op te vangen van een konijn die de hol uit kroop. een koude bries waaide door haar zwarte vacht heen. Al besteede Victoria daar geen aandacht aan het was winter en ze kon wel wat hebben. ze had koudere winters mee gemaakt.

Madelyn c;

_________________

avatar
Berichten : 90
Pawprints (₱) : 92
Roedel : \
Leeftijd : 3
Partner : \
Profiel bekijken

Re: Sisterhood ll Madelyn

op zo feb 14, 2016 4:53 pm
Vrolijk rende ze door het sneeuw, haar zus en zij waren weer samen!! Voor veel wolven was het hier koud maar ze heeft wel ervaring met koude gebieden dus Madelyn deed het niets, ze speelde ook vaak toen ze nog pup was in de sneeuw met Victoria. Plotseling stopte ze en keek ze omhoog. Mooie, prachtige sneeuwvlokjes dwarrelde naar beneden. Ze rende weer lekker hard door de sneeuw, ze hield van sneeuw. Het enige nadeel was dat ze opviel. Opeens spitste haar oren en hoorde een konijn in een holletje onder het sneeuw. BINGO. Ze draafde met een hangende konijn in der bek, waar zou Victoria zijn, dacht ze. Ze wou het konijn nog niet opeten maar delen met haar zusje, maar tja waar is ze… Ze stak haar neus in de lucht en hoe toevallig ook was ze in de buurt. Ze rende een heuvel op en ja hoor ze zag haar zusje in de verte als een zwarte gedaante. Ze blafte hard en rende op haar af met het konijn hangend in der bek. Toen ze voor haar zusje stond ging ze zitten en zei:’’Su…. Sup..’’ Zei ze met het konijn in der bek wat niet echt lukte om mee te praten dus ze legde het konijn tussen hun in. ‘’Blehh blehh.. Suprise!! Delen??’’ En ze nam een hap van hun voedsel en slikte het door, dit deertje was lekker sappig en lekker. Ze glimlachte naar haar zusje. Dit had ze gemist, het samen zijn en samen delen.

_________________

avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

Re: Sisterhood ll Madelyn

op zo feb 14, 2016 8:50 pm
De zwarte teef draaide haar hoofd, haar zus was niet ver ze was vast in de sneeuw aan het spelen ofzo. Ugh soms kon ze echt zoon pup zijn. Victoria's ogen versmalde zich toen ze in de gaten kreeg dat het begon te sneeuwen. Kleine sneeuw vlokken dwarelde naar beneden. Victoria schudde haar vacht, haar oren draaide wat naar achter toen ze gehijg hoorde van achter haar. In een ruk draaide de teef zich om, haar zusje rende naar haar toe met een konijn in haar bek ’’Su…. Sup..’’ probeerde ze te praten wat natuurlijk moeilijk ging met die konijn tussen der kaken.‘’Blehh blehh.. Suprise!! Delen??’’ voordat ze een antwoord kon geven nam Madelyn al een hap van het konijn en glimlachte. 'Zo zo dus je bent nog ergens goed voor?' plaagde Victoria grijzend. ze vond het wel leuk af en toe haar zusje een beetje pesten. Het moest kunnen toch? Madelyn wist wel dat het een grapje was en dat ze het niet echt bedoelde.

_________________

avatar
Berichten : 90
Pawprints (₱) : 92
Roedel : \
Leeftijd : 3
Partner : \
Profiel bekijken

Re: Sisterhood ll Madelyn

op zo feb 14, 2016 10:37 pm
‘’Zo zo dus je bent nog ergens goed voor?’’klonk er plagerig uit haar zusjes bek. Geen seconde daarna moest Madelyn al lachen. Dit deden ze vaak bij elkaar, gewoon lekker plagen, zo serieus was toch saai! ‘’Uhhh…. Nee duhh! Ik ergens goed voor? Maar lief dat je het zegt hoor.’’ Lachte ze. Humor was het echte ding wat in de familie zat, tenminste Victoria en Madelyn hadden het altijd leuk hun broertjes en zusjes waren zo van:’’Madelyn, Victoria doe nou eens normaal we moeten ons focussen op wat belangrijk is!’’ Ze kende de stemmen nog uit duizenden. Hun zusjes en broertjes waren zulke mopperssss. Madelyn en Victoria in tegenstelling nooit, altijd maar lachen en gek doen. Ackward silence kwam net zoals in het bos toen ze elkaar weer zagen met de beer. Madelyn had er zelfs een litteken van over gehouden op haar rug en haar poten waren nog niet helemaal hersteld. Ze nam nog een hapje van hun konijn, die lag daar niets voor niets en het was beter dan niets doen en uit hongeren. Toen ze haar hap het doorgeslikt begon ze weer te spreken:’’Duss… Hoe gaat het met mijn zussie??’’ Zei ze dan maar. Ze was verveeld, niet dat het niet fijn was haar zusje weer te zien maar.. Ze wist het niet, ze voelde haar niet lekker. Ze had het gevoel dat het niet kwam door de konijn. Haar kop en der buik waren de laatste tijd wat pijn aan het doen. Ze hoopte dat het snel weer over zou gaan omdat ze wou niet dat dit de pret ging bederven.

_________________

avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

Re: Sisterhood ll Madelyn

op zo feb 14, 2016 11:59 pm
‘’Uhhh…. Nee duhh! Ik ergens goed voor? Maar lief dat je het zegt hoor.’’ klonk de lachende stem van de teef. Victoria glimlachte ze was niet de aller grappigste maar ze kon wel wat opmerkingen maken. Victoria's blik gleed naar de rug van de andere teef ze had een litteken. Die rot beer ook rot beesten waren het ook groot dik en lelijk. Victoria liep dichter naar haar zusje toe en ging liggen even keek ze naar het konijn ze wilde een ham nemen maar duwde die gedachten nog even weg toen haar zusje weer een hap nam.’’Duss… Hoe gaat het met mijn zussie??’’ vroeg Madelyn vervolgens. Victoria draaide even met haar oren 'Redelijk' antwoorde ze droogjes. wat kon ze zeggen? het ging niet slecht maar ook niet goed, het kon altijd beter.'En jij?' vroeg ze vervolgens, haar blik gleed weer naar het konijn en zonder te twijfelen nam ze er een kleine bijt van. 'Hoe voel je je?' vroeg ze toen ze klaar was met kauwen, benieuwd op haar antwoord.

beetje flut x3

_________________

avatar
Berichten : 90
Pawprints (₱) : 92
Roedel : \
Leeftijd : 3
Partner : \
Profiel bekijken

Re: Sisterhood ll Madelyn

op ma feb 15, 2016 2:21 pm
Victoria zei dat ze wel oke was. Goed genoeg voor Madelyn waarbij de pijn nog niet echt verdwenen was. Daarna vroeg, wat ze natuurlijk wel had verwacht, hoe het met haar ging. Daarna kwam er daarna achteraan hoe ze zich voelde. Wist Victoria het ofzo? ‘’Ik?’’ En ze keek om zich heen, tuurlijk was het haar. ‘’Jawel.. Gaat op zich wel.. Me poten zijn nog niet echt helemaal hersteld.. Maar gaat wel.’’ Zei ze dan maar i.p.v. dat ze zei dat ze last had van haar buik en kop. Victoria ging naast haar liggen, Madelyn besloot hetzelfde te gaan doen. Ze zag haar zusje een hap nemen van hun konijn, ze hoopte dat het niet door de konijn kwam. Boeren hielp altijd bij de buikpijn, maar haar zusje was erbij dus dat was geen optie. Madelyn haatte dit, niet eens dat ze zulke buikpijn en koppijn had nee, ze haatte het om tegen haar zusje te liegen, dus besloot ze maar de waarheid te vertellen. ‘’Begin jij je, je ook niet goed te voelen…??’’ Zei ze dan maar, in een andere zin, maar wel de waarheid en daar ging het om. Ze zette haar kop tussen haar poten die naar voren staken bij het liggen. Madelyn slikte. Madelyn geloofde niet dat het door de konijn kwam doordat ze daar maar twee happen van had genomen.

(Nee die van jou is goed die van mij ging niet zo goed en ik deed niet alles op volgorde.. Maar dat was aan het eind dus anders moest ik alles opnieuw typen.. Sorry!)

_________________

avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

Re: Sisterhood ll Madelyn

op ma feb 15, 2016 3:40 pm
‘’Ik?’’ vroeg de teef, Victoria knikte 'Ja wie anders' mompelde ze zachtjes, ‘’Jawel.. Gaat op zich wel.. Me poten zijn nog niet echt helemaal hersteld.. Maar gaat wel.’’ vertelde de zwarte wolf met blauwe ogen haar, Haar grijze ogen scande haar nog een goed en knikte langzaam 'Als jij het zegt' Madelyn was een vollwasen wolf en Victoria vertrouwde haar woord als ze zei dat het goed ging wie was zij om te zeggen dat het niet zo was? ze wist vast wel beter om niet te gaan liegen ze had alleen haar zelf er mee. ‘’Begin jij je, je ook niet goed te voelen…??’’ vroeg de teef vervolgens, Victoria schudde langzaam haar hoofd en keek de zwarte teef strak aan 'Nee hoor ik voel me prima' klonk haar stem koud en strak, 'Weet je zeker dat het goed gaat?' vroeg ze vervolgens terwijl ze haar zus doordringend aankeek, ze loog toch niet tegen haar?.

_________________

avatar
Berichten : 90
Pawprints (₱) : 92
Roedel : \
Leeftijd : 3
Partner : \
Profiel bekijken

Re: Sisterhood ll Madelyn

op ma feb 15, 2016 4:56 pm
Victoria zei dat ze haar prima voelde en zei voor de zekerheid. Madelyn vond het altijd zo aanstellerig om te zeggen dat ze pijn had maar ze wou niet liegen nu haar zusje en zij weer samen zijn. ‘’Ja.. Nee.. Ik weet het niet echt..’’ Zei ze met de waarheid. Ze wist niet of het ernstig was of juist niet. Het voelde zeker niet fijn en het had ook niet de konijn gekund zijn want Victoria had geen last. Plotseling kwam er een pijnscheut van haar buik in haar totale lichaam, hierbij kwam een piepje kort en luid. ‘’Nee!! Het gaat niet!’’ Zei ze snel. De pijn werd heftiger, veel heftiger. Ze ging zweten en haar ademhaling verhoogde. Een piepend zacht geluidje kwam steeds bij als ze uit ademde. Ze ging uit reactie staan en schudde haar hoofd. Haar voorpoot stak de lucht in en ging over der snuit, was dit echt? Plotseling ging ze liggen en werd het wat minder maar het was zeker niet weg. ‘’Vic, wat gebeurd er met mij?’’ Vroeg ze bang. Misschien wist Victoria er iets van.

Het is een beetje kort geworden sorry!!

_________________

avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

Re: Sisterhood ll Madelyn

op zo feb 21, 2016 8:52 pm
Victoria keek met grote en bezorgde ogen naar haar zusje, Ze vertelde dat het helemaal niet goed ging, Ze wist het wel ze zag er ook helemaal niet goed uit. De teef vroeg haar vervolgens wat er met haar gebeurde, Victoria keek haar even zwijgend aan, want ja hoe moest ze hier op reageren? ze had geen idee wat er met haar zusje aan de hand was. Ze wist weinig over dat soort dingen, uitendelijk wist de teef de worden te vinden om te antwoorden. 'Dat...dat weet ik niet'de worden kwamen er veel zachter uit dan ze gepland had. 'Volgens mij lijkt het me beter om...gewoon te rusten.'' Ja toch? rusten hielp altijd toch?. Een diepe zucht verliet de bek van de teef, met bezorgde ogen keek de teef haar zusje aan. 'Het komt wel goed madelyn maak je geen zorgen' mompelde ze zacht. hopelijk kwam het goed, ze had net haar zusje gevonden ho erg zou het zij als...nee daar niet over nadenken. alles kwam goed.

_________________

avatar
Berichten : 90
Pawprints (₱) : 92
Roedel : \
Leeftijd : 3
Partner : \
Profiel bekijken

Re: Sisterhood ll Madelyn

op wo maa 16, 2016 1:31 pm
Het ding enige wazige wat ze kon zien was dat Victoria haar zus haar beetje bezorgd zag kijken en niet wist wat te doen. Daarna besloot Victoria toch wat te zeggen, dat ze moest rusten en dat het wel goe… Toen gebeurde er niets meer, letterlijk. Zwart beeld, zwart alles. Ze kon niets meer, niet bewegen, niet horen en natuurlijk niet praten. Ze lag op haar zij, te rusten, precies wat Victoria zei, maar dan tegen haar zin, ze wou niet, ze wou niet… Nee dat gebeurde niet, dat mocht niet! Ze vocht tegen deze nachtmerrie. Na een tijd kon ze haar oogleden bewegen en deed ze dat dan ook, ze opende haar ogen. Het was inmiddels al donker, nacht, sterren prachtig aan de hemel. Een zucht verliet haar bek met een kreun als volgt. Even later kon ze haar lichaam ook bewegen en voelde ze haar al ene stukken beter, maar bang was ze nog wel, geschrokken zal je eerder zeggen, ze dacht dat ze ging overlijden. Ze ging zitten en keek richting haar zus voor haar. Die was waarschijnlijk geschrokken, tenminste dat hoopte ze. Ze piepte even. Haar ogen stonden voor tranen waar ze tegen vocht om niet te laten rollen over haar wangen, nee! Dat mocht niet, ze moest haar sterk houden. Ze zuchtte diep in met haar neus en uit met haar mond. Dit was allemaal puur door de schrik, ze voelde haar namelijk al stukken, stukken beter. Nu maar hopen dat ze haar zus niet al te erg heeft laten schrikken, niet zoals ze haarzelf liet schrikken met deze nachtmerrie.


(Sorry dat het zolang duurdeeee!!!)

_________________

Gesponsorde inhoud

Re: Sisterhood ll Madelyn

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum