WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 927
Pawprints (₱) : 397
Roedel : The Shadows.
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : " He makes me feel like nobody else, nobody else." [Aissar]
Profiel bekijken

Way down we go

op za dec 17, 2016 1:41 pm
De sneeuwwitte teef had zich een plekje gezocht op een grote platte steen waar ze zich kon verwarmen met de eerste stralen van het schaarse ochtendlicht. Het was zo koud geworden dat na een nacht met temperaturen onder nul elk beetje warmte welkom was om haar tengere lichaam mee op te warmen. Gelukkig had ze nog een redelijk dikke, sierlijke kraag van vacht, waardoor de kou nog niet tot in haar botten drong en ze lag te rillen. In deze omstandigheden was Kova zich dankbaar dat ze zo'n isolerende, warme pels had, want al genoeg ongelukkige wolven in haar roedel waren snotterig en hoesterig geworden doordat ze kou gevat hadden. Zayn was blijkbaar een van hen, hoewel hij een sterke, gezonde wolf had geleken. Het zou niet lang duren of er zouden meer zieken vallen, en eerlijk gezegd was ze verwonderd dat zij nog niet een van hen was. Meestal was zij degene die eerst belabberd werd. Een van Kova's ijsblauwe ogen gleed traag open toen er een geur in haar neus drong. Ze kende hem vaag van ergens, maar kon er geen gezicht bij plaatsen. Rustig tilde ze haar kop op en keek rond naar de richting van het spoor totdat haar kalme blik op een oudere witte wolvin bleef hangen.

|| Djinn! ^^

_________________
avatar
Berichten : 82
Pawprints (₱) : 46
Roedel : eat it up & crown it, you're fucking welcome [shadows alpha]
Leeftijd : 7.
Partner : I'll fight your dad in the parking lot.
Profiel bekijken

Re: Way down we go

op zo dec 18, 2016 5:03 pm
Eindelijk. Eindelijk had ze haar dikke kont naar de vallei weten te slepen, mede met behulp van Vamp, haar trouwe reisgenote. Na de lange reis vanuit het noorden naar hier, was de wolvin meer dan uitgeput. Ze had dan ook de heuvels geselecteerd om daar even uitgebreid te gaan chillen, sinds haar poot op dit moment behoorlijk zeer deed. Zonder Vamp had ze de toch waarschijnlijk niet gered, dus ze was de wolvin behoorlijk dankbaar. Grommend hinkte ze richting één van de platte stenen die verspreid waren over de heuvels. Ze waren uiterst comfortabel om op te liggen, vooral wanneer ze een paar uurtjes in de zon hadden gestaan. Het enige probleem was dat ze fysiek nog op de steen moest zien te komen, iets dat nog wel lastig zou kunnen worden met de schotwond in haar achterste. Toen ze dichterbij kwam, merkte ze dat het plekje waar ze haar zinnen op had gezet al bezet was. Ugh, typisch. Toch liep ze op de steen af, ze zou er vast nog wel bij passen. Zo dik was ze nou ook weer niet. "Heb je nog wat plek over?" vroeg ze toen. Ze had zo'n zin om eindelijk even languit te gaan liggen. Zij aan zij met een onbekende, dat maakte haar dan weer niet zoveel uit.

_________________
avatar
Berichten : 927
Pawprints (₱) : 397
Roedel : The Shadows.
Leeftijd : 2,5 winters
Partner : " He makes me feel like nobody else, nobody else." [Aissar]
Profiel bekijken

Re: Way down we go

op zo dec 18, 2016 7:11 pm
De geur van vreemdeling werd steeds sterker, maar het was het onduidelijke randje om het aroma dat Kova's aandacht lokte. Het was iets speciaals, maar tegelijk vertrouwd. Jammer genoeg liet haar erg scherpe neus haar juist nu in de steek. Er kwam een oude witte teef tevoorschijn rond de leeftijd van eigenlijk wel Kai. Ze zag er dan wel weldoorvoed uit, de ontstoken, etterende wond op haar bil zag er niet zo uit. Het was een soort wond die de witte slanke teef niet kende, want de geur die er van af kwam had niks natuurlijks. Het zag er allesinds niet uit of ze van iets gevallen was of er een klauw in haar huid had gedrongen, maar het had een rokerige en bittere stank die nog onbekend voor Kova was. Ze leek er behoorlijk veel last van te hebben desondanks hij bijna genezen was. "Heb je nog wat plek over?" Aha. Kalmpjes en met gespitste oren tilde ze haar smalle kop op om de teef nog wat beter te bekijken en hees haar tengere lijf toen omhoog. "Ligt er aan," zei ze vrij koel en rustig. Een mooie opgewarmde, goedgelegen steen zoals deze was niet erg veel voorkomend op zo'n koud en bevroren moment als nu, dus gaf ze die niet zomaar weg aan een of andere vreemdeling die ze nog maar twee seconden had gezien. Opnieuw ademde Kova haar geur in, en pas nu kon ze dat onbekende, heel licht spoortje plaatsen. Een ex-Shadow. Dat was vreemd - ze had haar nooit in de roedel gezien. De sneeuwwitte wolvin kantelde haar kop met toch wel interesse in haar felblauwe ogen. "Dus jij bent - of was, beter gezegd - een Shad?"

_________________
avatar
Berichten : 82
Pawprints (₱) : 46
Roedel : eat it up & crown it, you're fucking welcome [shadows alpha]
Leeftijd : 7.
Partner : I'll fight your dad in the parking lot.
Profiel bekijken

Re: Way down we go

op ma dec 19, 2016 3:33 pm
Eigenlijk had ze maar weinig behoefte aan de toestemming van de jongere teef om op de rots te liggen. Haar poot was ongelooflijk erg verkrampt, en als het aan Djinn zelf lag, lag ze a al lang en breed op die rots. De wond op haar achterste zorgde er echter voor dat ze niet zo makkelijk haar eigen wil aan anderen op konden dringen. Haar hervonden vriendelijkheid was dan eigenlijk ook een aanpassingstechniek om te overleven. Nu ze zich niet meer door het vechten kon redden, moest ze alles maar op diplomatieke wijze oplossen. Niet haar favoriet, maar het was niet anders. "Ligt eraan," was het antwoord van de vreemde wolvin. Djinn's gezicht vervormde in een licht geïrriteerde frons. Waaraan? Waarom moesten sommige wolven altijd zo verdomd cryptisch zijn? De teef vroeg of ze ooit een Shad was, wat blijkbaar nu het coole woord was voor Shadow. Djinn leek even onder de indruk, ze had bijna zeker geweten dat die geur nu wel uit haar vacht was verdwenen. Niet dus. "In een vorig leven." Althans, zo leek het voor haar. Ze was behoorlijk lang weggeweest.  

_________________
Gesponsorde inhoud

Re: Way down we go

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum