WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 927
Pawprints (₱) : 397
Roedel : The Shadows.
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : " He makes me feel like nobody else, nobody else." [Aissar]
Profiel bekijken

Dope

op zo dec 18, 2016 3:18 pm
Een knap in de nek en het konijn viel slap en levensloos met een straaltje bloed uit zijn bek tussen Kova's kaken die haar kop toch ietwat tevreden optilde. Haar gezicht stond dan wel nog steeds emotieloos, toch twinkelden haar ogen met iets kalms en vredigs nu ze eindelijk een hapje te pakken had gekregen. Ze had het dan ook niet voor niks gekregen - pas na een achtervolging van twintig minuten was haar geduld beloond geweest. En eigenlijk nog veel langer, want het was al een dag of twee geleden dat ze vers vlees had gegeten - de rest van de tijd had ze haar buik gevuld met aas en water. Verrukt scheurde ze er een grote hap warm vlees af, kauwde er een of twee ker op en slikte hem vol smaak in. 't Kon deugd doen om eens op een koude winterdag je lievelingskostje naar binnen te werken.

|| Open! ^^ ||

_________________
avatar
Berichten : 92
Pawprints (₱) : 52
Roedel : /\
Leeftijd : 4
Partner : Still standing alone in life
Profiel bekijken

Re: Dope

op zo dec 18, 2016 8:24 pm
Dope


Rustig wandelde de grijsachtige reu door het bos. Yngvarr had net een hapje konijn op dus hij had even geen trek meer in voedsel. De reu moest wel zeggen, het was een koude dag. Er lag vocht op het gras en het beste in het spinnenweb, wat een mooi beeld opleverde. Yngvarr is al een lange tijd alleen geweest en dat wil hij wel ‘s veranderen. Plots rook hij een geur en hoorde gesmak dichtbij. Zo zo die was aan het smullen, dat was zeker. Yngvarr ging op de geur en gesmak ag en kwam een witte teef tegen met een konijn in haar moment. Yngvarr stopte en zei:’’Smaak het?’’ Er zat niet veel emotie in zijn stam maar zijn gezicht gaf een glimlach. Rustig liep hij naar de wolf en ging op een afstand zitten. ‘’Ik ben Yngvarr.’’ Zei hij vriendelijk. Maar toen hij de geur van de Shadows rook wist hij dat de wolf niet al te vriendlijk hoefde te zijn.. Hij heeft nooit met een gesproken maar hij was wel eens in hun gebied geweest en wat Shads gezien. Hij heeft ook gehoord van een slechte reputatie, qua vriendelijkheid.


_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum