WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 284
Pawprints (₱) : 117
Roedel : || NOkami.
Leeftijd : || 2 years - 8 months
Partner : || Every man needs a woman when his life's a mess, because like a game of chess, the Queen protects the King ~
Profiel bekijken

Take a break

op zo feb 12, 2017 9:49 am
Opnieuw hadden haar rode, lange poten haar naar Nimweth Lake geleid, het vruchtbare meer waar ze misschien nog een of twee prooistukken kon scoren voor ze terug zou keren naar het kamp. Haar jachtroute was helemaal langs Raska Hills geslingerd, een stukje in Mossley Marsh en eindigde hier, maar de hoeveelheid voedsel die ze had binnengehaald was armzalig klein. Één klein, mager muisje. Het was niet om aan te zien, eerlijk gezegd. Ze had haar vangst ergens verstopt in een dikke graspol dicht bij het kamp, dus haar prioriteit nummer een was nu nog even een prooi binnenhalen. Of toch niet. Ze zocht voor iemand, voor iets... Toch niet Domenic? Snel schudde ze met haar kop om de gedachte te verdrijven. Dit was gewoon belachelijk. Telkens als ze hem - door een of andere reden - tegenkwam, werd dat vreemde gevoel steeds sterker. Ze moest er gewoon mee stoppen, dwong Suru zichzelf te zeggen, maar nog steeds bleven Nics gouden, priemende ogen in haar netvlies branden.

Er drong een geur in haar neus, plotseling, een branderige geur die nogal leek op die van... Domenico? Als je van de duivel sprak. Pas naarmate de geur sterker werd, besefte ze dat het niet om hen ging - al was zijn geur wel gelijkaardig aan die van hem, alleen feller and dominanter. Dit kon wel eens de geur zijn die ze op de dag bij Nimweth Lake in zijn vacht had geroken - zijn fratello, zoals Nic zo mooi had gezegd. Nou ja, why not? Misschien kon ze haar jacht beter voortzetten na wat afleiding. Met gespitste oren liet ze zich door de geur leiden door een bosje struikgewas, en zodra ze zich er door har gewurmd besefte ze dat ze keek in een paar zilvergrijze ogen. Er stond een gedrongen, grijsbruine wolf voor haar.

|| Enzio! ^^

_________________

avatar
Berichten : 36
Pawprints (₱) : 31
Roedel : Pff, waste of time anyway.
Leeftijd : 3 anni
Partner : I want my Vendetta!!!
Profiel bekijken

Re: Take a break

op zo feb 12, 2017 3:28 pm
Oeh, die had zeker lekkere poten. Met zijn tong half uit zijn bek gluurde Enzio naar de knappe rode Wolvin die rond dartelde rond het grote meer tussen de bergen. Oh nee.. ze kwam zijn kant op! De compacte reu kwakte neer op zijn grijze kont, en beet zijn kaken op elkaar toen de brandwond weer even zijn mening gaf over die actie. Dat zou een bruto litteken worden.. Een knappe rossige kop drong het struikgewas binnen. 'Ciao, beautiful,' zei Enzio met z'n meest charmante blik. Domenico kon zoeken naar de moordenaar als hij dat wilde. Enzio kon wel genoegen nemen met dit lekkere ding.

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
avatar
Berichten : 284
Pawprints (₱) : 117
Roedel : || NOkami.
Leeftijd : || 2 years - 8 months
Partner : || Every man needs a woman when his life's a mess, because like a game of chess, the Queen protects the King ~
Profiel bekijken

Re: Take a break

op zo feb 12, 2017 8:32 pm
Een kopie van Domenic, dat was hij, maar dan compacter, gespierder, kleiner en schijnbaar sterker. Hij rook ook bijna excact zoals hem, met het zelfde zuiderse accent. Het was vreemd hoe duidelijk het te zien was dat dit zijn broer was. "Ciao, bella," waren zijn vleiende woorden terwijl hij een vrij "charmante" blik opzette - althans, wat men charmant kon noemen. Suru's wenkbrauwen gingen even onbewust de hoogte in terwijl ze dichterbij kwam, maar uit beleefdheid knikte ze toch eens langzaam. Okay, dat was vrij... Apart. "Also a good morning," reageerde ze nog steeds met lichtjes opgetrokken wenkbrauwen en zette haar smalle achterwerk op de grond op een veilige afstand van de gedrongen reu. Niet dat ze bang voor hem was, maar ze wilde hem niet meteen op wilde gedachten brengen doordat ze de lustige blik in zijn zilveren ogen zag. "With whom do I have the honor?" probeerde ze het onderwerp te veranderen en kantelde haar kop een beetje om hem aandachtig te bestuderen.


|| Suru kijkt naar Enzio like this. xD
Spoiler:

_________________

Gesponsorde inhoud

Re: Take a break

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum