WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 127
Pawprints (₱) : 47
Roedel : /| No need for a leader |\
Leeftijd : /| 3 years |\
Partner : /| None |\
Profiel bekijken

Trash

op vr jan 20, 2017 9:49 pm
Het ene moment was het berekoud, het andere moment scheen de zon alsof het niet eens winter was. En nu was het zo'n dag, een bijzonder warme dag voor hartje winter. Enook wist niet goed wat ze liever wilde - een overdreven hitte waar ze zich kapot in zweette of zo'n dikke pak sneeuw waar ze bij elke stap in weg zonk tot haar borst door haar gewicht. Haar maag rommelde alsof er zich een beer in had verscholen. Dat was dan ook geen wonder - de laatste keer dat ze vlees achter haar kiezen had gestoken dateerde dan ook enkele dagen geleden. Stiekem vroeg de massieve, gigantische zwarte teef zich af hoe het met haar bevrijder Amatariseu af zou gaan. Vaag herinnerde ze zich dat ze "een hele roedel achter haar reet had staan", en ze probeerde te bedenken hoe groot die roedel wel zou zijn. Misschien hadden ze wel een extra hapje over voor haar over? Ze had trouwens gezegd dat ze in het krijt bij hen stond, en dat was zeker niet gelogen. Straks zou ze eens koers zetten naar het zuidelijke deel van Serigala, dat ze nog niet bezocht had. Het was dan ook niet erg praktisch om met haar overbespierde lijf lange afstanden af te leggen. Huh? Er leek een geur in haar neus te komen, en ze herinnerde meteen wie het was. Als je van de duivel sprak - ze was het! Of toch niet helemaal? Deze geur was meer mannelijker. Traagjes draaide ze haar brede, zware kop een stukje om en keek over haar schouder, waar ze inplaats van een Albino een bruinachtige reu zag staan. Heh?

|| Arthur! ^^

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum