WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 13
Pawprints (₱) : 5
Roedel : -
Leeftijd : 2.5 years
Partner : I'd die before that happens
Profiel bekijken

Dust in the Wind

op do jul 20, 2017 6:45 pm
In een rustig drafje trippelde de witte wolvin door de velden. Deze plaats was nog een heel avontuur, overal nieuwe gebieden. Het leek ook behoorlijk gevarieerd te zijn. Het wekte haar interesse, of dat iets goeds was of niet was alleen een ander verhaal. Een jong konijn bungelde tussen haar kaken. Hier kon ze wel aan wennen. Alles leek zo vredig en het leven niet eens zwaar. Dat het zomer was hielp daar waarschijnlijk ook wel bij. In de winter zou het natuurlijk allemaal wel anders zijn. De witte wolvin kwam tot stilstand, liet het konijn op de grond vallen en haar blauwe ogen het gebied verkennen. Haar kaken spreidde zichzelf tot een luide geeuw. Het laatste beetje stof dat nog in haar vacht zat volgde de weg van de wind zodra ze haar vacht uitschudde. Haar neus pikte een geur op. Een andere wolf bevond zich een stukje wind opwaards. Twijfelend keek Aurell naar het konijn voor haar poten. Na een zachte zucht pakte ze het dier op en begon richting de andere wolf te lopen. Eens kijken of ze hier 'vrienden' zou kunnen maken.


[Eerste post voor een account van Noelani]

_________________
Hearts clad in a passionate wind, rise to the sky
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum